john1987 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Έχει κανείς υπόψη του κάνα μαγαζί με μεταλικά πόδια/βάσεις γραφείου;
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, john1987 είπε Έχει κανείς υπόψη του κάνα μαγαζί με μεταλικά πόδια/βάσεις γραφείου; leroy-praktiker έχουν σίγουρα , τσέκαρε την σελίδα τους να δεις αν σου κάνουν 1
nickol-us Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, john1987 είπε Έχει κανείς υπόψη του κάνα μαγαζί με μεταλικά πόδια/βάσεις γραφείου; Μπορεί να έχει το Leroy, prakticer ακόμη και τα ικεα. Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;
john1987 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Λέω να φτιάξω σε τοπικό ξυλουργείο μια μασίφ επιφάνεια δρύινη (1,40 επί 80) και να βάλω μεταλλικά πόδια. Είναι γραφείο για οικιακή χρήση αλλά δουλεύω κυρίως από το σπίτι.
hp8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john1987 είπε Λέω να φτιάξω σε τοπικό ξυλουργείο μια μασίφ επιφάνεια δρύινη (1,40 επί 80) και να βάλω μεταλλικά πόδια. Είναι γραφείο για οικιακή χρήση αλλά δουλεύω κυρίως από το σπίτι. έχω κάνει αυτό που λες με μελαμίνη καρυδιά 18 mm και pvc περιμετρικά και για πόδια έβαλα σαν αυτά https://www.skroutz.gr/s/22183241/Best-Πόδι-Επίπλου-Νίκελ-Ματ-6-6x6x71cm.html Βιδώνεις την βάση και μετά βάζεις το πόδι και σφίγγεις με αλλεν Ρυθμιζόμενα Το μαύρο από κάτω είναι περιστρεφόμενο για να μην κουνιέται Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από hp8 2
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) πολύ ανθεκτικοί-πρακτικοι για γραφείο είναι και οι πάγκοι κουζίνας αν βρεις κάποιον μοντέρνο να σου αρέσει για την χρήση που θες. γλυτώνεις ασταρώματα-βαψίματα Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou
mechpanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε πολύ ανθεκτικοί-πρακτικοι για γραφείο είναι και οι πάγκοι κουζίνας αν βρεις κάποιον μοντέρνο να σου αρέσει για την χρήση που θες. γλυτώνεις ασταρώματα-βαψίματα Ναι αλλά συνήθως βγαίνουν για έως 60cm. Σε γραφείο το 60 είναι σχετικά στενό.
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Ναι αλλά συνήθως βγαίνουν για έως 60cm. Σε γραφείο το 60 είναι σχετικά στενό. Ναι θέλει να το συνυπολογισεις , πάντως από 60εκ θεωρήται εντός ορίων και υπάρχουν έτοιμα προφιλ αλουμινίου για τα πλευρικά που δεν έχει σωστό "τελειώμα". Προσωπικά το έβαλα σε κολλητά σε τοίχο όπου με επιτοίχιους βραχίονες για τις και 2 οθόνες και την μονάδα από κάτω μου έχει δώσει "τεράστιο" real-estate γιατί τον έκοψα στα 3μ και τον εφάρμοσα σε όλη την πλευρά. Πρακτικά σε 3μ επί 0.6μ (έχω +2εκ από τοίχο για να ανεβαίνουν καλώδια) έχω μόνο πληκρολόγιο/mouse πάνω σταθερά και διάφορα άλλα μη σταθερά που εξαρτώνται από την δουλειά που κάνω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, mechpanos είπε Ναι αλλά συνήθως βγαίνουν για έως 60cm. Σε γραφείο το 60 είναι σχετικά στενό. Υπαρχουν και 64 και 70
Kthulhou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 καλησπέρα μπορεί να βρεθεί service manual από πλυντήριο ρούχων bosch WAT24469GR ? κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
st@kas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Kthulhou είπε καλησπέρα μπορεί να βρεθεί service manual από πλυντήριο ρούχων bosch WAT24469GR ? κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ! Μήπως έχει τίποτα εδώ;
Kthulhou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 @st@kas ευχαριστώ μεν για τη λίστα ανταλλακτικών, απλά το service/maintenance manual σου λέει και πως θα φτάσεις σωστά ως εκεί, ώστε μετά να ξανα-συναρμολογηθεί σωστά κ να λειτουργεί. τη λίστα την έχω βρει και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτά είναι τα κουμπιά στο ασανσέρ: Spoiler Και αυτό είναι το ερώτημα. Μένω στον 4ο. Μπαίνω μέσα στο ασανσέρ και μισό δευτερόλεπτο αφού πατήσω το κουμπί για να πάω στο ισόγειο, θυμάμαι ότι έχω ξεχάσει σπίτι το κινητό. Από το να περιμένω να πάω κάτω και μετά να ξανανέβω, μπορώ να πατήσω το κουμπί STOP και μετά να πατήσω το κουμπί το 4ου ώστε να πάω πίσω χωρίς να χαθεί χρόνος ή είναι μόνο για έκτακτες περιστάσεις, θα γίνει μαλακία, και μετά θα με βγάλει η πυροσβεστική? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από cthulhucarbide
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 11:33 ΠΜ, john1987 είπε Έχει κανείς υπόψη του κάνα μαγαζί με μεταλικά πόδια/βάσεις γραφείου; Από ικεα έχω πάρει άρκετες φορές 50 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτά είναι τα κουμπιά στο ασανσέρ: Απόκρυψη περιεχομένων Και αυτό είναι το ερώτημα. Μένω στον 4ο. Μπαίνω μέσα στο ασανσέρ και μισό δευτερόλεπτο αφού πατήσω το κουμπί για να πάω στο ισόγειο, θυμάμαι ότι έχω ξεχάσει σπίτι το κινητό. Από το να περιμένω να πάω κάτω και μετά να ξανανέβω, μπορώ να πατήσω το κουμπί STOP και μετά να πατήσω το κουμπί το 4ου ώστε να πάω πίσω χωρίς να χαθεί χρόνος ή είναι μόνο για έκτακτες περιστάσεις, θα γίνει μαλακία, και μετά θα με βγάλει η πυροσβεστική? Δε το βρίσκω πολύ καλή ιδέα σε τόσο παλιό ασανσέρ. Υπάρχουν πιθανότητες να σε βγάλει η πυροσβεστική εν τελεί 😅 στα πιο καινουργια (υδραυλικά) που μεσολαβούν κάνα 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκινήσει από τη στάση παίζει να ρίξεις στοπ για να ακυρώσεις την εντολή. Κ πάλι αν ξεκινήσει ομως δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Εγω παλια πολλές φορες κατέβαζα τον διακόπτη on οff και μετα πατάτα το όροφο, κανενα πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις