Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aGka8l είπε

σε απλό κρουστικό με τσόκ , μπορεί να μπεί τρυπανάκι sds ? 

Δεν είμαι σίγουρος εάν μπορεί να μπει , πάντως το τρυπάνι sds πιάνει με κούμπωμα αφού το σπρώχνεις . 

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aGka8l είπε

μια χαρά μπαίνει και κάνει τη δουλειά του απλά να το σφίξεις καλά με το κλειδί του τσοκ

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι μπαίνει, μπαίνει, το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το πιάσει 100% ίσια με αποτέλεσμα να σου ξεχυλωσει τις τρύπες... κανονικά θέλει αντάπτορα όπως σωστά ειπώθηκε κάτι που συνήθως δεν συμφέρει αν μιλάμε για ένα νούμερο και για μια φορά.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το ότι μπαίνει, μπαίνει, το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το πιάσει 100% ίσια με αποτέλεσμα να σου ξεχυλωσει τις τρύπες... κανονικά θέλει αντάπτορα όπως σωστά ειπώθηκε κάτι που συνήθως δεν συμφέρει αν μιλάμε για ένα νούμερο και για μια φορά.

το έχω δοκιμάσει και το δουλεύω για να μην κουβαλώ το μεγάλο  Δεν υπάρχει κανένα θέμα Λειτουργεί χωρίς έκκεντρα  Δοκιμασετο 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, hp8 είπε

το έχω δοκιμάσει και το δουλεύω για να μην κουβαλώ το μεγάλο  Δεν υπάρχει κανένα θέμα Λειτουργεί χωρίς έκκεντρα  Δοκιμασετο 

Το έχω δοκιμασει κι εγώ.

Είναι πρακτικά αδύνατο να το πιάσεις ολοσωστα... Η επιφάνεια που μένει λόγω των υποδοχών sds είναι πολύ μικρή και τα 3 δόντια του δραπανου δύσκολα κάθονται καλά.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το έχω δοκιμασει κι εγώ.

Είναι πρακτικά αδύνατο να το πιάσεις ολοσωστα... Η επιφάνεια που μένει λόγω των υποδοχών sds είναι πολύ μικρή και τα 3 δόντια του δραπανου δύσκολα κάθονται καλά.

τρύπησες για 6-8-10 mm ουπα και δεν έκανες δουλειά ? Εγώ δεν έχω θεμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, aGka8l είπε

Θέλει πολλές προσπάθειες ώστε να μπει σχεδόν ίσια. Η καλύτερη λύση είναι είτε να πάρεις ένα απλό τρυπανακι είτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτά. Οι τιμές είναι πολύ καλές,  και πολλά έχουν και τρυπάνια μέσα. Και είναι και σκαπτικά. 

https://www.skroutz.gr/c/950/skaptika-diatritika/f/1051194_1051196/krousi-SDS.html?o=κρουστικο+sds&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο σπίτι μου έχω μια πρίζα που βγαίνει από τον τοίχο μαζί με το πλαστικό κουτάκι που βρίσκεται μέσα στον τοίχο.

Το σκ θα βγάλω την πρίζα ώστε να κολλήσω το κουτί. (για να προλάβω, εννοείται θα κατεβάσω τον γενικό, το έχω με τα ηλεκτρολογικά).

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κολλήσω το κουτί? Τσιμέντο, στόκο, σοβά ή κάτι άλλο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Στο σπίτι μου έχω μια πρίζα που βγαίνει από τον τοίχο μαζί με το πλαστικό κουτάκι που βρίσκεται μέσα στον τοίχο.

Το σκ θα βγάλω την πρίζα ώστε να κολλήσω το κουτί. (για να προλάβω, εννοείται θα κατεβάσω τον γενικό, το έχω με τα ηλεκτρολογικά).

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κολλήσω το κουτί? Τσιμέντο, στόκο, σοβά ή κάτι άλλο?

Αφρό πολυουρεθάνης ή sikaflex σκέφτομαι, αλλά βγάλε καμιά φωτό και πήγαινε σε ένα μαγαζί δομικών υλικών και ρώτα τι σου προτείνουν.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, pavloa είπε

τσιμέντο ταχείας πήξεως Καν το σαν πλαστελίνη Βάλε σε όλο το κουτί  και σπρώξτο μέσα Ψέκασε με λίγο νερό την τρύπα πριν Μπορείς και τσιμεντοκονίαμα η κόλλα πλακιδίων Το ταχείας όμως στεγνώνει γρήγορα Μπορείς και γύψο

Δημοσ.
12 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Επειδή είναι μικρό το μερεμέτι, αν δεν έχεις ήδη κάτι εύκαιρο, νομίζω καλύτερη λύση είναι ένα μικρό κουτί στόκος.

πχ https://www.skroutz.gr/s/25741953/Durostick-Stucofix-Στόκος-Γενικής-Χρήσης-Έτοιμος-Ακρυλικός-Λευκός-200gr.html

Και τα άλλα που γράφτηκαν θα κάνουν δουλειά. Ο τοίχος είναι από τούβλο ή γυψοσανίδα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Επίσης μου είπαν για γύψο οικοδομών ή γύψο καλλιτεχνίας.

Θα πάω μετά σε ένα κατάστημα να ρωτήσω αν τι είναι καλύτερα να βάλω.

Ο τοίχος είναι με τούβλα.

Δημοσ.

Πάρε μια χούφτα τσιμέντο ταχείας πηξεως, ρίξε λίγη μαγειρική σόδα και κόλλα το... Σε 20 λεπτά θα έχει γίνει πέτρα 

21 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλησπέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...