gsisr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 όχι άντε να είναι και μισό μέτρο πιο αριστερά αλλά και μισό μέτρο πιό πάνω.
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, gsisr είπε όχι άντε να είναι και μισό μέτρο πιο αριστερά αλλά και μισό μέτρο πιό πάνω. Ο ηλεκτρολόγος μπορεί να το φέρει τότε. Λίγο μερεμετακι θέλει,αλλά καλό θα ήταν να το έκανες από πριν. (Καλά που δεν έχεις βάψει ακόμα ) 1
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 9:31 ΜΜ, stelios18120 είπε Πλακάκι κολλάει επάνω Δεν είναι για πολλά πολλά σκαψίματα. Υπάρχουν με διαφορετικά εκατοστά πάχος και γενικά υπάρχουν διάφορα που μπορείς να κάνεις πολλές κατασκευές και σχετικά φθηνά. Στέλιο θεωρείς καλύτερη λύση για μπάνιο (που όπως και να έχει θα μπει επάνω πλακάκι) αυτό ή ανθυγρη γυψοσανιδα;
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Στέλιο θεωρείς καλύτερη λύση για μπάνιο (που όπως και να έχει θα μπει επάνω πλακάκι) αυτό ή ανθυγρη γυψοσανιδα; Και τα δύο θεωρώ "ακαταλληλα" και αρκετά επίφοβα,γιατί το utong τραβάει την υγρασία σαν μαγνητης, η γυψοσανίδα (ακόμα και ανθυγρη) σε μπάνιο με νερά και υδρατμούς όλη μέρα είναι επίφοβη αρκετά Πλακάκι παραμένει η σταθερή,σίγουρη και απλή (φθηνή) λύση 1
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και τα δύο θεωρώ "ακαταλληλα" και αρκετά επίφοβα,γιατί το utong τραβάει την υγρασία σαν μαγνητης, η γυψοσανίδα (ακόμα και ανθυγρη) σε μπάνιο με νερά και υδρατμούς όλη μέρα είναι επίφοβη αρκετά Πλακάκι παραμένει η σταθερή,σίγουρη και απλή (φθηνή) λύση Πλακάκι θα μπει όπως και να έχει. Για τη δόμηση σκέφτομαι τι θα ήταν καλύτερο μιας και τώρα τελειώνω τη διαμόρφωση 7 λεπτά πριν, divo είπε ψηφίζω Yton. Μεγαλύτερη αντοχή σε χτυπήματα και καταπόνηση.🙂 Εκτος αν βαλεις τσιμεντοσανιδα ανθυγρη. Και μετα πλακακι. Η τσιμεντοσανιδα μετά ξεφεύγει θεωρώ οικονομικά και αρχίζει να αξίζει το ytong. Το θέμα μου σε κάθε περίπτωση είναι να αποφύγω το σοβά και να μπει απευθείας πλακάκι
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Η τσιμεντοσανιδα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! Μην λέτε για τσιμεντοσανιδα,εκτός και αν έχετε αρκετά €€€ στην άκρη και σας περισσεύουν. Γιατί να αποφύγεις το σοβαντισμα; Δεν έχει μεγάλο κόστος + ότι το πλακάκι κάθεται άριστα με την σωστή μέθοδο που κάνουμε πάντα (σοβαντισμα και μετά πλακάκι)
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Η τσιμεντοσανιδα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ! Μην λέτε για τσιμεντοσανιδα,εκτός και αν έχετε αρκετά €€€ στην άκρη και σας περισσεύουν. Γιατί να αποφύγεις το σοβαντισμα; Δεν έχει μεγάλο κόστος + ότι το πλακάκι κάθεται άριστα με την σωστή μέθοδο που κάνουμε πάντα (σοβαντισμα και μετά πλακάκι) Όντως η τσιμεντοσανιδα είναι πανάκριβη. Θελω να αποφύγω το σοβάντισμα λόγω κόστους για αυτό και αρχικά σκέφτηκα την ανθυγρη
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Όντως η τσιμεντοσανιδα είναι πανάκριβη. Θελω να αποφύγω το σοβάντισμα λόγω κόστους για αυτό και αρχικά σκέφτηκα την ανθυγρη Πόσα τμ είναι το σοβαντισμα που θα κάνεις; Τόσα πολλά τμ εχεις να κάνεις και θέλεις να το αποφύγεις;
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Πόσα τμ είναι το σοβαντισμα που θα κάνεις; Τόσα πολλά τμ εχεις να κάνεις και θέλεις να το αποφύγεις; Επιφάνεια σε τμ βγαίνει περίπου 47 τμ
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Επιφάνεια σε τμ βγαίνει περίπου 47 τμ Σοβαντισμα κανονικά. Άσε τα υπόλοιπα δεν θα σου βγει σε καλό.... (Γνώμη μου βέβαια) 1
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Σοβαντισμα κανονικά. Άσε τα υπόλοιπα δεν θα σου βγει σε καλό.... (Γνώμη μου βέβαια) Άρα ytong και σοβάς. Άντε να δούμε αν θα έρθει μάστορας αυτή τη φορά για τόσο “μικρή” δουλειά και να δούνε τι θα πει..! 😛 αυτο που ηλπιζα για να είμαι ειλικρινής ήταν να μπορώ να κολλήσω απευθείας πάνω στο ytong πλακάκι για να μειώσω το κόστος μου γιατί δεν υπάρχει σάλιο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, paylidis είπε Άρα ytong και σοβάς. Άντε να δούμε αν θα έρθει μάστορας αυτή τη φορά για τόσο “μικρή” δουλειά και να δούνε τι θα πει..! 😛 αυτο που ηλπιζα για να είμαι ειλικρινής ήταν να μπορώ να κολλήσω απευθείας πάνω στο ytong πλακάκι για να μειώσω το κόστος μου γιατί δεν υπάρχει σάλιο Αν δεν υπάρχει σάλιο, περιμένεις και μαζεύεις χρήματα ώστε να γίνει σωστά η δουλειά σου Αλλιώς θα κάνεις λειψες και πρόχειρες δουλειές και θα πάνε τσαμπα τα €€€ και ο κοπος που έχεις ριξει έως τώρα. 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μια γωνία του τοίχου βγήκε υγρασία, την καθάρισα με αντιμουχλικό σπρέι και φαίνεται εντάξει τώρα. Να περάσω το σημείο με ένα αντιμουχλικό χρώμα και πάνω από αυτό το χρώμα του τοίχου; Θα το προστατέψω από το να ξαναβγεί; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από zio10
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ξανααναφερω ότι στο ytong (αλφαμπλοκ) το θέμα του είναι η υγρασια,την οποία "υποφερει" καθώς ειναι ένα από τα μεγάλα του μειονεκτήματα,καθώς την απορροφάει σαν σφουγγάρι. Καλό θα ήταν τοτε να γίνει πολύ καλή δουλειά με την κόλλα,εφόσον δεν θέλεις να κάνεις σοβαντισμα (κακώς για εμένα) αλλά οκ,εντάξει αφού είναι τα οικονομικα στην μέση οκ... Είναι πορώδες υλικο (όποτε θέλει σοβαντισμα και βάψιμο) αλλά εφόσον θέλεις να γλυτωσεις,βάλε μια καλή κόλλα,σωστό μάστορα και κόλλησε πλακάκι μετά Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120 1
papoys1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, zio10 είπε Σε μια γωνία του τοίχου βγήκε υγρασία, την καθάρισα με αντιμουχλικό σπρέι και φαίνεται εντάξει τώρα. Να περάσω το σημείο με ένα αντιμουχλικό χρώμα και πάνω από αυτό το χρώμα του τοίχου; Θα το προστατέψω από το να ξαναβγεί; Μάλλον ακατάλληλη εποχή γιατί μπορεί να μη στεγνώσει καλά και να κλείσεις την υγρασία μέσα.Γνώμη μου άστο να φτιάξει ο καιρός να στεγνώσει καλά να μην έχει υγρασία ο τοίχος και τότε το φτιάχνεις όπως λες. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις