Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, troi.g είπε

Γιατί δε σου φαίνεται βατό; 

Έχεις μονωτικό από κάτω για το σπίτι;

η διαστρωματοση ειναι περιπου -> ασφαλτοπανο(παλιο πανω στην πλακα που δεν αφαιρεθηκε) και μετα συμβατικη μονωση(θερμομονωση, ρυσεις και πανω πανω στεγανοποιηση με hyperdesmo). Το γιατι δεν μου φαινεται βατο, δεν ξερω, ετσι το νιωθω απλα, θελω να βαλω καποιες γλαστρες και φοβαμαι μην το τραυματισω.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απαγορεύεται επανω σε αυτο το υλικο να ακουμπήσεις μόνιμα το οτιδηποτε, αν ήθελες τέτοια χρηση επρεπε να το στρώσεις με πλάκες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

να μην βάλεις!

δεκτο, τροπος για να βαλω μπορει να υπαρξει ; αν στρωσω τσιμεντοπλακες που να ακουμπανε οι γωνιες τους πανω σε κυβολιθους οι οποιοι απο κατω να εχουν μια στρωση απο καποιο υλικο τυπου καουτσουκ σκεφτομαι. σκετικα φθηνη λυση και θεωρω οτι προσφερει προστασια και δεν χαλαει την αποροη των υδατων (δεν θα γινει σε ολη την επιφανεια εννοειται αλλα εκει που θα βαλω ενα τραπεζι με δυο καρεκλες και σε καποιο αλλο που θα βαλω 5 - 10 γλαστρες)

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Απαγορεύεται επανω σε αυτο το υλικο να ακουμπήσεις μόνιμα το οτιδηποτε, αν ήθελες τέτοια χρηση επρεπε να το στρώσεις με πλάκες 

το παραπανω που λεω ,πως σου φαινεται σαν ιδεα ;

46 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δηλαδή; Τι υλικό για θερμομόνωση;

dow 7 cm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GeG είπε

δεκτο, τροπος για να βαλω μπορει να υπαρξει ; αν στρωσω τσιμεντοπλακες που να ακουμπανε οι γωνιες τους πανω σε κυβολιθους οι οποιοι απο κατω να εχουν μια στρωση απο καποιο υλικο τυπου καουτσουκ σκεφτομαι. σκετικα φθηνη λυση και θεωρω οτι προσφερει προστασια και δεν χαλαει την αποροη των υδατων (δεν θα γινει σε ολη την επιφανεια εννοειται αλλα εκει που θα βαλω ενα τραπεζι με δυο καρεκλες και σε καποιο αλλο που θα βαλω 5 - 10 γλαστρες)

Βάλε συνθετικό χλοοτάπητα και πέτα τον κάθε 3-4 χρόνια

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeG είπε

η διαστρωματοση ειναι περιπου -> ασφαλτοπανο(παλιο πανω στην πλακα που δεν αφαιρεθηκε) και μετα συμβατικη μονωση(θερμομονωση, ρυσεις και πανω πανω στεγανοποιηση με hyperdesmo). Το γιατι δεν μου φαινεται βατο, δεν ξερω, ετσι το νιωθω απλα, θελω να βαλω καποιες γλαστρες και φοβαμαι μην το τραυματισω.

Κατ αρχήν , αφού το έχεις εκτεθειμένο, στο έχουν περάσει με το βερνίκι του;

Επίσης αν θες μπορείς να βάλεις τέτοιες πλάκες στα σημεία που θέλεις να ακουμπήσεις κάτι βαρύ και φοβάσαι.

https://www.google.com/search?q=πλακεςμς+μόνωση&oq=πλακεςμς+μόνωση+&aqs=chrome..69i57j33i10i160.7440j0j7&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=weXgIKUVhsEDEM&ip=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

υπο σκεψην απλα αυτο που λες, καθε τοσο θα καιγεται (δεν μου αρεσει και απο αποψη οικολογιας) και θα θελει αλλαγη, επισης δεν ξερω τι γινεται με τα νερα νερα της βροχης! βλεπω να λιμναζουν

41 λεπτά πριν, troi.g είπε

Κατ αρχήν , αφού το έχεις εκτεθειμένο, στο έχουν περάσει με το βερνίκι του;

Επίσης αν θες μπορείς να βάλεις τέτοιες πλάκες στα σημεία που θέλεις να ακουμπήσεις κάτι βαρύ και φοβάσαι.

https://www.google.com/search?q=πλακεςμς+μόνωση&oq=πλακεςμς+μόνωση+&aqs=chrome..69i57j33i10i160.7440j0j7&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=weXgIKUVhsEDEM&ip=1

δεν μπηκε βερνικι, δεν ηξερα οτι υπαρχει, δεν το ειπαν και οταν το εμαθα ηταν αργα (περνιεται μεχρι 3 μερες μετα το τελευταιο χερι μονωτικου καπου διαβασα)

επισης οι πλακες αυτες ειναι ακουμπηστες πανω στην επιφανεια οποτε με προβληματιζει και παλι το θεμα της αποροης και ειναι και ακριβουλες αν καταλαβα καλα

55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οι πλακες ταρατσας ειναι ειδικες πλακες και θελει συνεργείο για την τοποθέτηση

ειδικες για ταρατσα; δεν εχω βρει κατι τετοιο, θα το ψαξω παλι

Επεξ/σία από GeG
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Και γιατί όχι κιλίμια από το Σχιστό; Δεν μας παίρνει στη μεγάλη διάσταση; 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeG είπε

ταρατσόπλακες λέγονται

https://www.google.com/search?q=ταρατσόπλακες&newwindow=1&client=firefox-b-lm&sxsrf=AJOqlzV1hB73KQ50-FORxSkoPLkHcsIgoA:1673977724420&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjixYD9lM_8AhWZi_0HHU4EAmIQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1200&bih=478&dpr=1.71

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeG είπε

υπο σκεψην απλα αυτο που λες, καθε τοσο θα καιγεται (δεν μου αρεσει και απο αποψη οικολογιας) και θα θελει αλλαγη, επισης δεν ξερω τι γινεται με τα νερα νερα της βροχης! βλεπω να λιμναζουν

δεν μπηκε βερνικι, δεν ηξερα οτι υπαρχει, δεν το ειπαν και οταν το εμαθα ηταν αργα (περνιεται μεχρι 3 μερες μετα το τελευταιο χερι μονωτικου καπου διαβασα)

επισης οι πλακες αυτες ειναι ακουμπηστες πανω στην επιφανεια οποτε με προβληματιζει και παλι το θεμα της αποροης και ειναι και ακριβουλες αν καταλαβα καλα

Όσον αφορά το βερνίκι δε ξέρω πόσες μέρες μετά περνιέται, αλλά ρωτα καλύτερα κάποιον που ξέρει σίγουρα. Δε νομίζω να έχει συγκεκριμένες μέρες.

Όσον αφορά τις πλάκες , τις ακουμπάς άφοβα και το νερό περνάει από κάτω. Εγώ σκέψου , έβαψα με αντίστοιχο υλικό , από πάνω έβαλα μονωτικό και ύστερα χαλίκι. Αντεστραμμένο δώμα. 

Αν θυμάμαι καλά ο hp8 σε προηγούμενο ποστ, είχε προτείνει κάτι πλαστικά δάπεδα που έψαχνε συμφοριτης, όπου λογικά θα κάνεις δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...