CONAN_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, zaras27 είπε Σωστά δεν έχω υγρασίες κ γι αυτό είναι η ποιο οικονομική λύση που λέω να την εφαρμόσω κ στα κάγκελα για τα καγκελα εγω λεω να χρησιμοποιησω απο αυτα τα χρώματα που βαφεις πανω απο την σκουρια. (εννοείται οτι τρίβεις την παλια σκουρια οσο γινεται καλυτερα με βουρτσα) . Εχεις εμπειρια πανω σε αυτό ;
HamerZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ξέρει κανείς πω βγαίνει το πόδι του καναπέ; Φωτο Δοκίμασα να το ξεβιδώσω με το χέρι αλλά δεν έδειξε να γίνετε. Θέλω να τα αντικαταστήσω με μακρύτερα
manolis940 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, HamerZ είπε Ξέρει κανείς πω βγαίνει το πόδι του καναπέ; Φωτο Δοκίμασα να το ξεβιδώσω με το χέρι αλλά δεν έδειξε να γίνετε. Θέλω να τα αντικαταστήσω με μακρύτερα Γυρνάει καθόλου ; Αν ναι πιθανών να έχει τοποθετηθεί με περτσίνι ; Ειδάλλως κολλημένο.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, HamerZ είπε Ξέρει κανείς πω βγαίνει το πόδι του καναπέ; Φωτο Δοκίμασα να το ξεβιδώσω με το χέρι αλλά δεν έδειξε να γίνετε. Θέλω να τα αντικαταστήσω με μακρύτερα Ίσως να έχει φλάτζα με βίδες, ή κάποιο άλλο τρόπο σύνδεσης που δεν λύνεται με απλό ξεβίδωμα. Δες αν μπορείς να ανοίξεις τα υφάσματα ώστε να δεις πιο βαθειά και να καταλάβεις πως είναι
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ένα μπάνιο που δεν έχει θέρμανση τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Αερόθερμο ή κάτι άλλο; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από zio10
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, zio10 είπε Σε ένα μπάνιο που δεν έχει θέρμανση τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Αερόθερμο ή κάτι άλλο; https://www.google.com/search?q=πετσετοκρεμαστρα+μπανιου+ηλεκτρικη&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALiCzsbgaRJQJhWGBDq6TZkldyDVoiRNcg%3A1664919925107&ei=dak8Y7aWBomHxc8P0vaQWA&oq=πετσετοκρεμαστρα&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYAzIECCMQJzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDoKCAAQRxDWBBCwA0oECEEYAEoECEYYAFCvCFivCGCyJWgBcAF4AIABoAGIAaABkgEDMC4xmAEAoAEByAEIwAEB&sclient=gws-wiz 1
paylidis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, zio10 είπε Σε ένα μπάνιο που δεν έχει θέρμανση τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Αερόθερμο ή κάτι άλλο; εχω αγορασει ενα καταπληκτικο αεροθερμο τοιχου απο το Leroy Merlin, κανει μπανιο 10 τμ ψηλοταβανο (2.90) φουρνο https://www.leroymerlin.gr/gr/thermansi/ilektrikes-suskeues-thermansis/aerotherma/aerothermo-mpaniou-equation-2000-w-62346606 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από paylidis 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, zio10 είπε Σε ένα μπάνιο που δεν έχει θέρμανση τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Αερόθερμο ή κάτι άλλο; αεροθερμο μπανιου. Δε βλεπω αλλη επιλογη οικονομικη. 1
meletis_m Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Ετοιμαζόμαστε για άνναμα καλοριφέρ , και με την ευκαρία ήθελα να κάνω έλεγχο στο δοχείο διαστολής . Υπάρχει ηδη κομπρεσέρ αέρος και πιστόλι αέρα . Ωστόσο το θέμα είναι οτι δε εφαρμόζει σωστα στη βαλβίδα του Δ.διαστολής . Γνωρίζουμε εάν υπάρχουν αντάπτορες για αυτή τη δουλειά ;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Ετοιμαζόμαστε για άνναμα καλοριφέρ , και με την ευκαρία ήθελα να κάνω έλεγχο στο δοχείο διαστολής . Υπάρχει ηδη κομπρεσέρ αέρος και πιστόλι αέρα . Ωστόσο το θέμα είναι οτι δε εφαρμόζει σωστα στη βαλβίδα του Δ.διαστολής . Γνωρίζουμε εάν υπάρχουν αντάπτορες για αυτή τη δουλειά ; Οπως οι βαλβίδες των αυτοκινήτων δεν είναι;
meletis_m Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οπως οι βαλβίδες των αυτοκινήτων δεν είναι; Ναι ωστόσο το πιστόλι αέρος δε ταιριάζει , έλεγα μήπως υπάρχει ανταπτορες που να συνδεθεί στη βαλβίδα και στο πιστόλι αέρος . Γιατί σε ελαστικό ταιριάζει μια χαρά . Η βαλβίδα του του δοχείου είναι μικρότερη σε διάμετρο .
hp8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ναι ωστόσο το πιστόλι αέρος δε ταιριάζει εγώ με μια ποδηλάτου τσεκάρω 6-7 € 2
Maurikycli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, zio10 είπε Σε ένα μπάνιο που δεν έχει θέρμανση τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Αερόθερμο ή κάτι άλλο; Προτιμώ θερμοπομπό κατάλληλο για μπάνιο δηλ μέρη με υγρασία και πιτσιλιές. 1
cecond Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.google.com/search?q=πετσετοκρεμαστρα+μπανιου+ηλεκτρικη&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALiCzsbgaRJQJhWGBDq6TZkldyDVoiRNcg%3A1664919925107&ei=dak8Y7aWBomHxc8P0vaQWA&oq=πετσετοκρεμαστρα&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYAzIECCMQJzIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDoKCAAQRxDWBBCwA0oECEEYAEoECEYYAFCvCFivCGCyJWgBcAF4AIABoAGIAaABkgEDMC4xmAEAoAEByAEIwAEB&sclient=gws-wiz https://www.skroutz.gr/s/10055099/Eurolamp-147-29172-Σόμπα-Χαλαζία-2000W.html?from=featured&product_id=126506075 εγώ έχω κάτι αντίστοιχο από το 2010, μεγάλο πλεονέκτημα ζεσταίνει αμέσως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις