vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) σε διαμερισμα που θα φυγει ενοικιαστης (και συντομα θα κοψει ρευμα) χρειαζομαι ρευμα για κανα 3μηνο για εργασιες. Με τη γεννητρια 800αρα δε θα κανω καμμια δουλεια της προκοπης. Αντι να αγοραζω γεννητριες εχει κανεις καμμια συμβουλη για ρευμα π.χ απο παροχο (χωρις να δεσμευτω με ετησια συμβολαιο); καμμια αλλη λυση; (η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από vamvakoolas
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε Αντι να αγοραζω γεννητριες εχει κανεις καμμια συμβουλη για ρευμα Μπορείς να νοικιάσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στην περιοχή σου.
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Μπορείς να νοικιάσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι στην περιοχή σου. το σκεφτηκα αλλα επειδη θα χρειαστω 1-2 φορες την εβδομαδα μηπως ειναι ταλαιπωρια και κοστοβορο
hp8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε καμμια αλλη λυση; (η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες) ο γείτονας δεν μπορεί ? Εννοείται ότι θα του πληρώσεις όχι μόνο ότι χαλάσεις μετρώντας https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc τα δικά σου αλλά και κάτι παραπάνω Συνήθως πολλοί έχουν πρίζες στο μπαλκόνι και βολεύει να σου δώσει από εκεί 1
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, hp8 είπε ο γείτονας δεν μπορεί ? Εννοείται ότι θα του πληρώσεις όχι μόνο ότι χαλάσεις μετρώντας https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc τα δικά σου αλλά και κάτι παραπάνω Συνήθως πολλοί έχουν πρίζες στο μπαλκόνι και βολεύει να σου δώσει από εκεί δυστηχως οχι αλλα και ενα μαγαζι που παλιοτερα βοηθησε πλεον ανοιγει αργα το απογευμα
mechpanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Νομίζω ότι πλέον λόγω ενεργειακής κρίσης με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν ισχύουν δεσμεύσεις. Απλά (προς το παρόν) ισχύει μόνο μέχρι Ιούλιο, και ακόμα δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα πάρει παράταση. 1
hp8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε θα φυγει ενοικιαστης (και συντομα θα κοψει ρευμα) 19 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δυστηχως οχι αν έχετε καλές σχέσεις εμπιστοσύνης πλήρωσε του προκαταβολικά ένα δίμηνο και ας το κόψει μετά
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε δυστηχως οχι αλλα και ενα μαγαζι που παλιοτερα βοηθησε πλεον ανοιγει αργα το απογευμα Δες μήπως το περάσεις στο όνομα σου και το κόβεις μετά όποτε θέλεις. 1
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Δες μήπως το περάσεις στο όνομα σου και το κόβεις μετά όποτε θέλεις. στο μυαλο μου εισαι
costas_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Η διακοπή του ρεύματος γίνεται μερικές εβδομάδες μετά την αίτηση διακοπής. Φρόντισε λοιπόν είτε να κάνεις τις δουλειές σου είτε να έλθει στο όνομα σου. Τώρα εάν διακοπεί και μείνεις χωρίς ρεύμα μπορείς να πάρεις από τον φωτισμό του κλιματοστασιου, φροντίζοντας βέβαια να μην δώσεις το δικαίωμα να σου κάνουν κάποια παρατήρηση
@pnea1973 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Το γυρίζεις στο όνομά σου. Αυτό γίνεται σε μια ημέρα εάν πάτε μαζί με το νέο ενοικιαστή. Ούτε να κλέβεις από κοινόχρηστα ούτε να παρακαλάς γείτονα.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, costas_ είπε Η διακοπή του ρεύματος γίνεται μερικές εβδομάδες μετά την αίτηση διακοπής. Φρόντισε λοιπόν είτε να κάνεις τις δουλειές σου είτε να έλθει στο όνομα σου. Τώρα εάν διακοπεί και μείνεις χωρίς ρεύμα μπορείς να πάρεις από τον φωτισμό του κλιματοστασιου, φροντίζοντας βέβαια να μην δώσεις το δικαίωμα να σου κάνουν κάποια παρατήρηση το εγραψα παραπανω: η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες ουτε εχω προσβαση λεβητα. Το εχουμε ξαναζησει με αλλα συνεργεια και τζιφος
EchiDNA Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στη ΔΕΗ αν μπορείς να πάρεις προσωρινή παροχή; Προσωρινή Παροχή
vamvakoolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στη ΔΕΗ αν μπορείς να πάρεις προσωρινή παροχή; Προσωρινή Παροχή αυτο ειναι ιδιο; παρομοιο με εργοταξιακο ρευμα αλλα στη δικη μου περιπτωση ειναι εργασιες ανακαινισης οποτε... update: εστειλα μηνυμα στο ενοικιαστη να μη κανει διακοπη (ηταν ετοιμος να το κανει) και να παρω τη παροχη στο ονομα μου, περιμενω...
costas_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε το εγραψα παραπανω: η πολυκατοικια δεν εχει κοινοχρηστες μπριζες ουτε εχω προσβαση λεβητα. Το εχουμε ξαναζησει με αλλα συνεργεια και τζιφος Δεν είπα για πρίζες. Πρότεινα να πάρεις ρεύμα από τον φωτισμό, δηλαδή βγάζεις μια λάμπα και παίρνεις ρεύμα από το ντουι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις