immortalx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, panos4tw είπε Καλημερα, θελω σε ντουλαπι κουζινας που μεσα εχει ποτα (καβα) να προσθεσω εγχρωμο φωτισμο (πρασινο,? μπλε?) που να αναβει με το που το ανοιξεις, χωρις να τραβαω καλωδια κτλπ, δηλαδη με μπαταρια. Στην αγορα υπαρχει το παρακατω φωτιστικο μεντεσε στην αγορα, που ομως βγαινει μονο σε ψυχρη και θερμη αποχρωση του λευκου χρωματος, που ειναι μαλλον βαρετο. Οσο και αν εχω ψαξει, δεν εχω βρειτε κατι αλλο. https://www.skroutz.gr/s/16255264/Eurolamp-LED-Φωτιστικό-Μεντεσέ-για-Ντουλάπες-με-Μπαταρία-145-15063.html Καμια ιδεα? Μηπως να κολλουσες ενα κομματακι ημιδιαφανο χρωματιστο φιλτρο πανω απο τα leds 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Υπάρχει και αυτο https://www.kafkas.gr/fotistika/fotistika-esoterikou-chorou/fotistika-rafion-pagkou-kouzinas/appthelight-tainia-led-3-5w-5v-4000k-ip20-batarias-me-sensor_297619/ Αλλά είναι άσπρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, σε παλιές ξύλινες χωνευτές μπαλκονόπορτες, πώς αλλάζω ράουλα; Κολλάνε και είναι δύσκολες στο άνοιξε κλείσε. Έχω την αίσθηση ότι είναι κρεμαστές σε ράγα και κάτω απλά υπάρχει οδηγός, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε νέα μονοκατοικία και είχα βάλει υποδομή για θυροτηλεόραση. Δηλαδή τα καλώδια περνάνε από τον τοίχο του σπιτιού (έχω ένα σε κάθε όροφο) όπου θα είναι η οθόνη της θυροτηλεόρασης και καταλήγουν στην αυλόπορτα που θα μπει η μπουτονιέρα. Επειδή δεν καλύπτομαι από τα κιτ θυροτηλεόρασεων που υπάρχουν τώρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να βάλω τo doorbell blink (που δεν έχει οθόνη) και στη θέση της οθόνης να έβαζα ένα amazon echo. Νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνεται γιατί τα μεν είναι ασθενή καλώδια αλλά αναρρωτιέμαι αν κάποιος έχει σκεφτεί κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigator0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας! Θέλω να αλλάξω το κουτί του ΟΤΕ του σπιτιού και να βάλω ένα καινούριο στεγανό επιτοιχιο. Η ερώτηση είναι πως θα στερεώσω το κουτί στον τοίχο χωρίς να το τρυπήσω για να βάλω βιδα. Ίσως κάποια κόλλα, η τσιμεντακι γύρω γύρω και στην πλάτη του; Και επίσης πως θα βάλω από την κάτω πλευρά του στεγανου κουτιού και τα δύο καλώδια που θα ενωθούν, χωρίς να αφήσω κενό για να εισχωρεί μέσα στο κουτί ή υγρασία. Ευχαριστώ! Δοκιμασμένες πρακτικές προτιμούνται! 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, navigator0 είπε Καλησπέρα σας! Θέλω να αλλάξω το κουτί του ΟΤΕ του σπιτιού και να βάλω ένα καινούριο στεγανό επιτοιχιο. Η ερώτηση είναι πως θα στερεώσω το κουτί στον τοίχο χωρίς να το τρυπήσω για να βάλω βιδα. Ίσως κάποια κόλλα, η τσιμεντακι γύρω γύρω και στην πλάτη του; Και επίσης πως θα βάλω από την κάτω πλευρά του στεγανου κουτιού και τα δύο καλώδια που θα ενωθούν, χωρίς να αφήσω κενό για να εισχωρεί μέσα στο κουτί ή υγρασία. Ευχαριστώ! Δοκιμασμένες πρακτικές προτιμούνται! 😃 Μη φανταστεις οτι θελει κανα τρελο τρυπημα για τετοιο κουτι, αλλα εφοσον δεν υπαρχει επιλογη μπορεις να παρεις ταινια διπλης οψης ειδικη για εξωτερικους χωρους. Στην εισοδο των καλωδιων απο κατω μπορεις να βαλεις σιλικονη. Αφαιρειται ευκολα σε περιπτωση που χρειαστει να ανοιχτει το κουτι αλλα αυτος που θα το κανει ισως να σου ριξει κανα καντηλι 😋 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από immortalx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 53 minutes ago, navigator0 said: Καλησπέρα σας! Θέλω να αλλάξω το κουτί του ΟΤΕ του σπιτιού και να βάλω ένα καινούριο στεγανό επιτοιχιο. Η ερώτηση είναι πως θα στερεώσω το κουτί στον τοίχο χωρίς να το τρυπήσω για να βάλω βιδα. Ίσως κάποια κόλλα, η τσιμεντακι γύρω γύρω και στην πλάτη του; Και επίσης πως θα βάλω από την κάτω πλευρά του στεγανου κουτιού και τα δύο καλώδια που θα ενωθούν, χωρίς να αφήσω κενό για να εισχωρεί μέσα στο κουτί ή υγρασία. Ευχαριστώ! Δοκιμασμένες πρακτικές προτιμούνται! 😃 Καρφωτικό αν ντε και καλά δε θες να βάλεις βίδες... Τρύπα από την κάτω πλευρά για τα καλώδια και στυπιοθλίπτη (διαλέγεις διάμετρο ανάλογα με το πάχος του καλωδίου/κονέκτορα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigator0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, thodoris1985 είπε Καρφωτικό αν ντε και καλά δε θες να βάλεις βίδες... Τρύπα από την κάτω πλευρά για τα καλώδια και στυπιοθλίπτη (διαλέγεις διάμετρο ανάλογα με το πάχος του καλωδίου/κονέκτορα) Βασικά δε θέλω να τρυπήσω το κουτί καθολου, γιατί αν τρέχει το νερό στον τοίχο με τη βροχή κάτι θα μπει μέσα... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, navigator0 είπε Βασικά δε θέλω να τρυπήσω το κουτί καθολου, γιατί αν τρέχει το νερό στον τοίχο με τη βροχή κάτι θα μπει μέσα... Ευχαριστώ! Με μια καλή κόλλα -σιλικονη θα κάνεις δουλειά. Π.χ https://www.skroutz.gr/s/24056979/Bison-Poly-Max-Crystal-Express-Σφραγιστική-Σιλικόνη-Διάφανη-115gr-22774.html?product_id=56007404&sponsored=true Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από troi.g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα.. Θέλω να βγάλω κάποια 2 παράθυρα αλουμινιου και να τα επανατοποθετησω..πως τα αφαιρούν και κόβουν τον αφρό? Οι βίδες βγαίνουν πρώτα αλλα από τον αφρό πως το ξεκόλλανε? Χρειάζεται σπαθοσεγα ή κάποιο.αλλο εργαλείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, sarakats85 είπε Καλησπέρα.. Θέλω να βγάλω κάποια 2 παράθυρα αλουμινιου και να τα επανατοποθετησω..πως τα αφαιρούν και κόβουν τον αφρό? Οι βίδες βγαίνουν πρώτα αλλα από τον αφρό πως το ξεκόλλανε? Χρειάζεται σπαθοσεγα ή κάποιο.αλλο εργαλείο? Σίγουρα έχουν αφρό; δεν έχουν ψευτοκασα; Εν πάση περιπτώσει,τον αφρό τον κόβεις με ένα πριόνι. Μετά πρέπει να τον καθαρίσεις ώστε να μπορείς να ξαναβάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Πιθανολογώ ότι δεν έχουν και έχουν μόνο αφρό... Αν έχουν ψεύτοκασα θα βγουν κατευθείαν μόλις βγάλω τις βίδες σωστά? Σε ευχαριστώ για την απάντησή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Πιθανολογώ ότι δεν έχουν και έχουν μόνο αφρό... Αν έχουν ψεύτοκασα θα βγουν κατευθείαν μόλις βγάλω τις βίδες σωστά? Σε ευχαριστώ για την απάντησή! Σωστά, βέβαια εν μέρει το καταλαβαίνεις και από τις βίδες. Αν είναι οι κλασικές μικρές άσπρες με τετράγωνο κεφάλι, τότε έχουν ψευτοκασα. Αν είναι μεγάλες , χρυσαφι , και είναι αστεράκι, τότε προφανώς δεν έχει ψευτοκασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Πολύ πιθανό ακόμα και αν υπάρχει ψευτόκασα να υπάρχει και αφρός, για να πάρει τα κενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 14 hours ago, navigator0 said: Βασικά δε θέλω να τρυπήσω το κουτί καθολου, γιατί αν τρέχει το νερό στον τοίχο με τη βροχή κάτι θα μπει μέσα... Ευχαριστώ! ψάξε "στυπιοθλίπτης" και θα δεις ότι είναι ακριβώς για αυτήν τη δουλειά που θες. Το είχαμε σε καράβια εξωτερικά να το τρώει η αλμύρα/βροχή κτλ χωρίς προβλήματα. Θεωρώ ότι με τη σιλικόνη όταν πάει κάποιος να κάνει δουλειά και θα πρέπει να την βγάλει, μπορεί να γίνει ζημιά στα καλώδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις