kostakiss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 καλημερα σας, το σπιτι που μενω ειναι ολο μαρμαρο,καποια ειναι κουφια και εχουν "σπασει" σε καποια σημεια οι αρμοι(?) .. τι λυση υπαρχει για να γινει τοπικα?
mechpanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε Στείλτε ένα dm να μπουμε ρε παιδια Άσε καλύτερα... γιατί αν μπεις... δεν ξέρω πώς θα βγεις 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Εχει καποιος να προτεινει σετ για χημικο αγγυριο για πλάκα μπετου;
GeG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, mechpanos είπε Άσε καλύτερα... γιατί αν μπεις... δεν ξέρω πώς θα βγεις Σοφός; 1
Maurikycli Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mechpanos είπε Άσε καλύτερα... γιατί αν μπεις... δεν ξέρω πώς θα βγεις Αυτό 7 λεπτά πριν, GeG είπε Σοφός; Θα σε βάλουν να ξηλωσεις το ασφαλτοπανο για αρχή και να γδαρεις την πλάκα δηλαδή 20€ το τετραγωνικό πριν αρχίσεις Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Maurikycli
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Αυτό Θα σε βάλουν να ξηλωσεις το ασφαλτοπανο για αρχή και να γδαρεις την πλάκα δηλαδή 20€ το τετραγωνικό πριν αρχίσεις Δε νομίζω να αφήνουν μη επαγγελματίες στο γκρουπ λογικά. Πάντως η θεωρία απέχει από τη πράξη πολύ.
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, kostakiss είπε καλημερα σας, το σπιτι που μενω ειναι ολο μαρμαρο,καποια ειναι κουφια και εχουν "σπασει" σε καποια σημεια οι αρμοι(?) .. τι λυση υπαρχει για να γινει τοπικα? Κάτω από το μάρμαρο τι έχει; Το "γέμισμα" που λένε.
Conan2046 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε "replacing a tile" Αναζήτηση YouTube Δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο, το σπάσιμο λίγο μόνο.
mechpanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο, το σπάσιμο λίγο μόνο. 1
kostakiss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 16 minutes ago, Doubt said: Κάτω από το μάρμαρο τι έχει; Το "γέμισμα" που λένε. δεν εχω ιδεα... παντως δεν εχει γινει καποια ενεργεια απο τοτε που αρχικα κατασκευαστηκε. έτσι ηταν εξ αρχης . μονο τριψιμο-γυαλισμα εχει γινει.
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, kostakiss είπε δεν εχω ιδεα... παντως δεν εχει γινει καποια ενεργεια απο τοτε που αρχικα κατασκευαστηκε. έτσι ηταν εξ αρχης . μονο τριψιμο-γυαλισμα εχει γινει. Δεκαετία 80;
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, kostakiss είπε 1992 Επειδή είμαι παθών.. Αν δεν έχει γίνει σωστά το πάτωμα εξ αρχής και δοκιμάσεις επισκευή τοπικά όπως λες, μπορεί να μπλέξεις άσχημα. (Βλέπε ξήλωμα όλα και φτου κι απ'την αρχή) Έχω δει σε ολόκληρη πολυκατοικία να έχουν κάνει τα γεμίσματα με άμμο. Αν κουνηθεί ένα κομμάτι μάρμαρο, τελείωσε, θα φύγουν όλα. 1
kostakiss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 3 hours ago, Doubt said: Επειδή είμαι παθών.. Αν δεν έχει γίνει σωστά το πάτωμα εξ αρχής και δοκιμάσεις επισκευή τοπικά όπως λες, μπορεί να μπλέξεις άσχημα. (Βλέπε ξήλωμα όλα και φτου κι απ'την αρχή) Έχω δει σε ολόκληρη πολυκατοικία να έχουν κάνει τα γεμίσματα με άμμο. Αν κουνηθεί ένα κομμάτι μάρμαρο, τελείωσε, θα φύγουν όλα. δεν ειναι σε τετοιο σταδιο, θελω να πιστευω. άρα ποια είναι η λύση? ξηλωμα όλα ειναι ανέφικτο 😛 (ανακαινίστηκε προ 2ετίας)
Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, kostakiss είπε δεν ειναι σε τετοιο σταδιο, θελω να πιστευω. άρα ποια είναι η λύση? ξηλωμα όλα ειναι ανέφικτο 😛 (ανακαινίστηκε προ 2ετίας) Αν δεν είσαι σίγουρος, μην το πειράζεις καλύτερα. Λίγο στόκο στον αρμό και τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις