Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Για να βάλω πάτωμα βινυλίου πάνω σε ξύλινο είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω απευθείας κόλλα ή υπόστρωμα;

Το βινυλικο πάει αποκλειστικά με κόλλα, ειδάλλως θα σηκώνεται. Το παρκέ σου είναι σε καλή κατάσταση; Γιατί θέλεις να το σκεπάσεις;

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,έχει κανείς να προτείνει τι να κάνω σε ντουλάπα που το χρώμα ξεφλουδίζει καυ φεύγει με το παρακαμικρό;Nα περάσω κάτι από πάνω σαν βερνίκι;

11 ώρες πριν, troi.g είπε

Το βινυλικο πάει αποκλειστικά με κόλλα, ειδάλλως θα σηκώνεται. Το παρκέ σου είναι σε καλή κατάσταση; Γιατί θέλεις να το σκεπάσεις;

Σε σχετικά καλή κατάσταση είμαι, σε δωμάτιο θα το κρατήσω. Επειδή όμως χρειάστηκε να δηλώσω ένα κομμάτι σκέφτομαι να βάλω βινυλίου από πάνω σε όλο για ανανέωσης και να μη φαίνεται και το μπάλωμα.

6 λεπτά πριν, alfeios είπε

Ψάχνω για καπάκια για τα φωτιστικά σαν αυτα

Που μπορω να βρω;

Ψαχνεις σε εργοστασιο/βιοτεχνια κατασκευής φωτιστικών. Στην Αθηνα υπάρχουν μερικές εταιρίες στο google που εψαξα. Αν και με ενα spray η καμιά αλοιφή (αναλογα την διάβρωση) μπορείς να τα καθαρίσεις η ακομα και να τα βάψεις.

Μόλις τώρα, Petros Electron είπε

Ψαχνεις σε εργοστασιο/βιοτεχνια κατασκευής φωτιστικών. Στην Αθηνα υπάρχουν μερικές εταιρίες στο google που εψαξα. Αν και με ενα spray η καμιά αλοιφή (αναλογα την διάβρωση) μπορείς να τα καθαρίσεις η ακομα και να τα βάψεις.

Ειμαι επαρχια, εψαξα σε καταστηματα ηλεκτρολογικου υλικου δεν βρηκα ιδια περιπου. Για το ιντερνετ ψαχνω. Για καθαρισμό δεν νομιζω, για βαψιμο ναι γινεται

Αυτο εδω δειχνει να κανει, αλλα δεν το δειχνει στη φωτογραφια και απο την αλλη πλευρα

13 λεπτά πριν, alfeios είπε

Ειμαι επαρχια, εψαξα σε καταστηματα ηλεκτρολογικου υλικου δεν βρηκα ιδια περιπου. Για το ιντερνετ ψαχνω. Για καθαρισμό δεν νομιζω, για βαψιμο ναι γινεται

Αυτο εδω δειχνει να κανει, αλλα δεν το δειχνει στη φωτογραφια και απο την αλλη πλευρα

Ξεκινας το ψάξιμο τοτε, απο εδω, δεν νομιζω οτι θα βρεις το ιδιο, άπλα κατι που να ταιριάζει και μοιάζει ποιο κοντα στο αρχικο. Σε αυτο που βρήκες μπορεις να επικοινωνήσεις με κάποιο απο τα καταστήματα μήπως σου στείλει καμιά φωτο για το πως ειναι απο την αλλη μερια.

• Like 1

1 ώρα πριν, alfeios είπε

Ψάχνω για καπάκια για τα φωτιστικά σαν αυτα

ρώτησε τους για το χρώμα https://fotistiko.gr/proion/rozeta-fotistikou-kampana/

δεν ξέρω αν θέλεις να αλλάξεις στυλ Ροζέτα Φωτιστικού Οροφής

Ροζέτα Οροφής σε-Χρυσό

• Like 2

7 λεπτά πριν, hp8 είπε

ρώτησε τους για το χρώμα https://fotistiko.gr/proion/rozeta-fotistikou-kampana/

δεν ξέρω αν θέλεις να αλλάξεις στυλ Ροζέτα Φωτιστικού Οροφής

Ροζέτα Οροφής σε-Χρυσό

Δυνατότητας βαφής της ροζέτας σε οποιοδήποτε χρώμα Αυτό γραφει

18 ώρες πριν, Indalx είπε

Καλησπέρα,έχει κανείς να προτείνει τι να κάνω σε ντουλάπα που το χρώμα ξεφλουδίζει καυ φεύγει με το παρακαμικρό;Nα περάσω κάτι από πάνω σαν βερνίκι;

Δε βάζεις και μια κοντινή φωτό για να δούμε και μεις τι παίζει?

Το πιο πιθανό είναι να σου έχουν περάσει ριπολινη νερού απευθείας σε ντουλάπα βαμμένη με ριπολινη διαλύτου και λόγω έλλειψης πρόσφυσης το χρώμα φεύγει με το παραμικρό.

Ιδανικά πρέπει να ξεφλουδίσεις την ντουλάπα, να τρίψεις ελαφρά, να περάσεις μια βελατουρα νερού και μετά 2 χέρια ριπολινη νερού.

9 ώρες πριν, zio10 είπε

Σε σχετικά καλή κατάσταση είμαι, σε δωμάτιο θα το κρατήσω. Επειδή όμως χρειάστηκε να δηλώσω ένα κομμάτι σκέφτομαι να βάλω βινυλίου από πάνω σε όλο για ανανέωσης και να μη φαίνεται και το μπάλωμα.

Όταν λες να το δηλώσεις, εννοείς στην πολεοδομία;;; Χαχαχα

Πέρα από την πλάκα, εάν σου αρέσει το πάτωμα, μπορείς να το επισκευασεις και να γίνει σούπερ. Εάν κολλήσεις βινυλικο, δε ξέρω αν στο μέλλον βγαίνει. Πάντως υπάρχουν σχέδια που είναι πανέμορφα.

4 λεπτά πριν, troi.g είπε

Όταν λες να το δηλώσεις, εννοείς στην πολεοδομία;;; Χαχαχα

Πέρα από την πλάκα, εάν σου αρέσει το πάτωμα, μπορείς να το επισκευασεις και να γίνει σούπερ. Εάν κολλήσεις βινυλικο, δε ξέρω αν στο μέλλον βγαίνει. Πάντως υπάρχουν σχέδια που είναι πανέμορφα.

Ξηλώσω εννοούσα! :lol:Δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία επισκευής από θέμα και χρόνου και κόστους. Βινύλιο ή laminate θα μπει απλά μου άρεσε το λεπτό και εύκαμπτο του βινυλίου οπότε δεν θα έχω και θέματα με τις πόρτες κτλ

• Like 2

10 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Λεπτό και εύκαμπτο και πιο υγιεινό είναι το λινολεουμ

Δεν το είχα υπόψη, θα το δω! Στα γρήγορα που κοίταξα πάντως δεν βρίσκεις εύκολα τιμή ενώ και η τοποθέτηση πρέπει να είναι κάπως πιο δύσκολη.

@troi.gβλέπω ότι υπάρχουν και υποστρώματα για τα βινυλίου πάντως.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...