Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε

Συνηθως οι κοπες πόσο πάνε; (Θα  δώσω τις διαστάσεις σε  PM)

Το θέμα είναι να βρεις το μαγαζί που θα ασχοληθεί να σου τις κάνει.

Το κόστος έχει να κάνει με το μέγεθος του αντικειμένου (διαστάσεις και πάχος) και την πολυπλοκότητα της κοπής(δεν φαίνεται κάτι δύσκολο ή χρονοβόρο αυτό που δείχνεις στην φώτο).

Έχε το σχέδιο έτοιμο σε ένα dxf αρχείο και το κόστος λογικά δε θα είναι φοβερό (σε γνωστό μπορεί να στο έκανε και τσάμπα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ερωτηση που χωρις φωτο ξερω οτι ειναι δυσκολη η απαντηση αλλα δεν εχω τώρα,

εχουμε ενα μονο κρεβάτι και απο κατω τραβιεται ενα αλλο μονο για να κοιμηθει και δευτερος ,σε διαφορετικο επίπεδο (χαμηλα δλδ ) τα ροδακια του δεν εχουν καποιο στοπ με αποτελεσμα να κινειται πέρα δωθε , για δωστε καμια ιδέα για να βιδωθει καποιο εξαρτημα και στα 2 σωματα αλλα παραληλα να μπορει να απομονωθει για να ξαναμπει στην θεση του? 

Σκεφτηκα 2 συρτες αλλα μου κανει καπως ασχημο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι τετοιο?. Μανταλάκια Συγκρατησης βαρέως τυπου. Πιάνεις τις ροδες με αυτα

Screenshot from 2023-04-22 16-58-29.png

14 λεπτά πριν, aGka8l είπε

εχουμε ενα μονο κρεβάτι και απο κατω τραβιεται ενα αλλο μονο για να κοιμηθει και δευτερος ,σε διαφορετικο επίπεδο (χαμηλα δλδ ) τα ροδακια του δεν εχουν καποιο στοπ με αποτελεσμα να κινειται πέρα δωθε , για δωστε καμια ιδέα για να βιδωθει καποιο εξαρτημα και στα 2 σωματα αλλα παραληλα να μπορει να απομονωθει για να ξαναμπει στην θεση του? 

Επεξ/σία από Petros Electron

Μαστορες

ενα λιγο περιεργο σκατο-προβλημα. Προ μηνων τσιμπησα μια λεκανη απο το praktiker, ιδιο μοντελο με αυτη που ειχε παρει φιλος. Rimless κτλ κτλ σε καλη τιμη

Στη δικια μου λεκανη γινεται το εξης καταπληκτικο: η ροη του νερου πηγαινει προς το κεντρο με αποτελεσμα να πιτσιλαει η καταραμενη τα νερα της. Στη λεκανη του φιλου, η ροη βγαινει κανονικα, πιο ομαλα.
Εχω ψιλοαπελπιστει με την ολη φαση γιατι οπως καταλαβαινετε πιτσιλαει νερα (και οχι μονο) οταν το κανει.

H μονη διαφορα με του φιλου ειναι η δικια του φοραει διαφορετικο μηχανισμο. 

Και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, ενα βιντεακι που δειχνει το προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/4/2023 στις 4:55 ΜΜ, aGka8l είπε

ερωτηση που χωρις φωτο ξερω οτι ειναι δυσκολη η απαντηση αλλα δεν εχω τώρα,

Να μπούνε από την μέσα μεριά τέσσερις σύρτες, και να σηκώνεις το στρώμα για να τους απασφαλίζεις-ασφαλίζεις.

Επεξ/σία από thanasisxask

3 ώρες πριν, CptBill είπε

Μαστορες

ενα λιγο περιεργο σκατο-προβλημα. Προ μηνων τσιμπησα μια λεκανη απο το praktiker, ιδιο μοντελο με αυτη που ειχε παρει φιλος. Rimless κτλ κτλ σε καλη τιμη

Στη δικια μου λεκανη γινεται το εξης καταπληκτικο: η ροη του νερου πηγαινει προς το κεντρο με αποτελεσμα να πιτσιλαει η καταραμενη τα νερα της. Στη λεκανη του φιλου, η ροη βγαινει κανονικα, πιο ομαλα.
Εχω ψιλοαπελπιστει με την ολη φαση γιατι οπως καταλαβαινετε πιτσιλαει νερα (και οχι μονο) οταν το κανει.

Και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, ενα βιντεακι που δειχνει το προβλημα

Προφανώς την βλέπω για κινεζική, ή κάνω λάθος; Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά. Όσον αφορά τον μηχανισμό, σίγουρα θέλει αλλαγή, γιατί απ ότι βλέπω, δε σου ριχνει το νερό συνεχόμενα, αλλά πρέπει να το πατάς πολλές φορές. Οπότε άλλαξε τον , και ίσως ο καινούργιος να ανοίγει λιγότερο, οπότε και να ρίχνει ελαφρώς λιγότερη ποσότητα νερού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαστορια τη βοήθεια σας θέλω.

Στη σχάρα του σχετικά νέου πλυντηρίου πιάτων σε ένα σημείο μόνο έχει φύγει αυτή η πλαστική μεμβράνη που έχει για επένδυση και έχει σαπίσει το μέταλλο. Υπάρχει τρόπος επισκευής γιατί το καλάθι είναι πανάκριβο να πάρεις καινούργιο αλλά δεν θέλω να έχω και σκουριά μέσα στο πλυντήριο....

Σκέφτηκα να κόψω αυτό το δόντι αλλά μετά πώς θα το μονώσω στο σημείο της κοπής.

IMG_20230423_185613.jpg

IMG_20230423_185621.jpg

Επεξ/σία από ford22
  • Like 1

13 λεπτά πριν, ford22 είπε

Στη σχάρα του σχετικά νέου πλυντηρίου πιάτων σε ένα σημείο μόνο έχει φύγει αυτή η πλαστική μεμβράνη που έχει για επένδυση και έχει σαπίσει το μέταλλο. Υπάρχει τρόπος επισκευής γιατί το καλάθι είναι πανάκριβο να πάρεις καινούργιο αλλά δεν θέλω να έχω και σκουριά μέσα στο πλυντήριο....

IMG_20230423_185613.jpg

IMG_20230423_185621.jpg

Άτιμη ζημιά.. :rolleyes:

Μη το κόβεις,σκιστο,καθάρισε το και βάλε θερμοσυστελλόμενο από πάνω.

• Like 3

14 λεπτά πριν, ford22 είπε

IMG_20230423_185613.jpg

IMG_20230423_185621.jpg

Ισως αν το εβγαζες και το εβαφες με ενα σπρει για μεταλλα που ειναι food grade και να δημιουργει τετοια ελαστικη επιστρωση?

Λογικα καποιο τετοιο σπρει θα υπαρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή το λιμαρισα να φύγει η σκουριά και του πέρασα  θερμοσυστελλομενο αλλά δεν ξέρω από θέμα υγιεινής τη συμπεριφορά έχει φοβάμαι μην αρχίσει με τον καιρό και πολυμερίζεται γιατί όπως και να το κάνουμε ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες τα πλυντήρια... Και φοβάμαι έχω και μωρό στο σπίτι...

Τώρα για food Grade βαφή σε σπρέι  δεν ξέρω αν υπάρχει θα το ψάξω αν ξέρει κανείς ας μου στείλει λινκ.

Επεξ/σία από ford22

17 ώρες πριν, troi.g είπε

Προφανώς την βλέπω για κινεζική, ή κάνω λάθος; Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά. Όσον αφορά τον μηχανισμό, σίγουρα θέλει αλλαγή, γιατί απ ότι βλέπω, δε σου ριχνει το νερό συνεχόμενα, αλλά πρέπει να το πατάς πολλές φορές. Οπότε άλλαξε τον , και ίσως ο καινούργιος να ανοίγει λιγότερο, οπότε και να ρίχνει ελαφρώς λιγότερη ποσότητα νερού.

βουλγαρικη. Ριχνει συνεχομενα κανονικα. Απλα στο εν λογο παραδειγμα εριχνε λιγοτερο.

1 ώρα πριν, ford22 είπε

Για αρχή το λιμαρισα να φύγει η σκουριά και του πέρασα  θερμοσυστελλομενο αλλά δεν ξέρω από θέμα υγιεινής τη συμπεριφορά έχει φοβάμαι μην αρχίσει με τον καιρό και πολυμερίζεται γιατί όπως και να το κάνουμε ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες τα πλυντήρια... Και φοβάμαι έχω και μωρό στο σπίτι...

Τώρα για food Grade βαφή σε σπρέι  δεν ξέρω αν υπάρχει θα το ψάξω αν ξέρει κανείς ας μου στείλει λινκ.

Υπαρχουν και κολλες ενυδρειων που πιθανοτατα να ειναι και food grade μιας και τα ψαρια ενυδρειου ειναι υπερβολικα ευαισθητα. Για αντοχη σε υγρο περιβαλλον σιγουρα κανουν αλλα για υψηλη θερμοκρασια ισως οχι. Ρωτα σε ενα καταστημα για ενυδρεια να σε κατατοπισουν καλυτερα.

• Like 2

21 ώρες πριν, CptBill είπε

στο βίντεο δεν βλέπω να τρέχει περιμετρικά το νερό με αποτέλεσμα να μην σπάει η πίεση  και δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξει κάτι με το μηχανισμό (εκτός και αν στο βίντεο δεν φαίνεται κάτι Στην δική μου έχει σε πολλα τα σημεία τρύπες  Δες φωτο τι εννοώ

Spoiler

825946684_.png.e8319900566c6b0358ecc2913f6f49ed.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...