zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Το πήρα το τρυπανάκι από τα lidl τελικά, να δούμε τι θα βγει! 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Το πήρα το τρυπανάκι από τα lidl τελικά, να δούμε τι θα βγει! Κάνε δοκιμές και πες μας 😁
papoys1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Σήμερα έβαλε εκτάκτως εκτός φυλλαδίου και το λάδι 10/40 στα 15 ευρώ τα 5 λίτρα που είχε πριν 2 εβδομάδες και δεν το είχε φέρει.Πήρα ένα 5λιτρο γιατί είχα ξεμείνει.
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σήμερα έβαλε εκτάκτως εκτός φυλλαδίου και το λάδι 10/40 στα 15 ευρώ τα 5 λίτρα που είχε πριν 2 εβδομάδες και δεν το είχε φέρει.Πήρα ένα 5λιτρο γιατί είχα ξεμείνει. Το λαδακι καλό; Η κάνει μόνο για κανένα 50αρι στρογυλοφαναρο; 😁😁
papoys1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Φίλε το opel vectra εδώ και 130.000 χιλιόμετρα με τέτοιο κινείται και είναι άψογο.Φοβάμαι πλέον να του βάλω άλλο μη κάψω το μοτέρ.Στην επόμενη αλλαγή με το μηχανάκι αναρρόφησης του lidl θα κάνω βιντεάκι θα το ανεβάσω στο youtube με ενημέρωση εδώ μπας και ανοίξω κανενός τα μάτια.☺️ 2
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Το επαναφορτιζομενο δισκοπριονο που είχε το τσίμπησε κανείς; Έχει Κανα δυο τρία στην γειτονιά μου τα είδα προχθές και το σκέφτομαι...
kronos73 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Έβγαλα κάτι ασφάλειες για παιδιά από τη βιβλιοθήκη και στα 2 σημεία έμεινε κόλα από την ταινία διπλης όψης. Δε βγαίνει το άτιμο (ποολύ καλή η 3Μ😁). Είναι μελαμίνη, με τι να τρίψω;
greekbusters Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 4:16 ΜΜ, kronos73 είπε Έβγαλα κάτι ασφάλειες για παιδιά από τη βιβλιοθήκη και στα 2 σημεία έμεινε κόλα από την ταινία διπλης όψης. Δε βγαίνει το άτιμο (ποολύ καλή η 3Μ😁). Είναι μελαμίνη, με τι να τρίψω; Ασετον 2
fylatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, greekbusters είπε Ασετον Αν έχει κάποιο πλαστικό το έχει πάρει στο χέρι. Καλύτερα πιστολάκι και κάτι όξινο (κιτρικό οξύ, ξύδι) και θα φύγει πλήρως. 1
kronos73 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, greekbusters είπε Ασετον Τον άφησα 😉 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από kronos73
Ultimategr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Θελω να βαψω περιπου μισο τετραγωνικο σε ενα τοιχο που εγινε ενα μερεμετι.Ο τοιχος ειχε βαφτει πριν ενα χρόνο και εχω φυλαξει μπογια που ειχε περισσεψει.Καμια ιδεα-τεχνικη για να μην φαινεται το μπαλωμα?Παλιοτερα σε παρομοια περιπτωση το αποτελεσμα αισθητικα δεν ηταν ωραιο και αναγκαστικα εβαψα ολο τον τοιχο.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Θελω να βαψω περιπου μισο τετραγωνικο σε ενα τοιχο που εγινε ενα μερεμετι.Ο τοιχος ειχε βαφτει πριν ενα χρόνο και εχω φυλαξει μπογια που ειχε περισσεψει.Καμια ιδεα-τεχνικη για να μην φαινεται το μπαλωμα?Παλιοτερα σε παρομοια περιπτωση το αποτελεσμα αισθητικα δεν ηταν ωραιο και αναγκαστικα εβαψα ολο τον τοιχο. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάψεις όλο τον τοίχο.
sargio01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Αφού κάνεις την πινελιά, πέρνα το στο καπάκι χτυπητά* στις άκρες του(την περίμετρό του) με στεγνό πινέλο και ελαφρύ χέρι(χωρίς να προσθέσεις χρώμα δηλαδή και χωρίς πίεση). Η τεχνική αυτή ονομάζεται "σβήσιμο". *Χτυπητά εννοούμε το να χτυπάς το σημείο με τις άκρες των τριχών με το πινέλο κάθετα. 2 1
papoys1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Φούρνος μικροκυμάτων SHARP. Σκυλί. Πρέπει να είναι 23-24 χρόνων στα χέρια μου με καθημερινή χρήση φυσικά για ζέσταμα (όχι μαγείρεμα) και κανένα ελαφρύ ξεπάγωμα. Άψογη η λειτουργία όπως στα νιάτα του (πήρε από το αφεντικό του) Το μόνο του προβληματάκι μερικές φορές σβηστός κατά το άνοιγμα της πόρτας κάνει ένα τσαφ και καίει μία μικρή ασφάλεια την οποία εντόπισα την πρώτη φορά πήρα ένα κουτάκι (ασήμαντη η αξία τους) και την αλλάζω όταν καεί.Δεν μιλάμε για κάτι συχνό είχε χρόνια να το κάνει και το έκανε προχτές όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα να βάλω κάτι για ζέσταμα. Κατά την αλλαγή πρόσεξα στη μία επαφή να έχει μαυρίσει λίγο στη βάση. Είμαι εντάξει ή λέτε να μου δημιουργήσει κανένα άλλο πρόβλημα πέραν της ασφάλειας;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις