Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, Antretng είπε

Ο πλακάς μου είπε ότι θα τις φέρει τις κλίσεις με τσιμέντο να πηγαίνουν τα νερα προς μια γωνία. Αρκεί να μην βάλω μεγάλο πλακάκι και να πω υδραυλικό να παει το σιφώνι πιο άκρη.  

Η μονη βλακεια με το μικρο πλακάκι ειναι οι μεγαλύτερες συνολικά επιφάνειες των αρμών. Αλλα ίσως με τη μεμβράνη που είπε ο Πάνος να είναι οκ και περισσοτερο να ειναι μια εξτρα ταλαιπωρια στο καθάρισμα απο μούχλα. 

Μερικες φορες δεν ερχεται. Πχ αν ειναι ψηλα και πρεπει να σηκωθει θα κανει δοντι με το υπολοιπο σπιτι. Εμενα ηταν μισο εκατοστο διαφορα απο τα πλακακια στη πορτα. Απο το να εχω σκαλοπατι στη πορτα του μπανιου...

Αν σου λεει πως γινεται θα γινεται. Το μεγαλο πλακακι γινεται αλλα ειναι αρκετα πιο δυσκολο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Antretng είπε

Ο πλακάς μου είπε ότι θα τις φέρει τις κλίσεις με τσιμέντο να πηγαίνουν τα νερα προς μια γωνία. Αρκεί να μην βάλω μεγάλο πλακάκι και να πω υδραυλικό να παει το σιφώνι πιο άκρη.  

Πάρε και μια 2η γνώμη από άλλο μάστορα.

• Like 2

Να ρωτήσω κάτι, μπορώ να πάρω σε καλή τιμή αυτό το μέτρο λέιζερ https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1427056&skr_prm=WyI3MzlkYjU0Yy1iNDQzLTQ0ZDUtYjI0Yi1mOWUzNjE1NjA4NzciLDE2ODA4NTkzNDc2NjcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 

Είναι εύχρηστο? Θελω να μετρήσω με ακρίβεια διαφορες αποστάσεις κατά μήκος,πλάτος αλλά και ύψος πχ δωματίου είναι οκ γι αυτές τις δουλειές? 

59 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Να ρωτήσω κάτι, μπορώ να πάρω σε καλή τιμή αυτό το μέτρο λέιζερ https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1427056&skr_prm=WyI3MzlkYjU0Yy1iNDQzLTQ0ZDUtYjI0Yi1mOWUzNjE1NjA4NzciLDE2ODA4NTkzNDc2NjcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 

Είναι εύχρηστο? Θελω να μετρήσω με ακρίβεια διαφορες αποστάσεις κατά μήκος,πλάτος αλλά και ύψος πχ δωματίου είναι οκ γι αυτές τις δουλειές? 

τι ειναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέει - προσφέρει  στην περιγραφή

Περιγραφή

Δίοδος λέιζερ: 635 Nm
    Κατηγορία λέιζερ: 2
    Περιοχή μέτρησης: 0.15 – 20.00 m
    Ακρίβεια μέτρησης, τυπ.:  ± 3.0 mm
    Τυπικός χρόνος μέτρησης: 0.5 s
    Μέγιστος χρόνος μέτρησης: 4 s

Μπαταρία: 2 x 1.5 V-LR03 (AAA)
    Αυτόματη απενεργοποίηση: 5 min
    Βάρος: 0.085 kg

Υλικά Παράδοσης

Μπαταρίες 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

• Like 1

2 ώρες πριν, margaritagr είπε

Δε χρειάζεται να πάρεις κάτι τόσο ακριβό. Υπάρχουν και με τα μισά λεφτά.

Με ένα τέτοιο (Stanley) μέτρησα το μπάνιο μας και τα έβγαλε με ακρίβεια χιλιοστού, που δεν χρειάζεται.

• Like 1

6 ώρες πριν, margaritagr είπε

Μια χαρά είναι. Μην πάρεις με υπερήχους!!!

ψάχνω πανί εδαφοκαλυψης για να μην βγαίνουν χόρτα γιατί θέλω να βάλω χαλίκι από πάνω. πήρα ένα από leroy αλλά μέχρι και μικρά χόρτα το τρυπησαν και έγινε γκαζόν στο τέλος. Οπότε το έβγαλα για να βάλω κανένα καλύτερο. έχετε καμιά πρόταση?

2 minutes ago, johnyboy said:

ψάχνω πανί εδαφοκαλυψης για να μην βγαίνουν χόρτα γιατί θέλω να βάλω χαλίκι από πάνω. πήρα ένα από leroy αλλά μέχρι και μικρά χόρτα το τρυπησαν και έγινε γκαζόν στο τέλος. Οπότε το έβγαλα για να βάλω κανένα καλύτερο. έχετε καμιά πρόταση?

ψάχνω κι εγώ αν μάθεις και σου προτείνουν κάτι.

το χαλίκι θα το βάλεις χύμα ή θα βάλεις κάτι πλαστικά που έχω δει να βάζουν (γεωκυψέλες νομίζω) για να το συγκρατεί και λογικά να υπάρχει και μια σχετική άνεση στη βάδιση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

ψάχνω κι εγώ αν μάθεις και σου προτείνουν κάτι.

το χαλίκι θα το βάλεις χύμα ή θα βάλεις κάτι πλαστικά που έχω δει να βάζουν (γεωκυψέλες νομίζω) για να το συγκρατεί και λογικά να υπάρχει και μια σχετική άνεση στη βάδιση;

χύμα το έβαλα, μια χαρά ήταν αλλά αναγκαστικά το έβγαλα γιατί είχε γίνει χάλια με τα χόρτα. την πρώτη φορά τα ψεκασα αλλά τώρα ήταν πάρα πολύ και δεν είχε νόημα.

Επεξ/σία από johnyboy

Γεια σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα (Ariston Velis Evo 50 EU) που για κάποιο λόγο ακούγεται σαν να το χτυπάνε με σφυρί. Eγκαταστήσαμε μειωτή πίεσης νερού, αλλά το πρόβλημα δεν επιδιορθώθηκε. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

51 λεπτά πριν, andefin είπε

Ναι, κάτι παίζει με την πίεση αλλά δεν βγάζουμε άκρη.

Έχεις υδραυλικό πλήγμα, μου φαίνεται. Κάποια βρύση κλείνει στο κύκλωμα του ζεστού και κάνει τέτοια προβλήματα. Εν τω μεταξύ φαίνεται και το σπιράλ, ότι κουνιέται.
https://ydravlikos.gr/ydrayliko-pligma-o-adysopitos-ehthros-ton-diktyon-ydreysis/

Τον μειωτή πίεσης σε τί πίεση τον έχετε ρυθμίσει; 

11 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Τον μειωτή πίεσης σε τί πίεση τον έχετε ρυθμίσει; 

Εχουμε εγκαταστησει εναν απλο που δεν έχει ενδιξει της πιεσης, το νερο στη βρυση ερχετε με ελαχιστη πιεση.

14 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εν τω μεταξύ φαίνεται και το σπιράλ, ότι κουνιέται.

Ναι πράγματι, τώρα που διάβασα το σχετικό άρθρο, λογικά αυτό θα είναι το πρόβλημα. Θα μιλήσω ξανά με τον υδραυλικό. Ευχαριστω!

5 ώρες πριν, andefin είπε

Ναι πράγματι, τώρα που διάβασα το σχετικό άρθρο, λογικά αυτό θα είναι το πρόβλημα. Θα μιλήσω ξανά με τον υδραυλικό. Ευχαριστω!

Το ότι κουνιέται το σπιράλ δεν είναι η πηγή του προβλήματος, αλλά το αποτέλεσμα της ξαφνικής πίεσης. Εκτός αν υποπτεύεσαι ότι ο ήχος τελικά δημιουργείται από το σπιράλ που κοπανάει στον τοίχο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...