PC_MAGAS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 11:17 ΜΜ, mechpanos είπε Σαφώς και το 3*2.5 σε καλύπτει για τον φούρνο μη το σκέφτεσαι καν! Να τα αφήσεις αυτά και να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο, να σου κάνει έναν έλεγχο με όργανα, να σου φτιάξει και την γείωση και να την μετρήσει, και να σου αφήσει και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση Εγκατάστασης σύμφωνα με τα νέα πρότυπα του ΕΛΟΤ. Μόνο έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ρεύματα και diy δεν πάνε μαζί, εκτός από το άλλαγμα καμίας λάμπας! Αυτό που περιγράφεις μπορεί να είναι κομμένος ουδέτερος και/σε συνδυασμό με, κακή γείωση... Υγ. Ρελέ ηλεκτροπληξίας έχεις; So Πως να πείσω τους δικούς μου ότι χρειαζόμαστε ηλεκτρολόγο; Βέβαια πάει offtopic.
spocky Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω τοποθετησει το πλυντηριο στο μπαλκονι με μια αντικραδασμικη βαση και ενα καλυμα σαν αυτα που εχουν τα αυτοκινητα. Δυστυχως λογω κραδασμων το πλυντηριο ακουγεται αρκετα και αν και η βαση εχει φρενα καθε φορα βρισκω το πλυντηριο 10 ποντους μπροστα απο την αρχικη του θεση. Εχω δει στο ιντερνετ αλουμιναδες που φτιαχνουν κατι ντουλαπια ειδικα για πλυντηριο στο μπαλκονι σαν της παρακατω φωτο. Η ερωτηση μου ειναι πως στεκεται το πλυντηριο μεσα σε αυτο το ντουλαπι. Δεν κοπαναει η βαση του ντουλαπιου απο τους κραδασμους? Εχει κανεις κατι παρομοιο να μου πει εντυπωσεις? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από spocky
stelakis1914 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, spocky είπε Εχω τοποθετησει το πλυντηριο στο μπαλκονι με μια αντικραδασμικη βαση και ενα καλυμα σαν αυτα που εχουν τα αυτοκινητα. Δυστυχως λογω κραδασμων το πλυντηριο ακουγεται αρκετα και αν και η βαση εχει φρενα καθε φορα βρισκω το πλυντηριο 10 ποντους μπροστα απο την αρχικη του θεση. Εχω δει στο ιντερνετ αλουμιναδες που φτιαχνουν κατι ντουλαπια ειδικα για πλυντηριο στο μπαλκονι σαν της παρακατω φωτο. Η ερωτηση μου ειναι πως στεκεται το πλυντηριο μεσα σε αυτο το ντουλαπι. Δεν κοπαναει η βαση του ντουλαπιου απο τους κραδασμους? Εχει κανεις κατι παρομοιο να μου πει εντυπωσεις? Ξεκίνα από την αλλαγή των αμορτισέρ του πλυντηρίου αν "το έχεις". Σε διαφορετική περίπτωση πάρε νέο πλυντήριο γιατί είναι μια εργασία που κοστίζει.
spocky Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Ξεκίνα από την αλλαγή των αμορτισέρ του πλυντηρίου αν "το έχεις". Σε διαφορετική περίπτωση πάρε νέο πλυντήριο γιατί είναι μια εργασία που κοστίζει. Το πλυντηριο ειναι καινουργιο δεν ειναι αυτο το προβλημα. Το εχω βαλει σε τετοια βαση https://www.skroutz.gr/s/22564191/Roller-00682-Βάση-Πλυντηρίου-Κουζίνας-Ψυγείου-με-Ρόδες-70x70cm.html?from=catspan και μαλλον δεν εχει ισχυρο φρενο και φευγει απο την θεση του. Την παραπανω ερωτηση την εκανα γιατι ετσι κι αλλιως ηθελα να το βαλω σε ντουλαπι για λιγοτερο θορυβο αλλα μου εκανε εντυπωση που ακριβως ακουμπαει το κατω μερος. Μιας και ειναι αρκετα ακριβο ενα τετοιο ντουλαπι ελεγα μηπως καποιος το εχει υλοποιησει.
stelakis1914 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Αυτές οι βάσεις δεν είναι αξιόλογες. Μπορείς να κάνεις παραγγελία σε κάποιο σιδερά μια βάση με αντοχές και σινεμπλόκ για απόσβεση κραδασμών με κόστος περίπου 30€. Από εκεί και πέρα μπορείς να ψάξεις και για κάποιο ντουλάπι-κουτί χωρίς πάτο για να το φέρεις καπάκι στην βάση που έχεις. Αν το επενδύσεις και με πετροβάμβακα ή άλλο ηχομονωτικό υλικό θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δεν χρειάζεται φρένο για να μην κουνιέται,φτιάξε τα ροδάκια μήπως δεν πατάει καλά
asmilon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω βαλει τετοια αντικραδασμικα σε πλυντηριο με χαλασμενα αμορτισερ που εφευγε βολτα σε καθε πλυση και πλεον μενει στην θεση του: https://www.skroutz.gr/s/22573201/Nedis-WASA110WT4B-Αντικραδασμικά-Πέλματα-Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου.html Μιας και δεν ειναι κατι ακριβο αξιζει μια δοκιμη Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από asmilon 1 1
ThanosR92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Σε χωριό με μεγάλο υψόμετρο άρα και χιόνια / βροχές συχνά, τι λουκια προτείνεται να βάλω για να φεύγουν τα νερά; Ο σιδεράς προτείνει με 450€ να μου φτιάξει ειδικά για να αντέχουν στις συνθήκες. Εμένα, χωρίς να ξέρω μου φαίνονται πολλά λεφτά και του τύπου "ότι και να του πω αυτού θα συμφωνήσει μιας και δεν έχει ιδέα". .
troi.g Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Γιατί όχι πλαστικά? 28 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Σε χωριό με μεγάλο υψόμετρο άρα και χιόνια / βροχές συχνά, τι λουκια προτείνεται να βάλω για να φεύγουν τα νερά; Ο σιδεράς προτείνει με 450€ να μου φτιάξει ειδικά για να αντέχουν στις συνθήκες. Εμένα, χωρίς να ξέρω μου φαίνονται πολλά λεφτά και του τύπου "ότι και να του πω αυτού θα συμφωνήσει μιας και δεν έχει ιδέα". . Οταν λες λουκια , εννοεις στα κεραμίδια?
ThanosR92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, troi.g είπε Γιατί όχι πλαστικά? Οταν λες λουκια , εννοεις στα κεραμίδια? Και εγώ πλαστικά σκέφτηκα. Ναι, αυτό που πάει γύρω γύρω.
mechpanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Σε χωριό με μεγάλο υψόμετρο άρα και χιόνια / βροχές συχνά, τι λουκια προτείνεται να βάλω για να φεύγουν τα νερά; Ο σιδεράς προτείνει με 450€ να μου φτιάξει ειδικά για να αντέχουν στις συνθήκες. Εμένα, χωρίς να ξέρω μου φαίνονται πολλά λεφτά και του τύπου "ότι και να του πω αυτού θα συμφωνήσει μιας και δεν έχει ιδέα". . Εξαρτάται τα μέτρα. Μπορεί να είναι πολλά, μπορεί και λίγα τα 450, αυτό δεν λέει κάτι. Συνήθως βάζουν μεταλλικά που έρχονται σε τρέχον μέτρο σε διάφορες αποχρώσεις, για να έχουν και μια αισθητική, ανάλογα με το χρώμα της στέγης ή του τοίχου. Σε τιμή μου είχε πάρει 15€ το μέτρο μόνο τις υδρορροές, τα κατεβάσματα τα είχε τοποθετήσει ο υδραυλικός. Επίσης ήταν εντός έδρας, δεν είχε μακρινές μετακινήσεις.
userAnon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα γνωρίζει κανείς πως μπορω να σφίξω το συγκεκριμένο χερούλι του παράθυρου? edit: ήταν πιο απλό τελικά από ότι περίμενα )και φοβόμουν μην κάνω καμία ζημιά) το μπροστινό καπάκι ανοίγει εύκολα τελικά) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από userAnon
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Εχω 3 τρυπες απο a/c που θελω να τις κλεισω προσωρινα μεχρι να γινει αγορα αλλων. Τι αφρο να παρω; θα μπορει μετα να βαφτει απο πανω για να μην φαινεται;
meletis_m Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εχω 3 τρυπες απο a/c που θελω να τις κλεισω προσωρινα μεχρι να γινει αγορα αλλων. Τι αφρο να παρω; θα μπορει μετα να βαφτει απο πανω για να μην φαινεται; Πάρε κομμάτι φενιζόλ , κόψτο κατάλληλα στη διάμετρο της τρύπας ή βάλε κομμάτια και μετά στόκο . Αφου στεγνώσει το τρίβεις λίγο με γυαλόχαρτο. Τη συγκεκριμένη δουλειά την έχω δει απο επαγγελματία ψυκτικό. 3
nickol-us Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πάρε κομμάτι φενιζόλ , κόψτο κατάλληλα στη διάμετρο της τρύπας ή βάλε κομμάτια και μετά στόκο . Αφου στεγνώσει το τρίβεις λίγο με γυαλόχαρτο. Τη συγκεκριμένη δουλειά την έχω δει απο επαγγελματία ψυκτικό. Το αυτό αλλά όχι με στόκο, με γύψο (έχω δουλέψει με ψυκτικό) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις