ΠάρηςΓ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 2/10/2022 στις 10:14 ΠΜ, CONAN_ είπε Για σοβάτισμα τοίχου, έχει κανείς να προτείνει κάποιον απο τους έτοιμους σοβάδες που κυκλοφορούν; Αφορα σοβάτισμα πρώτα με πεταχτό και μετα στρώσιμο το δευτερο χερι.. Επισκευη η σοβατισμα απο αρχη θες;
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μιας που λέμε για μπανιέρα και σμάλτο, ποιο δυνατό καθαριστικό να ρίξω στην μπανιέρα για να καθαρίσει από διάφορες μπίχλες που έχει μαζέψει στα τοιχώματα? Έχω δοκιμάσει με βιακάλ για βρωμιές και άλατα που σε όλες τις άλλες επιφάνειες κάνει θαύματα, αλλά εκεί για κάποιο λόγο φαίνεται να μην αγγίζει καθόλου, δεν καταλαβαίνω γιατί και τι το διαφορετικό έχει
zaras27 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Σας ευχαριστώ όλους . Πάμε στο νέο project τωρα . Λέω να βάψω τα πλακάκια του μπάνιου που είναι γαλάζια (μπλιαχ του 60) με Σμάλτο νερού για Πλακάκια Azulejos al Agua TITAN https://www.smirniopoulos.gr/el/products/smalto-neroy-gia-plakakia-azulejos-al-agua-titan . Το έχει κάνει κάποιος ? Ξερω ότι θελει 3 χέρια
CONAN_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, zaras27 είπε Σας ευχαριστώ όλους . Πάμε στο νέο project τωρα . Λέω να βάψω τα πλακάκια του μπάνιου που είναι γαλάζια (μπλιαχ του 60) με Σμάλτο νερού για Πλακάκια Azulejos al Agua TITAN https://www.smirniopoulos.gr/el/products/smalto-neroy-gia-plakakia-azulejos-al-agua-titan . Το έχει κάνει κάποιος ? Ξερω ότι θελει 3 χέρια Το εχω κανει σε ενα μικρό μπανάκι ενος φίλου. Ηταν σε μαγαζί και δεν τον ενοιαζε. Δεν θα ελεγα οτι ητανε απογοητευτικό το αποτέλεσμα αλλα γιατι δεν τα αλλάζεις ; Εστω και απο πάνω να κολληθούν τα νεα.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, zaras27 είπε Σας ευχαριστώ όλους . Πάμε στο νέο project τωρα . Λέω να βάψω τα πλακάκια του μπάνιου που είναι γαλάζια (μπλιαχ του 60) με Σμάλτο νερού για Πλακάκια Azulejos al Agua TITAN https://www.smirniopoulos.gr/el/products/smalto-neroy-gia-plakakia-azulejos-al-agua-titan . Το έχει κάνει κάποιος ? Ξερω ότι θελει 3 χέρια Δεν μπορεις να κανεις σπιτι σου τιποτα πιο χαλια απο το να βαψεις τα πλακακια, αν τώρα ειναι ενα μπλιχ μετα θα ειναι καμία δεκαριά, αν εχει και γυναικα σπιτι την πάτησες όλη μερα θα σε ψέλνει.
nickol-us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Δεν μπορεις να κανεις σπιτι σου τιποτα πιο χαλια απο το να βαψεις τα πλακακια, αν τώρα ειναι ενα μπλιχ μετα θα ειναι καμία δεκαριά, αν εχει και γυναικα σπιτι την πάτησες όλη μερα θα σε ψέλνει. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, το οπτικό αποτέλεσμα μόνο μπλιχ δε το λες, εκτός αν μιλάς για κάτι που δεν καταλαβαίνω. Έχω δει βαμμένο πλακάκι, οπτικά δεν φαίνεται καθόλου άσχημο, το μόνο ελάττωμα που είχα εντοπίσει ήταν κάποια ξεφλουδίσματα(εξωτερικού χώρου πλακάκια). Αν μιλάμε για τίποτα αρχαιολογίες και θέμα αισθητική/κόστος θα ψήφιζα υπέρ του βαψίματος Spoiler
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Ολα ειναι θέμα γούστου, για μενα γράφω. Και γραφω ξανα οτι για το γουστο μου ειναι απαράδεκτο, για άλλους μπορει να είναι οτι το καλύτερο.
Doubt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, zaras27 είπε Σας ευχαριστώ όλους . Πάμε στο νέο project τωρα . Λέω να βάψω τα πλακάκια του μπάνιου που είναι γαλάζια (μπλιαχ του 60) με Σμάλτο νερού για Πλακάκια Azulejos al Agua TITAN https://www.smirniopoulos.gr/el/products/smalto-neroy-gia-plakakia-azulejos-al-agua-titan . Το έχει κάνει κάποιος ? Ξερω ότι θελει 3 χέρια Αυτά του 60 που λες δεν είναι καν με κόλα βαλμένα. Κράτα τα λεφτά σου και προγραμμάτισε ξήλωμα και πέρασμα καινούργια. Το πάτωμα; μωσαϊκό; 2
CONAN_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Επισκευη η σοβατισμα απο αρχη θες; Σοβάτισμα απο την αρχή σε κουζίνα - μπανιο και μετα πλακάκια ή βάψιμο...
zaras27 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, Doubt είπε Αυτά του 60 που λες δεν είναι καν με κόλα βαλμένα. Κράτα τα λεφτά σου και προγραμμάτισε ξήλωμα και πέρασμα καινούργια. Το πάτωμα; μωσαϊκό; Ναι, πάτωμα μωσαϊκό αλλά νομίζω ως λύση είναι να τα βάψω γιατί 2.500 για ανακαίνιση μικρού μπάνιου δε δίνω
CONAN_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, zaras27 είπε Ναι, πάτωμα μωσαϊκό αλλά νομίζω ως λύση είναι να τα βάψω γιατί 2.500 για ανακαίνιση μικρού μπάνιου δε δίνω θες να μας πεις λιγο λεπτομερειες τι περιλαμβάνει αυτο το κόστος ;;
zaras27 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Αλλαγή όλο το μπάνιο .Ενώ τώρα θα βάψω μόνο.Άντε κ να κάνω μια μικρή επισμάλτωση στη μπανιέρα Τώρα αν επιλέξω να αλλάξω μόνο πλακάκια το κόστος από απλά λευκά είναι γύρω στα 300 κ ζητάει ο μάστορας άλλα 500 να τα περάσει .Αυτά μόνο για πλακάκια μιλάμε
CONAN_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, zaras27 είπε Αλλαγή όλο το μπάνιο .Ενώ τώρα θα βάψω μόνο.Άντε κ να κάνω μια μικρή επισμάλτωση στη μπανιέρα Τώρα αν επιλέξω να αλλάξω μόνο πλακάκια το κόστος από απλά λευκά είναι γύρω στα 300 κ ζητάει ο μάστορας άλλα 500 να τα περάσει .Αυτά μόνο για πλακάκια μιλάμε Αν μεχρι τωρα δεν εχεις προβλημα με υγρασιες κλπ (και δεν χρειάζεται να αλλάξεις τιποτα σωληνωσεις λογω παλαιοτητας) προχώρα ο,τι σε βολεύει. Συμφωνώ για τα κόστη οτι πλεον ειναι στο Θεό . Εγω ανακαινίζω μπανιο τωρα σε σπίτι που προορίζεται για ενοικίαση και αναγκαστικά θα κάνω μόνος μου οτι εργασίες μπορω...
zaras27 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Σωστά δεν έχω υγρασίες κ γι αυτό είναι η ποιο οικονομική λύση που λέω να την εφαρμόσω κ στα κάγκελα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις