Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αγοράσει φελιζόλ, από κάποια συσκευασία αν βρεθούν κομμάτια και με έτοιμο σοβά ταχύπηκτο, γίνεται μια χαρά δουλειά. Αν θέλεις μετά στοκάρεις, βάφεις και δεν φαίνεται τίποτα.

Και με αφρό γίνεται, εγώ προτίμησα χαμηλής διόγκωσης, μικρή συσκευασία γιατί δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Όταν ξεραθεί μπορεί να στοκαριστεί και να βαφτεί επίσης. Μείον του αφρού, αν δεν προσέξεις, λερώνει και κολλάει όπου πέσει.

• Like 2
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Εξαρτάται τα μέτρα. Μπορεί να είναι πολλά, μπορεί και λίγα τα 450, αυτό δεν λέει κάτι. Συνήθως βάζουν μεταλλικά που έρχονται σε τρέχον μέτρο σε διάφορες αποχρώσεις, για να έχουν και μια αισθητική, ανάλογα με το χρώμα της στέγης ή του τοίχου.

Σε τιμή μου είχε πάρει 15€ το μέτρο μόνο τις υδρορροές, τα κατεβάσματα τα είχε τοποθετήσει ο υδραυλικός.

Επίσης ήταν εντός έδρας, δεν είχε μακρινές μετακινήσεις.

Μα και εμένα στον χωριό μένει αυτός. Οπότε υποθέτω, το πάμε και λίγο στο μονοπώλιο...; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε
2 ώρες πριν, mechpanos είπε

μέτρο σε διάφορες αποχρώσεις, για να έχουν και μια αισθητική, ανάλογα με το χρώμα της στέγης ή του τοίχου.

Σε τιμή μου είχε πάρει 15€ το μέτρο μόνο τις υδρορροές, τα κατεβάσματα τα είχε τοποθετήσει ο υδραυλικός.

Επίσης ήταν εντός έδρας, δεν είχε μακρινές μετακινήσεις.

Μα και εμένα στον χωριό μένει αυτός. Οπότε υποθέτω, το πάμε και λίγο στο μονοπώλιο...; 

Ψάξε και από το δίπλα χωριό, κωμόπολη ή πόλη,για να συγκρίνεις! Επίσης όπως είπα, εξαρτάται τι θα σου φτιάξει! Άλλο να σου βάλει τις αλουμινένιες πάχους μισού χιλιοστού ας πούμε, άλλο να σου κατασκευάσει ανοξείδωτες 2 χιλιοστών...
Άλλο 10 μέτρα, άλλο 50!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ένα είδος μεταλλικού εύκαμπτου σωλήνα, κάτι σαν το σπιράλ της μπανιέρας, το οποίο όμως κρατάει το σχήμα που θα του δώσεις (το οποίο βέβαια μπορείς να το μεταβάλεις ανά πάσα στιγμή) και το έχω δει να χρησιμοποιείται σε φωτιστικά πχ γραφείου.

Στα αγγλικά το έχω δει να αναφέρεται σαν gooseneck tubing.

Έχει κανείς υπ' όψιν του αν και που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο (Αθήνα); Επειδή το θέλω για κάποια φωτιστική εφαρμογή, υπάρχει (αν υπάρχει) σε συγκεκριμένα μήκη με τελειώματα με σπείρωμα ή σαν σωλήνας με το μέτρο και μετά χρειάζεται να πρεσάρεις κάποια εξαρτήματα στα τελειώματα;

RGT08x50.3.JPG

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.

Έχω πάρει αυτοκόλλητα στοπ πόρτας και θέλω να τα κολλήσω με κάποια κόλα, στο πλακάκι.

Πήρα την turbo κόλλα αλλά δεν έκανα δουλειά.

Ποια να προτιμήσω ?

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Μιας που έσφιξαν οι ζέστες, αποφάσισα να δω και πάλι το θέμα με τις σιτες σε μπαλκονόπορτες.

Στο σπίτι μου, έχει τα παλιά εξώφυλλα και τζάμια στις μπαλκονόπορτες, ανοιγομενα δηλαδή προς τα έξω και μέσα αντίστοιχα, ξύλινα.

Σε τέτοιου τύπου κουφώματα, μπαίνουν κάπως σίτες, καλής ποιότητας από ειδικό συνεργείο; 

Έχω υπόψιν μου 2 σχέδια: είτε μαζευομενες επάνω, είτε συρόμενες δεξιά αριστερά, (αλλά ο τοίχος δεν έχει το κούφιο εσωτερικό μέρος των καινούριων σχετικά διαμερισμάτων).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Locke_John είπε

Γεια σε όλους.

Μιας που έσφιξαν οι ζέστες, αποφάσισα να δω και πάλι το θέμα με τις σιτες σε μπαλκονόπορτες.

Στο σπίτι μου, έχει τα παλιά εξώφυλλα και τζάμια στις μπαλκονόπορτες, ανοιγομενα δηλαδή προς τα έξω και μέσα αντίστοιχα, ξύλινα.

Σε τέτοιου τύπου κουφώματα, μπαίνουν κάπως σίτες, καλής ποιότητας από ειδικό συνεργείο; 

Έχω υπόψιν μου 2 σχέδια: είτε μαζευομενες επάνω, είτε συρόμενες δεξιά αριστερά, (αλλά ο τοίχος δεν έχει το κούφιο εσωτερικό μέρος των καινούριων σχετικά διαμερισμάτων).

Αν υπάρχει χώρος μεταξύ κάσας τζαμιών και κλειστής θέσης πατζουριών μπορείς να βάλεις την σίτα που θες, ρίξε μια ματιά εδώ:
https://www.ideco.gr/index.php?page=products&cat=21

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Locke_John είπε

Γεια σε όλους.

Τα καινούργια διαμερισματα, πρέπει να γίνονται ΧΩΡΙΣ κενό!!! Είναι όνειδος το 2022, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, με τόσες λυσεις διαθέσιμες, να χτίζονται διαμερίσματα με ΣΥΡΟΜΕΝΑ κουφώματα!!!

Ευκαιρία να κατακεραυνώσω!!! Χα χα χα!

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για προϊόν που μπορεί να αφαιρέσει εύκολα τη σκουριά από μεταλλικές καρέκλες κήπου, καθώς και την διαδικασία μετά την αφαίρεση, τι προτείνετε?

20220520_171045.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, katsta είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για προϊόν που μπορεί να αφαιρέσει εύκολα τη σκουριά από μεταλλικές καρέκλες κήπου, καθώς και την διαδικασία μετά την αφαίρεση, τι προτείνετε?

20220520_171045.jpg

1. Ξύδι (ή/και κοκακολα)

2. Βάψιμο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Locke_John είπε

1. Ξύδι (ή/και κοκακολα)

2. Βάψιμο.

5 λεπτά πριν, Locke_John είπε

1. Ξύδι (ή/και κοκακολα)

2. Βάψιμο.

Θα το δοκιμάσω!

Για μετά προτείνετε απευθείας βάψιμο ή κάποιο προϊόν (πχ αστάρι ) πριν? Είναι καμιά 10αρια καρέκλες έτσι..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsta είπε

Θα το δοκιμάσω!

Για μετά προτείνετε απευθείας βάψιμο ή κάποιο προϊόν (πχ αστάρι ) πριν? Είναι καμιά 10αρια καρέκλες έτσι..

Αντισκωριακό αστάρι.

*Πατέντα: ανοίξτε μια τρύπα στο μέσο του τμήματος που έχει τη σκουριά, φαίνεται πως κρατάει νερό εκεί (βροχή)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Αντισκωριακό αστάρι.

*Πατέντα: ανοίξτε μια τρύπα στο μέσο του τμήματος που έχει τη σκουριά, φαίνεται πως κρατάει νερό εκεί (βροχή)

Ευχαριστώ! καλή ιδέα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 13αρες βιδες με παξιμαδια οι οποίες δυστυχώς έχουν βαφτει και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να περάσω τα παξιμάδια.

Δεν μπορώ να αλλάξω τις βίδες. Υπάρχει κάποιος (ιδανικά εύκολος τρόπος) να αφαιρεσω την μπογιά? 

Παίζει να φύγει με βενζίνη/διαλυτικό κλπ? Ειναι σε άλλο σπίτι και θα το επισκεφτώ σε 2-3 ημέρες

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, userAnon είπε

Εχω 13αρες βιδες με παξιμαδια οι οποίες δυστυχώς έχουν βαφτει και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να περάσω τα παξιμάδια.

Δεν μπορώ να αλλάξω τις βίδες. Υπάρχει κάποιος (ιδανικά εύκολος τρόπος) να αφαιρεσω την μπογιά? 

Συρματόβουρτσα ή κατάλληλο διαλύτη (ανάλογα τι χρώμα είναι), ακόμα και με μια φαλτσέτα και υπομονή ίσως κάνεις δουλειά

Επεξ/σία από nickol-us
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...