nickol-us Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Amaretos είπε SOS παιδια το νευρικο μου σύστημα, έχω το συκεκριμενο ψυγειο 15 χρονια https://www.bosch-home.gr/supportdetail/product/KAN58A40/07 Δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα με ψυξη κλπ. Εδω και μερικα χρονια εχω σταματησει να χρησιμοποιω να τραβαω νερο, προτιμω κλασικα μπουκαλια κλπ κλπ. Καποια στιγμη απο οταν σταματησα να τραβαω νερο, πατησα να βγαλει και ειδα οτι δεν. Ακουγεται κατι σαν να παει να τραβηξει αλλα μεχρι εκει. Εικαζω οτι μαλλον εχει χαλασει/κολησει η αντλια του ψυγειου να το φερει μεσα, γιατι απο πισω οταν το παταω βλεπω οτι τρανταζεται το λαστιχτο παροχης απο την βρυση οποτε μεχρι εκει λογικα ερχεται. Τελος παντων το προβλημα μου δεν ειναι το νερο, το θεμα μου ειναι οτι μαλλον αυτο ενεργοποιει το αλαρμ στην πλακετα του ψυγειου και αρχιζουν τα beep beep. Αυτα τα beep ομως, δεν εχουν ουτε συγκεκριμενο pattern, ουτε συχνοτητα ουτε τιποτα. Δλδ χτυπαησε περυσι ξερω 4 φορες μεσα στον χρονο, για 1 ωρα, μετα απο μηνες για 15 ωρες μετα αλλο κλπ. Μετα σταματαει για 6 μηνες ξερω γω, μετα το πιανει χτυπαει για 5 ωρες συνεχομενες με ακανονιστο και random ρυθμο. Οπως καταλαβαινετε, δεν ειναι κατι standar να παρω την bosch να τους πω, ελατε παιδια, να ακουσετε κανει αυτο και αυτο. Κατα 99% οταν θα ερθει καποιος η δεν θα βαραει καθολου, η θα χτυπαει ακανοονιστα και πολυ φοβαμαι οτι παει και ο μαστορας στο ψαχτο, να αλλαξουμε εκεινο μηπως , να αλλαξουμε το αλλο, κλπ κλπ. Εννοειται online δεν εχω βρει τιποτα πληρφοροριες για error code κλπ. Χτες λοιπον που το ειχε πιασει και βαραγε λες κατσε να βρω που σκατα ερχεται ο ηχος, ανεβαινω πανω στην οροφη και βρισκω την πλακετα, ξεβιδωνω το καπακι και οριστε. Αυτη ειναι η πλακετα, και αυτο που εχω κυκλωσει ειναι το "ηχειο" που κανει το μπιπ. Εννοειται ειναι κολημενο πανω στην πλακετα, δοκιμασα να το βγαλω. ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ μπορω να το βουλωσω να μην κοπαναει Αμα το ξηλωσω κοψω με καμια πενσα θα κανει μπαμ? Θα μου πειτε ναι οκ, μετα δεν θα με ειδοποιει για error το ψυγειο, ε μετα οταν παθει κατι, θα το παρει ο διαολος οποτε δεν με νοιαζει. Η στην τελικη αν καποιος εχει καποιον γνωστη απο bosch κοντα στον πειραιας να μου πει πλις. Εννοείται πως δεν κόβεις το ηχείο διαφορετικά βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου. Το ηχείο σε ειδοποιεί για αρκετά προβλήματα, το σωστό είναι να βρεις την βλαβη. Τεχνικό δεν γνωρίζω, οπότε αναμένεις συμπληρωματική απάντηση από άλλο μέλος Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από nickol-us
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε με ενα κολλητηρι απλα αφαιρεις τον ενα πολο απο το ηχειο και τον απομακρυνεις/μονωνεις και τελειωσες Δεν εχω ουτε κολλητηρι ουτε εχω ιδεα απο ηλεκτρολογικα... Οπως ειπα την βλαβη δυσκολο να την βρω αφου ουτε ειναι συνεχομενο το προβλημα, ουτε εχει pattern οταν υπαρχει το αλαρμ... δεν ξερω εχω αρχισει και φορτωνω....
nickol-us Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν εχω ουτε κολλητηρι ουτε εχω ιδεα απο ηλεκτρολογικα... Οπως ειπα την βλαβη δυσκολο να την βρω αφου ουτε ειναι συνεχομενο το προβλημα, ουτε εχει pattern οταν υπαρχει το αλαρμ... δεν ξερω εχω αρχισει και φορτωνω.... Έχεις δοκιμάσει να το βγάλεις κάνα 10λεπτο από το ρεύμα να δεις μήπως ξεκολλήσει; Διαφορετικά, εφόσον δεν έχεις γνώσεις, τεχνικό...
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε Έχεις δοκιμάσει να το βγάλεις κάνα 10λεπτο από το ρεύμα να δεις μήπως ξεκολλήσει; Διαφορετικά, εφόσον δεν έχεις γνώσεις, τεχνικό... Ναι εννοειται, αμα το κουλο ειναι οτι οπως εγραψα, μπορει να σταματησει τωρα, και να ξαναχτυπησει πχ το καλοκαιρι. Για αυτο με εχει τρελανει, 1000 φορες να μην σταματαγε να ηταν μονιμο να εφερνα τον τεχνικο να το φτιαχναμε, το οτι ειναι random φοβαμαι, και οτι ο τεχνικος θα παει στο ψαξιμο και αυτος, και μπορει να φτασουμε να αλλαξουμε 2-3 πραματα και να μην αξιζει αν ειναι να δωσω 300 ευρω ξερω ετσι. Για αυτο σκεφτηκα πως μπορω να σταματησω τον ηχο.
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν εχω ουτε κολλητηρι ουτε εχω ιδεα απο ηλεκτρολογικα... Οπως ειπα την βλαβη δυσκολο να την βρω αφου ουτε ειναι συνεχομενο το προβλημα, ουτε εχει pattern οταν υπαρχει το αλαρμ... δεν ξερω εχω αρχισει και φορτωνω.... Παρε ενα κοφτακι και κοψε τις επαφες τοτε και μονωσε τες με ταινια
hp8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Εικαζω οτι μαλλον εχει χαλασει/κολησει η αντλια του ψυγειου να το φερει μεσα, γιατι απο πισω οταν το παταω βλεπω οτι τρανταζεται το λαστιχτο παροχης απο την βρυση οποτε μεχρι εκει λογικα ερχεται. από το βρυσακι του ψυγείου τρέχει νερό αν το πατήσεις ? Βάλε μια φωτο του πίσω μέρους εκεί που είναι η σύνδεση νερού με το φίλτρο κλπ
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, hp8 είπε από το βρυσακι του ψυγείου τρέχει νερό αν το πατήσεις ? Βάλε μια φωτο του πίσω μέρους εκεί που είναι η σύνδεση νερού με το φίλτρο κλπ Οχι δεν τρεχει νερο, νερο στα παγακια ομως μεσα παιρνει κανονικα, φτιαχνει παγακια, μαλλον σπλιταρει σε 2 παροχες οταν φτανει μεσα στο ψυγειο. Θα προσπαθησω να βγαλω μια φωτο πιο μετα γιατι πρεπει να ξεβιδωθει η πλατη χαμηλα, μπαινει το σωληνακι της παροχης και δεν φαινεται κατι ετσι.
hp8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Amaretos είπε Οχι δεν τρεχει νερο, μήπως γιαυτό κτυπάει ? Δηλ πατάς να τρέξει κρύο και δεν βγάζει Το μπουτον της φωτο μήπως κάνει ρεσετ Spoiler Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από hp8
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hp8 είπε μήπως γιαυτό κτυπάει ? Δηλ πατάς να τρέξει κρύο και δεν βγάζει Το μπουτον της φωτο μήπως κάνει ρεσετ Απόκρυψη περιεχομένων Δεν εχω ιδεα, το εχω βγαλει και απο την πριζα αρκετη ωρα, λογικα θα εκανε reset η οχι? Αυτη εδω ειναι η πλακετα παντως https://kokoris.gr/index.php?ProdID=400258300216&ProdCatList=&TSearch=KAN58A40/07 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Amaretos
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν εχω ιδεα, το εχω βγαλει και απο την πριζα αρκετη ωρα, λογικα θα εκανε reset η οχι? Αυτη εδω ειναι η πλακετα παντως https://kokoris.gr/index.php?ProdID=400258300216&ProdCatList=&TSearch=KAN58A40/07 Τα beep που κάνει υποδηλώνουν και το σφάλμα και ίσως υπάρχουν κάπου (manual?) Πχ 3 συνεχόμενα σημαίνουν βλάβη Α, 5 συνεχόμενα βλάβη Β κλπ.
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Τα beep που κάνει υποδηλώνουν και το σφάλμα και ίσως υπάρχουν κάπου (manual?) Πχ 3 συνεχόμενα σημαίνουν βλάβη Α, 5 συνεχόμενα βλάβη Β κλπ. Δυστυχως δεν βρισκω κατι, και οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν υπαρχει pattern, μπορει να κανει 1 μπιπ, μετα κανει 3 μπιπ, μετα σταματαει , μετα κανει 2 μπιμ για 20 λεπτα, μετα σταματαει... κλπ κλπ.. ειναι λιγο random Μόλις τώρα, Amaretos είπε Δυστυχως δεν βρισκω κατι, και οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν υπαρχει pattern, μπορει να κανει 1 μπιπ, μετα κανει 3 μπιπ, μετα σταματαει , μετα κανει 2 μπιμ για 20 λεπτα, μετα σταματαει... κλπ κλπ.. ειναι λιγο random Πηρα στην bosch και θα ερτθει την αλλη παρασκευη τεχνικος.... αλλα δεν νομιζω οτι θα βγαλουμε ακρη... παιζει να ειμαι τοσο γκαντεμης που να μην κανει κανενα μπιπ οταν ερθει....πφφφφ
yilarakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 27 λεπτά πριν, Amaretos είπε παιζει να ειμαι τοσο γκαντεμης που να μην κανει κανενα μπιπ οταν ερθει....πφφφφ Την επόμενη φορά που θα το πιάσει τράβα το βίντεο
Amaretos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, yilarakos είπε Την επόμενη φορά που θα το πιάσει τράβα το βίντεο Το εχω σε video αλλα εχω ενα απο τα mode Πχ τωρα τις τελευταιες 2-3 ωρες κανει ενα μπιπ ανα 10 λεπτα στο περιπου... Μόλις τώρα, Amaretos είπε Το εχω σε video αλλα εχω ενα απο τα mode Πχ τωρα τις τελευταιες 2-3 ωρες κανει ενα μπιπ ανα 10 λεπτα στο περιπου... Χτες το απογευμα εκανε 3 μπιμ ανα 10 sec..
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Το εχω σε video αλλα εχω ενα απο τα mode Πχ τωρα τις τελευταιες 2-3 ωρες κανει ενα μπιπ ανα 10 λεπτα στο περιπου... Χτες το απογευμα εκανε 3 μπιμ ανα 10 sec.. https://www.fixya.com/support/t16608064-bosch_fridge_alarm_beeping_continually Τσεκαρε αυτό.
zoranb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Αντικατέστησα τις ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες απο τα ασύρματα ακουστικά που έχω για την tv με άλλες επαναφορτιζόμενες του εμπορίου, ίδιας χωρητικότητας κ specs κ με μεγάλη απορία είδα πως λειτουργούσαν μεν αλλά δεν μπορούσαν να ξαναφορτίσουν στη βάση των ακουστικών. Καταλαβαίνεται το γιατι; 😐
Προτεινόμενες αναρτήσεις