zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 #hp8 Αμέσως να πείς την εξυπνάδα σου! Πώς συνδέονται κ στεγανοποιώ τα μεταλλικά σωληνάκια της μπαταρίας είναι το θέμα για να συνεχιστεί σε σπιράλ κ όχι αυτά που μου στέλνεις. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, zoranb είπε #hp8 Αμέσως να πείς την εξυπνάδα σου! Πώς συνδέονται κ στεγανοποιώ τα μεταλλικά σωληνάκια της μπαταρίας είναι το θέμα για να συνεχιστεί σε σπιράλ κ όχι αυτά που μου στέλνεις. Θα πας σε καταστημα με υδραυλικά θα σου βρουν την λύση.
hp8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zoranb είπε #hp8 Αμέσως να πείς την εξυπνάδα σου! Πώς συνδέονται κ στεγανοποιώ τα μεταλλικά σωληνάκια της μπαταρίας είναι το θέμα για να συνεχιστεί σε σπιράλ κ όχι αυτά που μου στέλνεις. κάνε ότι νομίζεις Έκτος κι αν έχω καταλάβει κάτι άλλο δηλαδή να θέλεις αυτό που έχω στο σπίτι μου διακόπτη με φίλτρο νερου ΓΩΝΙΑΚΑ 1/2Χ1/2 ΜΕ ΡΟΖΕΤΑ, Viospiral, 06 ... (taergalia.gr) Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από hp8
kostasbm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, zoranb είπε #hp8 Αμέσως να πείς την εξυπνάδα σου! Πώς συνδέονται κ στεγανοποιώ τα μεταλλικά σωληνάκια της μπαταρίας είναι το θέμα για να συνεχιστεί σε σπιράλ κ όχι αυτά που μου στέλνεις. θα πάρεις εύκαμπτα σωληνάκια για τη μπαταρία για να έχεις ευελιξία για το φιλτρο όταν πας σε μαγαζί με υδραυλικά θα σου δώσουν όλα τα απαραίτητα βγάλε μερικές φωτό για να τους βοηθήσεις
fragma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Θέλω να κλείσω μια πισω εξωτερική πορτα μονοκατοικίας που βγαίνει στον κήπο. Μπορώ να το κάνω με γυψοσανιδες και μόνωση ενδιάμεσα ή πρέπει να το χτίσω;
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, fragma είπε Θέλω να κλείσω μια πισω εξωτερική πορτα μονοκατοικίας που βγαίνει στον κήπο. Μπορώ να το κάνω με γυψοσανιδες και μόνωση ενδιάμεσα ή πρέπει να το χτίσω; Γυψοσανίδα έξω, όχι. Τσιμεντοσανίδα έξω, γυψοσανίδα μέσα.
hp8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, fragma είπε Θέλω να κλείσω μια πισω εξωτερική πορτα μονοκατοικίας που βγαίνει στον κήπο. Μπορώ να το κάνω με γυψοσανιδες και μόνωση ενδιάμεσα ή πρέπει να το χτίσω; μονοκατοικία = ισόγειο λογικά για ασφάλεια χτίσιμο Για ευκολία συμφωνώ με Doubt 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, hp8 είπε μονοκατοικία = ισόγειο λογικά για ασφάλεια χτίσιμο Για ευκολία συμφωνώ με Doubt Με τούβλο μπατικο https://youtu.be/R7MFGzFbE1c 1
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, fragma είπε Θέλω να κλείσω μια πισω εξωτερική πορτα μονοκατοικίας που βγαίνει στον κήπο. Μπορώ να το κάνω με γυψοσανιδες και μόνωση ενδιάμεσα ή πρέπει να το χτίσω; χωρις σκεψη μονο τουβλο... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Όταν στο μπάνιο ανοίγω την βάνα του ζεστού για να έρθει νερό από τον θερμοσίφωνα (χωρίς να έχει ανάψει καθόλου για μέρες, άρα φέρνει κρύο νερό) το νερό που βγαίνει είναι πάρα πολύ θολό, σαν να είναι γεμάτο με άλατα ή δεν ξέρω τι. Το κρατάω στην χούφτα και δεν έχει διαύγεια πάνω από 5 cm. Πρέπει να κάνω κάτι? Συντήρηση του θερμοσίφωνα ή κάτι τέτοιο? Είχε μπει καινούριος πριν περίπου 10 χρόνια και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία συντήρηση
Doubt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Όταν στο μπάνιο ανοίγω την βάνα του ζεστού για να έρθει νερό από τον θερμοσίφωνα (χωρίς να έχει ανάψει καθόλου για μέρες, άρα φέρνει κρύο νερό) το νερό που βγαίνει είναι πάρα πολύ θολό, σαν να είναι γεμάτο με άλατα ή δεν ξέρω τι. Το κρατάω στην χούφτα και δεν έχει διαύγεια πάνω από 5 cm. Πρέπει να κάνω κάτι? Συντήρηση του θερμοσίφωνα ή κάτι τέτοιο? Είχε μπει καινούριος πριν περίπου 10 χρόνια και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία συντήρηση Συντήρηση σε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα κανένας δεν κάνει, γιατί είναι ασύμφορη. Αν το νερό σας είναι "σκληρό" μάλλον έχει μαζέψει άλατα.
Maurikycli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Όταν στο μπάνιο ανοίγω την βάνα του ζεστού για να έρθει νερό από τον θερμοσίφωνα (χωρίς να έχει ανάψει καθόλου για μέρες, άρα φέρνει κρύο νερό) το νερό που βγαίνει είναι πάρα πολύ θολό, σαν να είναι γεμάτο με άλατα ή δεν ξέρω τι. Το κρατάω στην χούφτα και δεν έχει διαύγεια πάνω από 5 cm. Πρέπει να κάνω κάτι? Συντήρηση του θερμοσίφωνα ή κάτι τέτοιο? Είχε μπει καινούριος πριν περίπου 10 χρόνια και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία συντήρηση Αν μπει σε ποτήρι για ώρα,ξεθολωνει; Αφήνει ίζημα;
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, μένω σε πολυκατοικία και στα πίσω μπαλκόνια, υπάρχει εξωτερική σιδερένια σκάλα μέχρι κάποιον όροφο και θέλουμε να την επεκτείνουμε μέχρι την ταράτσα. Σε σιδερά πρέπει να πάω; Μένω Δυτικά προάστια Αττικής, για όποιον θέλει να μου στείλει pm είτε για γνωστό του είτε για τον ίδιο Ευχαριστώ, Βασίλης.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Maurikycli είπε Αν μπει σε ποτήρι για ώρα,ξεθολωνει; Αφήνει ίζημα; Μόλις το δοκίμασα. Το ποτήρι ήταν τέρμα θολό αλλά ξεθόλοσε πάρα πολύ γρήγορα, μέσα σε 1 λεπτό! Ίζημα δεν είμαι σίγουρος ότι βλέπω. Τι σημαίνει αυτό?
Mpiftekis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μόλις το δοκίμασα. Το ποτήρι ήταν τέρμα θολό αλλά ξεθόλοσε πάρα πολύ γρήγορα, μέσα σε 1 λεπτό! Ίζημα δεν είμαι σίγουρος ότι βλέπω. Τι σημαίνει αυτό? Πολύ πίεση μέσα στο σωλήνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις