Liverpool89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Εχω εναν φουρνο μικροκυμάτων midea σημερα ο μικρος εκλεισε την πόρτα αλλα κατι επαθε ο μηχανισμός και δεν την κραταει. Λογικα το κλείστρο. Η πορτα είναι σαν της φωτο παρακάτω. Φτιάχνεται; Μπορώ να την ανοιξω; https://www.google.com/search?q=midea+φουρνοσ+μικροκυματων&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&sxsrf=APq-WBvufVmPHaGNv3GzD7A1dMgEYtv5qg:1645482571877&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjd47ih7JH2AhXCSvEDHQ8WBKgQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=706&dpr=2.75#imgrc=pAt-IZwmmaPerM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Από την στιγμή που δεν μένει κλειστή η πόρτα και δεν μπορεί να λειτουργήσει ο φούρνος, δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις να τον επισκευάσεις. Προσπάθησε να ξεσυναρμολογήσεις την πόρτα ώστε να δεις τι έπαθε ο μηχανισμός των γάτζων. Να δεις αν έσπασε κάτι ή έφυγε από την θέση του. Κάτι παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε εμείς από εδώ για την επισκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα που φτάνει το τέλος της ανακαίνισης σκεφτόμουν να παρω ένα συνεργείο καθαρισμού. Μου είπανε 3 ευρω/τ.μ. πως σας φαίνεται; Καλύπτει ουσιαστικά καθαρισμό σε όλες τις επιφάνειες (εκτός από τοίχους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, john1987 είπε Τώρα που φτάνει το τέλος της ανακαίνισης σκεφτόμουν να παρω ένα συνεργείο καθαρισμού. Μου είπανε 3 ευρω/τ.μ. πως σας φαίνεται; Καλύπτει ουσιαστικά καθαρισμό σε όλες τις επιφάνειες (εκτός από τοίχους). Περιλαμβάνει και πέταμα μπαζών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gmon13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια απλή ηλεκτροκόλληση σιδερένιους βραχίονες στα κάγκελα του μπαλκονιού για να μπορέσω να κάνω μια μεγάλη απλώστρα για να απλώνω τα ρούχα και να στεγνώνουν. Τόσο καιρό την βγάζω με μια μικρή με γατζακια Αλλά δεν χωράνε πολλά πράγματα και τα ρούχα δεν αεριζονται σωστά. Γνωρίζετε μήπως κάποιον μάστορα που κάνει ηλεκτροκολλήσεις στη Θεσσαλονίκη και πόσο πιστεύετε είναι ένα λογικό ποσό για αυτήν την εργασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, mechpanos είπε Περιλαμβάνει και πέταμα μπαζών; Όχι μόνο καθαριότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, john1987 είπε Όχι μόνο καθαριότητα. πολλα μου φαινονται ρε συ... ειναι πανω απο 2-3 μεροκαματα αυτο που χρειαζεσαι; γτ κατα τα αλλα παει 5-7€ την ωρα μια καθαριστρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, Gmon13 είπε Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια απλή ηλεκτροκόλληση σιδερένιους βραχίονες στα κάγκελα του μπαλκονιού για να μπορέσω να κάνω μια μεγάλη απλώστρα για να απλώνω τα ρούχα και να στεγνώνουν. Τόσο καιρό την βγάζω με μια μικρή με γατζακια Αλλά δεν χωράνε πολλά πράγματα και τα ρούχα δεν αεριζονται σωστά. Γνωρίζετε μήπως κάποιον μάστορα που κάνει ηλεκτροκολλήσεις στη Θεσσαλονίκη και πόσο πιστεύετε είναι ένα λογικό ποσό για αυτήν την εργασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απάντηση στη ερώτηση δεν έχω αλλά.. Κάτι τέτοιο το έχεις σκεφτεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, paylidis είπε πολλα μου φαινονται ρε συ... ειναι πανω απο 2-3 μεροκαματα αυτο που χρειαζεσαι; γτ κατα τα αλλα παει 5-7€ την ωρα μια καθαριστρια Γιώργο αυτός που μου πρότεινε την προσφορά μου κάνει και το αμάξι και είναι πολύ μερακλής. Γενικά στο αμάξι κάνει πολύ καλή δουλειά (πλύσιμο χωρίς να το αγγίζει, βιολογικό κλπα). Υποθέτω θα έχει και κάποια μηχανήματα για τα σπίτια που πηγαίνει. Συνολικά (127τμ διαμέρισμα & 32τμ υπόγειο) βγαίνει 477 ευρώ που και εμένα μου φαίνεται ακραίο ποσό. Υποθέτω θα τους πάρει 2 μεροκάματα. Επειδή έχω πάρει συνεργείο στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι οι πιο πολλοί κάνουν άρπα κόλλα δουλειά. Θα ήθελα πιο προσεκτική δουλειά γιατί το σπίτι είναι γεμάτο σκόνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, john1987 είπε Γιώργο αυτός που μου πρότεινε την προσφορά μου κάνει και το αμάξι και είναι πολύ μερακλής. Γενικά στο αμάξι κάνει πολύ καλή δουλειά (πλύσιμο χωρίς να το αγγίζει, βιολογικό κλπα). Υποθέτω θα έχει και κάποια μηχανήματα για τα σπίτια που πηγαίνει. Συνολικά (127τμ διαμέρισμα & 32τμ υπόγειο) βγαίνει 477 ευρώ που και εμένα μου φαίνεται ακραίο ποσό. Υποθέτω θα τους πάρει 2 μεροκάματα. Επειδή έχω πάρει συνεργείο στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι οι πιο πολλοί κάνουν άρπα κόλλα δουλειά. Θα ήθελα πιο προσεκτική δουλειά γιατί το σπίτι είναι γεμάτο σκόνες. Και εμένα πολλά μου φαίνονται. Θα σου πρότεινα αφού θα βάλεις συνεργείο να πάρεις ένα πλήρες πακέτο που να κάνει όλο τον καθαρισμό και ότι χρειάζεται από πατώματα μέχρι μπάζα, έτσι ώστε να πας και εσύ στην δουλειά σου και να το βρεις έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john1987 είπε Γιώργο αυτός που μου πρότεινε την προσφορά μου κάνει και το αμάξι και είναι πολύ μερακλής. Γενικά στο αμάξι κάνει πολύ καλή δουλειά (πλύσιμο χωρίς να το αγγίζει, βιολογικό κλπα). Υποθέτω θα έχει και κάποια μηχανήματα για τα σπίτια που πηγαίνει. Συνολικά (127τμ διαμέρισμα & 32τμ υπόγειο) βγαίνει 477 ευρώ που και εμένα μου φαίνεται ακραίο ποσό. Υποθέτω θα τους πάρει 2 μεροκάματα. Επειδή έχω πάρει συνεργείο στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι οι πιο πολλοί κάνουν άρπα κόλλα δουλειά. Θα ήθελα πιο προσεκτική δουλειά γιατί το σπίτι είναι γεμάτο σκόνες. ειναι πολλα... γυρω στα 2 κατοσταρικα θα ηταν νορμαλ Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, john1987 είπε Γιώργο αυτός που μου πρότεινε την προσφορά μου κάνει και το αμάξι και είναι πολύ μερακλής. Γενικά στο αμάξι κάνει πολύ καλή δουλειά (πλύσιμο χωρίς να το αγγίζει, βιολογικό κλπα). Υποθέτω θα έχει και κάποια μηχανήματα για τα σπίτια που πηγαίνει. Συνολικά (127τμ διαμέρισμα & 32τμ υπόγειο) βγαίνει 477 ευρώ που και εμένα μου φαίνεται ακραίο ποσό. Υποθέτω θα τους πάρει 2 μεροκάματα. Επειδή έχω πάρει συνεργείο στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι οι πιο πολλοί κάνουν άρπα κόλλα δουλειά. Θα ήθελα πιο προσεκτική δουλειά γιατί το σπίτι είναι γεμάτο σκόνες. Το ποσό από μόνο του δεν είναι τρελό. Να προσέξεις όμως τι περιλαμβάνει, ας πούμε αν έχει κολλημένη βρωμιά σε αρμούς στο πάτωμα θα "βάλει χέρι" και τα ειδικά υγρά, ή "ό,τι πιάσει το μηχάνημα"? Πασαλημένες σιλικόνες? Ράγες παραθύρων? Αν το αφήσει τέλειο το ποσό είναι οκ, αν όχι δεν είναι. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από konc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gmon13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Doubt είπε Απάντηση στη ερώτηση δεν έχω αλλά.. Κάτι τέτοιο το έχεις σκεφτεί; Η αλήθεια είναι ότι έψαξα διαφορά προϊόντα τα οποία βιδώνουν, κουμπώνουν κλπ πάνω στην κουπαστή. Η συγκεκριμένη είναι βιδωτή αλλά πάνω σε τοίχο; Ευχαριστώ για την πρόταση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Gmon13 είπε Η αλήθεια είναι ότι έψαξα διαφορά προϊόντα τα οποία βιδώνουν, κουμπώνουν κλπ πάνω στην κουπαστή. Η συγκεκριμένη είναι βιδωτή αλλά πάνω σε τοίχο; Ευχαριστώ για την πρόταση σου. Ναι σε τοίχο μπαίνει, υπάρχουν διάφορες διαστάσεις, είναι αλουμίνιο και μπορείς να το βάλεις κάπου που προφυλάσσεται από βροχή. Όταν δεν χρειάζεται το μαζεύεις και δεν ενοχλεί καθόλου. Σε συνδυασμό με κλασική απλώστρα πχ δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερωτηση , σε μπανιο με γυψοσανιδα αν θελεις να βγάλεις πλακακια για καποιο λογο (διαρροη-ραγισμα) , ποια γυψοσανιδα ειναι καλυτερη ( τσιμεντο/ινοσανιδα) ? Επισης σε στηριγμα πορτας-εξωτ τοιχοποιια ποια ειναι πιο γερη -δεν με νοιαζει υγρασια. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από chriskan22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις