mechpanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Το λέει και ο @mechpanos 😇
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, mechpanos είπε Στατικό θέμα δεν έχεις τώρα αφού σου είχε πει κι ο μηχανικός σου έτσι, προχωράς. Δυναμικό; 1
Maurikycli Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, mechpanos είπε Αυτοί είστε ! 😕 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 @mechpanos Αναφερθήκατε σε στατικά φορτία μόνο, λέω. Σε δυναμικά (χονδρικά, το επιπλέον αδρανειακό φορτίο που προκύπτει και που συμμετέχει σε δυναμική καταπόνηση - ήτοι σεισμό - ως μόνιμο επικάλυψης), έχει λογαριαστεί κάπου ; Μην ξεχνάμε και πού μένουμε.
mechpanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε @mechpanos Αναφερθήκατε σε στατικά φορτία μόνο, λέω. Σε δυναμικά (χονδρικά, το επιπλέον αδρανειακό φορτίο που προκύπτει και που συμμετέχει σε δυναμική καταπόνηση - ήτοι σεισμό - ως μόνιμο επικάλυψης), έχει λογαριαστεί κάπου ; Μην ξεχνάμε και πού μένουμε. Ορθή παρατήρηση. Από την στιγμή που ο μηχανικός του τού είπε να προχωρήσει, τι άλλο να πούμε εμείς; 1
Maurikycli Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ορθή παρατήρηση. Από την στιγμή που ο μηχανικός του τού είπε να προχωρήσει, τι άλλο να πούμε εμείς; Έχει πάντα δίκιο!
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Όταν υπάρχει διακοπή νερού (από το κεντρικό δίκτυο της πόλης), ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας έχει νερό?
hp8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όταν υπάρχει διακοπή νερού (από το κεντρικό δίκτυο της πόλης), ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας έχει νερό? ο δικος μου εχει
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, hp8 είπε ο δικος μου εχει Χθές υπήρχε γενική διακοπή υδροδότησης και κάποιος άνοιξε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Σήμερα, δεν ζεσταίνει καθόλου. Έχει σχέση?
hp8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Χθές υπήρχε γενική διακοπή υδροδότησης και κάποιος άνοιξε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Σήμερα, δεν ζεσταίνει καθόλου. Έχει σχέση? μπορεί ναι μπορεί και όχι Αν η ανεπίστροφη λειτουργεί δεν θα έπρεπε να φύγει το νερο απο το θερμοσίφωνο Ο μετρητής της ΕΥΔΑΠ εχει ανεπίστροφη ? Αν εμεινε χωρεις νερο μπορει να εκαψε αντισταση Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από hp8 2
Maurikycli Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Χθές υπήρχε γενική διακοπή υδροδότησης και κάποιος άνοιξε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Σήμερα, δεν ζεσταίνει καθόλου. Έχει σχέση? Άνοιξε το ζεστό να τρέξει κάμποσο και δες αν πετάει απότομα νερό και διακόπτεται για λίγο
elias.kaz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα.. είμαι σίγουρος ότι κάπου θα έχει απαντηθεί.. πρόσφατα μετακόμισα σε νέο σπίτι και σήμερα πήγα να κρεμάσω την κουνουπιερα της μικρής στο ταβανι. τρυπησα με Νο5 για να βάλω το ουπατ (τρύπησε πάρα πολύ εύκολα). Με συνέπεια να μην πιάνει το ουπα και να μεγαλώνει η τρύπα.. τωρα έχω βάλει νούμερο 8 ουπατ και ακόμα είναι χαλαρο. τι να κάνω? υπάρχει κάποια λύση? στο προηγούμενο σπίτι ήταν πολύ δύσκολο να τρυπήσω το ταβάνι. εδώ έγινε με πολύ μεγάλη ευκολία κάτι π με προβλημάτισε. υπαρχει κάποια λύση? να αλλαξω τύπο ουπατ? έχω και τα πιο μεγαλα(τα λευκα που είναι για κουρτινοξυλα). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nickol-us Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Καλησπέρα.. είμαι σίγουρος ότι κάπου θα έχει απαντηθεί.. πρόσφατα μετακόμισα σε νέο σπίτι και σήμερα πήγα να κρεμάσω την κουνουπιερα της μικρής στο ταβανι. τρυπησα με Νο5 για να βάλω το ουπατ (τρύπησε πάρα πολύ εύκολα). Με συνέπεια να μην πιάνει το ουπα και να μεγαλώνει η τρύπα.. τωρα έχω βάλει νούμερο 8 ουπατ και ακόμα είναι χαλαρο. τι να κάνω? υπάρχει κάποια λύση? στο προηγούμενο σπίτι ήταν πολύ δύσκολο να τρυπήσω το ταβάνι. εδώ έγινε με πολύ μεγάλη ευκολία κάτι π με προβλημάτισε. υπαρχει κάποια λύση? να αλλαξω τύπο ουπατ? έχω και τα πιο μεγαλα(τα λευκα που είναι για κουρτινοξυλα). Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μήπως έχει εσωτερική μόνωση το ταβάνι και τρύπας dow; Αν ισχύει αυτή η περίπτωση θα πρέπει να τρυπήσεις βαθιά ώστε να πιάσει 2 πόντους βάθος στο μπετό. Τουλάχιστον σε ανάλογη περίπτωση έτσι είχα κάνει. Μήπως το ταβάνι δεν είναι πλάκα μπετόν; Μήπως είναι γυψοσανίδα; 1
elias.kaz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) θα σε γελάσω δεν έχω την εμπειρία για να καταλάβω αν ισχύει κάτι από τα 2. ξέρεις πως μπορώ να το διαπιστώσω? επισης αν ισχύει το 1ο πόσο μακρύ ουπατ χρειάζεται?το δικο μ τερματίζει, να δοκιμάσω να τρυπήσω πιο βαθιά καθοτι το έκανα με οδηγό? αν ισχύει το 2ο να υποθέσω χρειάζομαι ουπατ για γυψοσανιδα και θα είμαι οκ? Να συμπληρώσω ότι πάνω έχει άλλο όροφο και όχι ταρατσα γυψοσανιδα δεν ειναι.. το συγκρινα με το τζάκι.. άρα λογικά ισχύει η πρώτη περίπτωση Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από elias.kaz
Προτεινόμενες αναρτήσεις