Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, userAnon είπε

Αυτο το δοκίμασαν, αλλά δεν κάνει και πολλά. Θα δω για διαλύτη 

Μήπως είναι μασημένο το σπείρωμα;

Η συρματόβουρτσα αφαιρεί και την σκουριά. η μόνη περίπτωση να μην δουλέψει είναι να είναι καμιά μαλακή σιλικόνη και δεν ξεκολλάει από πάνω.

Τα παξιμάδια είναι αυτά που είχε από πριν; Μην είναι διαφορετικό σπείρωμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μήπως είναι μασημένο το σπείρωμα;

Δεν το έχω δει. Αφαίρεσαν τα παξιμάδια έβαψαν ξύλο και τώρα δεν μπαίνουν τα παξιμάδια. Δεν νομίζω ότι φταίει το σπείρωμα. Επειδή θα πάω επίσκεψη ψάχνω να βρώ αν υπάρχει εύκολος τρόπος να μην φάω όλη την ημέρα μου τρίβοντας :)

Μου είπαν ότι τις έτριψαν με μια βούρτσα με " σιδερενιες τρίχες" αλλά δεν είναι εύκολο.. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να βάλω σε dremel πχ ?

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, userAnon είπε

Δεν το έχω δει. Αφαίρεσαν τα παξιμάδια έβαψαν ξύλο και τώρα δεν μπαίνουν τα παξιμάδια. Δεν νομίζω ότι φταίει το σπείρωμα. Επειδή θα πάω επίσκεψη ψάχνω να βρώ αν υπάρχει εύκολος τρόπος να μην φάω όλη την ημέρα μου τρίβοντας :)

Πιο εύκολος από τη συρματόβουρτσα δε νομίζω, εκτός αν τίθεται θέμα θέσης και περιορισμένου πεδίου δράσης.

Αν δεν ξέρεις καλά καλά εσύ τι έχουν κάνει, καταλαβαίνεις σε πόσο σκοτάδι είμαστε εμείς :D

Καλύτερα να το δει κάποιος που σκαμπάζει 2 πράγματα (δε το γλιτώνεις το δρομολόγιο :D )

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, userAnon είπε

Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να βάλω σε dremel πχ ?

Πως θα καταφέρεις να μη "φας" το σπείρωμα;

Αν είναι λαδομπογιά, με το διαλυτικό της πχ white spirit κι ένα σφουγγάρι κουζίνας από την άγρια πλευρά. (Το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ, δεν το έχω κάνει ποτέ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, userAnon είπε

Μου είπαν ότι τις έτριψαν με μια βούρτσα με " σιδερενιες τρίχες" αλλά δεν είναι εύκολο.. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να βάλω σε dremel πχ ?

Ναι. συρματόβουρτσα για dremel, πολύ προσοχή όμως και χρήση με γυαλιά προστασίας καθώς από τις πολλές στροφές, έχουν την τάση να εκσφενδονίζουν τριχίδια που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για τα μάτια.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, userAnon είπε

Εχω 13αρες βιδες με παξιμαδια οι οποίες δυστυχώς έχουν βαφτει και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να περάσω τα παξιμάδια.

Δεν μπορώ να αλλάξω τις βίδες. Υπάρχει κάποιος (ιδανικά εύκολος τρόπος) να αφαιρεσω την μπογιά? 

Παίζει να φύγει με βενζίνη/διαλυτικό κλπ? Ειναι σε άλλο σπίτι και θα το επισκεφτώ σε 2-3 ημέρες

Αφού οι βίδες σου είναι 13αρες , τότε το σπειρωμα είναι μ8. Ένα τέτοιο χρειάζεσαι και θα ξεμπερδέψεις εύκολα.

https://www.skroutz.gr/s/25132790/Suki-Φιλιέρα-M8.html

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Χωρίς μανέλα; Και γιατί να μην αλλάξει βίδες; :)

Μπορείς να το πιάσει εξωτερικά με μια γκαζοταναλια , ή αν θελει να διαθεσει κατι παραπανω παίρνει αυτό.

https://www.skroutz.gr/s/34805167/ΣΕΤ-8-ΤΜΧ-ΦΙΛΙΕΡΕΣ-M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12.html

Του πρότεινα το άλλο για πιο οικονομικό.

Σαφώς και το καλύτερο είναι να αλλάξει βίδες,  αλλά από αυτά που κατάλαβα ,οι βίδες του είναι κάπου σταθερές και δύσκολα αλλάζουν. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, troi.g είπε

Αφού οι βίδες σου είναι 13αρες , τότε το σπειρωμα είναι μ8. Ένα τέτοιο χρειάζεσαι και θα ξεμπερδέψεις εύκολα.

https://www.skroutz.gr/s/25132790/Suki-Φιλιέρα-M8.html

Καλά ούτε που γνώριζα ότι υπάρχει τέτοιο εργαλείο. Ελπίζω στην προκειμένη να μου είναι αχρείαστο :)

Θα δοκιμάσω κάποιο διαλυτικό, θα πάρω μαζί μου και μια συρματοβουρτσα σκληρή που έχω και ελπίζω να κάνω δουλειά, αλλιώς την επομενη φορά θα πάρω φιλιέρα. Οι βίδες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν. 

ευχαριστώ όλους

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, userAnon είπε

Καλά ούτε που γνώριζα ότι υπάρχει τέτοιο εργαλείο. Ελπίζω στην προκειμένη να μου είναι αχρείαστο :)

Θα δοκιμάσω κάποιο διαλυτικό, θα πάρω μαζί μου και μια συρματοβουρτσα σκληρή που έχω και ελπίζω να κάνω δουλειά, αλλιώς την επομενη φορά θα πάρω φιλιέρα. Οι βίδες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν. 

ευχαριστώ όλους

https://www.skroutz.gr/s/25847156/F-F-Group-38699-Συρματόβουρτσα-για-Δράπανο-Σετ-3τμχ.html
Και για δράπανο. Ανέβασε και μια φωτό, θα βοηθήσει. Σίγουρα με τρίψιμο θα κάνεις δουλειά, μη το μπλέκουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είδα σε γνωστή diy αλυσίδα βερνίκι εμποτισμου νερού το οποίο από ότι λέει έχει γυαλιστερό ή σατινε φινίρισμα. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Μόνο τα επικαλυπτικα δεν έχουν τέτοια δυνατότητα? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Insane84 είπε

Καλησπέρα. Είδα σε γνωστή diy αλυσίδα βερνίκι εμποτισμου νερού το οποίο από ότι λέει έχει γυαλιστερό ή σατινε φινίρισμα. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Μόνο τα επικαλυπτικα δεν έχουν τέτοια δυνατότητα? 

Για αυτό λέγεται βερνίκι. Έχουν μια δόση χρώματος. Πλέον βγαίνουν και μυκητοκτόνα με χρώμα ενώ κανονικά ήταν μόνο διαφανή κάποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να βάλω στον τοίχο ένα καθρέπτη 70cm * 200cm

Να τον βάλω κατευθείαν η να βάλω λαμακια ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...