Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, infini είπε

Έχω κατοικίδιο και φοβάμαι μήπως πιαστεί το πόδι του ανάμεσα στα κενά. Έχω σκεφτεί να το βάλω στην κάτω πλευρά αλλά ίσως με τα πολλά πατήματα από τα πόδια του ζώου, ακόμα και αν το έχω πιάσει καλά, δεν αποκλείω να "καθήσει" και να δημιουργήσει βαθούλωμα.

Ε σιγά δεν είναι και τόσο μεγάλα τα κενά!
Κι εγώ θα πρότεινα πάντως, μια λαμαρίνα κριθαράκι στρατζαρισμένη σε σχήμα "Π", να πάει φορετή πάνω στην υφιστάμενη σκάλα και μια σταθεροποίηση με πριτσίνια ή βίδες.
Τα φύλλα δαπέδου που έβαλες θα σκιστούν πολύ γρήγορα, με ότι και να τα πιάσεις, τζάμπα τα λεφτά που θα δώσεις!
Εγώ δεν θα έκανα τίποτα θα τ' άφηνα έτσι.

• Like 1
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, infini είπε

Έχω κατοικίδιο και φοβάμαι μήπως πιαστεί το πόδι του ανάμεσα στα κενά. Έχω σκεφτεί να το βάλω στην κάτω πλευρά αλλά ίσως με τα πολλά πατήματα από τα πόδια του ζώου, ακόμα και αν το έχω πιάσει καλά, δεν αποκλείω να "καθήσει" και να δημιουργήσει βαθούλωμα.

Μια άλλη ιδέα;

Ψιλές μπετόβεργες που θα βάλεις στα κενά.Αλλά πρέπει να βρεις κάποιον να στις κολλήσει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Στη βεραντα θελω να φτιαξω 2 ξυλινες 2 φυλλες πορτες περιπου 1 μετρο υψος οπως αυτη στο σποιλερ. Τι ξυλο να παρω; αν και θα ειναι σε υποστεγο θα βρέχονται οποτε θελω κατι να αντεξει. 

Απόκρυψη περιεχομένων

spacer.png

Δεν φαντάζομαι να αξίζει να πας σε ιρόκο κλπ πολύ πανάκριβα...
Βάλε σανίδες εμποτισμού, δεν θα καταλάβουν τίποτα...αλλά να είναι πραγματικά εμποτισμού, όχι αυτά τα ξύλα που απλά τα περνάνε ένα πράσινο βερνίκι από πάνω και τα βαφτίζουν "εμποτισμένα"!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lofter είπε

Έχει κανείς εμπειρία με τοποθέτηση/χρήση μπαταρίας κουζίνας στον πάγκο;

spacer.png

Επειδή το βλέπω ως πρόταση τοποθέτησης, δεν υπάρχουν προβλήματα με τα νερά με μακροχρόνια χρήση;

Ότι σου είπαν ,  πάρε νεροχυτη με υποδοχή για τρύπα.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσες φορές γενικά χρειάζεται να καλέσετε μάστορα για να έρθει; Προς το παρόν 20 κλήσεις εχω κάνει σε 1 μήνα. Από ότι έχω καταλάβει δε το έχουν με την οργάνωση και τρέχουν να προλάβουν όταν έχουν δουλειές. Κάποιοι βέβαια με τη πρώτη συνενοησε αλλά γενικά νομίζω ένα με δύο μήνες πρήξιμο είναι απαραίτητο 

• Like 1
Δημοσ.

Βάλαμε χαρτοταινία στο τζάμι πάνω για να βάψουμε το παράθυρο και μας έχει βγάλει την ψυχή για να την βγάλουμε. Πάμε να τραβήξουμε και γίνεται χίλια κομμάτια και έχει κολλήσει πάνω. 

Τι μπορούμε να κάνουμε; 

Δημοσ.

Καλησπερα

Θέλω να μεταφέρω μια πριζα(χωνευτή) όπως φαίνεται στην εικόνα που παραθετω, πως μπορώ να προεκτινω τα καλώδια αν δεν φτάνουν;

IMG_20220531_221030.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Βάλαμε χαρτοταινία στο τζάμι πάνω για να βάψουμε το παράθυρο και μας έχει βγάλει την ψυχή για να την βγάλουμε. Πάμε να τραβήξουμε και γίνεται χίλια κομμάτια και έχει κολλήσει πάνω. 

Τι μπορούμε να κάνουμε; 

Με ξύστρα λογικά θα κάνεις δουλειά, ίσως και λίγο ταμπονάρισμα με νερο να βοηθήσει

4 λεπτά πριν, stormcraft είπε

Καλησπερα

Θέλω να μεταφέρω μια πριζα(χωνευτή) όπως φαίνεται στην εικόνα που παραθετω, πως μπορώ να προεκτινω τα καλώδια αν δεν φτάνουν;

IMG_20220531_221030.jpg

Τι ακριβώς έχεις κατά νου;

Αν είναι να σκάψεις, εφόσον δεν φτάνουν τα καλώδια, θα ρίξει νέα καλώδια ο ηλεκτρολόγος στο κουτί ώστε να φτάσουν.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Τι μπορούμε να κάνουμε; 

Ξύστρα για τζάμια και μετά κάτι που να διαλύει τη κόλλα ανάλογα το τυπο

6 λεπτά πριν, stormcraft είπε

Καλησπερα

IMG_20220531_221030.jpg

Αν έχει κουτί πάνω από τη μπριζα ενώνεις νέο με wago και συνεχίζεις οριζόντια και κάθετα και σοβατιζεις.

Αν θες πρακτική λύση που κάνουν στην Ελλάδα απλά περνάς καλώδιο που έχεις ενώσει στη πρίζα θαμμένο επιφανειακά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Με ξύστρα λογικά θα κάνεις δουλειά, ίσως και λίγο ταμπονάρισμα με νερο να βοηθήσει

12 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Ξύστρα για τζάμια και μετά κάτι που να διαλύει τη κόλλα ανάλογα το τυπο

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 

Γενικά δες τι κάνει δουλειά.  Μπορεί και wd40 να βγάζει τη κόλλα αλλά μετά θα ρεψεις να καθαρίζεις τη λαδιλα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Γενικά δες τι κάνει δουλειά.  Μπορεί και wd40 να βγάζει τη κόλλα αλλά μετά θα ρεψεις να καθαρίζεις τη λαδιλα

Έχω τέτοιο. Να το δοκιμάσω; 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Τι μπορούμε να κάνουμε; 

Άλλη φορά να πάρετε τη μπλέ. Ασετόν, ή ισοπροπυλική αλκοόλη.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Άλλη φορά να πάρετε τη μπλέ. Ασετόν, ή ισοπροπυλική αλκοόλη.

ασετον θα καταστρεψει το χρωμα μπορει και τα λαστιχα αν εχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...