predator77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 βαλε στο παταρι ενα δοχειο διαστολης να αποκτησει ταχυτητα το δικτυο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, predator77 είπε βαλε στο παταρι ενα δοχειο διαστολης να αποκτησει ταχυτητα το δικτυο σου. Δυστυχώς δεν έχω πατάρι ή άλλο χώρο, αλλιώς θα έβαζα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από prototypegr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, prototypegr είπε Δυστυχώς δεν έχω πατάρι ή άλλο χώρο, αλλιώς θα έβαζα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν έχεις πρόσβαση στην παροχή σου , μπορείς να βάλεις αυτό. https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=12652 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Το δοχείο διαστολής που αναφέρθηκε παραπάνω (υποθέτω λόγω άγνοιας αρχών λειτουργίας και όχι κακοπροαιρετα), δεν θα έκανε απολύτως τίποτα στην περίπτωση αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, prototypegr είπε έχω θέμα με την πίεση έχεις κοιτάξει αν υπάρχει φίλτρο στον μετρητή ? Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Το δοχείο διαστολής που αναφέρθηκε παραπάνω (υποθέτω λόγω άγνοιας αρχών λειτουργίας και όχι κακοπροαιρετα), δεν θα έκανε απολύτως τίποτα στην περίπτωση αυτή. Θα βοηθούσε λίγο (θα μείωνε την ταχύτητα ροής έως το κολλεκτερ =τις απώλειες πίεσης ως εκεί, εφόσον το δοχείο διαστολής έπεφτε εκεί, αρκεί να έχει καλό μέγεθος), αλλά δεν έχει σημασία. Δες αυτό με το φίλτρο, αλλιώς δεν ξέρω μήπως μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση ρολογιού με μεγαλύτερης διατομής μπας και βοηθήσει λίγο (θα αυξήσεις ουσιαστικά την πίεση λειτουργίας κατά την ροή). Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από dimitris_st13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 38 λεπτά πριν, hp8 είπε έχεις κοιτάξει αν υπάρχει φίλτρο στον μετρητή ? Απόκρυψη περιεχομένων Οι μετρητές αλλάχτηκαν πριν από 2-3 χρόνια σε όλους στην οικοδομή, λόγω ακραίου ψύχους (έσπασαν)! Το θέμα είναι ότι πρόβλημα δεν έχω μόνο εγώ, αλλά και άλλοι! Οπότε το πρόβλημα λογικά δεν είναι από βούλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Το δοχείο διαστολής που αναφέρθηκε παραπάνω (υποθέτω λόγω άγνοιας αρχών λειτουργίας και όχι κακοπροαιρετα), δεν θα έκανε απολύτως τίποτα στην περίπτωση αυτή. μαλλον δεν γνωριζεις πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις το δοχειο γι αυτο το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, predator77 είπε μαλλον δεν γνωριζεις πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις το δοχειο γι αυτο το λες. Δεν θα το έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, predator77 είπε μαλλον δεν γνωριζεις πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις το δοχειο γι αυτο το λες. χονδρό 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, vins είπε Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, καθότι θα αγοράσω μια mma ηλεκτροκολληση helix mini 140a και θα είναι η πρώτη μου ενασχόληση με ηλεκτροκολληση, έχω κάποιες απορίες: - Υπολογίζω με βάση αυτά που έχω δει ότι θα κολλάω με max 70, μπορώ να τη βάλω σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού μου, ή θέλει ενισχυμένη γραμμή; - Θα πάρω ηλεκτρονική μάσκα, γάντια ηλεκτροκολλησης δερμάτινα και όταν κολλάω θα φοράω μάσκα fpp3, χρειάζομαι κάτι άλλο; - Για στραντζαριστα λέω να πάρω ηλεκτρόδια 2 και 2,5 6013, φαντάζομαι είναι οκ; Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια! Ίσως σφυράκι να σπας τη παστα αν και πολλοί επαγγελματίες δε τη σπάνε. Επίσης θες κάποιο παγκο να κολλάς με λαμαρινα. Ξυλο θα στο κάψει. Μπριζα δε θες κατι ιδιαίτερο. Μακριά απο πλακάκια κτλ γιατί τα καταστρέφει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ίσως σφυράκι να σπας τη παστα αν και πολλοί επαγγελματίες δε τη σπάνε. Επίσης θες κάποιο παγκο να κολλάς με λαμαρινα. Ξυλο θα στο κάψει. Μπριζα δε θες κατι ιδιαίτερο. Μακριά απο πλακάκια κτλ γιατί τα καταστρέφει Ευχαριστώ πολύ! Ναι σφυράκι βούρτσα δεν τα έγραψα γιατί έχω 😄 Κατα κύριο λόγο έξω θα κολλάω σε τσιμέντο λογικά. Φαντάζομαι δε θα έχω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RipCity Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Καλημέρα! Ξέρω πως η διακόσμηση ενός εσωτερικού χώρου εξαρτάται από πολλά πράγματα και δεν μπορεί να έχει fixed τιμές. Παρ'όλα αυτά για ανακαίνιση καταστήματος 40τμ το οποίο δε θέλει υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και αναδιάταξη χώρου (γκρεμίσματα κτλ) το ποσό 7000 για να το αναλάβει μια εταιρεία δεν είναι αρκετά μεγάλο? Χωρίς να βάζουμε μέσα κανένα υλικό κτλ. Μιλάμε για τα σχέδια 2D, 3D, μελέτη φωτισμού, μελέτη εφαρμογής και επίβλεψη. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, RipCity είπε Καλημέρα! Ξέρω πως η διακόσμηση ενός εσωτερικού χώρου εξαρτάται από πολλά πράγματα και δεν μπορεί να έχει fixed τιμές. Παρ'όλα αυτά για ανακαίνιση καταστήματος 40τμ το οποίο δε θέλει υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και αναδιάταξη χώρου (γκρεμίσματα κτλ) το ποσό 7000 για να το αναλάβει μια εταιρεία δεν είναι αρκετά μεγάλο? Χωρίς να βάζουμε μέσα κανένα υλικό κτλ. Μιλάμε για τα σχέδια 2D, 3D, μελέτη φωτισμού, μελέτη εφαρμογής και επίβλεψη. Ευχαριστώ Εξαρτάται τη δουλειά και τί περιλαμβάνουν όλα αυτά! Όταν λες "μελέτη εφαρμογής" από τη στιγμή που δεν θα γίνει καμία τεχνική εργασία, τί εννοείς; Η επίβλεψη επίσης, τί περιλαμβάνει; Γενικά το ακούω λίγο φουσκωμένο αλλά 1ον μπορεί και να τα αξίζει αν έχεις δει δουλειές τους και είναι δυνατοί στον χώρο 2ον μπορεί να σε γλιτώσουν από τα διάφορα απρόβλεπτα έξοδα που προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς θα υπάρχει η σχετική μελέτη εφαρμογής, που πρέπει να τα περιλαμβάνει ΟΛΑ και κοστολογημένα Αν βλέπεις ότι το budget δεν βγαίνει, πάρε και από αλλού προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RipCity Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Εξαρτάται τη δουλειά και τί περιλαμβάνουν όλα αυτά! Όταν λες "μελέτη εφαρμογής" από τη στιγμή που δεν θα γίνει καμία τεχνική εργασία, τί εννοείς; Η επίβλεψη επίσης, τί περιλαμβάνει; Γενικά το ακούω λίγο φουσκωμένο αλλά 1ον μπορεί και να τα αξίζει αν έχεις δει δουλειές τους και είναι δυνατοί στον χώρο 2ον μπορεί να σε γλιτώσουν από τα διάφορα απρόβλεπτα έξοδα που προκύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς θα υπάρχει η σχετική μελέτη εφαρμογής, που πρέπει να τα περιλαμβάνει ΟΛΑ και κοστολογημένα Αν βλέπεις ότι το budget δεν βγαίνει, πάρε και από αλλού προσφορά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι σίγουρα θα κοιτάξουμε κι άλλες προσφορές. Η μελέτη εφαρμογής ουσιαστικά καταλήγει στο τι ακριβώς θα χρειαστεί από κατασκευές, προδιαγραφές, υλικά κτλ και θα δοθεί στους προμηθευτές, εργολάβους για να πάρουμε προσφορές. Επίβλεψη είναι η παρακολούθηση για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών, επαφές με συνεργεία για οδηγίες κατασκευής, επιλογή υλικών κτλ και το οποίο τιμολογείται ανά μήνα που θα χρειαστεί το έργο για να ολοκληρωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις