Petros Electron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν δεν έχω βελτίωση με τα διορθωτικά μέτρα που πρότεινες, ναι , λέω να βάλω μια κεραία δικιά μου στο μπαλκόνι (ψηλά στον 3ο όροφο) και να περάσω καλώδιο μέχρι πίσω από την τηλεόραση. Σε αυτη την περιπτωση σου κανει και η Τελεβες εφοσον ειναι για 1 ΤV και μπορείς να βαλεις και ποιο οικονομική ακόμα οπως την Fracarro BLU5HD LTE. Αλλα στο καλώδιο να επιμείνεις αν ειναι λιγα τα μετρα παρε ενα καλο,και κλασσης Α++ αν μπορεις. Το καλωδιο ειναι "εξαρτημα" της κεραιας και δεν πρεπει να το παραβλεπουμε!. Στο εμποριο θα βρεις κουλουρες απο 10 ευρω, μακρια ειναι ντενεκεδες με αλουμινοχαρτο μεσα! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Έχω μια βρύση περίπου σαν της εικόνας που χαλαρώνει και στάζει από το σημείο που δείχνω. Γίνεται τίποτα ή πρέπει να αλλαχτεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω μια βρύση περίπου σαν της εικόνας που χαλαρώνει και στάζει από το σημείο που δείχνω. Γίνεται τίποτα ή πρέπει να αλλαχτεί; Εχει ενα (η μπορει και 2) λαστιχακια μεσα (o-rings) αυτα συνηθως φαγωνονται και τρεχει, λυσε την να δεις σε τι κατασταση ειναι, αν ειναι οκ δοκιμασε να την σφιξεις μεχρι το σημειο που θα μπορει να στριβει. Αν εχεις παλι διαρροές μπορεις να αλλάξεις το ρουξουνι με νεο, αρκει να βρεις ποιο ταιριαζει για την μπαταρια σου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Όπως έγραψε κι ο Πέτρος, μάλλον τα o-rings στο ρουξούνι χρειάζονται αντικατάσταση. Ένας μπακαλίστικος τρόπος να το διορθώσεις προσωρινά, είναι τυλίξεις με teflon το σπείρωμα του ρουξουνιού ώστε να εμποδίσεις την διαρροή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα , ψαχνω πρόταση για δοκιμασμένο υλικό για συγκόλληση πλαστικού . Ειναι απο μια πρόσοψη ραδιο αυτοκινητου και απο πισω εχει σπασει ενα απο τα αυτακια που κουμπωνει στο ταμπλο , ειναι λεπτο πλαστικό . νομιζω οτι καποιο 2 συστατικων θα πρεπει να κανει δουλεια αλλα ποιο ? Η πρόσοψη Spoiler Το πισω μερος που μου εσπασε το αυτακι Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημέρα, να κάνω μία ερώτηση μήπως και γλιτώσω άνοιγμα αποχέτευσης... νιπτήρας κουζίνας, έχει αρχίσει να μην τραβάει καλά, έβαλα υγρό αποχέτευσης και έδειξε οκ, στη συνέχεια όμως με πλύσιμο χόρτα, σπανάκι κλπ, ξανάρχισε να μην τραβάει καλά... έβαλα πάλι αυτή τη φορά τουμποφλό με ζεστό νερό και κατάφερα ελάχιστη βελτίωση, τι να κάνω, αν μπορώ, για να μην μπω στη διαδικασία να ανοίγω καπάκι αποχέτευσης καθώς αυτό βρίσκεται μέσα στο σπίτι και ειδικά σε μια μικρή αποθήκη δίπλα σε ένα δωμάτιο, έτσι πρέπει να περάσει από όλο το δωμάτιο ο σωλήνας νερού για καθαρισμό με πίεση... ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από kokos23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, kokos23 είπε καλημέρα, να κάνω μία ερώτηση μήπως και γλιτώσω άνοιγμα αποχέτευσης... νιπτήρας κουζίνας, έχει αρχίσει να μην τραβάει καλά, έβαλα υγρό αποχέτευσης και έδειξε οκ, στη συνέχεια όμως με πλύσιμο χόρτα, σπανάκι κλπ, ξανάρχισε να μην τραβάει καλά... έβαλα πάλι αυτή τη φορά τουμποφλό με ζεστό νερό και κατάφερα ελάχιστη βελτίωση, τι να κάνω, αν μπορώ, για να μην μπω στη διαδικασία να ανοίγω καπάκι αποχέτευσης καθώς αυτό βρίσκεται μέσα στο σπίτι και ειδικά σε μια μικρή αποθήκη δίπλα σε ένα δωμάτιο, έτσι πρέπει να περάσει από όλο το δωμάτιο ο σωλήνας νερού για καθαρισμό με πίεση... ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση... Δοκίμασες να ανοίξεις πρώτα το σιφώνι, μήπως έχει πιάσει τίποτα που το τουρμποφλό δεν μπορεί να διαλύσει; Κάποτε που δεν έβλεπα αποτέλεσμα το άνοιξα, και βρήκα στο σιφώνι ολόκληρο πλαστικό μανταλάκι (πώς διαλο μπήκε εκεί ;;;)!!! Έπιανε επάνω τον πατέρα του και τη μάνα του και κάθε λίγο έφραζε. Από εκεί θα ξεκινούσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/2/2023 στις 1:08 ΜΜ, villasg είπε Καλησπέρα , ψαχνω πρόταση για δοκιμασμένο υλικό για συγκόλληση πλαστικού . Ειναι απο μια πρόσοψη ραδιο αυτοκινητου και απο πισω εχει σπασει ενα απο τα αυτακια που κουμπωνει στο ταμπλο , ειναι λεπτο πλαστικό . νομιζω οτι καποιο 2 συστατικων θα πρεπει να κανει δουλεια αλλα ποιο ? Η πρόσοψη Απόκρυψη περιεχομένων Το πισω μερος που μου εσπασε το αυτακι Απόκρυψη περιεχομένων Μπορει να συμφερει πιο πολυ να παρεις ανταλλακτικο. Μερικα πλαστικα δε κολάνε ή αν κολανε θελουν ειδικες κολλες που ειναι και ακριβες αλλα και παλι δε μπορουν να πετυχουν αποτελεσμα καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, kokos23 είπε καλημέρα, να κάνω μία ερώτηση μήπως και γλιτώσω άνοιγμα αποχέτευσης... νιπτήρας κουζίνας, έχει αρχίσει να μην τραβάει καλά, έβαλα υγρό αποχέτευσης και έδειξε οκ, στη συνέχεια όμως με πλύσιμο χόρτα, σπανάκι κλπ, ξανάρχισε να μην τραβάει καλά... έβαλα πάλι αυτή τη φορά τουμποφλό με ζεστό νερό και κατάφερα ελάχιστη βελτίωση, τι να κάνω, αν μπορώ, για να μην μπω στη διαδικασία να ανοίγω καπάκι αποχέτευσης καθώς αυτό βρίσκεται μέσα στο σπίτι και ειδικά σε μια μικρή αποθήκη δίπλα σε ένα δωμάτιο, έτσι πρέπει να περάσει από όλο το δωμάτιο ο σωλήνας νερού για καθαρισμό με πίεση... ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση... Ξεβίδωσε το σιφώνι από κάτω, μάλλον δεν θα σου αρέσουν τα ευρήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insane84 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να γεμίσω δύο τρύπες σε πλακάκι μπάνιου αλλά δεν ξέρω με τι. Χρωματιστό στόκο? Αρμόστοκο? Κόλλα πλακιδίων? Τα φώτα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Insane84 είπε Καλημέρα σε όλους. Θέλω να γεμίσω δύο τρύπες σε πλακάκι μπάνιου αλλά δεν ξέρω με τι. Χρωματιστό στόκο? Αρμόστοκο? Κόλλα πλακιδίων? Τα φώτα σας. Σφραγιστική Σιλικόνη Λευκή Εχω βαλει στα δικα μου, μετα απο 5 χρονια ακομα καλα κρατει. Εχει νομιζω και σε μικροτερο σωληνάριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Insane84 είπε Αρμόστοκο? Αν είχες ήδη την ίδια απόχρωση, θα ήταν το καλύτερο. Αλλιώς ακρυλικό στόκο. https://www.skroutz.gr/s/26223084/Elastotet-Lastospat-Στόκος-Γενικής-Χρήσης-Έτοιμος-Ακρυλικός-Σπατουλαρίσματος-Λευκός-400gr.html Αν έχεις κόλα, βάλε κόλα ή σοβά ή γύψο ή .. Δεν θα δεις διαφορά σε τόσο μικρές εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Insane84 είπε Καλημέρα σε όλους. Θέλω να γεμίσω δύο τρύπες σε πλακάκι μπάνιου αλλά δεν ξέρω με τι. Χρωματιστό στόκο? Αρμόστοκο? Κόλλα πλακιδίων? Τα φώτα σας. https://www.skroutz.gr/c/2827/silikones-sfragistika.html?keyphrase=mapesil https://www.skroutz.gr/c/3303/stokos/m/24634/Mapei.html?keyphrase=ultracolor+plus&o=mapei+ultracolor+plus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Στο σπίτι που αγόρασα, υπάρχουν κουφώματα pvc, καλής ποιότητας, ωστόσο, για λόγο που δε μπορώ να κατανοήσω και που πραγματικά, αν σας πάει το μυαλό θα ήθελα ν ακούσω υποθέσεις, δεν έχει προβλεφτεί χώρος για σίτες στα κουφώματα. Το ρολό κατεβαίνει 1 εκατοστό περίπου απ το τζάμι, ανάμεσα δεν χωράει με τίποτα σίτα, δεν υπάρχουν κι οδηγοί εξάλλου, ωστόσο δεν θα μπορούσαν και να μπουν. Υπάρχει κάποια λύση, διοτι δεν αξίζει ν αλλαχτεί το κούφωμα. Μιλάμε για μπαλκονόπορτες διπλές, 2 στον αριθμό, που οπωσδήποτε θα πρπεπει να βρω λύση να καλύψω. Υ.Γ.: Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, αν έχετε κανένα μάστορα στα υπόψην, στείλτε κι ένα ΠΜ, μήπως βρω λύση εγώ, δώσω και δουλειά στον άνθρωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, trelaras22 είπε Καλησπέρα. Στο σπίτι που αγόρασα, υπάρχουν κουφώματα pvc, καλής ποιότητας, ωστόσο, για λόγο που δε μπορώ να κατανοήσω και που πραγματικά, αν σας πάει το μυαλό θα ήθελα ν ακούσω υποθέσεις, δεν έχει προβλεφτεί χώρος για σίτες στα κουφώματα. Το ρολό κατεβαίνει 1 εκατοστό περίπου απ το τζάμι, ανάμεσα δεν χωράει με τίποτα σίτα, δεν υπάρχουν κι οδηγοί εξάλλου, ωστόσο δεν θα μπορούσαν και να μπουν. Υπάρχει κάποια λύση, διοτι δεν αξίζει ν αλλαχτεί το κούφωμα. Μιλάμε για μπαλκονόπορτες διπλές, 2 στον αριθμό, που οπωσδήποτε θα πρπεπει να βρω λύση να καλύψω. Υ.Γ.: Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, αν έχετε κανένα μάστορα στα υπόψην, στείλτε κι ένα ΠΜ, μήπως βρω λύση εγώ, δώσω και δουλειά στον άνθρωπο. Είναι ανοιγομενα? Τι τυπου ειναι? Αν τα μεσα ειναι ανοιγομενα αλλα εξω εχεις ρολο μπορεις να βαλεις εξω απο το ρολο σιτα πλισε. Μπαινει ραγα στο εδαφος και επανω και η σιτα ανοιγει σαν συρωμενη (δυο φυλλα) και στη μεση οταν πλησιασουν συγκρατουνται μεταξυ τους με μαγνητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις