Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, infini είπε 1) Υπάρχει τρόπος να καλύψω το κενό ανάμεσα στα συρτάρια για να μην μπαίνει σκόνη; 2) Τι προτείνετε να βάλω για να καλύψω τις σχισμές στην κάσα των παραθύρων; Είναι ξύλινη κάσα από παράθυρο με πατζούρι. 1 αεροστόπ 2 ακρυλικό στόκο ή λευκή σιλικόνη
Feregorn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μια τουαλέτα/καζανάκι χωρίς καπάκι. Έπεσε, έσπασε μερικώς το πάνω μέρος, αλλα το κάπακι πάει τελείως... Ήταν freak accident, μην τα ρωτάτε τώρα... 🤣 Μέσα στην καραντίνα όλα αυτά, άλλαξα μηχανισμό αλλά κάπακι δεν έχω βρει και από την εταιρία μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αναταλλακτικό. Πριν μερικές εβδομάδες έφερα ξυλουργό που μου είπε δεν συμφέρει να φτιάξει ενα κομμάτι που να ταιριάζει γιατί θα πάρει 100+ ευρώ και καλύτερα να βάλω κανένα σεμεδάκι;! Υπάρχει κάποια λύση, χειρωνακτική που θα μπορούσα να κάνω εγώ, να κόψω κάποιο ελαφρύ υλικό σε σχήμα που θα ταιριάζει και θα κουμπώνει και μετά να βάλω από πάνω το κουμπί του μηχανησμού που τώρα κάθεται; Να βρω κάποιον 3D εκτυπωτή και να φτιάξω σε 3-4-5 κομμάτια το καπάκι που λείπει και να το συναμορλογήσω με κάποια κόλλα; Κάθε συμβουλή/βοήθεια ευπρόσδεκτη Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από Feregorn
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Feregorn είπε Καλησπέρα, έχω μια τουαλέτα/καζανάκι χωρίς καπάκι. Έπεσε, έσπασε μερικώς το πάνω μέρος, αλλα το κάπακι πάει τελείως... Ήταν freak accident, μην τα ρωτάτε τώρα... 🤣 Μέσα στην καραντίνα όλα αυτά, άλλαξα μηχανισμό αλλά κάπακι δεν έχω βρει και από την εταιρία μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αναταλλακτικό. Πριν μερικές εβδομάδες έφερα ξυλουργό που μου είπε δεν συμφέρει να φτιάξει ενα κομμάτι που να ταιριάζει γιατί θα πάρει 100+ ευρώ και καλύτερα να βάλω κανένα σεμεδάκι;! Υπάρχει κάποια λύση, χειρωνακτική που θα μπορούσα να κάνω εγώ, να κόψω κάποιο ελαφρύ υλικό σε σχήμα που θα ταιριάζει και θα κουμπώνει και μετά να βάλω από πάνω το κουμπί του μηχανησμού που τώρα κάθεται; Να βρω κάποιον 3D εκτυπωτή και να φτιάξω σε 3-4-5 κομμάτια το καπάκι που λείπει και να το συναμορλογήσω με κάποια κόλλα; Κάθε συμβουλή/βοήθεια ευπρόσδεκτη Αυτο που μου ηρθε πρωτο ειναι κατι σε κουτι αποθηκευσης ισως που ειναι και οικονομικο, να κοψεις το καπακι η το κουτι οτι σε βολευει? https://www.skroutz.gr/c/3823/koutia-apothikeysis/f/1155179/plastiko.html?from=autocomplete&o=κουτια+αποθηκευσης+πλαστικο
hp8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Feregorn είπε Κάθε συμβουλή/βοήθεια ευπρόσδεκτη ποιας εταιρίας είναι Ρώτα ψαραδελη Βγάλε ένα πατρόν και κόψε ενα από κόντρα πλακέ θαλάσσης και περασετο βερνίκι για την υγρασία Βάλε άλλο και αν έχεις θέμα χρώματος βαψτο Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από hp8 2
nickol-us Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Feregorn είπε Καλησπέρα, έχω μια τουαλέτα/καζανάκι χωρίς καπάκι. Έπεσε, έσπασε μερικώς το πάνω μέρος, αλλα το κάπακι πάει τελείως... Ήταν freak accident, μην τα ρωτάτε τώρα... 🤣 Μέσα στην καραντίνα όλα αυτά, άλλαξα μηχανισμό αλλά κάπακι δεν έχω βρει και από την εταιρία μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αναταλλακτικό. Πριν μερικές εβδομάδες έφερα ξυλουργό που μου είπε δεν συμφέρει να φτιάξει ενα κομμάτι που να ταιριάζει γιατί θα πάρει 100+ ευρώ και καλύτερα να βάλω κανένα σεμεδάκι;! Υπάρχει κάποια λύση, χειρωνακτική που θα μπορούσα να κάνω εγώ, να κόψω κάποιο ελαφρύ υλικό σε σχήμα που θα ταιριάζει και θα κουμπώνει και μετά να βάλω από πάνω το κουμπί του μηχανησμού που τώρα κάθεται; Να βρω κάποιον 3D εκτυπωτή και να φτιάξω σε 3-4-5 κομμάτια το καπάκι που λείπει και να το συναμορλογήσω με κάποια κόλλα; Κάθε συμβουλή/βοήθεια ευπρόσδεκτη 3d printer; Θα πληρώσεις πιο πολλά και από να αλλάξεις καζανάκι... Βγάλε ένα πατρόν και κόψε ένα ξύλο μόνος σου, εφόσον έχεις λίγα εργαλεία και πιάνουν τα χέρια σου. Είτε ξύλο, είτε κάποιο πλαστικό, πολλά μπορούν να σου κάνουν, ανάλογα τι μπορείς να μεταχειριστείς
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Ξύλο δεν κάνει, θα φουσκώσει και θα μουχλιάσει. Βασικά δεν υπάρχει λύση, μόνο άλλο καπάκι έστω κι αν δεν ταιριάζει απόλυτα ή άλλο καζανάκι. Υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει τον κόπο και τα έξοδα; Ή το αφήνεις έτσι και για να μην είναι συνέχεια ανοιχτό το σκεπάζεις με ένα μεγάλο πλακάκι.
infini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε 1 αεροστόπ 2 ακρυλικό στόκο ή λευκή σιλικόνη Με το αεροστόπ δεν θα έχει πρόβλημα στο άνοιξε/κλείσε;
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, infini είπε Με το αεροστόπ δεν θα έχει πρόβλημα στο άνοιξε/κλείσε; Κάτι τέτοιο σκέφτηκα, το καφέ για να μη χτυπάει άσχημα στο μάτι. Ίσως να σε παίρνει να βάλεις πάνω κάτω, ανάλογα το άνοιγμα.
infini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό μάλλον είναι μόνο για πόρτα, στο συρτάρι δεν εφαρμόζει. δεν στέκεται.
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτοκόλλητο είναι και σχίζεται και στα 2. Spoiler
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 12:00 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Έχω αυτό το κανάλι καλωδίων, που τρέχει από την μια άκρη μέχρι την άλλη. Πλάτος γύρω στους 12 πόντους. Πως σκατά το ανοίγουμε για να περάσω και κανα άλλο καλώδιο? Αν υπήρχε χώρος στις άκρες υποθέτω θα τράβαγα συρταρωτά το καπάκι μέχρι να βγει, αλλά δεν έχει. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να το ξεκουμπώσω από την μέση? Να βάλω το κατσαβίδι να κάνω μοχλό να το ανασηκώσω ή θα σπάσει τίποτα? Το σημείο που δείχνω στην φωτογραφία έχει αυτό το ενδιάμεσο στοπ που βλέπετε ή ό,τι είναι που παίζει 1-2mm αριστερά δεξιά, δεν ξέρω αν είναι πιο εύκολο να ανοίξει σε αυτό το σημείο Στις 20/9/2022 στις 12:04 ΜΜ, nickol-us είπε Αν είναι κλασσικό κανάλι καλωδίων (δε είναι απόλυτα ευκρινές για μένα στη φωτό) τότε απλά ζουλάς το κανάλι (κάτω από το καπάκι) και τραβάς (ξεκουμπώνει) το καπάκι. Αν είναι έτσι που στα λέω, μόλις κάνει αρχή θα βγαίνει σχετικά εύκολα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου για να έχεις μια εικόνα πως είναι Έβγαλα μια πλαϊνή για να φαίνεται ακριβώς πως είναι: (Αυτό που θέλω να ανοίξω είναι σε άλλο τοίχο που δεν έχει χώρο στο πλάι) Πως να το ζουλήξω λοιπόν?
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πως να το ζουλήξω λοιπόν? Να πω την αλήθεια, δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά πιστεύω εκεί που έβαλα τα σημαδάκια. Πιέζεις ώστε να ξε-μαγκώσει πιο εύκολα το καπάκι του. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Doubt 1
nickol-us Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Έβγαλα μια πλαϊνή για να φαίνεται ακριβώς πως είναι: (Αυτό που θέλω να ανοίξω είναι σε άλλο τοίχο που δεν έχει χώρο στο πλάι) Πως να το ζουλήξω λοιπόν? Στη θέση σου, σε κάποια άκρη θα δοκίμαζα να το ξεπρεσάρω με κάποιο τρόπο. Αν δε μπαίνει χέρι, με κάτι μυτερό, μια πλαστική πένα, μια κάρτα ή με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι(προσοχή να μη το σημαδέψεις). Μόλις κάνει αρχή μετά βγαίνει σχεδόν μόνο του. Αν δεν βγαίνει και πάει μόνο συρταρωτο (δεν έχω συναντήσει παρόμοιο κανάλι για να είμαι ειλικρινής), τότε κάπου υπάρχει περιθώριο σε κάποια άκρη να κάνεις αρχή και να το παίρνεις προς τα έξω. Το καπάκι αυτό είναι πολύ λεπτό και μόλις αρχίσει να βγαίνει λυγίζει πολύ εύκολα. 1
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Feregorn είπε Καλησπέρα, έχω μια τουαλέτα/καζανάκι χωρίς καπάκι. Έπεσε, έσπασε μερικώς το πάνω μέρος, αλλα το κάπακι πάει τελείως... Ήταν freak accident, μην τα ρωτάτε τώρα... 🤣 Μέσα στην καραντίνα όλα αυτά, άλλαξα μηχανισμό αλλά κάπακι δεν έχω βρει και από την εταιρία μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αναταλλακτικό. Πριν μερικές εβδομάδες έφερα ξυλουργό που μου είπε δεν συμφέρει να φτιάξει ενα κομμάτι που να ταιριάζει γιατί θα πάρει 100+ ευρώ και καλύτερα να βάλω κανένα σεμεδάκι;! Υπάρχει κάποια λύση, χειρωνακτική που θα μπορούσα να κάνω εγώ, να κόψω κάποιο ελαφρύ υλικό σε σχήμα που θα ταιριάζει και θα κουμπώνει και μετά να βάλω από πάνω το κουμπί του μηχανησμού που τώρα κάθεται; Να βρω κάποιον 3D εκτυπωτή και να φτιάξω σε 3-4-5 κομμάτια το καπάκι που λείπει και να το συναμορλογήσω με κάποια κόλλα; Κάθε συμβουλή/βοήθεια ευπρόσδεκτη καλυτερα αλλαξε καζανακι, πιο φθηνα θα σου βγει, εδω εχει λεκανες ολοκληρες με 60€... 5
bpel86 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα, θέλω να ανοίξω μια τρύπα στον τοίχο της αποθήκης για να βάλω εξαεριστήρα λόγω υγρασίας. Να την ανοίξω με κομπρεσέρ, με ποτηροτρυπανο ή υπάρχει κάποια άλλη συμβουλή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις