lofter Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλημέρα, τα φώτα σας παρακαλώ! Θέλω να αλλάξω τον εξαερισμό του μπάνιου και να βάλω έναν με αυτόματη περσίδα. Δυστυχώς ο υφιστάμενος είναι σε σωλήνα φ95mm στην οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές. Η λύση του αντάπτορα από φ95mm σε 100 mm δεν βολεύει γιατί θα βγαίνει έξω από τον τοίχο το όλο σύστημα. Είναι εφικτό με ένα ποτηροτρύπανο να μεγαλώσω την τρύπα κατά μισό χιλιοστό σε διαμετρο και κατα 8-10cm σε βάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, lofter είπε να μεγαλώσω την τρύπα κατά μισό χιλιοστό σε διάμετρο μάλλον μισό εκατοστό εννοείς Το ποτηροτρυπανο αφ ενός θέλει κέντρο για να δουλέψεις με ασφάλεια και εσύ έχεις τρύπα αφ ετέρου ειναι και ακριβούτσικα Δοκίμασε με ένα καλέμι να μεγαλώσεις περιμετρικά και στο βάθος που θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Σωστός hp8 και έπειτα βάζεις μέσα στην τρύπα ένα αντάπτορα Φ95 σε Φ100. Αυτό σε περίπτωση που ο αεραγωγός βγαίνει ταράτσα και έχει μακρυά σωλήνα. Αν είναι κάπου στο πλάι και είναι κοντή η σωλήνα ίσως αξίζει να την αλλάξεις όλη σε μία Φ100 Θα πρότεινα επίσης το κλείσιμο των περισσευμάτων που θα μείνουν γύρω γύρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixos23 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι ειμαι τελειως ασχετος.. εχω φωτιστικα τα οποια ειναι dimmable μιλαω με Legrand για να αγορασω μηχανισμους / διακοπτες και μου λενε δεν γινεται. Μπορει να μου πει καποιος γιατι ? και τι μπορω να κανω ?? το δευτερο φωτιστικο ειναι κλασσικη πλαφονιερα οι δυο μηχανισμοι που με ενδιαφερουν ειναι οι εξης: Eυχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Για κολλα πλαστικων μοτοσυκλετας (τις βασεις του και τα ιδια), εχουμε να προτεινουμε κατι? Απ' οσο γνωριζω ειναι ABS plastics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, panos4tw είπε Για κολλα πλαστικων μοτοσυκλετας (τις βασεις του και τα ιδια), εχουμε να προτεινουμε κατι? Απ' οσο γνωριζω ειναι ABS plastics Αν ειναι οντως ABS τοτε κολλαει και με ασετον (απο φαρμακειο, οχι αυτο που ξεβαφουν οι γυναικες τα νυχια). Ουσιαστικα λιωνει τα δυο κομματια και τα ενωνει. Μπορεις να κανεις και μια "παστα" για να στοκαρεις, ριχνοντας μικρα κομματια ABS σε ενα δοχειο με ασετον. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, Maurikycli είπε ^ Απορώ με τους άγγλους που έχουν ξεχωριστές βρύσες ζεστού - κρύου 😕 Πραγματικα μεγαλη ταλαιπωρια και μεγαλη ανακαλυψη ο μικτης. Απορω πως μεγαλωσα ως παιδι με βρυσες ζεστου-κρυου (σπιτι δεκαετιας 70) και παλευα να κανω μπανιο προσπαθωντας καθε φορα να πετυχω τη σωστη θερμοκρασια να μην ξεπαγιασω το χειμωνα ή τη σωστη θερμοκρασια να ξυριστω. Βλεπω νεοδμητα που πανε και βαζουν για εφε κατι βρυσες καινουριες διπλες ζεστου-κρυου και απορω. Με τον μικτη ρυθμιζεις εκει που θες κ μετα απλα ανοιγεις κλεινεις. Βασιλιας. 17 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε ώστε να μη λύνουμε μαθηματικές εξισώσεις κάθε φορά που θέλουμε χλιαρό ή μετρίως ζεστό νερό; Εκλαψα 😂🤣🙃😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 ^ https://www.tilestwra.com/3-logi-pou-stin-anglia-echoun-dyo-vryses-gia-zesto-ke-kryo-nero/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, mixos23 είπε Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι ειμαι τελειως ασχετος.. εχω φωτιστικα τα οποια ειναι dimmable μιλαω με Legrand για να αγορασω μηχανισμους / διακοπτες και μου λενε δεν γινεται. Μπορει να μου πει καποιος γιατι ? και τι μπορω να κανω ?? το δευτερο φωτιστικο ειναι κλασσικη πλαφονιερα οι δυο μηχανισμοι που με ενδιαφερουν ειναι οι εξης: Eυχαριστω πολυ ! Το dimming στα LED είναι λίγο θέμα. Δεν κάνει το κάθε dimmer γι αυτά. Ωστόσο για να σου λέει η Legrand ότι δεν γίνεται, κάτι άλλο παίζει ή εγώ δεν το βλέπω στις φωτογραφίες που έχεις δώσει. Μήπως έχεις κάποια παραπάνω πληροφορία όπως το μοντέλο του φωτιστικού ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lofter Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, hp8 είπε μάλλον μισό εκατοστό εννοείς ναι σωστός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2023 στις 12:00 ΜΜ, aGka8l είπε Καλημέρα, Εχουμε εναν μαντρότοιχο απο μπετο , θελουμε να βαφτει (θα ρωτήσω για την διαδικασια σε επομενο ποστ ) Για να τριφτει και να φυγουν τα υπολείμματα απο τις ταβλες κτλ Με τι μπορει να τριφτει? Με γωνιακο τροχο 125αρι ή με τρυπανι ? Και προταση για τι καμπάνα χρειάζεται Επειδή εχω δοκιμάσει διαφορους δίσκους για μενα ο πιο καλός και ευχρηστος δίκσος λείανσης μπετού https://kaxirismonotika.gr/δίσκοι-διαρκείας-μπετού/6497-benman-δίσκος-διαρκείας-λείανσης-μπετού-125mm.html Φυσικά για τόσα τ.μ. θα χρειαστείς αρκετά κομματια και δεν θα φτάσεις ενας δισκος Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Στις 18/4/2023 στις 12:11 ΜΜ, NikosKallithea είπε Γωνιακο τροχό με αυτον τον δισκο, περασε το μετα και ενα χρωμα ρελιεφ και εισαι οκ https://a.aliexpress.com/_mrng1TE 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Επειδή εχω δοκιμάσει διαφορους δίσκους για μενα ο πιο καλός και ευχρηστος δίκσος λείανσης μπετού https://kaxirismonotika.gr/δίσκοι-διαρκείας-μπετού/6497-benman-δίσκος-διαρκείας-λείανσης-μπετού-125mm.html Φυσικά για τόσα τ.μ. θα χρειαστείς αρκετά κομματια και δεν θα φτάσεις ενας δισκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Μιας και το θεμα ειναι και για DIY, εδω ειναι μια μετατροπη που ειχα κανει εναν παλιο διαδρομο γυμναστικης σε ταινιο-λειαντηρα 😁 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Maurikycli είπε ^ https://www.tilestwra.com/3-logi-pou-stin-anglia-echoun-dyo-vryses-gia-zesto-ke-kryo-nero/ Κυριολεκτικά άρθρο "τι λες τώρα" (ρε) Ειδικά το τελευταίο για την οικονομία νερού, με έστειλε κανονικά. google translate στα χειρότερα του 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 σε πάτωμα laminate μπορείτε να μου προτείνετε τρόπο να το καθαρίσω από διάφορα κατάλοιπα οικοδομικά; υπάρχει τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις