Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ultimategr είπε

Είναι επώνυμης εταιρείας,ίσως να ήθελε να το άφηνα 2-3 μέρες ακομα για να στεγνώσει περισσοτερο.Το λάθος μου είναι ότι πήρα έτοιμο στόκο για ευκολια,πάντα χρησιμοποιούσα στόκο σε σκόνη.

Θα δοκιμάσω στόκο σκόνη και patafix.

Γιατί δε μας λες τι είναι. Μπας και είχε λήξει; Θεωρητικά δε θα έπρεπε να ξεκολλάει.

4 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Αν η ολη ιστορια ειναι για να φυτέψεις αγγουρια και ντοματες δεν χρειάζεται τιποτα ,καλα σου ειπαν.Δεν αξιζει τα φραγκα δηλαδη Αντε κανα αυλακι να το προστατευσεις απο τα νερα.

Είναι για να διαμορφωθεί χώρος

4 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Προς τα αριστερά συνεχίζει η ανηφόρα;

Ναι. Δεξιά έρχεται ίσα με το έδαφος μετά από κάτι μετρα αλλα είναι περίεργο καθώς έχει μπάζα και έχει πέσει προς το τέλος.

8 ώρες πριν, hp8 είπε

Παρτέρια  ενοουσα  λωρίδες 3- 3,5  μέτρα φάρδος καθ όλο το μήκος και 1 μ ύψος  σε 2 επίπεδα πριν γίνει η ολική εσκαφη

μια άλλη λύση είναι και της φωτο 20 - 30 πόντους μακρυά από το πρανέςκανα μετρο υψος  και οτι πέφτει να μένει εκεί και σιγά σιγα θα γινει τοιχος απο μονος του

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1394414140_.png.ef595cb1a798142a2f63dbe6df3a32cf.png

Λέω να γίνει ένα deck αλλά σε περίπτωση που βάλω πχ συρματοκιβωτια μπροστά μετά δε θα μπορώ να κάνω πολλά.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Αν η ολη ιστορια ειναι για να φυτέψεις αγγουρια και ντοματες δεν χρειάζεται τιποτα ,καλα σου ειπαν.Δεν αξιζει τα φραγκα δηλαδη Αντε κανα αυλακι να το προστατευσεις απο τα νερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, θελω να ηχομονώσω εναν εσωτερικό τοιχο και είδα ότι η knauf εχει βγάλει μια ειδική γυψοσανιδα που την ονομαζει silentboard, εχει κανεις εμπειρία; ρωταω πριν προχωρήσω καθώς είναι λίγο τσιμπημένη σε τιμή. 

Οποιαδήποτε εμπειρία για εσωτερική ηχομονωση που να είχε απόδοση ευπρόσδεκτη. 

Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Γιατί δε μας λες τι είναι. Μπας και είχε λήξει; Θεωρητικά δε θα έπρεπε να ξεκολλάει.

Δεν είχε λήξει πριν λίγες μέρες τον αγόρασα.Ετοιμος ακρυλικος είναι,το βαθούλωμα σε εκείνα τα σημεία ήταν λίγο μεγάλο και πιθανόν να μην κάνει για αυτή την περίπτωση οπότε δεν θέλω να κατηγορήσω άδικα την εταιρεία.

Ο στόκος σε σκόνη όσες φορές τον έχω χρησιμοποιήσει την επόμενη μέρα έχει γίνει πέτρα,ίσως οι έτοιμοι στόκοι να θέλουν 3+ μέρες για να στεγνώσουν πλήρως.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ultimategr είπε

Δεν είχε λήξει πριν λίγες μέρες τον αγόρασα.Ετοιμος ακρυλικος είναι,το βαθούλωμα σε εκείνα τα σημεία ήταν λίγο μεγάλο και πιθανόν να μην κάνει για αυτή την περίπτωση οπότε δεν θέλω να κατηγορήσω άδικα την εταιρεία.

Ο στόκος σε σκόνη όσες φορές τον έχω χρησιμοποιήσει την επόμενη μέρα έχει γίνει πέτρα,ίσως οι έτοιμοι στόκοι να θέλουν 3+ μέρες για να στεγνώσουν πλήρως.

Σε σκόνη είναι με τσιμέντο ενώ οι άλλοι είναι ακρυλικό. Για ευνόητους λόγους δε γίνεται να υπάρχει έτοιμο με τσιμέντο.

Οι έτοιμοι σε μεγάλα πάχη αργούν αλλά υπάρχουν προϊόντα για μεγαλύτερα πάχη ίσως powder coat durostick.  Αν βάλεις πιο λεπτό θα συρρικνωθεί αλλά οκ δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση ο τοίχος οπότε δε νομίζω να σε νοιάζει τόσο 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Λέω να γίνει ένα deck αλλά σε περίπτωση που βάλω πχ συρματοκιβωτια μπροστά μετά δε θα μπορώ να κάνω πολλά.

δεν ξέρω αν η λύση με εκτοξευμένο σκυροδερμα πόσο εφικτή και οικονομική είναι 

Spoiler

1084006478__2022-03-31_07-41-53.png.1305ddb5867dee19693d0c435c48bdd7.png

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ultimategr είπε

Βοηθάει αν καθαρίσεις και βρέξεις πρώτα τον τοίχο, για να πιάσει καλύτερα ο στόκος. Αλλά και πάλι περίεργο μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Μια απορια σας παρακαλω, εχω παραγγειλει τον παρακατω στοκο για κατι μερεμετια,φουσκωματα σε τοιχο.Κανει αυτος,στρωνει καλα ωστε μετα να βαψω τον τοιχο, η μηπως ειναι μονο για γεμισματα?? και πρεπει να παρω τον απλο ακρυλικο στοκο?

https://www.skroutz.gr/s/23225930/VITEX-VITEX-ELASTOMERIC-PUTTY-ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ-ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ-ΣΤΟΚΟΣ-ΓΚΡΙ-800gr.html?from=index_recently_viewed

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, van62 είπε

Καλημερα σε ολους. Μια απορια σας παρακαλω, εχω παραγγειλει τον παρακατω στοκο για κατι μερεμετια,φουσκωματα σε τοιχο.Κανει αυτος,στρωνει καλα ωστε μετα να βαψω τον τοιχο, η μηπως ειναι μονο για γεμισματα?? και πρεπει να παρω τον απλο ακρυλικο στοκο?

https://www.skroutz.gr/s/23225930/VITEX-VITEX-ELASTOMERIC-PUTTY-ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ-ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ-ΣΤΟΚΟΣ-ΓΚΡΙ-800gr.html?from=index_recently_viewed

Οτι και να κανεις θα φαινεται παντως το μπαλωμα αναλογα το φωτισμο

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Ναι. Δεξιά έρχεται ίσα με το έδαφος μετά από κάτι μετρα αλλα είναι περίεργο καθώς έχει μπάζα και έχει πέσει προς το τέλος.

Άρα κατεβάζει νερά όταν βρέχει και το έδαφος φαίνεταινα επιτρέπει τη ροή εντός του. Αν κάνεις συμπαγές τοιχίο θα μπλοκάρεις το νερό και δεν θα μπορέσει να κρατήσει για πολύ. Το "πολύ" είναι σχετικό, μπορεί για 10 χρόνια μπορεί για 50. Εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες. Για σίγουρο απάντηση χρειάζεσαι γεωτεχνικό ή μηχανικό που ξέρει από γεωτεχνικα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, van62 είπε

Είναι καλός για ρωγμές και γεμίσματα, αλλά έχει μεγάλη συρρίκνωση = πολλά χέρια 

Ο τοίχος θέλει ξύσιμο και ιδανικά πάρε ένα 5κιλο σκόνη έτοιμου στοκου με ρητίνες, εκτός και αν έχεις πολύ λίγα φουσκωματα και δε θες να μπλέξεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, το παράθυρο δεν μπορεί να μπει σε ανάκληση και όταν το ανοίγω κανονικά, ανοίγει μαζί και η ανάκληση. Πως μπορώ να το επαναφέρω;

638C15D1-6E74-4BC2-AE17-CEA692065E48.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...