Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dtzgr είπε Δεν έχω φλόγιστρο, θα δοκιμάσω με αναπτήρα. Σεσουαρ για τα μαλλιά.
GeG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για να καθαρίσω στάχτες με κανονική οικιακή ηλεκτρική σκουπα; κάποιο κάδο ίσως που να μπαίνει στην υπάρχουσα σκουπα; δεν ξέρω πως να το ψάξω κι όλας
Amaretos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε Καλημέρα, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για να καθαρίσω στάχτες με κανονική οικιακή ηλεκτρική σκουπα; κάποιο κάδο ίσως που να μπαίνει στην υπάρχουσα σκουπα; δεν ξέρω πως να το ψάξω κι όλας Υπαρχουν σκουπες σταχτης που αν εχεις τζακι/σομπα και προκειται να την χρησιμοποιεις συχνα, αξιζει και δεν ειναι μεγαλο το κοστος, πχ εδω https://www.skroutz.gr/s/21632291/F-F-Group-AVC-20-Plus-Σκούπα-Στάχτης-1200W-με-Κάδο-20lt.html την χρησιμοποιησα σε ενα airbnb στο καρπενησι περυσι και κανει μια χαρα την δουλεια της
GeG Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Amaretos είπε Υπαρχουν σκουπες σταχτης που αν εχεις τζακι/σομπα και προκειται να την χρησιμοποιεις συχνα, αξιζει και δεν ειναι μεγαλο το κοστος, πχ εδω https://www.skroutz.gr/s/21632291/F-F-Group-AVC-20-Plus-Σκούπα-Στάχτης-1200W-με-Κάδο-20lt.html την χρησιμοποιησα σε ενα airbnb στο καρπενησι περυσι και κανει μια χαρα την δουλεια της Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω για αυτές απλά για να εριχνα και άλλο το κόστος κοίταγα μήπως υπάρχει εξάρτημα να προσαρμοζεται σε οικιακή σκουπα. Σε ευχαριστώ ωστόσο για την απάντηση
vins Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: διπλανο διαμέρισμα που είναι κλειστό πλημμύρισε από διαρροή στην κουζίνα που εφάπτεται με το σαλόνι μου. Αντιμετωπίστηκε η διαρροή, καθάρισαν όλα και το διπλανό σπίτι αερίζεται συνεχώς εδώ και κάνα μήνα. Το θέμα είναι ότι σχεδόν ένα μήνα μετά άρχισα να μυρίζω μούχλα/υγρασία στο σαλόνι που ερχόταν κι έφευγε (η μυρωδιά). Έφαγα όλο τον τόπο και τελικά εντόπισα ότι έρχεται από τον τοίχο του σαλονιού που εφάπτεται με την κουζίνα του διπλανού σπιτιού που είχε πλημμυρίσει και συγκεκριμένα από ενα κενό 2 χιλιοστά που υπάρχει στο σοβατεπί με το πλακάκι μου (και τα 2 από μάρμαρο). Όταν πάω να μυρισω πάνω από το κενό στο σοβατεπί δεν υπάρχει μυρωδιά. Αυτο που φαντάζομαι είναι ότι προφανώς πέρασε υγρασία στην ενδιάμεση τοιχοποιία και τώρα μου τη βγάζει από τον αρμό (που είδα ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά, υπάρχει κενό). Έχω τραβήξει τα έπιπλα, αερίζω το χώρο και έβαλα αφυγραντηρα να τραβάει και βγάζει αρκετό νερό στο δοχείο. Η ερώτηση είναι η εξής: ποσο καιρό να το αφήσω έτσι πριν σφραγίσω τον αρμό μεταξύ σοβατεπί και πλακακιών; Γιατί με τρώει να το κάνω τώρα αλλά φαντάζομαι δε θα έχει ουσία πριν φύγει η υγρασία. Επίσης έχει ουσία να ψεκάσω κάνα αντιμουχλικό στο κενό; Ευχαριστώ. ΥΓ νοικιάζω όποτε δεν μπορώ και δε θέλω να κάνω και πολλές μεγάλες παρεμβασεις ο ίδιος. Ευχαριστώ πολύ
apostolossmi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 3:57 ΜΜ, papresa είπε Τελικά μου σύστησαν έναν καλό τεχνίτη, ήρθε την είδε, αστάρωμα και 2 στρώσεις Hyperdesmo και ξένοιασες 20-25 χρόνια μου είπε. Συμφωνήσαμε, το έκανε και σήμερα τελείωσε... Για να δούμε... πόσο κόστισε όλο αν επιτρέπεται;
thodoris1985 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 3 hours ago, GeG said: Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω για αυτές απλά για να εριχνα και άλλο το κόστος κοίταγα μήπως υπάρχει εξάρτημα να προσαρμοζεται σε οικιακή σκουπα. Σε ευχαριστώ ωστόσο για την απάντηση https://www.skroutz.gr/c/2398/Filtra_Staxtis.html?o=καδος+σταχτης&order_by=pricevat&order_dir=asc 2
hp8 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GeG είπε Καλημέρα, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο εξάρτημα για να καθαρίσω στάχτες με κανονική οικιακή ηλεκτρική σκουπα; κάποιο κάδο ίσως που να μπαίνει στην υπάρχουσα σκουπα; δεν ξέρω πως να το ψάξω κι όλας 52 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε https://www.skroutz.gr/c/2398/Filtra_Staxtis.html?o=καδος+σταχτης&order_by=pricevat&order_dir=asc ο κάδος που προτείνει ο thodoris1985 κάνει τον έχω για να καθαρίζω το λέβητα ,τζάκι και μποιλερ ηλιακών Όμως δεν θα σου πρότεινα να το βάλεις σε σειρά με την σκούπα του σπιτιού γιατί ο κάδος δεν φιλτράρει πλήρως και περνάνε πράγματα και στην σκούπα Αν δεν την καθαρίσεις καλά θα σου βγάλει στο σπίτι μετά διάφορα Εγώ τον κάδο τον συνδέω με μια δεύτερη σκούπα σπιτιού για τις δουλειές που είπα Κάτι ακόμα Βάζω μια σακούλα σκουπιδιών μεσα στον κάδο να μην λερώνεται και να διευκολύνει στο καθάρισμα Στο πάτο βάζω κι στεφάνι από ψιλή χαλκοσωληνα για να κάθεται η σακούλα στη θέση της Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από hp8 3
vins Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Του χρόνου το φθινόπωρο και αν. Στο δικό μου ερώτημα απαντά αυτό; Πες μου όχι 🥹🥹🥹
Maurikycli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vins είπε Στο δικό μου ερώτημα απαντά αυτό; Πες μου όχι 🥹🥹🥹 Ναι , συμφωνεί και ο @mechpanos 1
vins Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ναι , συμφωνεί και ο @mechpanos Ωραία… Επειδή εγώ παίζει μέχρι το άλλο φθινόπωρο να έχω φύγει από το σπίτι, να σφραγισω τώρα τον αρμό με καμία μαστιχη και να προσευχηθώ να μη μυρίσει μέχρι τότε ή μπα;
mechpanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Κλείσε το, να σου φύγει η ιδέα. Ο αφυγραντήρας θα συνεχίσει να βγάζει νερό για μήνες, μέχρι να στεγνώσει η τοιχοποιία, +την υπάρχουσα στον χώρο. Αν ανάψεις καλοριφέρ, θα βοηθήσει γιατί θα θερμάνει την τοιχοποιία και με την πίεση των υδρατμών θα στεγνώσει γρηγορότερα. 1 1
vins Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mechpanos είπε Κλείσε το, να σου φύγει η ιδέα. Ο αφυγραντήρας θα συνεχίσει να βγάζει νερό για μήνες, μέχρι να στεγνώσει η τοιχοποιία, +την υπάρχουσα στον χώρο. Αν ανάψεις καλοριφέρ, θα βοηθήσει γιατί θα θερμάνει την τοιχοποιία και με την πίεση των υδρατμών θα στεγνώσει γρηγορότερα. Ευχαριστώ! Το λογαριασμό της ΔΕΗ για τον αφυγραντηρα τον στέλνω στον δίπλα που πλημμύρισε; 😂 Με κυνηγάει η άτιμη η υγρασία παντού… Ελεγα φέτος με τις τιμές του αερίου να το έβαζα λιγότερο και να βοηθούσα με inverter αλλά μάλλον δεν το γλιτώνω λόγω πιλοτής από κάτω 1
mechpanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, vins είπε Το λογαριασμό της ΔΕΗ για τον αφυγραντηρα τον στέλνω στον δίπλα που πλημμύρισε; 😂 Κανονικά πρέπει να βάλει ο δίπλα αφυγραντήρα και να αερίσει το σπίτι γιατί θα δει τους τοίχους του national geographic από την αποικία μύκητα που θα αναπτυχθεί! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις