ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, GeG είπε Πρέπει να αλλάξω την παρακατω βανα διότι χάνει σταγόνα σταγόνα και πέφτει η πίεση του κυκλώματος θέρμανσης. Είναι μια βανα που αδειάζει το κυκλωμα του λέβητα από το νερό. Αυτόματος υπάρχει και θέλει επίσης αλλαγή αλλά εκεί έχει τρελό ρακορ ενώ αυτή η βανα βλέπω πως είναι κολλημένη. Ο μόνος τρόπος να την αλλάξω είναι να κόψω την κολληση; Δειξε μας που παει η αλλη ακρη. Εγω θα εκοβα δεξια και θα ελυνα μετα τη βανα. Μετα θα εβαζα μια με ρακορ 1
mechpanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε Ασε! Προσπαθώ να φέρω το σπίτι στο 2022. Το βρήκα στο 1970. Τι να κάνω! Πόοοο!!! Καλή υπομονή! Αν έχεις υπόψη σου κανένα καλό ψυχολόγο ή ψυχίατρο, να μου συστήσεις κι εμένα, να πάμε παρέα να μας κάνει και καλύτερη τιμή 1 1
GeG Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Δειξε μας που παει η αλλη ακρη. Εγω θα εκοβα δεξια και θα ελυνα μετα τη βανα. Μετα θα εβαζα μια με ρακορ Η αριστερή άκρη βγαίνει μέσα από τον λέβητα και η δεξιά δεν καταλήγει πουθενά, απλά βγάζει τα νερά έξω από τον χώρο του λεβητοστασιου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις ιδέες ωστόσο όλους. Κάτι από όσα αναφέρεται θα κανω απλά πρεπει να σκεφτω το ευκολότερο. 2
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, troi.g είπε Αφού είναι έτσι και επειδή η αντικατάσταση της συγκεκριμένης είναι δύσκολη, εγώ σου προτείνω να βάλεις μια βανα επιπλέον εξω απο το λεβητοστασιο . Αυτό 1
jmirko15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Καλημέρες! Να κάνω μία λίγο άσχετη ερώτηση (φαντάστηκα πως ίσως ξέρετε..). Ψάχνω να βρω ρολοκουρτίνες (περίπου σαν του ΙΚΕΑ), που δεν έχουν δηλαδή τον άσχημο μηχανισμό με τις μπίλιες (?!?!) αλλά κάτι τέτοιο Καμία ιδέα που μπορώ να ψάξω; Είτε Θεσσαλονίκη είτε online; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Nakis93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Έχω αυτήν την ασχήμια που βλέπετε στην φωτογραφία. Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει πώς ακριβώς στοκάρω ή κλείνω αυτό το κομμάτι που είναι ο αφρός πολυουρεθάνης; Πιάνουν τα χέρια μου και σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε στοκαρίσματα σε τοίχους ήξερα τι να κάνω αλλά πάνω στον αφρό δεν γνωρίζω τι υλικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για να "πιάσει" και με ποια διαδικασία.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Nakis93 είπε Καλησπέρα. Έχω αυτήν την ασχήμια που βλέπετε στην φωτογραφία. Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει πώς ακριβώς στοκάρω ή κλείνω αυτό το κομμάτι που είναι ο αφρός πολυουρεθάνης; Πιάνουν τα χέρια μου και σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε στοκαρίσματα σε τοίχους ήξερα τι να κάνω αλλά πάνω στον αφρό δεν γνωρίζω τι υλικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για να "πιάσει" και με ποια διαδικασία. Με μια ακριβή κολλα για πλακάκια απο ακ22 και πάνω 1
Nakis93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Με μια ακριβή κολλα για πλακάκια απο ακ22 και πάνω Σκέτη κόλλα χωρίς να μπει κάτι από πάνω; Όπως εφαρμόζω τον στόκο; Θέλει κάποια προεργασία η επιφάνεια;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Nakis93 είπε Σκέτη κόλλα χωρίς να μπει κάτι από πάνω; Όπως εφαρμόζω τον στόκο; Θέλει κάποια προεργασία η επιφάνεια; Δεν θελει τίποτα περα απο ενα καθάρισμα απο ενδεχόμενες σκόνες ή αν εχει πιάσει μάκα 1
CONAN_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ξερει κανείς κανέναν φυσιολογικό αλουμινά για πορτα ασφαλείας - μπαλκονόπορτα ;
hp8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Ξερει κανείς κανέναν φυσιολογικό αλουμινά μπορείς να περιγράψεις τον φυσιολογικό και τον μη φυσιολογικό αλουμινά ?
CONAN_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, hp8 είπε μπορείς να περιγράψεις τον φυσιολογικό και τον μη φυσιολογικό αλουμινά ? Φυσιολογικος = normal τιμές.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Φυσιολογικος = normal τιμές. Mπορεις να ζητησεις απο αλουμινα οικονομικη λυση απλα.
hp8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Φυσιολογικος = normal τιμές. γράφεις με γρίφους Σε ποια περιοχή είσαι να σου προτείνουν αν κάποιος γνωρίζει Τώρα φυσιολογικές τιμές είναι κάτι σχετικό Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από hp8
CONAN_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, hp8 είπε γράφεις με γρίφους Σε ποια περιοχή είσαι να σου προτείνουν αν κάποιος γνωρίζει Τώρα φυσιολογικές τιμές είναι κάτι σχετικό Απο Αθήνα αν ξερει κάποιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις