Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zoranb είπε

IKEA Besta αγοραστές, χρειάζομαι τη βοήθειά σας 😀
Μήπως μπορεί κάποιος που έχει έπιπλα IKEA Besta να μου μετρήσει τα σόκορα που δείχνω με κόκκινο στη φωτογραφία;

Besta σόκορο.jpg

Με το μάτι για 2cm φαίνεται.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kax54638 είπε

Για να ρωτήσω παιδιά και εγώ όσους γνωρίζουν.

Θέλω να επενδύσω έναν τοίχο εσωτερικό με διακοσμητικό τουβλάκι. Αυτά που είναι ένα-ένα (όχι πάνελ δηλαδή) μια λεπτή  όψη του τούβλου. Από ότι είδα τα κολλάνε με κόλλα πλακιδίων στον τοίχο. Ο τοίχος είναι ένας κανονικός βαμμένος τοίχος χωρίς υγρασία ή άλλα προβλήματα. Χρειάζεται κάποια ειδική επεξεργασία πριν για να κολλήσουν τα τουβλάκια; Δηλαδή τρίψιμο ή κάποιο αστάρι; Ή κατευθείαν κόλλα πλακιδίων στον τοίχο;

Κανονικά όταν κολλάς κάτι στον τοίχο, θέλει τρίψιμο η μπογιά να φύγει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Σε ευχαριστώ αλλά χρειάζομαι κάποιον που να έχει τα Besta για να πάρει τα μέτρα με ακρίβεια... θέλω να κάνω μια κατασκευή 😉

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δεν υπαρχει αυτη η διάσταση ή 16αρι ειναι ή 18αρι

36 λεπτά πριν, zoranb είπε

Σε ευχαριστώ αλλά χρειάζομαι κάποιον που να έχει τα Besta για να πάρει τα μέτρα με ακρίβεια... θέλω να κάνω μια κατασκευή 😉

Δεν καταλαβαίνω τι θελεις να κανεις και περιμένεις να σου πουν το πάχος εδω

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν δεματικά να αντέχουν στον ήλιο και τη βροχή; Έχω περάσει στην ταράτσα ένα καλώδιο δικτύου PET , και το έχω δέσει περιμετρικά στα κάγκελα με δεματικά αλλά δυστυχώς με τον καιρό σπάνε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν δεματικά να αντέχουν στον ήλιο και τη βροχή; Έχω περάσει στην ταράτσα ένα καλώδιο δικτύου PET , και το έχω δέσει περιμετρικά στα κάγκελα με δεματικά αλλά δυστυχώς με τον καιρό σπάνε

Το γράφουνε ότι αντέχουν uv συνήθως μαύρα 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tarantules είπε

Σύρμα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν υπαρχει αυτη η διάσταση ή 16αρι ειναι ή 18αρι

Δεν καταλαβαίνω τι θελεις να κανεις και περιμένεις να σου πουν το πάχος εδω

Αυτό θέλω να κάνω.
Αν ξέρω πόσο μήκος έχουν τα σόκορα θα μπορώ να υπολογίσω τα λαμάκια, αλλά κ πού θα γίνουν οι τρύπες τους!

μεταλικές ενώσεις 1.png

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mechpanos είπε

Κανονικά όταν κολλάς κάτι στον τοίχο, θέλει τρίψιμο η μπογιά να φύγει. 

Αυτό διάβασα και εγώ για κανονικά πλακάκια αλλά έλεγα μήπως την γλιτώσω επειδή αυτά τα τουβλάκια είναι πολύ ελαφριά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Αυτό θέλω να κάνω.
Αν ξέρω πόσο μήκος έχουν τα σόκορα θα μπορώ να υπολογίσω τα λαμάκια, αλλά κ πού θα γίνουν οι τρύπες τους!

μεταλικές ενώσεις 1.png

Εσύ γιατί δεν τα μετράς;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Αυτό θέλω να κάνω.

μεταλικές ενώσεις 1.png

Λογικά τα πλαϊνά είναι 2cm και ο πάτος όπως και η πάνω επιφάνεια πρέπει να είναι 3cm (είναι σίγουρα πιο χοντρά). Έχω ένα στο γραφείο αλλά θα είμαι Δευτέρα εκεί να το μετρήσω αν δεν βιάζεσαι. Πάντως είναι αρκετά φτηνοέπιπλο και δεν ξέρω αν το τρυπήσεις σε εκείνα τα σημεία αν θα αντέξει.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Αυτό διάβασα και εγώ για κανονικά πλακάκια αλλά έλεγα μήπως την γλιτώσω επειδή αυτά τα τουβλάκια είναι πολύ ελαφριά. 

Εχεις κολλήσει ποτέ ταινία 2πλής σε τοίχο, να δείς πόσο εύκολα φεύγει μετά μαζί και το χρώμα, αν πας να ξεκολλήσεις;;;!!!
Δεν θα κολλούσα τίποτα, χωρίς να έχω ξύσει την μπογιά! Μετά χαλαζιακό για να αγριέψει η επιφάνεια να αποκτήσει πρόσφυση, και κόλλα ό,τι θέλεις επάνω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Είναι κεραμικά όπως το πλακάκι;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Λογικά τα πλαϊνά είναι 2cm και ο πάτος όπως και η πάνω επιφάνεια πρέπει να είναι 3cm (είναι σίγουρα πιο χοντρά). Έχω ένα στο γραφείο αλλά θα είμαι Δευτέρα εκεί να το μετρήσω αν δεν βιάζεσαι. Πάντως είναι αρκετά φτηνοέπιπλο και δεν ξέρω αν το τρυπήσεις σε εκείνα τα σημεία αν θα αντέξει.

Δεν μου φαίνονται για 2εκ, κ δεν είμαι κι εγώ κοντάτους για να τα μετρήσω :D

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tarantules είπε

Τίποτα δεν αντέχει στον ηλιο απο πλαστικό, μονο συρμα γαλβανιζε, ή καλωδιο μονόκλωνο 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...