Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, troi.g είπε

Αφού είναι ντουλάπια, εάν έχουν περιθώριο, θα μπορούσες να βγάλεις ενα-δυο κουτιά, και να την φτιάξεις.

Καλή ιδέα. Ξέρεις αν τα ντουλάπια μπορούν να βγουν σχετικά απλά χωρίς να κουνήσω τον πάγκο που βρίσκεται από πάνω τους; Απλά τα ξεβιδώνω από τον πάγκο δηλαδή, σηκώνω τα ποδαράκια και βγαίνουν;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, katbo είπε

Καλή ιδέα. Ξέρεις αν τα ντουλάπια μπορούν να βγουν σχετικά απλά χωρίς να κουνήσω τον πάγκο που βρίσκεται από πάνω τους; Απλά τα ξεβιδώνω από τον πάγκο δηλαδή, σηκώνω τα ποδαράκια και βγαίνουν;

Αυτό ακριβώς, πέρα από τις βίδες στον πάγκο θα έχουν και μεταξύ τους στο πλάι. Ρώτησε τη γνώμη του υδραυλικου σου, γιατί αυτός θα χρειαστεί να το κάνει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί σημαίνουν τα mm και τα νούμερα 30-10, 28-33, 28-28 κλπ. που έχουν οι παρακάτω κλειδαριές... και πώς θα ξέρω εάν κάνουν για τη δική μου πόρτα που ήδη έχει αφαλό;

keys.jpg

5 ώρες πριν, mechpanos είπε

Πάρε ένα απλό τζάμι, δεν παθαίνει τίποτα.

Eδώ χαράζεται το κρύσταλλο των οθονών των κινητών, που είναι υποτίθεται ειδικό, και δεν θα πάθει τίποτα ένα απλό γυαλί σε τραπέζι που τόσα πράγματα αφήνουμε πάνω καθημερινά;

Επεξ/σία από zoranb

9 λεπτά πριν, zoranb είπε

Τί σημαίνουν τα mm και τα νούμερα 30-10, 28-33, 28-28 κλπ. που έχουν οι παρακάτω κλειδαριές... και πώς θα ξέρω εάν κάνουν για τη δική μου πόρτα που ήδη έχει αφαλό;

keys.jpg

Eδώ χαράζεται το κρύσταλλο των οθονών των κινητών, που είναι υποτίθεται ειδικό, και δεν θα πάθει τίποτα ένα απλό γυαλί σε τραπέζι που τόσα πράγματα αφήνουμε πάνω καθημερινά;

Θα πας με τον αφαλό στο χέρι και θα αγοράσεις αλλο.Τα νούμερα σημαίνουν πόσο μακρύ είναι απο κάθε πλευρά σε σχέση με την γλώσσα(νομίζω).

• Like 1

31 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ωραία πάρε προσφορά για ειδικά ψημένο γυαλί gorilla glass πάχους 1 εκ. επιφάνειας 0.65 * 1.80 ξερωγω πόσο είναι το γραφείο, να δούμε πόσο επί την αξία του γραφείου, θα σου πούνε.

Ρε συ πάρε απλό, το έχω σε παιδικό γραφείο, πίστεψε με δεν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο. Τα κινητά αφορούν άλλη χρήση.

• Like 2

6 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Το απλό γυαλί έχει μεγαλύτερη σκληρότητα από τον χάλυβα άσχετα που καταφέρνουμε να το χαραξουμε 

To χάραγμα είναι αυτό που θέλω να γλιτώσω, γιατί όταν αρχίσει κ χαράσσεται φαίνεται παλιό κ φθαρμένο.

• Like 1

9 λεπτά πριν, zoranb είπε

To χάραγμα είναι αυτό που θέλω να γλιτώσω, γιατί όταν αρχίσει κ χαράσσεται φαίνεται παλιό κ φθαρμένο.

Το θέμα είναι να γλιτώσεις το χάραγμα του τραπεζιού. Το γυαλί το αλλάζεις αν παλιώσει τόσο πολύ. Που ΔΕΝ θα παλιώσει!!

57 λεπτά πριν, zoranb είπε

Θα αργήσει .

Να μου έλεγες για πλεξιγκλάς , ναι , σε ένα χρόνο θα είχε θαμπώσει. 

Για μια πενταετία θα είσαι "τζάμι" το πολύ πολύ με μερικές διάσπαρτες γρατσουνιές που θα φαίνονται όταν καθρεφτίζει το φως.

16 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Για μια πενταετία θα είσαι "τζάμι" το πολύ πολύ με μερικές διάσπαρτες γρατσουνιές που θα φαίνονται όταν καθρεφτίζει το φως.

Kαι γιατί να μην πάρω το αχάρακτο που δεν θα χρειαστεί ποτέ να το αλλάξω;

4 λεπτά πριν, zoranb είπε

Kαι γιατί να μην πάρω το αχάρακτο που δεν θα χρειαστεί ποτέ να το αλλάξω;

Αχαρακτο υλικο δεν υπαρχει στον πλανητη, ενα σκληρο υλικο χαραζεται απο ενα σκληροτερο. Το "αντιχαρακτικο" ειναι ελευθερη μεταφραση του scratch resistant, δλδ ανθεκτικο στη χαραξη. Που σημαινει οτι χαραζεται, απλα πιο δυσκολα.

19 ώρες πριν, zoranb είπε

keys.jpg

Βγαζεις τον υφιστάμενο κύλινδρο απο την πορτα σου και μετράς τις αποστάσεις A , B , C
Αν ειναι πορτα ασφάλειας (συνήθως σε αυτές ειναι Α30-Β45) μπορει να ειναι και A30-B50. Αν ειναι απλη πορτα (ξύλινη) ειναι συνήθως Α30-Β30. Το C ειναι το σύνολο του A και του B (πχ Α30-Β50, C=80). Όλα ειναι σε mm. Με αυτες τις διαστασεις επιλεγεις τον νεο κυλινδρο που θελεις να αγορασεις.

em0p1ackygc-33809.webp

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...