Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Χαλαζιακό, πατητή τσιμεντοκονία...Την ρήση όμως δεν την δίνεις με αυτά, την έχεις ήδη δώσει με το υπόστρωμα (όπως και με το πλακάκι, άλλωστε, ρίχνεις πρώτα γεμίσματα ρήσεων.)

Πατητή τσιμεντοκονία για να γεμίσω 2cm, δεν είναι πολύ;  Θα αντέξει επίσης χωρίς να κάνει ρωγμές;

Ρήση υπάρχει ήδη, σκεφτόμουν κάποιο αυτοεπιπεδούμενο που είναι για τέτοια γεμίσματα αλλά σ'αυτή την περίπτωση θα έχανα την ρήση...

Μάλλον για πλακάκι με βλέπω...

• Like 1
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katbo είπε

Πατητή τσιμεντοκονία για να γεμίσω 2cm, δεν είναι πολύ;  Θα αντέξει επίσης χωρίς να κάνει ρωγμές;

Ρήση υπάρχει ήδη, σκεφτόμουν κάποιο αυτοεπιπεδούμενο που είναι για τέτοια γεμίσματα αλλά σ'αυτή την περίπτωση θα έχανα την ρήση...

Μάλλον για πλακάκι με βλέπω...

πατητη 2 εκατοστα ειναι παρα πολυ...

• Like 2
Δημοσ.

καλημέρα,

θέλω να τρίψω και να βάψω κάγκελα βεράντας-κλιμακοστασίου, είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να μου προτείνετε τι υλικά να πάρω. (θα ρωτήσω και στο χρωματοπωλείο αλλά ήθελα απο πριν μια γνώμη απο εδώ )

ο "μάστορας" εργολάβος-απατεώνας που πληρώθηκε για αυτό το καλοκαίρι του 2020, πέρασε το χρώμα κατευθείαν χωρίς να τρίψει και είναι όλα σκουριασμένα απο πέρυσι δηλαδή, ούτε χειμώνα δεν εβγαλαν.. (αφήστε που έχω υποψία οτι πέρασε το πλαστικό που έβαφε μέσα στο σπίτι και δε πήρε καν χρωμα για μέταλα)

τρίβουμε με το χέρι ή μπορώ για να τελειώνω γρήγορα να χρησιμοποιήσω τριβείο ? (μήπως κάνω όμως ζημιά με το τριβείο ?)

έχω ένα απο Κινα topshack του 10ευρου..

https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS-SD2-130W-Mouse-Detail-Sander-Small-Sander-with-12Pcs-Sandpapers-Dust-Collection-Box-Hand-Sander-EU-or-US-Plug-p-1917774.html

Δημοσ.

Στο παρακάτω έχουμε λύση ή πρέπει να φύγει όλη η κάσα;

Θα βαφτεί τοίχος και πόρτα οπότε μπορεί κάπως να βιδωθεί και να καλυφθεί με στόκο;

IMG_20220508_141548.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Στο παρακάτω έχουμε λύση ή πρέπει να φύγει όλη η κάσα;

Θα βαφτεί τοίχος και πόρτα οπότε μπορεί κάπως να βιδωθεί και να καλυφθεί με στόκο;

IMG_20220508_141548.jpg

Μόνο στοκάρισμα θα έκανα εγώ με φύσιγγα ακρυλικού. 

Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω για να μιλάς για βίδωμα.

Δημοσ.

ΣΟΣ επείγον! Τι κάνουμε σε αυτήν εδώ τη διαρροή; Είναι μικρή, 1-2 σταγόνες/λεπτό. Θα μεγαλώσει όμως γιατί έχει σκουριά. Φέτα σε παλιού τύπου σώμα καλοριφέρ. Να βάλω κάποια κόλλα, κάποιο σιδηρόστοκο, κάτι άλλο; Τρίβω να φύγει η σκουριά, ή προτιμώ αντισκωριακό;

278766769_2955217331367411_8628300626646953347_n.jpg

278794821_5168315179892244_2157588650263021777_n.jpg

Δημοσ.
Just now, Doubt said:

Μόνο στοκάρισμα θα έκανα εγώ με φύσιγγα ακρυλικού. 

Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω για να μιλάς για βίδωμα.

Το σπρώχνω με το δάχτυλο και μετακινείται η κάσα (!), μόνο από την μια πλευρά.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι βιδωμενη; Την βλέπω σαν κολλημένη κάπως.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

ΣΟΣ επείγον! Τι κάνουμε σε αυτήν εδώ τη διαρροή; Είναι μικρή, 1-2 σταγόνες/λεπτό. Θα μεγαλώσει όμως γιατί έχει σκουριά. Φέτα σε παλιού τύπου σώμα καλοριφέρ. Να βάλω κάποια κόλλα, κάποιο σιδηρόστοκο, κάτι άλλο; Τρίβω να φύγει η σκουριά, ή προτιμώ αντισκωριακό;

278766769_2955217331367411_8628300626646953347_n.jpg

278794821_5168315179892244_2157588650263021777_n.jpg

Καλησπέρα, χρειάζεται αντικατάσταση, δε μπορείς να κάνεις κάτι. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Στην Ελλάδα δεν βιδωνονται οι κάσες συνήθως παρά μόνο με αφρό στηρίζονται συνήθως εκτός από laminate κτλμ

3 ώρες πριν, Silenzio είπε

καλημέρα,

θέλω να τρίψω και να βάψω κάγκελα βεράντας-κλιμακοστασίου, είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να μου προτείνετε τι υλικά να πάρω. (θα ρωτήσω και στο χρωματοπωλείο αλλά ήθελα απο πριν μια γνώμη απο εδώ )

ο "μάστορας" εργολάβος-απατεώνας που πληρώθηκε για αυτό το καλοκαίρι του 2020, πέρασε το χρώμα κατευθείαν χωρίς να τρίψει και είναι όλα σκουριασμένα απο πέρυσι δηλαδή, ούτε χειμώνα δεν εβγαλαν.. (αφήστε που έχω υποψία οτι πέρασε το πλαστικό που έβαφε μέσα στο σπίτι και δε πήρε καν χρωμα για μέταλα)

τρίβουμε με το χέρι ή μπορώ για να τελειώνω γρήγορα να χρησιμοποιήσω τριβείο ? (μήπως κάνω όμως ζημιά με το τριβείο ?)

έχω ένα απο Κινα topshack του 10ευρου..

https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS-SD2-130W-Mouse-Detail-Sander-Small-Sander-with-12Pcs-Sandpapers-Dust-Collection-Box-Hand-Sander-EU-or-US-Plug-p-1917774.html

Οι περισσότεροι επαγγελματίες που σέβονται τον εαυτό τους το ίδιο θα έκαναν καθως έχουν πολλές δουλειές και δε γίνεται να χάνουν χρόνο. .

Δε ξέρω τι σχέδιο έχουν τα κάγκελα σου αλλά γενικά δε γίνεται δουλειά με τέτοια εργαλεία εκτός αν έχεις ταμπλαδες κτλ. Οι βαριές σκουριές με καμία συρματοβουρτσα. Μετά περνάς ασταρι αντισκωριακο τρίβεις με το χέρι ελαφρά και αν χρειαστεί ξανάπερνας και στο τέλος βάφεις.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Αυτές οι κάσες είναι με σίδερα εσωτερικά στο τοίχο. Αν κουνιέται, το μόνο που μπορείςνα κάνεις είναι να τη βιδωσεις όπως είναι. Απλά χρειάζεσαι μακριά τρυπάνια ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις την κασα , και να τρυπήσεις τον τοίχο. Οσον αφορα τη ρωγμη , την ανοίγεις λίγο περισσότερο και την κλείνεις με ακρυλικό στόκο πιστολιού.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2022 στις 12:20 ΜΜ, katbo είπε

Πολλές οι λύσεις στην αγορά (από τις πιο απλές και μπακαλορεά, μέχρι τις πιο σύνθετες) :

α) Revinex, 

β) Ίνες πολυπροπυλενίου, 

γ) Υαλόπλεγμα. 

δ) Συνδυασμοί των παραπάνω.

Και πόσες ακόμα. Όλα φυσικά σε άμεσο συσχετισμό με τα φορτία χρήσης. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
1 ώρα πριν, troi.g είπε

Καλησπέρα, χρειάζεται αντικατάσταση, δε μπορείς να κάνεις κάτι. 

Πω ρε γμτ, και είναι ακριβά αυτά τα σπορ. Τελοσπάντων...

Την κάνει υδραυλικός ή άλλος επαγγελματίας αυτή τη δουλειά; Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι αντίστοιχο...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Την κάνει υδραυλικός ή άλλος επαγγελματίας αυτή τη δουλειά; Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι αντίστοιχο...

Υδραυλικός, αλλά δεν είναι ανάγκη να γίνει αύριο.

Κλείσε τους διακόπτες, άστο να αδειάσει σε ένα δοχείο από κάτω και το αλλάζεις την επόμενη χειμερινή σεζόν.

1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε

Δες μήπως κάνεις δουλειά με σκέτες βίδες, τέτοιες.

https://www.mahibo.gr/category-263/a.hi.bo/

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Υδραυλικός, αλλά δεν είναι ανάγκη να γίνει αύριο.

Δυστυχώς δεν κάνει πλήρη κύκλο ο ένας διακόπτης, ο πάνω, που είναι λογικά ο εισροής... Τι να κάνω, να κλείσω μόνο τον κάτω; Θα συνεχίσει να έχει πίεση νομίζω. Ή να πιάσω μία πένσα να δω αν θα έρθει πλήρη βόλτα ο πάνω; Φοβάμαι μην κάνω καμιά πλημμύρα και χρειαστώ υδραυλικό με... ελικόπτερο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Δυστυχώς δεν κάνει πλήρη κύκλο ο ένας διακόπτης

βγάλε το μαύρο καπάκι και αν είσαι τυχερός και έχει στυπιοθλίπτη λάσκαρε τον και θα γυρνά εύκολα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...