Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, userAnon είπε

image.jpeg.bc3d038a13e53a0c598e068a61f7e653.jpeg

όχι ότι σώζομαι αλλα θα βοηθήσει... ελπίζω επίσης ότι δεν εχουμε ΚΑΘΕ χρονο ελπίδες και αριαδνες...

περυσι καναμε στεγανοποίηση, για αυτό μόλις άκουσα τρύπες σκιαχτηκα..

πράγματι, δεν το ήξερα το υλικό. Μόλις γύρισα από το πρωί και αφού πήγα σε 1-2 μάντρες με υλικά έπεσα πάνω τους και τα πήρα. διάσταση 60*25 και θα τα κόψω στην μέση... λένε ότι θέλουν ειδικό πριόνι θα δοκιμάσω με απλό να δω αν κάνω την δουλειά μου...

Σκούφο γάντια κασκόλ μπουφάν φτιάρι και καθάρισμα... Καλό θα κάνει το σήκωμα βέβαια, αλλά ΠΟΛΥ χιόνι ρε φίλε!!!
Όντως φτιάξε κανένα σκεπαστράκι να τα έχεις από κάτω και tip κλείσε με πλαγιοκάλυψης την βόρεια πλευρά να κόψει τον βοριά, για να κάνει λιγότερα defrost η μονάδα. Πολεοδομικά βέβαια θεωρείται παράβαση, αλλά...

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

κλείσε με πλαγιοκάλυψης την βόρεια πλευρά να κόψει τον βοριά, για να κάνει λιγότερα defrost η μονάδα

έτσι ήμουν φέτος (φτυάριζα 11 το βράδυ :( )

κάτι θέλω να κάνω για την βορεινή πλευρά. Σκεφτόμουν αν μπορούσα να βάλω στα πλαινά ένα κομμάτι plexiglass για να τα βο προστατεύει λίγο. εξήγησε τι εννοείς να κλείσω με πλαγιοκάλυψη την βορεινή πλευρά..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, userAnon είπε

έτσι ήμουν φέτος (φτυάριζα 11 το βράδυ :( )

κάτι θέλω να κάνω για την βορεινή πλευρά. Σκεφτόμουν αν μπορούσα να βάλω στα πλαινά ένα κομμάτι plexiglass για να τα βο προστατεύει λίγο. εξήγησε τι εννοείς να κλείσω με πλαγιοκάλυψη την βορεινή πλευρά..

Άμα τα σκεπάσεις με λαμαρίνα ή κάτι, στην βόρεια πλευρά να βάλεις μια λαμαρίνα πλαγιοκάλυψης για να κόβει τον αέρα. Αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Άμα τα σκεπάσεις με λαμαρίνα ή κάτι, στην βόρεια πλευρά να βάλεις μια λαμαρίνα πλαγιοκάλυψης για να κόβει τον αέρα. Αυτό.

εντάξει αυτό θα το κάνω...

εντωμεταξύ για τον ήλιο, βρήκα πριν μερικές μέρες αυτό, και ήδη πήρα απο jumpo ηλιοπροστασίες να τις προσαρμώσω..

Thinkmay Mini Split Air Conditioner Heat Pump Cover, Waterproof Split AC Unit Cover Condenser Compressor Leaf Guard Sun Shade UV Defense Outdoor Window Air Conditioning Cover- 31x15 inches : Amazon.in: Home & Kitchen

Σαν τις κούκλες θα τα έχω. Θα τους αλλάζω "ρούχα" ανάλογα την εποχή :Ρ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εσυ φταις που δεν τον φωνάζεις να την φτιάξει.

Λες να μην τον φώναξα !!!

Άλλος είναι ο προβληματισμός μου: αφού χάλασε χωρίς χρήση, μήπως ξανασυμβεί !!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Λες να μην τον φώναξα !!!

Άλλος είναι ο προβληματισμός μου: αφού χάλασε χωρίς χρήση, μήπως ξανασυμβεί !!!

Οταν την έβαλε την πόρτα δεν την δοκιμάσατε;

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, manolis940 είπε

Η δικιά μου εξωτερική πόρτα έχει πάνω στην γλώσσα της κλειδαριάς κάτι σαν διακόπτη και την αποτρέπει απ' το να κλείσει. Κοίταξε αν έχει και η δικιά σου, στείλε και μία φωτογραφία αν θες. Δυστηχώς δεν βρίσκω παρόμοια στο internet για να στην δείξω και τώρα δεν είμαι σπίτι.

Μυστήριο.

Μόνο αν είναι σκάρτη η κλειδαριά.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Οταν την έβαλε την πόρτα δεν την δοκιμάσατε;

Άλλαξα όλα τα κουφώματα και την κυρια είσοδο.

Δεν έκανα έλεγχο μια προς μια πόρτα. Που να το φανταστώ !

Το σπίτι ανακαινίζεται και ήταν άδειο, οπότε η πόρτα δεν έκλεινε, αλλά δεν το πρόσεξα. Τώρα, που έφερα τα έπιπλα το διαπιστώσα.

Απορώ, πως του έκλεισε του μάστορα, όταν έβαλε την πόρτα. Εκτός αν το είδε.

ΥΓ. Η πόρτα δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Εκκρεμεί η χειρολαβή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μυστήριο.

Άλλαξα όλα τα κουφώματα και την κυρια είσοδο.

Δεν έκανα έλεγχο μια προς μια πόρτα. Που να το φανταστώ !

Το σπίτι ανακαινίζεται και ήταν άδειο, οπότε η πόρτα δεν έκλεινε, αλλά δεν το πρόσεξα. Τώρα, που έφερα τα έπιπλα το διαπιστώσα.

Απορώ, πως του έκλεισε του μάστορα, όταν έβαλε την πόρτα. Εκτός αν το είδε.

ΥΓ. Η πόρτα δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Εκκρεμεί η χειρολαβή.

Αφού εκκρεμεί η κλειδαριά,  μηπως έχει πάνω της κάποιο σύστημα που την κλείνει?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, troi.g είπε

Αφού εκκρεμεί η κλειδαριά,  μηπως έχει πάνω της κάποιο σύστημα που την κλείνει?

Σκέφτηκα, μήπως δεν πιάνει.

Αλλά, και δυνατά να σπρώξεις, πάλι δεν κουμπώνει.

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Μονο σε εσένα αυτά.

Ρε φίλε, άσε τα σχόλια.

Δεν έχουμε όλοι ούτε τις ίδιες ικανότητες, ούτε το ίδιο IQ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2022 στις 3:14 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Μυστήριο.

Όχι, δεν είναι θέμα σκάρτης κλειδαριάς. Κάποιες κλειδαριές έχουν αυτό το χαρακτηριστικό και είναι και αρκετά χρήσιμο, διότι όταν κάνεις εργασίες έξω για παράδειγμα, δεν φοβάσαι ότι ο αέρας θα σου κλείσει την πόρτα. Όταν ο διακόπτης είναι στην κατάλληλη θέση γι αυτή την λειτουργία, όση δύναμη και να βάλεις η πόρτα δεν παίζει να κλείσει

Edit: Τώρα μπορώ να σου δείξω τέτοια κλειδαριά στο σπίτι των γονιών μου, όμως μάλλον κάτι συνέβη και έχουν αφαιρέσει τον συγκεκριμένο διακόπτη. Πάντως αν έχει και εσένα θα τον βρεις σε αυτό το σημείο.

IMG_20220502_104950.jpg.9a2d72b373bc13ddef613473858afa41.jpg

Επεξ/σία από manolis940
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καμιά ιδέα πως μπορώ να ξεκολλήσω τις βίδες στην κλειδαριά; Με κατσαβίδι όσο και αν προσπάθησα δεν ξεβιδώνουν.

DSCI0451.JPG

DSCI0452.JPG

Δημοσ.

Μόνο με κατσαβίδι μπορείς.

Φρόντισε να έχεις καθαρίσει καλά τις οπές και να βρεις το κατάλληλο κατσαβίδι ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή πρόσφυση.

Αν δεν σε πειράζει να χαλάσεις το χρώμα και διαθέτεις καμινέτο θα σου έλεγα να τις ζεστάνεις πρώτα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, infini είπε

Καμιά ιδέα πως μπορώ να ξεκολλήσω τις βίδες στην κλειδαριά; Με κατσαβίδι όσο και αν προσπάθησα δεν ξεβιδώνουν.

DSCI0451.JPG

DSCI0452.JPG

Mε το κλασσικό πράσινο ίσιο κατσαβίδι που μπορείς να το χτυπήσεις απο πίσω με σφυρί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...