Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

οχι στα σκουπιδια και στην ανακυκλωση απαγορευεται και μαλιστα εχει κ προστιμο... ο μονος ασφαλης τροπος ειναι με τον καδο για να μη φας κραξιμο και καρφωτες...

Στη περιοχη μου στα σκουπιδια τα πετανε ολοι. Ειχαν πεταξει ακομα και σκαφος.

Στρωματα/ντουλαπες ειναι στανταρ. Προχτες ειχε γεμισει καδος με μαλι προβατου

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δε θα το σκεφτομουν πολυ αλλα έχω λιγα. Της περιοχης υπαρχουν ατομα με τρειλερ περνουν 100€ και τα πετανε ωπου βρουν αν τα εχεις σε σακουλες συνηθως διπλα σε καδους σκουπιδιων. 

Μου φαινονται με το ζορι 2κυβικα αυτα που θελω να πεταξω. Θα δω και τιμη για big bag ποσο πάει. 

Ακομα και να τα πηγαινω εγω σε μερος ανακυκλωσης θα θελω παρα πολλα δρομολογια. Και στα σκουπιδια να τα πεταγα παλι θελει τρελη δουλεια και πηγαινελα.

Πριν 2 χρόνια, από ξήλωμα πατώματος, τα έβαλε ο μάστορας σε σακούλες μπάζων, με δεμένο το άνοιγμα τους με σύρμα, στο πεζοδρόμιο. Ειδοποίησα το δήμο και μετά από 2-3 μέρες ήρθαν και τα πήραν με το JCB. Μέχρι κάποια ποσότητα (σε σακιά) είναι δωρεάν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Doubt είπε

Πριν 2 χρόνια, από ξήλωμα πατώματος, τα έβαλε ο μάστορας σε σακούλες μπάζων, με δεμένο το άνοιγμα τους με σύρμα, στο πεζοδρόμιο. Ειδοποίησα το δήμο και μετά από 2-3 μέρες ήρθαν και τα πήραν με το JCB. Μέχρι κάποια ποσότητα (σε σακιά) είναι δωρεάν.

θα το δω αν και νομιζω πως δεν εχει ο δημος εδω κατι για τετοια υλικα. Σκεφτομαι να κανω ενα λοφο απο τα μπαζα και να φερω εναν καδο να τα πεταξω μεσα και οσο παρει. 

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.

Κοιτάζω για μπανιέρα 180x80 στο Σκρουτζ με budget περίπου 200-250 ευρώ. Ποια μάρκα να προτιμήσω ; ideal, Sanitana, Carron, Acrilan, Gloria, Sirene ? δεν έχω την δυνατότητα να τις δω από κοντά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια βιβλιοθηκη και απο το βαρος ενα ραφι εχει αρχισει να κανει κλιση στην μεση οποτε σκεφτομαι να το αντικαταστησω με αλλο με μεγαλυτερο παχος.Σε ετοιμα δεν βρηκα στις διαστασεις που θελω.Υπαρχει καποιο online καταστημα που να κοβει στις διαστασεις και το χρωμα που θα του πω?

*Eνναλακτικα υπαρχει καποια πατεντα,πχ μεταλικο στηριγμα που να διορθωνει την κλιση?

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ultimategr είπε

Εχω μια βιβλιοθηκη και απο το βαρος ενα ραφι εχει αρχισει να κανει κλιση στην μεση οποτε σκεφτομαι να το αντικαταστησω με αλλο με μεγαλυτερο παχος.Σε ετοιμα δεν βρηκα στις διαστασεις που θελω.Υπαρχει καποιο online καταστημα που να κοβει στις διαστασεις και το χρωμα που θα του πω?

*Eνναλακτικα υπαρχει καποια πατεντα,πχ μεταλικο στηριγμα που να διορθωνει την κλιση?

Αν δεν θέλεις να το αλλάξεις όλο μπορείς απλώς να βάλεις ένα κομμάτι ίδιου ξύλου και κατάλληλου ύψους κάθετα στη μέση του. Να χωρίσεις δηλαδή το απο κάτω ράφι στα δύο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konc είπε

Αν δεν θέλεις να το αλλάξεις όλο μπορείς απλώς να βάλεις ένα κομμάτι ίδιου ξύλου και κατάλληλου ύψους κάθετα στη μέση του. Να χωρίσεις δηλαδή το απο κάτω ράφι στα δύο. 

ή ακόμα καλύτερα ένα βιβλίο κατάλληλου ύψους

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθέσω δεν έχεις κάποιο leroy κοντά.

Η "πλάτη" είναι στιβαρή ή φύλο και φτερό;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ultimategr είπε

Eνναλακτικα υπαρχει καποια πατεντα,πχ μεταλικο στηριγμα που να διορθωνει την κλιση?

γύρισε το ανάποδα και  με το βάρος θα επανέλθει Την επόμενη που θα κανει κοιλιά παλι το ιδιο  Αν η πλάτη είναι 8mm και πάνω βαλε 2- 3 στηρίγματα  Στήριγμα Ραφιού Λευκό Βιδωτό   εχει και καφέ  Στήριγμα Ραφιού  Καφέ

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Να υποθέσω δεν έχεις κάποιο leroy κοντά.

Η "πλάτη" είναι στιβαρή ή φύλο και φτερό;

Οχι δυστυχως δεν εχω κοντα.Η πλατη ειναι παρα πολυ λεπτη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ultimategr είπε

Οχι δυστυχως δεν εχω κοντα.Η πλατη ειναι παρα πολυ λεπτη

Σε κάποιο ξυλουργό τότε, στην περιοχή σου. Όλο και κάτι θα έχει που να σου κάνει π.χ. mdf με επένδυση καπλαμά.

Δημοσ.

Μόλις βάλαμε 1η φορά σε λειτουργία το πλυντήριο πιάτων που ήταν ξεχασμένο σε άλλο σπίτι. Όλα τα χαρακτηριστικά φαίνονται στην φώτο. Το βάλαμε στο πρόγραμμα "D" (λίγα πράγματα). Ακριβώς πριν τελειώσει (μετά το στέγνωμα), έριξε τον γενικό του σπιτιού. 

Είναι συνδεδεμένο σε πολυμπριζο με μια nespresso και μια μηχανή γαλλικού (απλή), και η πρίζα είναι στην ίδια ασφάλεια με την κουζίνα (προφανώς κλειστή εκείνη την στιγμή) 

Φταίει το ότι είναι σε πολύμπριζο? Λέει μεν ότι έχει Μαξ 3.1 kwh, αλλά ακριβώς πριν το τέλος τις έπιασε? Θα το δοκιμάσω βέβαια και στην πρίζα απευθείας για να το αποκλείσω αν το ξανά κάνει 

20220526_011417.jpg

Εν τω μεταξύ μου φαίνεται περίεργο που δεν μπορώ να βρω κάποιο manual. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσε σίγουρα ο γενικός και όχι το ρελε(αυτό που έχει το κουμπάκι Τest), σωστά;

Αν ήταν θέμα πολυπριζου, ότι δεν άντεξε το μεγάλο φορτίο, θα είχε πέσει η ασφάλεια του που είναι πιο μικρή από τον γενικό.

Εφόσον έπεσε ο γενικός  λογικά σημαίνει 2 πράγματα.

Είτε οι πολλές καταναλώσεις του σπιτιού,  έφτασαν τον γενικό στα όρια του και έπεσε , είτε κάπου δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα. Βραχυκύκλωμα μπορεί να έγινε από νερό ή από το μεγάλο φορτίο να έλιωσε κάποιο καλώδιο, αν πχ το πολυπριζο είναι καμιά κινεζιά.

Αν δεν ήταν ο γενικός αλλά το ρελε, τότε έχει περάσει νερό κάπου που δεν έπρεπε, έγινε διαρροή ρεύματος και έπεσε.

3.1kw πάντως είναι πολύ μεγάλο φορτίο. Ιδανικά θέλει μια 16αρα ασφάλεια μόνο του

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μόλις βάλαμε 1η φορά σε λειτουργία το πλυντήριο πιάτων που ήταν ξεχασμένο σε άλλο σπίτι. Όλα τα χαρακτηριστικά φαίνονται στην φώτο. Το βάλαμε στο πρόγραμμα "D" (λίγα πράγματα). Ακριβώς πριν τελειώσει (μετά το στέγνωμα), έριξε τον γενικό του σπιτιού. 

Είναι συνδεδεμένο σε πολυμπριζο με μια nespresso και μια μηχανή γαλλικού (απλή), και η πρίζα είναι στην ίδια ασφάλεια με την κουζίνα (προφανώς κλειστή εκείνη την στιγμή) 

Φταίει το ότι είναι σε πολύμπριζο? Λέει μεν ότι έχει Μαξ 3.1 kwh, αλλά ακριβώς πριν το τέλος τις έπιασε? Θα το δοκιμάσω βέβαια και στην πρίζα απευθείας για να το αποκλείσω αν το ξανά κάνει 

20220526_011417.jpg

Εν τω μεταξύ μου φαίνεται περίεργο που δεν μπορώ να βρω κάποιο manual. 

Πέρασαν υδρατμοί σε κάποιο σημείο και προκάλεσαν βραχυκύκλωμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mechpanos είπε

Πέρασαν υδρατμοί σε κάποιο σημείο και προκάλεσαν βραχυκύκλωμα.

Μπα, είναι εντοιχισμένη, κάτω από μαρμάρινο πάγκο. Βέβαια το πολυμπριζο είναι από πάνω, και βγαίνει η πρίζα ( μικρή τρύπα, με κόψε ράψε το καλώδιο) από δίπλα. 

Τεσπα, θα το δοκιμάσω μια φορά απευθείας στην πρίζα και αν δουλέψει, θα δοκιμάσω σε άλλη θέση το πολυμπριζο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...