Doubt Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό πάντως είναι μάρκα και όχι κανονικό όνομα ;ρ κάνε αναζήτηση "τριβείο καμηλοπάρδαλη" 22 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό πάντως είναι μάρκα και όχι κανονικό όνομα ;ρ Δεν είναι εργαλεία, αλλά close enough. https://www.skroutz.gr/s/23229179/Flamingo-Φώκια-Υγρή-Ψυγείου-354ml.html https://www.skroutz.gr/s/16493627/Heronia-Επιτοίχια-Χελώνα-Εξωτερικού-Χώρου-E27-σε-Μπρούτζινο-Χρώμα-13-0008.html https://www.tepse.gr/BC7280A9.el.aspx 2
vins Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, τώρα που άνοιξε ο καιρός, θα ολοκληρώσω την ψησταρια μου και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: με τι να κολλήσω το πορομπετον επάνω που θα κάνω την καμινάδα; Αν βάλω πυραντοχο κονίαμα θα ειναι οκ; Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναδουλεψει αυτό το υλικό. Ευχαριστώ!
Giorgos Nissan Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 καλησπερα....εχω μια μπαλκονοπορτα και εσπασε ο μηχανισμος και δεν ανοιγει πλεον τι κανω? καλησπερα....εχω μια μπαλκονοπορτα και εσπασε ο μηχανισμος και δεν ανοιγει πλεον τι κανω?η μπαλκονοπορτα ειναι αλουμηνενια
Πανος999 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, Giorgos Nissan είπε καλησπερα....εχω μια μπαλκονοπορτα και εσπασε ο μηχανισμος και δεν ανοιγει πλεον τι κανω? καλησπερα....εχω μια μπαλκονοπορτα και εσπασε ο μηχανισμος και δεν ανοιγει πλεον τι κανω?η μπαλκονοπορτα ειναι αλουμηνενια Κατα 95% εχει κολλησει η σπανιολετα.. Οταν μαγκωσε κ εμενα,ειχε χαλασει αυτη κ την αλλαξα...
alfeios Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας Ενας χωρος, το μισο του ισογειου, εχει μεινει απο παλια μονο με τα τουβλα (χωρις σοφά εσωτερικα και χωρις πλακακι) και χρησιμοποιειται σαν οικιακη αποθηκη. Το υπολοιπο σπίτι (υπόλοιπο ισογειο και πρώτος όροφος ) εχει τελειωσει εδω και 25 χρονια. Εφθασε η στιγμη που πρεπει να γινει και αυτο. Η κατοψη ειναι περιπου 45 τετραγωνικα. Χρειαζεται σοφά εσωτερικα και πλακακι. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αντι να σοφατιστει μπορει να γινει επενδυση των εσωτερικων τοιχω με γυψοσανιδες; Σιγουρα ειναι πιο γρηγορο και χωρις πολλη φασαρια, δεν ξερω ομως αν εχει μικρότερο ή μεγαλύτερο κοστος
Maurikycli Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Στις 9/4/2022 στις 10:47 ΜΜ, grfurby είπε Ξερει κανεις που μπορω να βρω λεπτο MDF περιπου 2 χιλιοστα? Σαν αυτο που χρησιμοποιουν για πλάτη κορνιζας. Στο εξωτερικό υπάρχει πάντου αλλα εδω είναι δυσευρετο κατω απο 4 χιλ για τέτοιες περιπτώσεις είναι το hardboard και όχι το mdf Στις 11/4/2022 στις 4:12 ΜΜ, mechpanos είπε Πάρε 2 έτοιμα στηθαία πεζοδρομίου, και κάνε αυτή τη δουλειά! Δεν θα έχεις καθόλου θέμα. Το έχω δει το κάνει φίλος μηχανικός ακριβώς γιατί δεν θέλει να τρυπάει πλάκες. Είστε φίλοι με τον Γιώργο;
DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, Maurikycli είπε για τέτοιες περιπτώσεις είναι το hardboard και όχι το mdf Είστε φίλοι με τον Γιώργο; Στο leroy έχουν mdf 3χιλ , λευκο από τη μία, χρω΄μα mdf από την άλλη. Θα κάνει νομίζω μια χαρά. Στις 9/4/2022 στις 10:47 ΜΜ, grfurby είπε Ξερει κανεις που μπορω να βρω λεπτο MDF περιπου 2 χιλιοστα? Σαν αυτο που χρησιμοποιουν για πλάτη κορνιζας. Στο εξωτερικό υπάρχει πάντου αλλα εδω είναι δυσευρετο κατω απο 4 χιλ 1
mechpanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Maurikycli είπε Είστε φίλοι με τον Γιώργο; Με όλους είμαι φίλος εγώ! Και με το Γιώργο και το Χρήστο το Δημήτρη το Βαγγέλη το Γιάννη τον Άγγελο την Ελένη ΟΛΟΥΣ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Ερωτηση για τους γνώστες, σε ενα μπανιο που ειναι παραληλόγραμμο, όπως μπαινει απο την πορτα σον τοιχο απεναντι τερμα δεξια εχει ενα μικρο παραθυρο. Στον αριστερο τοιχο θα μπει στηλη ντους. Για ντους θα μπει τζαμι απο τοιχο σε τοιχο. Σε ποια πλευρα ειναι πιο σωστο να γινει το κοψιμο απο το πλακακι στην μερια που ειναι το παραθυρο(δεξια) ή στην μερια που ειναι η στηλη(αριστερα).
DrLo Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ερωτηση για τους γνώστες, σε ενα μπανιο που ειναι παραληλόγραμμο, όπως μπαινει απο την πορτα σον τοιχο απεναντι τερμα δεξια εχει ενα μικρο παραθυρο. Στον αριστερο τοιχο θα μπει στηλη ντους. Για ντους θα μπει τζαμι απο τοιχο σε τοιχο. Σε ποια πλευρα ειναι πιο σωστο να γινει το κοψιμο απο το πλακακι στην μερια που ειναι το παραθυρο(δεξια) ή στην μερια που ειναι η στηλη(αριστερα). Αν εννοείς πχ ότι από παράθυρο μέχρι αριστερό τοίχο είναι πχ 10.5 πλακακια, το "ολοκληρο" πλακάκι εγώ θα το έβαζα στο παράθυρο και το "μισο" στο τοίχο. Εξαρτάται όμως τον αριθμό , αν είναι 10.1 πλακάκια, δε θα βάλεις 0.1 πλακάκι αριστερά, μάλλον θα πρέπει να το "μοιράσεις", δηλαδή πχ 0.5+1+1+1+1+1+1+1+1+1+0.6 . το ίδιο και αν συμβεί να πέφτει σε πολύ μικρή "φέτα" στο δεξιά τοίχο (δηλαδή η σειρές κάτω από το παράθυρο). Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από DrLo
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, DrLo είπε Αν εννοείς πχ ότι από παράθυρο μέχρι αριστερό τοίχο είναι πχ 10.5 πλακακια, το "ολοκληρο" πλακάκι εγώ θα το έβαζα στο παράθυρο και το "μισο" στο τοίχο. Εξαρτάται όμως τον αριθμό , αν είναι 10.1 πλακάκια, δε θα βάλεις 0.1 πλακάκι αριστερά, μάλλον θα πρέπει να το "μοιράσεις", δηλαδή πχ 0.5+1+1+1+1+1+1+1+1+1+0.6 . το ίδιο και αν συμβεί να πέφτει σε πολύ μικρή "φέτα" στο δεξιά τοίχο (δηλαδή η σειρές κάτω από το παράθυρο). Καλα τωρα εχει μπει το ολοκληρο στο παραθυρο . Δεν ειμαι εκει να το δω απλα ρωτησα απο περιεργεια. Παντως Ο τοιχος ειναι 170 και τα πλακακια 20χ60 οποτε θελει ουσιαστικα 2,8 πλακακια περιπου
mechpanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Καλα τωρα εχει μπει το ολοκληρο στο παραθυρο . Δεν ειμαι εκει να το δω απλα ρωτησα απο περιεργεια. Παντως Ο τοιχος ειναι 170 και τα πλακακια 20χ60 οποτε θελει ουσιαστικα 2,8 πλακακια περιπου Σωστά μπήκε. Καμία μεμβράνη έβαλες στη ντουζιέρα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, mechpanos είπε Σωστά μπήκε. Καμία μεμβράνη έβαλες στη ντουζιέρα; Αν σου πω ότι μεσα σε όλα αυτά το είχα ξεχάσει; παρόλα αυτά φαντάζομαι ότι όλο και κάποιος Πλακας ή υδραυλικός θα είχε πει κάτι για αυτό
alfeios Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 7:08 ΜΜ, alfeios είπε Καλησπέρα σας Ενας χωρος, το μισο του ισογειου, εχει μεινει απο παλια μονο με τα τουβλα (χωρις σοφά εσωτερικα και χωρις πλακακι) και χρησιμοποιειται σαν οικιακη αποθηκη. Το υπολοιπο σπίτι (υπόλοιπο ισογειο και πρώτος όροφος ) εχει τελειωσει εδω και 25 χρονια. Εφθασε η στιγμη που πρεπει να γινει και αυτο. Η κατοψη ειναι περιπου 45 τετραγωνικα. Χρειαζεται σοφά εσωτερικα και πλακακι. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αντι να σοφατιστει μπορει να γινει επενδυση των εσωτερικων τοιχω με γυψοσανιδες; Σιγουρα ειναι πιο γρηγορο και χωρις πολλη φασαρια, δεν ξερω ομως αν εχει μικρότερο ή μεγαλύτερο κοστος Έχει κάποιος άποψη;
mechpanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Αν σου πω ότι μεσα σε όλα αυτά το είχα ξεχάσει; παρόλα αυτά φαντάζομαι ότι όλο και κάποιος Πλακας ή υδραυλικός θα είχε πει κάτι για αυτό Καλά δεν πειράζει μην τρελαίνεσαι. Απλά βοηθάει σε περίπτωση αστοχίας κάποιου αρμού κλπ, να μην περάσουν υγρασίες κλπ, στην τοιχοποιία. 2 ώρες πριν, alfeios είπε Έχει κάποιος άποψη; Ότι γίνεται, γίνεται! Δεν έχω εικόνα κόστους αλλά παίζει να βγαίνει, πιο φθηνό! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις