Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, john1987 είπε

Έχει κανείς υπόψη του κάνα μαγαζί με μεταλικά πόδια/βάσεις γραφείου;

leroy-praktiker έχουν σίγουρα , τσέκαρε την σελίδα τους να δεις αν σου κάνουν

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, john1987 είπε

Μπορεί να έχει το Leroy, prakticer ακόμη και τα ικεα.

Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Λέω να φτιάξω σε τοπικό ξυλουργείο μια μασίφ επιφάνεια δρύινη (1,40 επί 80) και να βάλω μεταλλικά πόδια. Είναι γραφείο για οικιακή χρήση αλλά δουλεύω κυρίως από το σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Λέω να φτιάξω σε τοπικό ξυλουργείο μια μασίφ επιφάνεια δρύινη (1,40 επί 80) και να βάλω μεταλλικά πόδια. Είναι γραφείο για οικιακή χρήση αλλά δουλεύω κυρίως από το σπίτι.

έχω κάνει αυτό που λες με μελαμίνη καρυδιά 18 mm και pvc περιμετρικά  και για πόδια έβαλα σαν αυτά  https://www.skroutz.gr/s/22183241/Best-Πόδι-Επίπλου-Νίκελ-Ματ-6-6x6x71cm.html    Βιδώνεις την βάση  και μετά βάζεις το πόδι και σφίγγεις με αλλεν Ρυθμιζόμενα Το μαύρο από κάτω είναι περιστρεφόμενο για να μην κουνιέται

Επεξ/σία από hp8
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ ανθεκτικοί-πρακτικοι για γραφείο είναι και οι πάγκοι κουζίνας αν βρεις κάποιον μοντέρνο να σου αρέσει για την χρήση που θες.

γλυτώνεις ασταρώματα-βαψίματα

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

πολύ ανθεκτικοί-πρακτικοι για γραφείο είναι και οι πάγκοι κουζίνας αν βρεις κάποιον μοντέρνο να σου αρέσει για την χρήση που θες.

γλυτώνεις ασταρώματα-βαψίματα

Ναι αλλά συνήθως βγαίνουν για έως 60cm. Σε γραφείο το 60 είναι σχετικά στενό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Ναι αλλά συνήθως βγαίνουν για έως 60cm. Σε γραφείο το 60 είναι σχετικά στενό.

Ναι θέλει να το συνυπολογισεις , πάντως από 60εκ θεωρήται εντός ορίων και υπάρχουν έτοιμα προφιλ αλουμινίου για τα πλευρικά που δεν έχει σωστό "τελειώμα".  Προσωπικά το έβαλα σε κολλητά σε τοίχο όπου με επιτοίχιους βραχίονες για τις και 2 οθόνες και την μονάδα από κάτω μου έχει δώσει "τεράστιο" real-estate γιατί τον έκοψα στα 3μ και τον εφάρμοσα σε όλη την πλευρά. Πρακτικά σε 3μ επί 0.6μ (έχω +2εκ από τοίχο για να ανεβαίνουν καλώδια) έχω μόνο πληκρολόγιο/mouse πάνω σταθερά και διάφορα άλλα μη σταθερά  που εξαρτώνται από την δουλειά που κάνω.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

καλησπέρα

μπορεί να βρεθεί service manual από πλυντήριο ρούχων bosch WAT24469GR ? κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kthulhou είπε

καλησπέρα

μπορεί να βρεθεί service manual από πλυντήριο ρούχων bosch WAT24469GR ? κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !

Μήπως έχει τίποτα εδώ;

Δημοσ.

@st@kas

ευχαριστώ μεν για τη λίστα ανταλλακτικών, απλά το service/maintenance manual σου λέει και πως θα φτάσεις σωστά ως εκεί, ώστε μετά να ξανα-συναρμολογηθεί σωστά κ να λειτουργεί.

τη λίστα την έχω βρει και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά είναι τα κουμπιά στο ασανσέρ:

Spoiler

275323693_1196865560847454_2275572799356274761_n.jpg.96f6a0177372cdfef0e32cd8c4f8fcc6.jpg

Και αυτό είναι το ερώτημα.

Μένω στον 4ο. Μπαίνω μέσα στο ασανσέρ και μισό δευτερόλεπτο αφού πατήσω το κουμπί για να πάω στο ισόγειο, θυμάμαι ότι έχω ξεχάσει σπίτι το κινητό.

Από το να περιμένω να πάω κάτω και μετά να ξανανέβω, μπορώ να πατήσω το κουμπί STOP και μετά να πατήσω το κουμπί το 4ου ώστε να πάω πίσω χωρίς να χαθεί χρόνος ή είναι μόνο για έκτακτες περιστάσεις, θα γίνει μαλακία, και μετά θα με βγάλει η πυροσβεστική?

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.
Στις 19/3/2022 στις 11:33 ΠΜ, john1987 είπε

Από ικεα έχω πάρει άρκετες φορές 

50 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτά είναι τα κουμπιά στο ασανσέρ:

Απόκρυψη περιεχομένων

275323693_1196865560847454_2275572799356274761_n.jpg.96f6a0177372cdfef0e32cd8c4f8fcc6.jpg

Και αυτό είναι το ερώτημα.

Μένω στον 4ο. Μπαίνω μέσα στο ασανσέρ και μισό δευτερόλεπτο αφού πατήσω το κουμπί για να πάω στο ισόγειο, θυμάμαι ότι έχω ξεχάσει σπίτι το κινητό.

Από το να περιμένω να πάω κάτω και μετά να ξανανέβω, μπορώ να πατήσω το κουμπί STOP και μετά να πατήσω το κουμπί το 4ου ώστε να πάω πίσω χωρίς να χαθεί χρόνος ή είναι μόνο για έκτακτες περιστάσεις, θα γίνει μαλακία, και μετά θα με βγάλει η πυροσβεστική?

Δε το βρίσκω πολύ καλή ιδέα σε τόσο παλιό ασανσέρ. Υπάρχουν πιθανότητες να σε βγάλει η πυροσβεστική εν τελεί 😅

στα πιο καινουργια (υδραυλικά) που μεσολαβούν κάνα 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκινήσει από τη στάση παίζει να ρίξεις στοπ για να ακυρώσεις την εντολή. Κ πάλι αν ξεκινήσει ομως δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...