GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Τι σιφώνι να επιλέξω για τον νεροχύτη ? Σπιράλ (εύκαμπτο) η πλαστικό (σταθερό) ? Υπάρχουν υπέρ και κατά ?
hp8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι σιφώνι να επιλέξω για τον νεροχύτη ? Σπιράλ (εύκαμπτο) η πλαστικό (σταθερό) ? Υπάρχουν υπέρ και κατά ? για μένα πλαστικό (σταθερό) είναι λείο και δεν κολλάνε εύκολα οι βρομιές 2
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ξέρετε πόσο κοστίζει κάδος για μπάζα; 120-140 χοντρικα για ενα μηνα, ο μεγαλος χωρις τα χωνιά για την ρίψη 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Εγω για μικρο θελω ελπιζω να βγαινει φτηνοτερα. Χρεωνουν κατι εξτρα για τη διαχειριση;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 25 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Έχω μια κλειδαρια σε ένα δωμάτιο και διαπίστωσα ότι δεν κλειδώνει. Φοβάμαι να το πιεσω μήπως σπάσει και μείνει μέσα το κλειδί. Τι μπορω να κάνω ? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα
billyst Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τηλεόραση πανω απο το καλοριφέρ με τίποτα, ουτε να το σκέφτεσαι. Δλδ μια απόσταση τριάντα εκατοστών δεν είναι ασφαλής με ξύλινο ραφακι από κάτω;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, billyst είπε Δλδ μια απόσταση τριάντα εκατοστών δεν είναι ασφαλής με ξύλινο ραφακι από κάτω; Οχι ειπαμε Εκτος βεβαια αν θελεις να την πάρεις στο χέρι
Amaretos Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χωρίς να είμαι ειδικός σε καμία περίπτωση 30 πόντοι με ένα ραφι ενδιάμεσα δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο. Αν σκεφτούμε ότι το καλοριφέρ δεν καίει 24ωρες συνεχόμενα και όπως και να το κάνεις εκλύει μια ζεστή ανάλαφρη όταν περάσεις την παλάμη από πανω σου δεν είναι φωτιά. Εγώ να σου πω την αλήθεια αν είχα θέμα χώρου θα έκανα μια δοκιμή , αν έχεις και μια μεσαία τιμής τιβι για παν ενδεχόμενο Πολυ πληροφορια γενικα σε διαφορα σαιτ https://www.smartaerials.co.uk/blog/can-i-mount-my-tv-above-a-radiator και αν την πιασεις με ενα βραχιονας ωστε να εχει και μια αποσταση απο τον τοιχο προς τα εξω νομιζω θα εισαι κομπλε Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από Amaretos
mechpanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Amaretos είπε Χωρίς να είμαι ειδικός σε καμία περίπτωση 30 πόντοι με ένα ραφι ενδιάμεσα δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο. Αν σκεφτούμε ότι το καλοριφέρ δεν καίει 24ωρες συνεχόμενα και όπως και να το κάνεις εκλύει μια ζεστή ανάλαφρη όταν περάσεις την παλάμη από πανω σου δεν είναι φωτιά. Εγώ να σου πω την αλήθεια αν είχα θέμα χώρου θα έκανα μια δοκιμή , αν έχεις και μια μεσαία τιμής τιβι για παν ενδεχόμενο Πολυ πληροφορια γενικα σε διαφορα σαιτ https://www.smartaerials.co.uk/blog/can-i-mount-my-tv-above-a-radiator και αν την πιασεις με ενα βραχιονας ωστε να εχει και μια αποσταση απο τον τοιχο προς τα εξω νομιζω θα εισαι κομπλε Κι εγώ δεν είμαι ειδικός, το πάω με τη λογική. Οι τηλεοράσεις αν δείτε έχουν κάτι σχισμές από πίσω, ώστε να περνάει αέρας να ψύχει τα κυκλώματα. Αν την βάλεις πίσω από το καλοριφέρ, αντί να περάσει αέρας θερμοκρασίας δωματίου, θα περάσει θερμό ρεύμα αέρα. Έστω ότι με το ράφι, δεν θα περνά η ακτινοβολία. Εγώ δεν θα το έκανα, και οπτικά δηλαδή δεν είναι ωραίο τηλεόραση από κάτω το σώμα κι από πάνω το κλιματιστικό. Αν δεν υπάρχει άλλη λύση όμως, δοκιμάζεις και ας ελπίζεις ότι δεν θα είναι ποιοτικά τα ηλεκτρονικά της και θα αντέχουν σε θερμοκρασία. Εξάλλου, ουκ ολίγες φορές έχω δει τηλεοράσεις κρεμασμένες πάνω από τζάκια.
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγω για μικρο θελω ελπιζω να βγαινει φτηνοτερα. Χρεωνουν κατι εξτρα για τη διαχειριση; 80 ειχα δωσει πριν χρονια συνολο απλως δε μπορουσα να τον εχω απεριοριστες μερες σε αυτη τη τιμη, νομιζω ηταν εως εβδομαδα. μεσα στην τιμη και η αποκομιδη διαχειριση κλπ 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 46 λεπτά πριν, paylidis είπε 80 ειχα δωσει πριν χρονια συνολο απλως δε μπορουσα να τον εχω απεριοριστες μερες σε αυτη τη τιμη, νομιζω ηταν εως εβδομαδα. μεσα στην τιμη και η αποκομιδη διαχειριση κλπ Ρωτησα παντως για εδω παει στα 150€ για 7.5κυβικα χωρις φ.π.α
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, ΠάρηςΓ είπε Ρωτησα παντως για εδω παει στα 150€ για 7.5κυβικα χωρις φ.π.α καλα μιλαω για πριν 10 χρονια περιπου κεντρο αθηνας-ζωγραφου... πλεον εχουν ολα ξεφυγει... ρωτα κ σε κανεναν ακομα παντως
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, paylidis είπε καλα μιλαω για πριν 10 χρονια περιπου κεντρο αθηνας-ζωγραφου... πλεον εχουν ολα ξεφυγει... ρωτα κ σε κανεναν ακομα παντως Δε θα το σκεφτομουν πολυ αλλα έχω λιγα. Της περιοχης υπαρχουν ατομα με τρειλερ περνουν 100€ και τα πετανε ωπου βρουν αν τα εχεις σε σακουλες συνηθως διπλα σε καδους σκουπιδιων. Μου φαινονται με το ζορι 2κυβικα αυτα που θελω να πεταξω. Θα δω και τιμη για big bag ποσο πάει. Ακομα και να τα πηγαινω εγω σε μερος ανακυκλωσης θα θελω παρα πολλα δρομολογια. Και στα σκουπιδια να τα πεταγα παλι θελει τρελη δουλεια και πηγαινελα.
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 οχι στα σκουπιδια και στην ανακυκλωση απαγορευεται και μαλιστα εχει κ προστιμο... ο μονος ασφαλης τροπος ειναι με τον καδο για να μη φας κραξιμο και καρφωτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις