Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε διαμερισμα που θα φυγει ενοικιαστης (και συντομα θα κοψει ρευμα) χρειαζομαι ρευμα για κανα 3μηνο για εργασιες. Με τη γεννητρια 800αρα δε θα κανω καμμια δουλεια της προκοπης. Αντι να αγοραζω γεννητριες εχει κανεις καμμια συμβουλη για ρευμα  π.χ απο παροχο (χωρις να δεσμευτω με ετησια συμβολαιο); καμμια αλλη λυση; (η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

Αντι να αγοραζω γεννητριες εχει κανεις καμμια συμβουλη για ρευμα 

Μπορείς να νοικιάσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στην περιοχή σου.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μπορείς να νοικιάσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στην περιοχή σου.

το σκεφτηκα αλλα επειδη θα χρειαστω 1-2 φορες την εβδομαδα μηπως ειναι ταλαιπωρια και κοστοβορο

Δημοσ.

καμμια αλλη λυση; (η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες)

ο γείτονας δεν μπορεί ? Εννοείται ότι θα του πληρώσεις όχι μόνο ότι χαλάσεις μετρώντας https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc τα δικά σου αλλά και κάτι παραπάνω Συνήθως πολλοί έχουν πρίζες στο μπαλκόνι και βολεύει να σου δώσει από εκεί

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hp8 είπε

ο γείτονας δεν μπορεί ? Εννοείται ότι θα του πληρώσεις όχι μόνο ότι χαλάσεις μετρώντας https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc τα δικά σου αλλά και κάτι παραπάνω Συνήθως πολλοί έχουν πρίζες στο μπαλκόνι και βολεύει να σου δώσει από εκεί

δυστηχως οχι αλλα και ενα μαγαζι που παλιοτερα βοηθησε πλεον ανοιγει αργα το απογευμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι πλέον λόγω ενεργειακής κρίσης με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν ισχύουν δεσμεύσεις. Απλά (προς το παρόν) ισχύει μόνο μέχρι Ιούλιο, και ακόμα δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα πάρει παράταση.

• Like 1
Δημοσ.

θα φυγει ενοικιαστης (και συντομα θα κοψει ρευμα)

19 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

δυστηχως οχι

αν έχετε καλές σχέσεις εμπιστοσύνης πλήρωσε του  προκαταβολικά ένα δίμηνο και ας το κόψει μετά

Δημοσ.

δυστηχως οχι αλλα και ενα μαγαζι που παλιοτερα βοηθησε πλεον ανοιγει αργα το απογευμα

Δες μήπως το περάσεις στο όνομα σου και το κόβεις μετά όποτε θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η διακοπή του ρεύματος γίνεται μερικές εβδομάδες μετά την αίτηση διακοπής. Φρόντισε λοιπόν είτε να κάνεις τις δουλειές σου είτε να έλθει στο όνομα σου. Τώρα εάν διακοπεί και μείνεις χωρίς ρεύμα μπορείς να πάρεις από τον φωτισμό του κλιματοστασιου, φροντίζοντας βέβαια να μην δώσεις το δικαίωμα να σου κάνουν κάποια παρατήρηση 

Δημοσ.

Το γυρίζεις στο όνομά σου. Αυτό γίνεται σε μια ημέρα εάν πάτε μαζί με το νέο ενοικιαστή. 

Ούτε να κλέβεις από κοινόχρηστα ούτε να παρακαλάς γείτονα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, costas_ είπε

Η διακοπή του ρεύματος γίνεται μερικές εβδομάδες μετά την αίτηση διακοπής. Φρόντισε λοιπόν είτε να κάνεις τις δουλειές σου είτε να έλθει στο όνομα σου. Τώρα εάν διακοπεί και μείνεις χωρίς ρεύμα μπορείς να πάρεις από τον φωτισμό του κλιματοστασιου, φροντίζοντας βέβαια να μην δώσεις το δικαίωμα να σου κάνουν κάποια παρατήρηση 

το εγραψα παραπανω: η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες ουτε εχω προσβαση λεβητα. Το εχουμε ξαναζησει με αλλα συνεργεια και τζιφος

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στη ΔΕΗ αν μπορείς να πάρεις προσωρινή παροχή;

Προσωρινή Παροχή

αυτο ειναι ιδιο; παρομοιο με εργοταξιακο ρευμα αλλα στη δικη μου περιπτωση ειναι εργασιες ανακαινισης οποτε...

update: εστειλα μηνυμα στο ενοικιαστη να μη κανει διακοπη (ηταν ετοιμος να το κανει) και να παρω τη παροχη στο ονομα μου, περιμενω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

το εγραψα παραπανω: η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες ουτε εχω προσβαση λεβητα. Το εχουμε ξαναζησει με αλλα συνεργεια και τζιφος

Δεν είπα για πρίζες. Πρότεινα να πάρεις ρεύμα από τον φωτισμό, δηλαδή βγάζεις μια λάμπα και παίρνεις ρεύμα από το ντουι. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...