Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, CONAN_ είπε ακριβως ετσι θα το κανω και εγω. Για την μεμβράνη αδιαβροχοποίησης δεν ήξερα οτι την βάζουν και στο ντους. Μονο για ταράτσες γνωρίζω οτι μπαίνει. Οπως και να εχει με τσιμέντο και απο πανω πλακάκι μεγάλο και τον κατάλληλο αρμόστοκο θα υπαρχει πρόβλημα ;; Οχι. Αν και εξαρταται και τι δουλεια θα κανεις και ο πλακας.
Mpiftekis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, CONAN_ είπε ακριβως ετσι θα το κανω και εγω. Για την μεμβράνη αδιαβροχοποίησης δεν ήξερα οτι την βάζουν και στο ντους. Μονο για ταράτσες γνωρίζω οτι μπαίνει. Οπως και να εχει με τσιμέντο και απο πανω πλακάκι μεγάλο και τον κατάλληλο αρμόστοκο θα υπαρχει πρόβλημα ;; Χωρίς μόνωση στο πάτωμα;;; Αν ναι, τότε παίζεις με τις πιθανόνητες...
CONAN_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Χωρίς μόνωση στο πάτωμα;;; Αν ναι, τότε παίζεις με τις πιθανόνητες... Και κατι ακόμα. Η μεμβράνη αδιαβροχοποίησης μπαίνει κάτω απο το πλακάκι ή κάτω απο το τσιμέντο ;;
Mpiftekis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Κάτω απ'το πλακάκι, πάνω απ'το τσιμέντο... τουλάχιστον έτσι έκανε ο δικός μου. 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω ψωνισα (ελπιζω να μη τις βαλω λαθος και πιασω φωτια )
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξέρω ότι είναι πολύ σπάνιο αυτό που ψάχνω, αλλά έχει δει ποτέ κανένας σας λαστιχένια κατασκευή που να καλύπτει τις ράγες πάνω στις οποίες σύρονται τα πατζούρια μιας μπαλκονόπορτας; Μιλάμε για πατζούρια που δεν κλείνουν ποτέ, αλλά η ράγα τους μιας χαρά με ενοχλεί στο περπάτημα. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από skiabox
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά ξέρω ότι είναι πολύ σπάνιο αυτό που ψάχνω, αλλά έχει δει ποτέ κανένας σας λαστιχένια κατασκευή που να καλύπτει τις ράγες πάνω στις οποίες σύρονται τα πατζούρια μιας μπαλκονόπορτας; Μιλάμε για πατζούρια που δεν κλείνουν ποτέ, αλλά η ράγα τους μιας χαρά με ενοχλεί στο περπάτημα. Ευχαριστώ! Πάρε 2-3 φθηνά χαλάκια εισόδου και κόψε τα ώστε να γεμίσεις τα κενά.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω ψωνισα (ελπιζω να μη τις βαλω λαθος και πιασω φωτια ) Τι ακριβώς κάνουν αυτά?
Ntinaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι ακριβώς κάνουν αυτά? πριζες και διακοπτες ειναι για νεο σπιτι. τα 3 που βλεπεις με μαυρο κοκκινο ειναι για καλωδια ηχειων 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι ακριβώς κάνουν αυτά? Ηχο, ανοιγλοκλεινουν φωτα και κεραια τηλεορασης
userAnon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλό μήνα σε όλους το παρακάτω είναι απο καπάκι τουαλέτας (δεν γράφει τίποτα πάνω) τουαλέτας. έχει μηχανισμό soft close. κάτι έχει πάθει ο μηχανισμός (αριστερά) που ελέγχει το καπάκι και δεν περιστρέφεται όπως ο δεξιος όταν το ανοιγοκλείνουμε με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σχεδόν καθόλου. (μόνο το καπάκι) τώρα που το έβγαλα είδα ότι ειχε βγε στην επιφάνεια ένα "διαφανο ζελε" (σαν γράσσο) Έχω ψάξει μερικά video να δω μηπως φτιαχνεται όμως αρχικά έχω κολλήσει στο να ξεχωρίσω το καπάκι από το κάθισμα και να βγάλω το προβληματικό κυλινδρο.. Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει το συγκεκριμένο? Σε video έχω δει ότι άλλες φορές βγάζουν το μεταλικό και άλλες με πίεση το αποσυνδέουν από τις άκρες. Αν και δοκιμασα δεν τα κατάφερα, και αρχικά τουλάχιστον δεν θέλω να το σπάσω κλπ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από userAnon
panoss1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 12:10 ΜΜ, skiabox είπε Παιδιά ξέρω ότι είναι πολύ σπάνιο αυτό που ψάχνω, αλλά έχει δει ποτέ κανένας σας λαστιχένια κατασκευή που να καλύπτει τις ράγες πάνω στις οποίες σύρονται τα πατζούρια μιας μπαλκονόπορτας; Μιλάμε για πατζούρια που δεν κλείνουν ποτέ, αλλά η ράγα τους μιας χαρά με ενοχλεί στο περπάτημα. Ευχαριστώ! Κοίτα για οβάλ ηλεκτρολογικά κανάλια πατώματος μήπως με λίγο πατέντα κάνεις τη δουλειά σου.
mechpanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 12:10 ΜΜ, skiabox είπε Παιδιά ξέρω ότι είναι πολύ σπάνιο αυτό που ψάχνω, αλλά έχει δει ποτέ κανένας σας λαστιχένια κατασκευή που να καλύπτει τις ράγες πάνω στις οποίες σύρονται τα πατζούρια μιας μπαλκονόπορτας; Μιλάμε για πατζούρια που δεν κλείνουν ποτέ, αλλά η ράγα τους μιας χαρά με ενοχλεί στο περπάτημα. Ευχαριστώ! Δεν έχω δει, αλλά αν υπάρχει, θα την έχει ο Μπένος. Έχει λαστιχένια προφίλ για τα πάντα.
nickol-us Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, userAnon είπε Καλό μήνα σε όλους το παρακάτω είναι απο καπάκι τουαλέτας (δεν γράφει τίποτα πάνω) τουαλέτας. έχει μηχανισμό soft close. κάτι έχει πάθει ο μηχανισμός (αριστερά) που ελέγχει το καπάκι και δεν περιστρέφεται όπως ο δεξιος όταν το ανοιγοκλείνουμε με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σχεδόν καθόλου. (μόνο το καπάκι) τώρα που το έβγαλα είδα ότι ειχε βγε στην επιφάνεια ένα "διαφανο ζελε" (σαν γράσσο) Έχω ψάξει μερικά video να δω μηπως φτιαχνεται όμως αρχικά έχω κολλήσει στο να ξεχωρίσω το καπάκι από το κάθισμα και να βγάλω το προβληματικό κυλινδρο.. Γνωρίζει κανείς πως βγαίνει το συγκεκριμένο? Σε video έχω δει ότι άλλες φορές βγάζουν το μεταλικό και άλλες με πίεση το αποσυνδέουν από τις άκρες. Αν και δοκιμασα δεν τα κατάφερα, και αρχικά τουλάχιστον δεν θέλω να το σπάσω κλπ Το παρακάτω βίντεο φαίνεται να ασχολείται με αρκετά παραπλήσιο μηχανισμό και είναι αρκετά επεξηγηματικό, τι ακριβώς δεν καταφέρνεις;
userAnon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε παρακάτω βίντεο φαίνεται να αυτο πιστευω και εγω ομως το υλικο του δικου μου δεν ειναι καθολου ευκαμπτο και νομιζω οτι θα σπασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις