Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

@yilarakos Σωστά, μόλις το είδα. Νομίζω το δικό σας είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει.

Μπα, το ίδιο λέμε, απλά έψαχνα μπας και βρω κάτι από Ελλάδα και βρήκα αυτό.

Εννοείται πως δεν είναι αυτή η ονομασία του αλλά κλασικά εδώ δε βρίσκεις άκρη, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει.

υ.γ: Μη μου μιλάτε στον πληθυντικό ρε παιδιά, μόνο 40 είμαι..στα τραπέζια είμαι ο κουλ θείος που κάθεται με τη νεολαία 😛

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yilarakos είπε

Μπα, το ίδιο λέμε, απλά έψαχνα μπας και βρω κάτι από Ελλάδα και βρήκα αυτό.

Εννοείται πως δεν είναι αυτή η ονομασία του αλλά κλασικά εδώ δε βρίσκεις άκρη, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει.

υ.γ: Μη μου μιλάτε στον πληθυντικό ρε παιδιά, μόνο 40 είμαι..στα τραπέζια είμαι ο κουλ θείος που κάθεται με τη νεολαία 😛

Το συνηθίζει ο Mauro ναι επειδή είμαστε ηλικιακά κοντά, έχω την εντύπωση οτι είναι μεγαλύτερος μας.

Μιας και το κάνουμε θέμα, όταν έρχονται τα 25χρονα στη δουλειά και μου λένε καλημέρα κύριε Νίκο....καταλαβαίνεις τι παθαίνω :D

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

@nickol-us @yilarakos παιδιά ελπίζω να μην ψαρώσατε με το έτος γεννήσεως 1960 στην insomniaκη μου ταυτότητα . Για να έρθουμε στα ίσια, θα πρέπει να προσθέσουμε περίπου 17-18 χρόνια σε αυτό 🤭

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Thanks guys!! Τωρα εχω εναν μπουσουλα να το ψαξω! Αυτα για τα πιατινια ταιριαζουν οπως τα βλεπω, αλλα ειναι φαρμακειο λολ. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

@stormrain Από καθαρή περιέργεια : για πού προορίζονται; 

Αυτα τα χρησιμοποιω σε διαφορες κατασκευες/επιδιορθωσεις δερματινων ειδων και βαλιτσων. Το κακο ειναι πως ο προμηθευτης μου (Ψυρρη) δεν φερνει πλεον αυτο το μεγεθος (2cm) αλλα το μικροτερο (1,5cm) το οποιο δεν κανει σε ολες τις περιπτωσεις.

Αλλα 1,70 ευρω τα 3 ειναι τρελη τιμη για κατι τετοιο που ειναι αναλωσιμα για την δουλεια που τα θελω.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stormrain είπε

Αυτα τα χρησιμοποιω σε διαφορες κατασκευες/επιδιορθωσεις δερματινων ειδων και βαλιτσων. Το κακο ειναι πως ο προμηθευτης μου (Ψυρρη) δεν φερνει πλεον αυτο το μεγεθος (2cm) αλλα το μικροτερο (1,5cm) το οποιο δεν κανει σε ολες τις περιπτωσεις.

Αλλα 1,70 ευρω τα 3 ειναι τρελη τιμη για κατι τετοιο που ειναι αναλωσιμα για την δουλεια που τα θελω.

Δαμιγος Τσαμουρης Ανσπυρ Μουζάκης στείλε μέηλ και ρώτα αυτό που ρώτησες εδώ!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Δαμιγος Τσαμουρης Ανσπυρ Μουζάκης στείλε μέηλ και ρώτα αυτό που ρώτησες εδώ!

Ωραιος! Θα τσεκαρω!!

Δημοσ.

καλησπερα, αφου το καλοκαιρι που μας περασε εριξα θερμομονωση στην ταρατσα με τελικα υλικο την σταγανοποιηση με hyperdesmo , θεωρησα και συμφωνα με τα λογια του συνεργειου οτι θα ειναι πιο βατο απο το αν εβαζα ασφαλτοπανο, βλεποντας το υλικο ωστοσο, δεν φαινεται για βατο (ηξερα οτι δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα τελικα δεν ειναι ουτε για πλακα να το παταω) και σκεφτομαι μηπως κανω κατι ωστε να εχω καποια προσβαση στην ταρατσα , τουλαχιστον σε ενα κομματι της. Σκεφτηκα μια λυση να βαλω καποιες βασεις και απο πανω ακουμπιστα ,πλακες πεζοδρομιου αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω τετοιες βασεις, το πιο σχετικο ειναι αυτο http://gr.moonbaypedestal.com/adjustable-pedestals/paver-support-adjustable-pedestal/roof-stone-tile-support-pp-pedestal.html αλλα δεν βρισκω τιμη και δεν ειναι ελλαδα και φαινεται και too much, κοιταγα για κατι πιο απλο. Ξερει κανεις κατι αλλο; Η ιδεα φαινεται χαζη ; Οι πλακες που θα ακουμπανε μονο στις γωνιες , θα αντεξουν πιστευετε;

Δημοσ.

Αν βαλεις αυτες τις αφρωδεις βασεις που εχουν για ξυλινα πατωματα που ειναι για να βαζεις επανω οργανα γυμναστικης ή παιχνιδια?? Ειναι σαν τα αφρωδη πλακακια στις παιδικες χαρες.

Εχει αυτη τη βδομαδα στα Lidl κατι αντιστοιχο. Και να στρωσεις τετοια να πατησεις εκει επανω κατι πιο βαρυ για να πατας γιατι αυτο θα το παρει ο αερας λχ να πατησεις επανω μικρες παλετες οπως εχουν στα πλοια και να πατας πανω στις παλετες αλλα αυτες απο κατω στο αφρωδες υποστρωμα ωστε να μην κανουν ζημια στην επιστρωτη της ταρατσας.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GeG είπε

καλησπερα, αφου το καλοκαιρι που μας περασε εριξα θερμομονωση στην ταρατσα με τελικα υλικο την σταγανοποιηση με hyperdesmo , θεωρησα και συμφωνα με τα λογια του συνεργειου οτι θα ειναι πιο βατο απο το αν εβαζα ασφαλτοπανο, βλεποντας το υλικο ωστοσο, δεν φαινεται για βατο (ηξερα οτι δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα τελικα δεν ειναι ουτε για πλακα να το παταω) και σκεφτομαι μηπως κανω κατι ωστε να εχω καποια προσβαση στην ταρατσα , τουλαχιστον σε ενα κομματι της. Σκεφτηκα μια λυση να βαλω καποιες βασεις και απο πανω ακουμπιστα ,πλακες πεζοδρομιου αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω τετοιες βασεις, το πιο σχετικο ειναι αυτο http://gr.moonbaypedestal.com/adjustable-pedestals/paver-support-adjustable-pedestal/roof-stone-tile-support-pp-pedestal.html αλλα δεν βρισκω τιμη και δεν ειναι ελλαδα και φαινεται και too much, κοιταγα για κατι πιο απλο. Ξερει κανεις κατι αλλο; Η ιδεα φαινεται χαζη ; Οι πλακες που θα ακουμπανε μονο στις γωνιες , θα αντεξουν πιστευετε;

Γιατί δε σου φαίνεται βατό; 

Έχεις μονωτικό από κάτω για το σπίτι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...