GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε https://www.skroutz.gr/s/28522796/Ακίδες-Απώθησης-Πουλιών-0-5m-Τ133.html Έχει αποτέλεσμα? Το έχεις κάνει? 1 ώρα πριν, Doubt είπε Απόκρυψη περιεχομένων https://www.skroutz.gr/s/27627970/Ακίδες-Απώθησης-Πουλιών-0-5m-Πλαστικές.html Αυτά έχω βάλει εγώ, "σπας" το μήκος που θέλεις και το κολλάς πάνω στην εξωτερική μονάδα. Έχει αποτέλεσμα? Το έχεις κάνει?
kostakiss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , κάποιο σπρέι για απώθηση γατούλας , που έρχεται από το διπλανό διαμέρισμα(από το μπαλκόνι) και κάνει την ανάγκη της στο μάρμαρο(μου) υπάρχει ; εχω εγκαταστήσει στορι αλλά το ‘πηδάει’ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από kostakiss
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, kostakiss είπε Καλησπέρα , κάποιο σπρέι για απώθηση γατούλας , που έρχεται από το διπλανό διαμέρισμα(από το μπαλκόνι) και κάνει την ανάγκη της στο μάρμαρο(μου) υπάρχει ; εχω εγκαταστήσει στορι αλλά το ‘πηδάει’ Έχω την εντύπωση ότι η ναφθαλίνη κάνει δουλειά αλλά δε θυμάμαι σίγουρα.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, kostakiss είπε Καλησπέρα , κάποιο σπρέι για απώθηση γατούλας , που έρχεται από το διπλανό διαμέρισμα(από το μπαλκόνι) και κάνει την ανάγκη της στο μάρμαρο(μου) υπάρχει ; εχω εγκαταστήσει στορι αλλά το ‘πηδάει’ Δεν ξέρω αν υπάρχει αποτελεσματικό απωθητικό για γάτες. Ναφθαλίνες χλωρίνες και τέτοια πολύ πιθανώς να αποβούν μοιραία για την υγεία της γάτας. Το καλύτεροι που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη για να βάλει κάποιο φυσικό προστατευτικό, ή να βάλεις εσύ κάτι που δεν θα μπορεί να πηδήξει
mechpanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, kostakiss είπε Καλησπέρα , κάποιο σπρέι για απώθηση γατούλας , που έρχεται από το διπλανό διαμέρισμα(από το μπαλκόνι) και κάνει την ανάγκη της στο μάρμαρο(μου) υπάρχει ; εχω εγκαταστήσει στορι αλλά το ‘πηδάει’ Βάλε αισθητήρα κίνησης και αυτόματο πότισμα όταν έρχεται το κατσούλι να το καταβρέχεις
manolis940 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχει αποτέλεσμα? Το έχεις κάνει? Έχει αποτέλεσμα? Το έχεις κάνει? Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πάνω στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού, αλλά σε 2 φωτιστικά έκαναν άψογη δουλειά ! Πρέπει να το βάλεις με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το πουλί να μην έχει χώρο να κάτσει. Ίσως χρειαστεί να βάλεις 2 και 3 παράλληλα, αλλά το καλό είναι ότι είναι οικονομικά και με 10€-15€ θα κάνεις την δουλειά σου.
panesera Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 20/7/2022 στις 10:12 ΠΜ, Doubt είπε Τι υλικά χρησιμοποιείτε; Και ποιος κάνει την εργασία; Μάστορας τη κάνει τη δουλειά αλλά νομίζω ότι κάτι δεν κάνει σωστά γιαυτο ζητάω πληροφορίες πια είναι η διαδικασία επισκευής. Υλικά δεν είδα να χρησιμοποιεί εκτός από χρώμα Οσο για την μόνωση από πάνω 99% είναι εντάξει . Σημ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά στο σημείο έχει εξωτερική μονάδα κλιματισμού
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, panesera είπε Υλικά δεν είδα να χρησιμοποιεί εκτός από χρώμα Έστω.. Τι χρώμα;
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Έχω τον καναπέ που βλέπετε στην φωτογραφία. Έχουν σπάσει δύο από τις τάβλες που έχει. Νομίζω πως το στυλ αυτό είναι αρκετά κοινό. Που μπορώ όμως να βρω δύο τάβλες για να βάλω? Είναι στάνταρ το μέγεθος ή είναι τελείως διαφορετικά? Αυτές που έχω μέτρησα μήκος 72 εκ μήκος, 5,5 εκ πλάτος, και περίπου 8 χιλιοστά πάχος
mechpanos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, panesera είπε Μάστορας τη κάνει τη δουλειά αλλά νομίζω ότι κάτι δεν κάνει σωστά γιαυτο ζητάω πληροφορίες πια είναι η διαδικασία επισκευής. Υλικά δεν είδα να χρησιμοποιεί εκτός από χρώμα Οσο για την μόνωση από πάνω 99% είναι εντάξει . Σημ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά στο σημείο έχει εξωτερική μονάδα κλιματισμού Αφού είναι εντάξει η μόνωση από επάνω, ό,τι παπαριά και να έβαλε από κάτω δεν νοείται να ξεφλουδίζει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Άρα στοιχηματίζω ότι αν σηκωθεί η μόνωση θα βρεθούν από κάτω οι πηγές του Αμαζονίου. 1
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Νομίζω πως το στυλ αυτό είναι αρκετά κοινό. Που μπορώ όμως να βρω δύο τάβλες για να βάλω? Είναι στάνταρ το μέγεθος ή είναι τελείως διαφορετικά? Αυτές που έχω μέτρησα μήκος 72 εκ μήκος, 5,5 εκ πλάτος, και περίπου 8 χιλιοστά πάχος https://www.skroutz.gr/s/36933060/ΤΑΒΛΕΣ-ΛΑΤΤΕΣ-ΟΞΙΑΣ-Κατάλληλες-Για-Μεταλλικό-Τελάρο-Κρεβατιού-ή-Ντιβάνι-Διαστάσεις-80cm-ύψοςx5-2cm-Πλάτοςx0-8cm-Πάχος-Ξύλο-Εμποτισμού-Ενισχυμένη-Σανίδα-Κουρμπαριστή.html 1 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Έχω τον καναπέ που βλέπετε στην φωτογραφία. Έχουν σπάσει δύο από τις τάβλες που έχει. Νομίζω πως το στυλ αυτό είναι αρκετά κοινό. Που μπορώ όμως να βρω δύο τάβλες για να βάλω? Είναι στάνταρ το μέγεθος ή είναι τελείως διαφορετικά? Αυτές που έχω μέτρησα μήκος 72 εκ μήκος, 5,5 εκ πλάτος, και περίπου 8 χιλιοστά πάχος Κι έτσι να το αφήσεις δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά όταν κάθεσαι ή ξαπλώνεις. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε https://www.skroutz.gr/s/36933060/ΤΑΒΛΕΣ-ΛΑΤΤΕΣ-ΟΞΙΑΣ-Κατάλληλες-Για-Μεταλλικό-Τελάρο-Κρεβατιού-ή-Ντιβάνι-Διαστάσεις-80cm-ύψοςx5-2cm-Πλάτοςx0-8cm-Πάχος-Ξύλο-Εμποτισμού-Ενισχυμένη-Σανίδα-Κουρμπαριστή.html Ωραίος. Επειδή όμως πρόκειται για δύο μόνο τάβλες δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσω από ίντερνετ γιατί έχει και 15€ μεταφορικά. Τώρα που ξέρω πως λέγονται θα κοιτάξω σε κανα τοπικό μαγαζί πχ πράκτικερ 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Κι έτσι να το αφήσεις δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά όταν κάθεσαι ή ξαπλώνεις. Το έχω έτσι πολλά χρόνια αλλά άμα βάλεις στο κενό κανά γόνατο ή αγκώνα τότε βουλιάζει πολύ και λέω να το φτιάξω επειδή περιμένω καλεσμένους. Σίγουρο δεν είναι και τελείως απαραίτητο οπότε αν δεν βρω τάβλες σε κοντινό μαγαζί θα το αφήσω έτσι 1
kostakiss Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 hour ago, cthulhucarbide said: Ωραίος. Επειδή όμως πρόκειται για δύο μόνο τάβλες δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσω από ίντερνετ γιατί έχει και 15€ μεταφορικά. Τώρα που ξέρω πως λέγονται θα κοιτάξω σε κανα τοπικό μαγαζί πχ πράκτικερ Το έχω έτσι πολλά χρόνια αλλά άμα βάλεις στο κενό κανά γόνατο ή αγκώνα τότε βουλιάζει πολύ και λέω να το φτιάξω επειδή περιμένω καλεσμένους. Σίγουρο δεν είναι και τελείως απαραίτητο οπότε αν δεν βρω τάβλες σε κοντινό μαγαζί θα το αφήσω έτσι Κανε μια ερώτηση στο ικεα , μια φορά που είχα χρειαστεί ροδάκια από καρέκλες γραφείου που είχαν στραβώσει, μου δώσανε 4-5 χωρίς χρέωση για να έχω μελλοντικά 1
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Το έχω έτσι πολλά χρόνια αλλά άμα βάλεις στο κενό κανά γόνατο ή αγκώνα τότε βουλιάζει πολύ και λέω να το φτιάξω επειδή περιμένω καλεσμένους. Σίγουρο δεν είναι και τελείως απαραίτητο οπότε αν δεν βρω τάβλες σε κοντινό μαγαζί θα το αφήσω έτσι Αν το έχεις ως καναπέ και τα μήκη είναι ίδια, άσε τα κενά στην πλάτη, από ένα σε κάθε άκρη. Ούτε που θα καταλάβει κανένας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις