Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε

Έχει αποτέλεσμα?

Το έχεις κάνει?

1 ώρα πριν, Doubt είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

planes pigeons GIF

https://www.skroutz.gr/s/27627970/Ακίδες-Απώθησης-Πουλιών-0-5m-Πλαστικές.html

Αυτά έχω βάλει εγώ, "σπας" το μήκος που θέλεις και το κολλάς πάνω στην εξωτερική μονάδα.

Έχει αποτέλεσμα?

Το έχεις κάνει?

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , κάποιο σπρέι για απώθηση γατούλας , που έρχεται από το διπλανό διαμέρισμα(από το μπαλκόνι) και κάνει την ανάγκη της στο μάρμαρο(μου) υπάρχει ;

εχω εγκαταστήσει στορι αλλά το ‘πηδάει’

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Καλησπέρα , κάποιο σπρέι για απώθηση γατούλας , που έρχεται από το διπλανό διαμέρισμα(από το μπαλκόνι) και κάνει την ανάγκη της στο μάρμαρο(μου) υπάρχει ;

Έχω την εντύπωση ότι η ναφθαλίνη κάνει δουλειά αλλά δε θυμάμαι σίγουρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakiss είπε

Δεν ξέρω αν υπάρχει αποτελεσματικό απωθητικό για γάτες. Ναφθαλίνες χλωρίνες και τέτοια πολύ πιθανώς να αποβούν μοιραία για την υγεία της γάτας.

Το καλύτεροι που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη για να βάλει κάποιο φυσικό προστατευτικό, ή να βάλεις εσύ κάτι που δεν θα μπορεί να πηδήξει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakiss είπε

Βάλε αισθητήρα κίνησης και αυτόματο πότισμα όταν έρχεται το κατσούλι να το καταβρέχεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Έχει αποτέλεσμα?

Το έχεις κάνει?

Έχει αποτέλεσμα?

Το έχεις κάνει?

Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πάνω στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού, αλλά σε 2 φωτιστικά έκαναν άψογη δουλειά !

Πρέπει να το βάλεις με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το πουλί να μην έχει χώρο να κάτσει. Ίσως χρειαστεί να βάλεις 2 και 3 παράλληλα, αλλά το καλό είναι ότι είναι οικονομικά και με 10€-15€ θα κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.
Στις 20/7/2022 στις 10:12 ΠΜ, Doubt είπε

Τι υλικά χρησιμοποιείτε; Και ποιος κάνει την εργασία;

Μάστορας τη κάνει τη δουλειά αλλά νομίζω ότι κάτι δεν κάνει σωστά  γιαυτο ζητάω πληροφορίες πια είναι η διαδικασία επισκευής.

Υλικά δεν είδα να χρησιμοποιεί εκτός από χρώμα 

Οσο για την μόνωση από πάνω 99% είναι εντάξει .

Σημ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά στο σημείο έχει εξωτερική μονάδα κλιματισμού 

Δημοσ.

Έχω τον καναπέ που βλέπετε στην φωτογραφία. Έχουν σπάσει δύο από τις τάβλες που έχει.

293753676_620679812724075_8777323226929582973_n.jpg.cb54c09390be31e32de86535f267706c.jpg

293639568_630882031377322_7584198593830743688_n.jpg.c873e6695a090f43cdd391a06984a4e2.jpg

Νομίζω πως το στυλ αυτό είναι αρκετά κοινό.

Που μπορώ όμως να βρω δύο τάβλες για να βάλω? Είναι στάνταρ το μέγεθος ή είναι τελείως διαφορετικά? Αυτές που έχω μέτρησα μήκος 72 εκ μήκος, 5,5 εκ πλάτος, και περίπου 8 χιλιοστά πάχος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panesera είπε

Μάστορας τη κάνει τη δουλειά αλλά νομίζω ότι κάτι δεν κάνει σωστά  γιαυτο ζητάω πληροφορίες πια είναι η διαδικασία επισκευής.

Υλικά δεν είδα να χρησιμοποιεί εκτός από χρώμα 

Οσο για την μόνωση από πάνω 99% είναι εντάξει .

Σημ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά στο σημείο έχει εξωτερική μονάδα κλιματισμού 

Αφού είναι εντάξει η μόνωση από επάνω, ό,τι παπαριά και να έβαλε από κάτω δεν νοείται να ξεφλουδίζει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Άρα στοιχηματίζω ότι αν σηκωθεί η μόνωση θα βρεθούν από κάτω οι πηγές του Αμαζονίου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Που μπορώ όμως να βρω δύο τάβλες για να βάλω? Είναι στάνταρ το μέγεθος ή είναι τελείως διαφορετικά? Αυτές που έχω μέτρησα μήκος 72 εκ μήκος, 5,5 εκ πλάτος, και περίπου 8 χιλιοστά πάχος

https://www.skroutz.gr/s/36933060/ΤΑΒΛΕΣ-ΛΑΤΤΕΣ-ΟΞΙΑΣ-Κατάλληλες-Για-Μεταλλικό-Τελάρο-Κρεβατιού-ή-Ντιβάνι-Διαστάσεις-80cm-ύψοςx5-2cm-Πλάτοςx0-8cm-Πάχος-Ξύλο-Εμποτισμού-Ενισχυμένη-Σανίδα-Κουρμπαριστή.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Έχω τον καναπέ που βλέπετε στην φωτογραφία. Έχουν σπάσει δύο από τις τάβλες που έχει.

293753676_620679812724075_8777323226929582973_n.jpg.cb54c09390be31e32de86535f267706c.jpg

293639568_630882031377322_7584198593830743688_n.jpg.c873e6695a090f43cdd391a06984a4e2.jpg

Κι έτσι να το αφήσεις δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά όταν κάθεσαι ή ξαπλώνεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Ωραίος. Επειδή όμως πρόκειται για δύο μόνο τάβλες δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσω από ίντερνετ γιατί έχει και 15€ μεταφορικά.

Τώρα που ξέρω πως λέγονται θα κοιτάξω σε κανα τοπικό μαγαζί πχ πράκτικερ

5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κι έτσι να το αφήσεις δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά όταν κάθεσαι ή ξαπλώνεις.

Το έχω έτσι πολλά χρόνια αλλά άμα βάλεις στο κενό κανά γόνατο ή αγκώνα τότε βουλιάζει πολύ και λέω να το φτιάξω επειδή περιμένω καλεσμένους.

Σίγουρο δεν είναι και τελείως απαραίτητο οπότε αν δεν βρω τάβλες σε κοντινό μαγαζί θα το αφήσω έτσι

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, cthulhucarbide said:

Ωραίος. Επειδή όμως πρόκειται για δύο μόνο τάβλες δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσω από ίντερνετ γιατί έχει και 15€ μεταφορικά.

Τώρα που ξέρω πως λέγονται θα κοιτάξω σε κανα τοπικό μαγαζί πχ πράκτικερ

Το έχω έτσι πολλά χρόνια αλλά άμα βάλεις στο κενό κανά γόνατο ή αγκώνα τότε βουλιάζει πολύ και λέω να το φτιάξω επειδή περιμένω καλεσμένους.

Σίγουρο δεν είναι και τελείως απαραίτητο οπότε αν δεν βρω τάβλες σε κοντινό μαγαζί θα το αφήσω έτσι

Κανε μια ερώτηση στο ικεα , μια φορά που είχα χρειαστεί ροδάκια από καρέκλες γραφείου που είχαν στραβώσει, μου δώσανε 4-5 χωρίς χρέωση για να έχω μελλοντικά 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Αν το έχεις ως καναπέ και τα μήκη είναι ίδια, άσε τα κενά στην πλάτη, από ένα σε κάθε άκρη. Ούτε που θα καταλάβει κανένας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...