Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Καταλαβαίνεται το γιατι; Όχι. Φωτο ή λινκ τις παλιές και τις καινούργιες;
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Απο το πρωι εχει σταματησει... το νευρικο μου συστημα... ας περιμενουμε μεχρι την παρασκευη που θα ερθει ο "μαστορας"
zoranb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε Όχι. Φωτο ή λινκ τις παλιές και τις καινούργιες; Πάνω είναι η παλιά.
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Πάνω είναι η παλιά. Συμβατές είναι, οπότε ή Α. είναι ήδη φορτισμένη (θα το καταλάβαινες) Β. είναι ελαττωματική Γ. έχει πέσει η τάση της πολύ και δεν την "βλέπει" καν ο φορτιστής (αυτό κάπως πρέπει να αντιμετωπίζεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος)
Son^Goku Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, zoranb είπε Πάνω είναι η παλιά. Έχεις "κουτί" που τις φορτίζεις ή τις φορτίζεις μέσα στα ακουστικά; Δοκίμασε να τις βάλεις σε φορτιστή απευθείας και άφησε τες για ένα βράδυ να φορτίζουν.
zoranb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Συμβατές είναι, οπότε ή Α. είναι ήδη φορτισμένη (θα το καταλάβαινες) Β. είναι ελαττωματική Γ. έχει πέσει η τάση της πολύ και δεν την "βλέπει" καν ο φορτιστής (αυτό κάπως πρέπει να αντιμετωπίζεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος) Α. Ήτανε αλλά την αποφόρτισα με τη χρήση κ παρόλαυτά δεν έδειχνε να φορτίζει. Β. 4 πήρα, όλες ελαττωματικές; Φορτίσαν κανονικά σε φορτιστή για επαναφορτιζόμενες! Γ. Εφόσον τη φόρτισα έστω κ κατα 80%, δεν έπρεπε να φορτίσει όταν την έβαλα στα ακουστικά; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από zoranb
Son^Goku Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Αντιμετωπίζω ένα θέμα με τα soft close της γκαρνταρόμπας μου. Όταν ανοίξω τη συρόμενη πόρτα καθρέφτη δεν οπλίζει ξανά τον μηχανισμό και όταν την ξανακλεινω πάει στο "κενό". Δοκίμασα να την όπλισω ξανά χειροκίνητα αλλά πάλι δε μένει. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω ή θέλει ο μηχανισμός αντικατάσταση;
zoranb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Έχεις "κουτί" που τις φορτίζεις ή τις φορτίζεις μέσα στα ακουστικά; Δοκίμασε να τις βάλεις σε φορτιστή απευθείας και άφησε τες για ένα βράδυ να φορτίζουν. Εχω κ κουτί, εκεί φορτίζουν χωρίς προβλημα. Στα ακουστικά φαίνεται να μην φορτίζουν! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από zoranb
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, zoranb είπε Α. Ήτανε αλλά την αποφόρτισα με τη χρήση κ παρόλαυτά δεν έδειχνε να φορτίζει. Β. 4 πήρα, όλες ελαττωματικές; Φορτίσαν κανονικά σε φορτιστή για επαναφορτιζόμενες! Γ. Εφόσον τη φόρτισα έστω κ κατα 80%, δεν έπρεπε να φορτίσει όταν την έβαλα στα ακουστικά; Β. φυσικά δεν είναι ελαττωματικές Γ. στα ακουστικά δεν φόρτιζε καθόλου - την έβαλες σε φορτιστή ως 80% - την ξαναέβαλες στα ακουστικά και πάλι δεν φορτίζει; Αυτό έγινε; μια φορά μόνο ή ξανά και ξανά;
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχτισα ένα δωμάτιο και είναι και σοβατισμένο. Θέλω να το βάψω εσωτερικά και εξωτερικά, και λέω να ακολουθήσω τα παρακάτω βήματα: - Τρίψιμο με γυαλόχαρτο για να γίνει λείο, γιατί είναι άγριο - Πέρασμα με αστάρι (1 χέρι) Είναι διαφορετικό το αστάρι που πρέπει να χρησιμοποιήσω εάν είναι εξωτερικός ή εσωτερικός χώρος; - Βάψιμο 2 χέρια Σωστά είναι αυτά που λέω; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Uberalles_gr
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Καλησπέρα σας, έχτισα ένα δωμάτιο και είναι και σοβατισμένο. Θέλω να το βάψω εσωτερικά και εξωτερικά, και λέω να ακολουθήσω τα παρακάτω βήματα: - Τρίψιμο με γυαλόχαρτο για να γίνει λείο, γιατί είναι άγριο - Πέρασμα με αστάρι (1 χέρι) Είναι διαφορετικό το αστάρι που πρέπει να χρησιμοποιήσω εάν είναι εξωτερικός ή εσωτερικός χώρος; - Βάψιμο 2 χέρια Σωστά είναι αυτά που λέω; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ, Βασίλης. Αν ο τοιχος ειναι αγριος θελει και σπατουλαρισμα. Δεν ξερω βεβαια ο καθε ενας τι θελει. Αν δεν σπατουλαρεις, τα βηματα ειναι σωστα, αλλα το αποτέλεσμα θα είναι ενα χάλι. Ασταρια και χρώματα υπάρχουν για εξω και για μεσα, εχουν διάφορες. 1
nickol-us Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Καλησπέρα σας, έχτισα ένα δωμάτιο και είναι και σοβατισμένο. Θέλω να το βάψω εσωτερικά και εξωτερικά, και λέω να ακολουθήσω τα παρακάτω βήματα: - Τρίψιμο με γυαλόχαρτο για να γίνει λείο, γιατί είναι άγριο - Πέρασμα με αστάρι (1 χέρι) Είναι διαφορετικό το αστάρι που πρέπει να χρησιμοποιήσω εάν είναι εξωτερικός ή εσωτερικός χώρος; - Βάψιμο 2 χέρια Σωστά είναι αυτά που λέω; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ, Βασίλης. Χωρίς να είμαι εξπέρ: Τα λες σε γενικές γραμμές σωστά τα βήματα. Αν θες να γίνει πολύ λείο θα πρέπει να περάσεις παρετίνα πρώτα Αστάρι εξωτερικού χώρου δεν γνωρίζω αν υπάρχει, όμως σίγουρα υπάρχει χρώμα εξωτερικού τοίχου. Εκεί που θα πας για χρώματα θα σε κατευθύνουν ανάλογα με τα προϊόντα που έχουν 1
Maurikycli Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν ο τοιχος ειναι αγριος θελει και σπατουλαρισμα. Δεν ξερω βεβαια ο καθε ενας τι θελει. Αν δεν σπατουλαρεις, τα βηματα ειναι σωστα, αλλα το αποτέλεσμα θα είναι ενα χάλι. Ασταρια και χρώματα υπάρχουν για εξω και για μεσα, εχουν διάφορες. Πριν το σπατουλαρισμα θέλει τρίψιμο
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Πριν το σπατουλαρισμα θέλει τρίψιμο Τα βηματα ειναι; Τρίψιμο Ασταρι Σπατουλαρισμα Τρίψιμο Ασταρι Χρωμα μπορεί να χρειαστεί να γίνει και δεύτερο σπατουλαρισμα, σε νεους τοίχους ειναι σίγουρα απαραίτητο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις