Maurikycli Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Σε νοιώθω 😕 7 λεπτά πριν, Alchemist` είπε Λύθηκε το πρόβλημα, ευχαριστώ. Με κατεβασμένο γενικό έβγαλα όλα τα καλώδια του κουτιού προς τα έξω και "άνοιξα" λίγο όλα τα λευκά καλώδια για να δώ τον εσωτερικό χρωματισμό που όντως βοήθησε και βασικά επιβεβαίωσε ότι γείωση κτλπ ήταν σωστά. Το λάθος που έγινε εν τέλει είναι ότι από το σημείο περνούσε μιά φορά καλώδιο προς τον διακόπτη και ακολούθως επέστρεφε από τον διακόπτη προς το φώς διαμέσω του κουτιού. Δεν είχα προσέξει ότι υπήρχαν 4 ενώσεις (η μια με μονωτική αντί για καπάκι :S) καθώς ήταν παραχωμένα πιο μέσα. Ευχαριστώ όπως και να έχει, εννοείται δεν είναι παιχνίδι το όλο θέμα ούτε θέλω να κάνω τον diy ηλεκτρολόγο... Απλά πριν ξαναασχοληθώ έφαγα άκυρο από άλλους 2 ηλεκτρολόγους για να αναλάβουν το θέμα... Κατάντια πια αυτή η κατάσταση με τους μαστόρους, να θες να δώσεις δουλειά και να μην βρίσκεις ανταπόκριση... > Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχουμε το παρακατω προβλημα σε εξοχικο (βουνο): τα πλακακια εχουν εμφανισει αυτη τη μαυριλα και σε ορισμενα σημεια...σκουρια δεν εχω παει ακομα απο κοντα να το δω (προσφατα μας δωσαν τα κλειδια συγγενεις για να πηγαινουμε) καμμια ιδεα πως να καθαρισει; (χλωρινη και καθαριστικα πατωματος δεν εκαναν τπτ, οι φωτο ειναι μετα απο σφουγγαρισμα!) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Σε παρόμοιο πρόβλημα ψιλοέκανα δουλειά με μπλε οινόπνευμα που είναι καλός διαλύτης, και τρίψιμο σιγά σιγά με πολλή υπομονή με σφουγγάρι και μετά ξέβγαλμα με νερό. Κάπου που έχει αφήσει σημάδι θέλω να δοκιμάσω με white spirit που είναι επίσης ισχυρός διαλύτης, να δω αν κάνει καλύτερη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχουμε το παρακατω προβλημα σε εξοχικο (βουνο): τα πλακακια εχουν εμφανισει αυτη τη μαυριλα και σε ορισμενα σημεια...σκουρια δεν εχω παει ακομα απο κοντα να το δω (προσφατα μας δωσαν τα κλειδια συγγενεις για να πηγαινουμε) καμμια ιδεα πως να καθαρισει; (χλωρινη και καθαριστικα πατωματος δεν εκαναν τπτ, οι φωτο ειναι μετα απο σφουγγαρισμα!) Δοκίμασε και ξύδι... το αφήνεις να δράσει και μετά τρίβεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Δοκίμασε και ξύδι... το αφήνεις να δράσει και μετά τρίβεις . ποση ωρα το αφηνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε ποση ωρα το αφηνω; εγω σε υπολειμματα λαδιών και σκουριες οπως η δικη σου το ειχα αφήσει μισή ωρα περιπου. δοκιμαζεις και βλεπεις. ( εχει φτηνό ξύδι ο Σκλαβενίτης , 5κιλο περίπου 5-6 € ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Κεντρική πόρτα διαμερίσματος η οποία μπάζει αέρα από το πλάι λόγω κακής τοποθέτησης (η ασφάλεια που έχει η πόρτα δεν κλείνει καν επειδή δεν είναι σωστά τοποθετημένη και δεν "μπαίνει" σωστά την κάσα). Πέρα από το να διορθώσω την τοποθέτηση τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην μπαίνει ο αέρας; Αυτά τα τύπου αεροστόπ μπορούν να μπουν και στα πλαϊνά της πόρτας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Θέλω να τρίψω κάτι εξωτερικούς τοίχους που είναι σε κακή κατάσταση. Γενικά έχω τρίψει αρκετά με σπάτουλα - ξύστρα + γυαλόχαρτο, αλλά μου έχει φύγει το χέρι Φώτο: Spoiler Κάτι τέτοιο από Praktiker θα έκανε δουλειά; Δεν με νοιάζει η ταχύτητα προφανώς https://www.praktiker.gr/p/polytriveio-xouftas-einhell-rt-os-13-24927 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μονο με με αυτό θα κανείς δουλειά ολα τα υπόλοιπα ειναι παιχνίδια. Το δείγμα ειναι τυχαίο μην το οαρεις της μετρητής. Ολα αυτα βέβαια θέλουμε και μια σκουπα https://www.praktiker.gr/m/p/triveio-toixou-einhell-tc-dw-225-600w-99207 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μονο με με αυτό θα κανείς δουλειά ολα τα υπόλοιπα ειναι παιχνίδια. Το δείγμα ειναι τυχαίο μην το οαρεις της μετρητής Ναι το ειδα αυτο αλλά δεν είναι υπερβολή για να εναν ερασιτέχνη; Δηλαδή με αυτό που πόσταρα δεν θα κάνω δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, greg4 είπε Ναι το ειδα αυτο αλλά δεν είναι υπερβολή για να εναν ερασιτέχνη; Δηλαδή με αυτό που πόσταρα δεν θα κάνω δουλειά; Τα παλμικα δεν κάνουν τίποτα, διάλεξε ενα περιστροφικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, greg4 είπε Θέλω να τρίψω κάτι εξωτερικούς τοίχους που είναι σε κακή κατάσταση. Γενικά έχω τρίψει αρκετά με σπάτουλα - ξύστρα + γυαλόχαρτο, αλλά μου έχει φύγει το χέρι Φώτο: Απόκρυψη περιεχομένων Κάτι τέτοιο από Praktiker θα έκανε δουλειά; Δεν με νοιάζει η ταχύτητα προφανώς https://www.praktiker.gr/p/polytriveio-xouftas-einhell-rt-os-13-24927 Εγω εκανα ολο το σπιτι (μεσα-εξω) με ένα τέτοιο Τα γυαλόχαρτα του δεν χρειάζεται αν πάρεις τα δικα του, πας σε ενα χρωμ/λειο και παιρνεις με το μετρο. Σε οτι αφορα τους εξ.τοιχους ξύσε οσο μπορεις τα πολλά σαθρά και μετά σπατουλαρισε με ακριλικό στοκο. Μετα τρίβεις, ασταρώνεις και στο τελος βάφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Όλα αυτά βρε παιδιά είναι για λείανση δηλαδή "καλλιτεχνικά". Για πιο χοντρά όπως η περίπτωση των φωτογραφιών πιο πάνω χρειάζεται ταινιολειαντήρας (τανκ). Κατα τη γνώμη μου πριν από αυτό θέλει ένα βαρβάτο πιεστικό να φύγουν τα σαθρά συν σφυρί όπου χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Εγω εκανα ολο το σπιτι (μεσα-εξω) με ένα τέτοιο Πάντως ο @NikosKallitheaείπε ότι δεν κάνουν κάτι τα παλμικά Τι να πω. Έχει και έκκεντρα αλλά δεν ξέρω: https://www.praktiker.gr/p/triveio-ekkentro-bosch-pex-220w-99516 10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Κατα τη γνώμη μου πριν από αυτό θέλει ένα βαρβάτο πιεστικό να φύγουν τα σαθρά συν σφυρί όπου χρειάζεται Βαρβάτο πιεστικό δεν έχω, έχω ένα από τα lidl (κυριολεκτικά), θα το δοκιμάσω αν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Κι εγώ τέτοιο έχω 😕 36 λεπτά πριν, greg4 είπε Βαρβάτο πιεστικό δεν έχω, έχω ένα από τα lidl (κυριολεκτικά), θα το δοκιμάσω αν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις