papoys1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, immortalx είπε Για τοσο μικρο ανοιγμα μπορει να γινει χαραξη με γωνιακο τροχο. Αν το κανει καποιος με προσοχη δεν θα γινει καθολου ζημια στον σοβα και δεν θα χρειαστει καν βαψιμο στην περιμετρο. Κοβεται ολο το παχος του σοβα και μερος του τουβλου, και απο τις δυο πλευρες, και το υπολοιπο με καλεμι δινοντας προσοχη στα ακρα. Βασικα αν πιανουν λιγο τα χερια σου και εχεις χρονο μπορεις να το κανεις και μονος σου, δεν εχει μεγαλη δυσκολια. Αν το σπίτι ειναι κατοικίσιμο ξεχναμε γωνιακό τροχό γιατί θα σηκώσει τόση σκόνη που δεν καθαρίζει με τίποτε. Ο πλακας σιγα σιγά θα το κάνει με ελαφρύ κομπρεσέρ σε κάποια σημεία καλέμι με το χέρι και τυχόν μικροζημιές θα διορθωθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν το σπίτι ειναι κατοικίσιμο ξεχναμε γωνιακό τροχό γιατί θα σηκώσει τόση σκόνη που δεν καθαρίζει με τίποτε. Ο πλακας σιγα σιγά θα το κάνει με ελαφρύ κομπρεσέρ σε κάποια σημεία καλέμι με το χέρι και τυχόν μικροζημιές θα διορθωθουν. Επειδη το εχω κανει στο σπιτι μου (κατοικησιμο) , η λυση ειναι προστατευτικο ναυλον που χρησιμοποιουμε για βαψιματα κολλημενο περιμετρικα με χαρτοταινια. Δεν ειναι τελειο φυσικα αλλα περιοριζει τη σκονη σε 1-2 τετραγωνικα. Αυτος που το κανει βεβαια γινεται σαν χιονανθρωπος 😋 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, immortalx είπε Επειδη το εχω κανει στο σπιτι μου (κατοικησιμο) , η λυση ειναι προστατευτικο ναυλον που χρησιμοποιουμε για βαψιματα κολλημενο περιμετρικα με χαρτοταινια. Δεν ειναι τελειο φυσικα αλλα περιοριζει τη σκονη σε 1-2 τετραγωνικα. Αυτος που το κανει βεβαια γινεται σαν χιονανθρωπος 😋 Και να συμπληρώσουμε ότι απαραίτητο gadget γι αυτή την δουλειά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλημέρα, Εχουμε εναν μαντρότοιχο απο μπετο , θελουμε να βαφτει (θα ρωτήσω για την διαδικασια σε επομενο ποστ ) Για να τριφτει και να φυγουν τα υπολείμματα απο τις ταβλες κτλ Με τι μπορει να τριφτει? Με γωνιακο τροχο 125αρι ή με τρυπανι ? Και προταση για τι καμπάνα χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, aGka8l είπε Καλημέρα, Εχουμε εναν μαντρότοιχο απο μπετο , θελουμε να βαφτει (θα ρωτήσω για την διαδικασια σε επομενο ποστ ) Για να τριφτει και να φυγουν τα υπολείμματα απο τις ταβλες κτλ Με τι μπορει να τριφτει? Με γωνιακο τροχο 125αρι ή με τρυπανι ? Και προταση για τι καμπάνα χρειάζεται Γωνιακο τροχό με αυτον τον δισκο, περασε το μετα και ενα χρωμα ρελιεφ και εισαι οκ https://a.aliexpress.com/_mrng1TE 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 καλό θα ήταν να ασταρώσει πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γωνιακο τροχό με αυτον τον δισκο, περασε το μετα και ενα χρωμα ρελιεφ και εισαι οκ https://a.aliexpress.com/_mrng1TE Ευχαριστώ έχουμε καποια πρόταση απο ελλαδα για αμεσα ? Περιπου 120τμ να αντεξει ή παιρνω και 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, aGka8l είπε Ευχαριστώ έχουμε καποια πρόταση απο ελλαδα για αμεσα ? Περιπου 120τμ να αντεξει ή παιρνω και 2ο https://dogtodoor24.com/product/troxos-leiansh-mpeton-troxos/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Συνεχίζοντας με τα προβλήματα που έχει βγάλει το σπίτι.. Στις πόρτες των δωματίων έχει σίτες που το ρολό κατεβαίνει από πάνω προς τα κάτω. Τα βουρτσάκια ήταν φαγωμένα, αυτά τα αντικατέσησα εύκολα ενώ δεν ασφάλιζε και καλά το κάτω μέρος στα περισσότερα, βρήκα όμως στα stop ή όπως λέγονται μια βίδα που ρυθμίζεις το ύψος του και το διόρθωσα. Έχουν μείνει, λοιπόν,, τα εξής 1 ή 2 προβλήματα. Η σίτα είναι σκισμένη, μίλησα με έναν που φτιάχνει κουφώματα ο οποίος (προς τιμήν του) μου είπε ότι δεν με συμφέρει να έρθει αυτός να το διορθώσει και να μου αλλάξει την σίτα και ότι μπορώ μόνος μου με ένα αυτοκόλλητο. το ζήτημα είναι ότι ένα μέρος του σκισίματος της σίτας είναι στο σημείο που ενώνεται με το κάτω μέρος με το πανάκι που μπαίνουν τα βουρτσάκια, αυτό μπορώ να το ράψω άραγε; και τι να βάλω; Η άλλη απορία που έχω είναι ότι η σίτα στα πλαινά μέρη βγαίνει πολύ εύκολα και αναρωτιέμαι έτσι τοποθετείτε κανονικά; Δεν έπρεπε στα πλαινά η σίτα να έχει κάποιο είδους "τελείωμα" απλώς την κόβουν και την βάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε παλαιό νιπτήρα τουαλέτας, που έχει αυτές τις ανόητες βρύσες με τις δύο βάνες για ζεστό και κρύο (και άρα δύο τρύπες ο ίδιος), κάποια βρύση με μείκτη, ώστε να μη λύνουμε μαθηματικές εξισώσεις κάθε φορά που θέλουμε χλιαρό ή μετρίως ζεστό νερό; Θα με βοηθήσει πάρα πολύ το να επιτύχω αυτή την αλλαγή χωρίς δραστική παρέμβαση στο σπίτι (ήτοι, το πέταμα - αντικατάσταση του νιπτήρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε παλαιό νιπτήρα τουαλέτας, που έχει αυτές τις ανόητες βρύσες με τις δύο βάνες για ζεστό και κρύο (και άρα δύο τρύπες ο ίδιος), κάποια βρύση με μείκτη, ώστε να μη λύνουμε μαθηματικές εξισώσεις κάθε φορά που θέλουμε χλιαρό ή μετρίως ζεστό νερό; Θα με βοηθήσει πάρα πολύ το να επιτύχω αυτή την αλλαγή χωρίς δραστική παρέμβαση στο σπίτι (ήτοι, το πέταμα - αντικατάσταση του νιπτήρα). Πρέπει να βγάλεις φωτογραφία το κάτω μέρος του νιπτήρα, εκεί που βιδωνει η μπαταρία. Κάποιοι είχαν και μεσαία τρύπα. Επίσης με επιφύλαξη, μπορείς να βάλεις τη μπαταρία σε μια από τις δύο τρύπες που βγαίνει η τωρινή μπαταρία. Σου λέω με επιφύλαξη, γιατί κάποιοι νιπτήρες, έχουν πολύ μικρή τρύπα, ίσα που περνάει η μισή ιντσα σωλήνα, οποτε δε χωράνε τα δύο σπιράλ και η βίδα στήριξης της καινούργιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, troi.g είπε Πρέπει να βγάλεις φωτογραφία το κάτω μέρος του νιπτήρα, εκεί που βιδωνει η μπαταρία. Κάποιοι είχαν και μεσαία τρύπα. Επίσης με επιφύλαξη, μπορείς να βάλεις τη μπαταρία σε μια από τις δύο τρύπες που βγαίνει η τωρινή μπαταρία. Σου λέω με επιφύλαξη, γιατί κάποιοι νιπτήρες, έχουν πολύ μικρή τρύπα, ίσα που περνάει η μισή ιντσα σωλήνα, οποτε δε χωράνε τα δύο σπιράλ και η βίδα στήριξης της καινούργιας. Είμαι στη δύσκολη περίπτωση. Δε μπορώ να βγάλω φωτό τώρα, αλλά θυμάμαι σίγουρα και ότι δεν υπάρχει μεσαία τρύπα, και ότι οι 2 υπάρχουσες έχουν πολύ μικρή διάμετρο. Ήλπιζα να υπάρχει καμιά Κινεζο-εξυπνάδα που κάπως να έχουν βάλει το μείκτη μπροστά από το "λαιμό" της βρύσης στον κάθετο προς το έδαφος άξονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 ^ Απορώ με τους άγγλους που έχουν ξεχωριστές βρύσες ζεστού - κρύου 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε Είμαι στη δύσκολη περίπτωση. Δε μπορώ να βγάλω φωτό τώρα, αλλά θυμάμαι σίγουρα και ότι δεν υπάρχει μεσαία τρύπα, και ότι οι 2 υπάρχουσες έχουν πολύ μικρή διάμετρο. Ήλπιζα να υπάρχει καμιά Κινεζο-εξυπνάδα που κάπως να έχουν βάλει το μείκτη μπροστά από το "λαιμό" της βρύσης στον κάθετο προς το έδαφος άξονα. Η μεσαία τρύπα, δε φαίνεται από πάνω. Μόνο από κάτω μπορείς να δεις, εάν είναι χαρακομενη , ώστε να μπορεί να ξετρυπησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 21 ώρες πριν, Conan2046 είπε Συνεχίζοντας με τα προβλήματα που έχει βγάλει το σπίτι.. Στις πόρτες των δωματίων έχει σίτες που το ρολό κατεβαίνει από πάνω προς τα κάτω. Τα βουρτσάκια ήταν φαγωμένα, αυτά τα αντικατέσησα εύκολα ενώ δεν ασφάλιζε και καλά το κάτω μέρος στα περισσότερα, βρήκα όμως στα stop ή όπως λέγονται μια βίδα που ρυθμίζεις το ύψος του και το διόρθωσα. Έχουν μείνει, λοιπόν,, τα εξής 1 ή 2 προβλήματα. Η σίτα είναι σκισμένη, μίλησα με έναν που φτιάχνει κουφώματα ο οποίος (προς τιμήν του) μου είπε ότι δεν με συμφέρει να έρθει αυτός να το διορθώσει και να μου αλλάξει την σίτα και ότι μπορώ μόνος μου με ένα αυτοκόλλητο. το ζήτημα είναι ότι ένα μέρος του σκισίματος της σίτας είναι στο σημείο που ενώνεται με το κάτω μέρος με το πανάκι που μπαίνουν τα βουρτσάκια, αυτό μπορώ να το ράψω άραγε; και τι να βάλω; Η άλλη απορία που έχω είναι ότι η σίτα στα πλαινά μέρη βγαίνει πολύ εύκολα και αναρωτιέμαι έτσι τοποθετείτε κανονικά; Δεν έπρεπε στα πλαινά η σίτα να έχει κάποιο είδους "τελείωμα" απλώς την κόβουν και την βάζουν; Και οι δικές μου φεύγουν σχετικά εύκολα απ' το πλάι και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο τελείωμα. Τα σκισίματα με το αυτοκόλλητο μπορούν να καλύψουν κάποια τρύπα που έχει γίνει στην μέση. Συνήθως με ένα μπιστολάκι μπορείς να τα βάλεις πολύ εύκολα. Ωστόσο αν έχουν γίνει στην άκρη, το μόνο που μπορείς να κάνεις (δεν το έχω κάνει προσωπικά) είναι να ανοίξεις την μπάρα. Προσοχή βέβαια να μην σου μαζέψει η σίτα πάνω. Εγώ προσωπικά τον αλουμινά μου πάντως φέρνω σε τέτοιες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις