tzotzo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, papresa είπε Το ενοίκιο μου είναι 250€, ένα ενοίκιο είναι εντάξει ή λίγο είναι...;;; Δεν ρώτησες ακριβώς. Το νούμερο ήθελες να διαπραγματευτείς. αν σου ελεγαν,θες 300€ ή αυτό; Τι θα διάλεγες;
Klausx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, papresa είπε Έχω ένα μαγαζί, πέρσι θα έκλεινα για προσωπικούς λόγους τελικά μετάνιωσα, αλλά αποδείχτηκε κακώς, οπότε θα κλείσω τέλος καλοκαιριού, έχω λοιπόν ένα κλιματιστικό Mitsubishi 24αρι inverter. Το οποίο το έβαλα όταν άνοιξα πριν 25 χρόνια για θέρμανση κυρίως και φυσικά για ελάχιστες ημέρες για δροσιά, με 300.000 δραχμες. Είναι ακόμη "σκύλος μαύρος" και με παρατημένη συντήρηση τα τελευταία χρόνια... Πέρσι που θα έκλεινα ρώτησα έναν φίλο ψυκτικό για να το βγάλω να το βάλω στο σπίτι που έχουμε 2 χαζά 12αρια των Carefour... Μου λέει καλύτερα συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη να το αφήσεις με συμψηφισμό ενοικίων, παρά να το βγάλεις, όσο καλό και να είναι, πες ότι βγάζοντας το κατά λάθος το κάνουμε κάποια ζημιά, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα, είναι κρίμα... Συμφωνείτε...; Το ενοίκιο μου είναι 250€, ένα ενοίκιο είναι εντάξει ή λίγο είναι...;;; Αν βγει από πραγματικό ψυκτικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά. Σωστό το σκεπτικό να το δώσεις στον ιδιοκτήτη αφού είναι παλιό μηχάνημα και δεν αξίζει για πολλούς λόγους να το πάρεις σε οικία. Επίσης η απεγκατάσταση μπορεί να χρειάζεται σκαλωσιά αν είναι ψιλά οπότε αναβαίνει κατά πολύ το κόστος απεγκατάστασης.
tzotzo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Αν βγει από πραγματικό ψυκτικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά. Σωστό το σκεπτικό να το δώσεις στον ιδιοκτήτη αφού είναι παλιό μηχάνημα και δεν αξίζει για πολλούς λόγους να το πάρεις σε οικία. Επίσης η απεγκατάσταση μπορεί να χρειάζεται σκαλωσιά αν είναι ψιλά οπότε αναβαίνει κατά πολύ το κόστος απεγκατάστασης. Τα μισά πλαστικά θα του μείνουν στο χέρι. Όσο επαγγελματίας και να είναι
hp8 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, infini είπε Ποια η διαφορά αυτών των γωνιών με αυτήν; https://www.skroutz.gr/s/31824615/METAL-CON-ΓΩΝΙΕΣ-ΚΟΝΤΡΑ-ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ-20Χ20.html?from=catspan αν σου αρέσει να βλέπεις αυτό το αντικείμενο μες την ντουλάπα σου κανένα πρόβλημα Αυτη είναι για την στήριξη του κουτιού κυρίως
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Αν βγει από πραγματικό ψυκτικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά. Αν μιλούσαμε για κανα κλιματιστικό μέχρι και διετίας θα συμφωνούσα, έλα όμως που μιλάμε για κλιματιστικό 25ετίας το οποίο θα έπρεπε να είχε ήδη πάει για πέταμα... Τα πλαστικά του τουλάχιστον έχουν ήδη σαπίσει, με το παραμικρό θα σου μείνουν στο χέρι, πόσο μάλλον να το κάνεις μετεγκατάσταση κάπου.
ca6mio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε είσαι σίγουρος οτι είναι inverter ? Η τεχνολογία αυτή υπάρχει από το 1980. Λογικά αυτό του 1995-2000 θα μπορούσε να είναι inverter.
jaguar13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, tzotzo είπε Τα μισά πλαστικά θα του μείνουν στο χέρι. Όσο επαγγελματίας και να είναι Το αυτό, επίσης μην το βλέπεις ότι κάνεις χάρη στον ιδιοκτήτη που θα του το αφήσεις, μιλάμε για μηχάνημα 25ετίας, όσο καλό και να είναι για σένα, έχει μηδενική αξία τώρα (25 Ε Τ Ι Α Σ). Για υπολόγισε κανα 200αρι ξήλωνε και ξαναβάλε, με όλο το ρίσκο να μην ξαναδουλέψει, επίσης για υπολόγισε ότι ο ιδιοκτήτης κατά 99% θα του είναι αδιάφορο να το κρατήσει, μη σου πώ ότι θα σου ζητήσει να το ξηλώσεις και να αποκαταστήσεις τρύπα σε τοίχο και βάψιμο αφού μάλλον αρνητικό θα είναι να δείχνει σε μελλοντικό ενοικιαστή μηχάνημα 25ετίας ως κίνητρο για να το ενοικάσει, οπότε μήπως λέω είσαι λίγο υπερβολικός να του ζητήσεις και λεφτά για να το αφήσεις? Ειδικά που από ότι καταλαβαίνω δεν είχες και κανένα πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια με τον ιδιοκτήτη. Φιλικά στα λέω, γιατί και εγώ στη θέση του ιδιοκτήτη πάνω κάτω αυτά θα σου έλεγα. 1
infini Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, hp8 είπε αν σου αρέσει να βλέπεις αυτό το αντικείμενο μες την ντουλάπα σου κανένα πρόβλημα Αυτη είναι για την στήριξη του κουτιού κυρίως Όταν λες "κουτιού" τι εννοείς;
Doubt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, infini είπε Όταν λες "κουτιού" τι εννοείς; Τις μελαμίνες της ντουλάπας. https://woodfit.gr/έπιπλα-υπνοδωματίου/ 1
liakjim Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Στις 12/7/2022 στις 5:45 ΜΜ, papresa είπε Μοντέλο: Mitsubishi pkh-2.5fkha On off. Δεν αξίζει να παραμείνει σε λειτουργία. 1
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 @liakjim γνωρίζεις γτ έκλεισε το θέμα με τα κλιματιστικά? Amyway, μέσα στο σακουλάκι με τα εγχειρίδια ήταν αυτά τα 2 μέσα. Είναι αυτά τα φίλτρα plasma που βοηθάνε και στον ιονιστή, αλλά και γενικά στις μυρωδιές? Ήταν 2 χρόνια στο συρτάρι, έχει νόημα να τα βάλω τώρα? Αν δεν κάνουν τώρα, επειδή έχω γάτες και στην τουαλέτα τους χρησιμοποιώ φίλτρα ενεργού άνθρακα για να τραβάνε την μυρωδιά, μπορώ να χρησιμοποιήσω εκείνα? Thx Επίσης, πως πρέπει να τοποθετηθούν? Το χρωματιστό κομμάτι να κοιτάει προς την μονάδα ή προς τα έξω? Τέλος, το πράσινο δεν είναι πολύ χοντρό? Ενώ το άλλο το βλέπω να περνάει ο αέρας. Εκτός αν είναι έτσι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Spoiler
Maurikycli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, SabotazNic είπε @liakjim γνωρίζεις γτ έκλεισε το θέμα με τα κλιματιστικά? Απόκρυψη περιεχομένων Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από Maurikycli
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Muchacho είπε Αν η σκόνη του στόκου βραχεί πάει για πέταμα? Εξαρτάται. Θα σου κάνει σβώλους. Πρέπει να βρεις κομμάτι χωρίς υγρασία.
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους ,ψάχνω κάποιον στην Αθήνα με cnc για να ανοίξω τρύπες ακρίβειας σε κοντρα πλακέ 80εκατοστα πλατοσ .θέλω να κάνω τρύπες και στο πάνω μέρος αλλά και να κάνω τομή στα πλαγιά του ξύλου . Αν γνωρίζει κάποιος να μου συστήσει που να πάω καθώς και την τιμή μεσες άκρες θα του ήμουν υπόχρεος .Επίσης θα ήθελα να μάθω περίπου ποσό κοστίζουν αυτά τα μηχανήματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις