Doubt Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Insane84 είπε Καλημέρα σε όλους. Είναι απαραίτητο σε νέα σοβατισμένη επιφάνεια να βάψουμε η μπορεί να μείνει κι έτσι? Το ξέρω ότι σε μερικούς μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση. Την επιείκεια σας.... "Μέσα" ή "έξω"; Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως.
Insane84 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Doubt είπε "Μέσα" ή "έξω"; Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως. Μέσα
villasg Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Insane84 είπε Καλημέρα σε όλους. Είναι απαραίτητο σε νέα σοβατισμένη επιφάνεια να βάψουμε η μπορεί να μείνει κι έτσι? Το ξέρω ότι σε μερικούς μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση. Την επιείκεια σας.... απο το 1987 ειχα το απο κατω σπιτι στον σοβα . Φετος το εβαψα 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Insane84 είπε Καλημέρα σε όλους. Είναι απαραίτητο σε νέα σοβατισμένη επιφάνεια να βάψουμε η μπορεί να μείνει κι έτσι? Το ξέρω ότι σε μερικούς μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση. Την επιείκεια σας.... Οχι Δεν είναι απαραίτητο
snet Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 στο χωριό είχα ξύλινο πάτωμα αλλά λόγω υγρασίας αχρηστεύτηκε και ξηλώθηκαν όλα! τι δάπεδο μου προτείνετε να βάλω τώρα;🙂
Doubt Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, snet είπε στο χωριό είχα ξύλινο πάτωμα αλλά λόγω υγρασίας αχρηστεύτηκε και ξηλώθηκαν όλα! τι δάπεδο μου προτείνετε να βάλω τώρα;🙂 Υγρασία για ποιο λόγο; Ισόγειο;
snet Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Υγρασία για ποιο λόγο; Ισόγειο; όχι διαρροή από σωλήνα, είναι και ισόγειο από την μια μεριά 1ος όροφος από την άλλη (κεκλιμένο επίπεδο)😅
mechpanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, snet είπε στο χωριό είχα ξύλινο πάτωμα αλλά λόγω υγρασίας αχρηστεύτηκε και ξηλώθηκαν όλα! τι δάπεδο μου προτείνετε να βάλω τώρα;🙂 Ω ρε φίλε!!! Αυτό σημαίνει ότι θα τα ξηλώσεις όλα πατώματα καδρόνια κλπ;;;!!! Θα πρέπει να κάνεις και γεμίσματα μετά; Μεγάλη βαβούρα, ε...
margaritagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλημέρα, γνώμη για πάγκο κουζίνας corian vs γρανίτη???
Speculoos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, margaritagr είπε Καλημέρα, γνώμη για πάγκο κουζίνας corian vs γρανίτη??? Aν σου αρέσει αυτό το look σε πάγκο, τότε το corian είναι πολύ πιο user friendly. Υποτίθεται ότι δεν του αρέσουν οι χαρακιές και να βάζεις μια ζεστή κατσαρόλα ή ένα ταψί, αλλά αν έχεις εμπειρία από ένα οποιοδήποτε τραπέζι τότε είναι σχεδόν αυτόματη κίνηση να μην κόψεις τα λαχανικά κατευθείαν στον πάγκο ή να ακουμπήσεις την κατσαρόλα σε μια πετσέτα ή ένα σουπλά. Εδώ είναι πολύ δημοφιλές και το silestone (quartz είναι βασικά χωρίς να έχει το faux marbré λουκ).
margaritagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 49 λεπτά πριν, Speculoos είπε Aν σου αρέσει αυτό το look σε πάγκο, τότε το corian είναι πολύ πιο user friendly. Υποτίθεται ότι δεν του αρέσουν οι χαρακιές και να βάζεις μια ζεστή κατσαρόλα ή ένα ταψί, αλλά αν έχεις εμπειρία από ένα οποιοδήποτε τραπέζι τότε είναι σχεδόν αυτόματη κίνηση να μην κόψεις τα λαχανικά κατευθείαν στον πάγκο ή να ακουμπήσεις την κατσαρόλα σε μια πετσέτα ή ένα σουπλά. Εδώ είναι πολύ δημοφιλές και το silestone (quartz είναι βασικά χωρίς να έχει το faux marbré λουκ). Έχεις καθόλου εικόνα για αντοχή στο χρόνο? Συνήθως όσοι βάζουν corian επιλέγουν το άσπρο το οποίο θα με φοβιζε λίγο στο κατά πόσο μπορεί να κιτρινίζει με τον καιρό
Speculoos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Έχεις καθόλου εικόνα για αντοχή στο χρόνο? Συνήθως όσοι βάζουν corian επιλέγουν το άσπρο το οποίο θα με φοβιζε λίγο στο κατά πόσο μπορεί να κιτρινίζει με τον καιρό Προσωπική εμπειρία όχι. Φίλος έβαλε πριν 6 χρόνια, όχι πολύ παλιά δηλαδή. Δεν έχει δει κιτρινίλα ή spots παλιοκαιρισμένου πάγκου. Του είχαν πει βέβαια ότι με το χρόνο χάνει την όποια γυαλάδα είχε και βγάζει μια θαμπάδα χωρίς όμως να αλλάζει το χρώμα. Πιο πολύ θα το φοβόμουν αν πότιζε από ξεχασμένο λεκέ από καφέ πχ αν και είναι επίσης μικρή η πιθανότητα. 1
snet Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mechpanos είπε Ω ρε φίλε!!! Αυτό σημαίνει ότι θα τα ξηλώσεις όλα πατώματα καδρόνια κλπ;;;!!! Θα πρέπει να κάνεις και γεμίσματα μετά; Μεγάλη βαβούρα, ε... έχω ξηλώσει ήδη! έχω μείνει με το τσιμέντο! Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από snet
troi.g Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 40 λεπτά πριν, snet είπε έχω ξηλώσει ήδη! έχω μείνει με το τσιμέντο! Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις πλακάκι. Πιο παγωμένο σιγουρα, αλλά θα ξενοιασεις για πολλά χρόνια. Αν δεν έχεις καλοριφέρ Καλό είναι αν μπορείς να στρώσεις σωλήνες τώρα. ή μηπως περασεις σπιράλ ηλεκτρολογικα , μηπως στο μέλλον θελεις να περάσεις κάποιο καλώδιο από τον ένα τοίχο στον άλλον. Π.χ συναγερμό. Αν χρειάζεται πολύ γέμισμα, πάνω από 10 πόντους, θα μπορούσες να έβαζες και κάποιο μονωτικό 3αρι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις