papoys1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, skiabox είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Ψαχνω για ρολο κουρτίνα που στηρίζεται δυναμικά στο εσωτερικό του παραθύρου. Δηλαδή στο εσωτερικό του σωλήνα που είναι στο πάνω μέρος να υπάρχει κάτι σαν ελατήριο έτσι ώστε με την πίεση που ασκεί δεξιά και αριστερά ο σωλήνα να μπορεί να κάθεται χωρίς βίδομα. Είδα σε αμερικάνικο site κάτι σχετικό αλλά λογικά θα υπάρχει και στην ελληνική αγορά κάτι τέτοιο. 13 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Και εγώ θέλω θα ήθελα να βρω κάτι αντίστοιχο. Θέλω σε 2 μικρά σε πλάτος παράθυρα μη ανοιγομενα να βάλω στο εσωτερικό τους κάτι για σκίαση.. συνολικό με κουρτίνα δύσκολο. Η βεργα θα μπορούσε να αυξομειώνει το πλάτος αλλά με την κουρτίνα τί γίνεται;; Μπορείτε να πάρετε μία τηλεσκοπική βέργα τέτοιου τύπου που αυξομειώνει το πλάτος και να προσαρμόσετε σε αυτήν κουρτίνα. Παρόμοια εχω τοποθετήσει σε ντουζιέρα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 καλημερα, ξεκολησε απο το αμαξι το ταμπελακι με την μαρκα ,οσοι εχουν toyota yaris του 2000 μοντελο, αυτο που ειναι στην πορτα του πορτ μπαγκαζ , τα γραμματα. δεν ξερω με τι να το κολλησω ομως, το μυαλο μου παει σε κολλα στιγμης ,δεν ξερω ομως μην χαλαει το χρωμα με αυτην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, GeG είπε καλημερα, ξεκολησε απο το αμαξι το ταμπελακι με την μαρκα ,οσοι εχουν toyota yaris του 2000 μοντελο, αυτο που ειναι στην πορτα του πορτ μπαγκαζ , τα γραμματα. δεν ξερω με τι να το κολλησω ομως, το μυαλο μου παει σε κολλα στιγμης ,δεν ξερω ομως μην χαλαει το χρωμα με αυτην Η πιο σούπερ κόλα που ξέρω είναι η logo silic. 10 χρόνια ανοιγμένο σωληνάριο, το περιεχόμενο να βγαίνει με δυσκολία, παρόλα αυτά έκανε τη δουλειά της μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Έχει κανένας να προτείνει καμία σκούπα σκόνης για σύνδεση με τριβειο οροφης(καμηλοπάρδαλη)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Kύριοι (και κυρίες) μια ψιλοεπείγουσα βοήθεια. Εδώ και 3 μέρες στάζει αυτό το καλοριφέρ, λόγω της τρύπας που έχει από σκουριά. Έκλεισα τους διακόπτες (και τους δύο, με πολλή δύναμη, προς την ένδειξη ΚALT). Πίεση στο σώμα ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει, παρόλα αυτά, δεν αδειάζει με τίποτα το μλκσμένο. Έχω πετάξει πάνω από 4-5 δεκάλιτρους κουβάδες, οπότε θεωρώ ότι από κάπου μπάζει κάποιος διακόπτης. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, εκτός του να καλέσω υδραυλικό; Το άφησα μήπως και αδειάσει, αλλά δε βλέπω προκοπή. Δεν ακούγεται ροή πάντως απο τις σωλήνες, ούτε πίεση - νερό βγαίνει από τον εξαερωτήρα (καμιά φορά λίγες σταγόνες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Kύριοι (και κυρίες) μια ψιλοεπείγουσα βοήθεια. Εδώ και 3 μέρες στάζει αυτό το καλοριφέρ, λόγω της τρύπας που έχει από σκουριά. Έκλεισα τους διακόπτες (και τους δύο, με πολλή δύναμη, προς την ένδειξη ΚALT). Πίεση στο σώμα ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει, παρόλα αυτά, δεν αδειάζει με τίποτα το μλκσμένο. Έχω πετάξει πάνω από 4-5 δεκάλιτρους κουβάδες, οπότε θεωρώ ότι από κάπου μπάζει κάποιος διακόπτης. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, εκτός του να καλέσω υδραυλικό; Το άφησα μήπως και αδειάσει, αλλά δε βλέπω προκοπή. Δεν ακούγεται ροή πάντως απο τις σωλήνες, ούτε πίεση - νερό βγαίνει από τον εξαερωτήρα (καμιά φορά λίγες σταγόνες). Πολύ σωστά έπραξες.Για να σου φέρνει νερό έστω και λίγο, σίγουρα δεν έχει έχουν κλείσει τελείως οι διακόπτες. Κανονικά ξεβιδωνεις τα πλαστικά χερούλια, και τα σφίγγεις με κλειδί. οι διακόπτες είναι TUBI ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, troi.g είπε Πολύ σωστά έπραξες.Για να σου φέρνει νερό έστω και λίγο, σίγουρα δεν έχει έχουν κλείσει τελείως οι διακόπτες. Κανονικά ξεβιδωνεις τα πλαστικά χερούλια, και τα σφίγγεις με κλειδί. οι διακόπτες είναι TUBI ; Mάλιστα. Δεν έχω κλειδί εδώ, οπότε θα πρέπει να αφήσω το σπίτι μόνο για λίγες ώρες και να πάω να φέρω από το πατρικό. Οι διακόπτες είναι πράγματι TUBI, το γράφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Mάλιστα. Δεν έχω κλειδί εδώ, οπότε θα πρέπει να αφήσω το σπίτι μόνο για λίγες ώρες και να πάω να φέρω από το πατρικό. Οι διακόπτες είναι πράγματι TUBI, το γράφουν. Αν ασχοληθείς μόνος σου , ότι πράξεις είναι με δική σου ευθύνη. Λοιπόν, πρέπει να λύσεις το βιδακι και να βγάλεις το μαύρο χερούλι. Ύστερα θα ξαναβιδωσεις το βιδακι στη θέση του , ώστε όταν πας να σφίξεις με το κλειδί, να μην παραμορφωθεί το καρέ. Με το κλειδί θα σφίξεις γερά προς τα δεξιά αυτό το μικρό καρέ που είναι πανω-πανω, και είναι περίπου μισος πόντος. ΜΗΝ πειράξεις τα πιο κάτω καρέ, και κουνηθεί ο διακόπτης, γιατί έμπλεξες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ωραίος, ευχαριστώ. Προφανώς δε θα κάνω τίποτα τώρα, ούτως ή άλλως το στάξιμο είναι τελείως διαχειρίσιμο όσο είμαι σπίτι, 1 σταγόνα/2 δευτερόλεπτα. Θα δοκιμάσω με προσοχή αυτό που είπες και αν δω ότι πάει να γίνει χαζομάρα θα διακόψω και θα πάρω όπως είμαι απο σκρουτζ καλοριφέρ αντικατάστασης και υδραυλικό να έρθει να μου το βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Αφού βγάλεις το μαύρο πόμολο του διακόπτη ρίξε λίγο wd-40 και με το κλειδί παίξε τον διακόπτη δεξιά αριστερά μήπως τον βοηθήσεις να ξεκολλήσει λίγο από την μπίχλα/άλατα που έχει μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 προσωπικά αυτούς του διακόπτες δεν θα τους πείραζα, η ζημιά που μπορεί να γίνει θα είναι μεγάλη, εφόσον δεν κλείνουν με το χέρι... κεντρικό κλείσιμο, άδειασμα όλου του κυκλώματος κεντρικά και μετά τα λύνεις τα πετάς και βάζεις νέο σώμα με διακόπτες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Kύριοι (και κυρίες) μια ψιλοεπείγουσα βοήθεια. Εδώ και 3 μέρες στάζει αυτό το καλοριφέρ, λόγω της τρύπας που έχει από σκουριά. Έκλεισα τους διακόπτες (και τους δύο, με πολλή δύναμη, προς την ένδειξη ΚALT). Πίεση στο σώμα ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει, παρόλα αυτά, δεν αδειάζει με τίποτα το μλκσμένο. Έχω πετάξει πάνω από 4-5 δεκάλιτρους κουβάδες, οπότε θεωρώ ότι από κάπου μπάζει κάποιος διακόπτης. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, εκτός του να καλέσω υδραυλικό; Το άφησα μήπως και αδειάσει, αλλά δε βλέπω προκοπή. Δεν ακούγεται ροή πάντως απο τις σωλήνες, ούτε πίεση - νερό βγαίνει από τον εξαερωτήρα (καμιά φορά λίγες σταγόνες). Από τα χρόνια μη τους πολυσκαλιζεις.Κεντρικη θέρμανση έχεις ; Πήγαινε στο λεβητοστάσιο κλείσε το αυτόματο πλήρωσης , και αναγκαστικά θα αδειάζεις όλο το κύκλωμα . Καλό θα ήταν αφού θα αλλάξεις το σώμα άλλαξε και τους διακόπτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Kύριοι (και κυρίες) μια ψιλοεπείγουσα βοήθεια. Εδώ και 3 μέρες στάζει αυτό το καλοριφέρ, λόγω της τρύπας που έχει από σκουριά. Έκλεισα τους διακόπτες (και τους δύο, με πολλή δύναμη, προς την ένδειξη ΚALT). Πίεση στο σώμα ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει, παρόλα αυτά, δεν αδειάζει με τίποτα το μλκσμένο. Έχω πετάξει πάνω από 4-5 δεκάλιτρους κουβάδες, οπότε θεωρώ ότι από κάπου μπάζει κάποιος διακόπτης. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, εκτός του να καλέσω υδραυλικό; Το άφησα μήπως και αδειάσει, αλλά δε βλέπω προκοπή. Δεν ακούγεται ροή πάντως απο τις σωλήνες, ούτε πίεση - νερό βγαίνει από τον εξαερωτήρα (καμιά φορά λίγες σταγόνες). Το πρόλαβες πριν φουσκώσει το παρκέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, θέλω να προσθέσω ένα σώμα καλοριφέρ για ένα WC που δεν είχε προβλεφθεί αρχικά. Πρόκειται για ιδιόκτητη μονοκατοικία οπότε δεν υπάρχει περιορισμός με θερμίδες και ο καυστήρας είναι αρκετά μεγάλος. Οι σωλήνες του υπάρχοντος σώματος Α έρχονται κατευθείαν από το λεβητοστάσιο, χωρίς να μεσολαβεί άλλο σώμα και η απόσταση του από το λεβητοστάσιο είναι περίπου 10μ, οριζόντια μόνο. Να σημειωθεί επίσης ότι η σύνδεση του τώρα είναι διαγώνια χιαστί καθώς πρόκειται για αρκετά μακρύ σώμα (33-300-1500). Σκέφτομαι λοιπόν μια από τις δύο παρακάτω συνδεσμολογίες: Ποια από τις δύο συνδέσεις νομίζετε θα είναι πιο αποδοτική; Επίσης αν θέλω να βάλω και θερμοστατική στο καινούργιο σώμα Β του WC (πράσινο σημείο στην εικόνα) ώστε να ελέγχω τη θερμοκρασία μόνο στο WC, πρέπει να πάω αναγκαστικά στην επιλογή της παράλληλης σύνδεσης ή να την ξεχάσω εντελώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, katbo είπε Καλημέρα, θέλω να προσθέσω ένα σώμα καλοριφέρ για ένα WC που δεν είχε προβλεφθεί αρχικά. Πρόκειται για ιδιόκτητη μονοκατοικία οπότε δεν υπάρχει περιορισμός με θερμίδες και ο καυστήρας είναι αρκετά μεγάλος. Οι σωλήνες του υπάρχοντος σώματος Α έρχονται κατευθείαν από το λεβητοστάσιο, χωρίς να μεσολαβεί άλλο σώμα και η απόσταση του από το λεβητοστάσιο είναι περίπου 10μ, οριζόντια μόνο. Να σημειωθεί επίσης ότι η σύνδεση του τώρα είναι διαγώνια χιαστί καθώς πρόκειται για αρκετά μακρύ σώμα (33-300-1500). Σκέφτομαι λοιπόν μια από τις δύο παρακάτω συνδεσμολογίες: Ποια από τις δύο συνδέσεις νομίζετε θα είναι πιο αποδοτική; Επίσης αν θέλω να βάλω και θερμοστατική στο καινούργιο σώμα Β του WC (πράσινο σημείο στην εικόνα) ώστε να ελέγχω τη θερμοκρασία μόνο στο WC, πρέπει να πάω αναγκαστικά στην επιλογή της παράλληλης σύνδεσης ή να την ξεχάσω εντελώς; Αυτό θα στο πει με σιγουριά ο υδραυλικός σου. Θερμοστατικη βάζεις με όποια σύνδεση και να επιλέξεις. Μιας και πρόκειται για δισωλληνιο , εγώ θα σου πρότεινα την παράλληλη σύνδεση. Τώρα βέβαια εάν το κάνεις μόνος σου , θα σε βόλευε σε σειρά, ώστε να έχεις τις λιγοτερες μετατροπές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις