Maurikycli Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Στάνταρ θα περάσει υγρασία ανεξαρτήτως θυρίδας επίσκεψης. Κάνε τρύπα εξαερισμού της ψευδοροφης με διπλανό στεγασμένο χώρο
Michalis9619 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα έχω πάνελ για την σκέπη του σπιτιού απλώς όταν βρέχει έχω θέμα ακούγεται αρκετά υπάρχει κάποιος τρόπος για να μειώσω τον θόρυβο η κάποιο υλικό να τοποθετηθεί πάνω στα πάνελ ?
dennis25440 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Στάνταρ θα περάσει υγρασία ανεξαρτήτως θυρίδας επίσκεψης. Κάνε τρύπα εξαερισμού της ψευδοροφης με διπλανό στεγασμένο χώρο Οκ σαν ιδέα δεν μου φαίνεται λάθος θα πρέπει να αναπνέει ο χώρος. Το μπάνιο συνορεύει με την κουζίνα ίσως να μπορούσα να κάνω μια τρύπα στην πάνω μεριά από τα ντουλάπια της κουζίνας που δεν θα είναι ορατή.
imr Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Στις 4/4/2022 στις 10:54 ΜΜ, troi.g είπε Το πιο πιθανό είναι να έχει πετάξει την ασφάλεια του, ο θερμοστατης του θερμοσιφωνου. Επανέρχομαι για τον θερμοσίφωνα. Δεν έχει πέσει ασφάλεια του θερμοστατη και είναι αυτής της μορφής. https://images.app.goo.gl/xBFaN9uG3PtpGWdd7 Οι ασφάλειες στον πίνακα φαινονται οκ αλλά δεν ανάβει το λαμπάκι του θερμοσίφωνα. Να κα ω αλλαγή τον θερμοστάτη?
ThanosR92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω πλαστικό δάπεδο στο σπίτι στο χωριό. Κάτι τέτοιο ας πούμε: https://www.skroutz.gr/s/27031257/Newplan-Πλαστικό-Δάπεδο-PVC-με-Όψη-Ξύλου-469-217906.html Γνωρίζεται τι κόλα θα χρειαστώ και γενικά την διαδικασία τοποθέτησης;
troi.g Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, imr είπε Επανέρχομαι για τον θερμοσίφωνα. Δεν έχει πέσει ασφάλεια του θερμοστατη και είναι αυτής της μορφής. https://images.app.goo.gl/xBFaN9uG3PtpGWdd7 Οι ασφάλειες στον πίνακα φαινονται οκ αλλά δεν ανάβει το λαμπάκι του θερμοσίφωνα. Να κα ω αλλαγή τον θερμοστάτη? Έχεις βρει που είναι το κουμπακι ασφαλειας του θερμοστατη?
imr Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, troi.g είπε Έχεις βρει που είναι το κουμπακι ασφαλειας του θερμοστατη? Ναι είναι κατω από τον διακόπτη αλλά δεν έχει πεταχτει
troi.g Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, imr είπε Ναι είναι κατω από τον διακόπτη αλλά δεν έχει πεταχτει Δε πετάγεται πολύ ώστε να φαίνεται. Δοκίμασε με κάτι μυτερό και πίεσε το. Εάν το έχεις κάνει, τότε οκ, χρειάζεται αντικατάσταση. Έχεις βάλει δοκιμαστικό να δεις ότι πάει ρεύμα μέχρι το θερμοστατη , σωστά? 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Είχα πάρει ένα καπάκι φρεατίου μαντέμι. Παρατηρησα μετά πως είχε μια τρύπα μικρή κοντά στο εκατοστό από τη κατασκευή του. Πήγα και το άλλαξα. Πιστεύετε πως δεν είχε νόημα που το άλλαξα;
mechpanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα. Θέλω να βάλω πλαστικό δάπεδο στο σπίτι στο χωριό. Κάτι τέτοιο ας πούμε: https://www.skroutz.gr/s/27031257/Newplan-Πλαστικό-Δάπεδο-PVC-με-Όψη-Ξύλου-469-217906.html Γνωρίζεται τι κόλα θα χρειαστώ και γενικά την διαδικασία τοποθέτησης; Τίποτα ρίξε ένα αυτοεπιπεδούμενο πρώτα αν έχεις σκέτο τσιμέντο ή τίποτα αν έχεις πλακάκι, και άσ'το πλωτό αφήνοντας μισό με ένα πόντο περιθώριο περιμετρικά για συστολές διαστολές. 1
Doubt Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, mechpanos είπε Τίποτα ρίξε ένα αυτοεπιπεδούμενο πρώτα αν έχεις σκέτο τσιμέντο ή τίποτα αν έχεις πλακάκι, και άσ'το πλωτό αφήνοντας μισό με ένα πόντο περιθώριο περιμετρικά για συστολές διαστολές. Χωρίς καθόλου κόλα εννοείς; Να ρωτήσω με την ευκαιρία... Για μωσαϊκό με φθορές (αρκετές), θα ήταν κατάλληλη λύση το PVC? Αυτοκόλλητο ή έτσι σκέτο χωρίς κόλα; Και τι προεργασία θα έπρεπε να γίνει;
troi.g Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Είχα πάρει ένα καπάκι φρεατίου μαντέμι. Παρατηρησα μετά πως είχε μια τρύπα μικρή κοντά στο εκατοστό από τη κατασκευή του. Πήγα και το άλλαξα. Πιστεύετε πως δεν είχε νόημα που το άλλαξα; Καλά έκανες, γιατί έχει φόβο εάν πατάει αμάξι πάνω του να σπάσει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, troi.g είπε Καλά έκανες, γιατί έχει φόβο εάν πατάει αμάξι πάνω του να σπάσει. Δε παει αμαξι σε αυτο, πηγαινει σε άλλο που ειναι Α κλασης. Πιο πολυ επειδη εχει καλωδια δε θελω να μπαινει νερο οσο γινεται.Το Α κλασης σκεφτομαι να το αλλαξω σε Β επειδη περναει αυτοκινητο. Για καποιο λογω ενας μηχανικος μου ειπε πως ειναι ενταξει για αυτοκινητο το Α βεβαια..
troi.g Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Δε παει αμαξι σε αυτο, πηγαινει σε άλλο που ειναι Α κλασης. Πιο πολυ επειδη εχει καλωδια δε θελω να μπαινει νερο οσο γινεται.Το Α κλασης σκεφτομαι να το αλλαξω σε Β επειδη περναει αυτοκινητο. Για καποιο λογω ενας μηχανικος μου ειπε πως ειναι ενταξει για αυτοκινητο το Α βεβαια.. Τι διάσταση έχει αυτό που πατάει το αμάξι?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, troi.g είπε Τι διάσταση έχει αυτό που πατάει το αμάξι? 40 επι 60 νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις