mechpanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Καλησπερα, έχω ένα πρόβλημα που με ταλανίζει εδώ και χρόνια. Θα ήθελα λοιπόν τη συμβουλή σας σε περίπτωση που έχει βρεθεί κάποιος σε αντίστοιχη περίπτωση. Μπάνιο 1ου ορόφου με εξαεριστήρα όπου ο σωλήνας περνάει απτην 2ο και 3ο όροφο και καταλήγει στο πατάρι. Σε περίπτωση που για παράδειγμα ο 2ο όροφος ανάψει τον εξαεριστήρα οι μυρωδιές πηγαίνουν και στον πρώτο όροφο. Φαντάζομαι ότι σκάνε στο κεντρικό σωλήνα και κάποιες πηγαίνουν ταράτσα κάποιες προς τα κάτω. Έχω δοκιμάσει να μεγαλώσω το σωλήνα στην ταράτσα σε ύψος. Να του αλλάξω καπελάκι. Να βαλω εναν δυνατό εξαεριστήρα. Το μόνο που δεν έκανα είναι να βαλω εξαεριστήρα με περσίδες. Εν κατακλείδι για να γλυτωσω απτις μυρωδιές θα πρέπει ή να μην το ανάβει ο από πάνω ή να έχω όλη μέρα και νύχτα τον εξαεριστήρα μου ανοιχτό. Μόνο έτσι δεν έρχονται. Πριν λοιπόν βαλω εξαεριστήρα με περσίδες (που θεωρώ ότι δεν θα με σώσει), γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο τρόπο να σωθώ; Ίσως κάποια εγκατάσταση στην ταράτσα που να βοηθήσει το φυσικό ελκυσμο όπως έχουν στα τζάκια; Δεν ξέρω δεν βγαζω άκρη Το θέμα σου δεν μπορεί να λυθεί με μη επεμβατικό τρόπο. Βλέπεις, ο Bernoulli είναι αμείληκτος: Οι αεροδυναμικές αντιστάσεις συνεπώς η πτώση πίεσης από το να πάει από τον 2ο στην ταράτσα, είναι μεγαλύτερες από το να πάει από τον 2ο στην σωλήνα σου, οπότε ο αέρας ακολουθεί αυτή την διαδρομή και μαζί, σου φέρνει τις ευχάριστες μυρωδιές του... Θες εξαεριστικό με αντεπίστροφο κλαπέ οπωσδήποτε. Το ίδιο και τα άλλα διαμερίσματα, βεβαίως! Το άλλο που θα μπορούσε να γίνει, θα ήταν να μπει ένα πρόσθετο εξαεριστικό στην εξαγωγή, που να ενεργοποιείται οποιοδήποτε από τα 3 εξαεριστικά ενεργοποιηθούν. 2
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης σπασμένης γυψοσανίδας ταβανιου?
hp8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, adi32 είπε Υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης σπασμένης γυψοσανίδας ταβανιου? εννοείται ότι γίνεται Αν σκέφτεσαι να το κάνεις εσύ youtube Αλλιώς μάστορα να μάθεις και πως γίνεται
chrp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) λάθος ανάρτηση, συγγνώμη Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από chrp 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, chrp είπε Χαρίζεται Θεσσαλονίκη βιβλίο Assassin's Creed Renaissance Δοκίμασες με 13αρι καρυδάκι;
adi32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, hp8 είπε εννοείται ότι γίνεται Αν σκέφτεσαι να το κάνεις εσύ youtube Αλλιώς μάστορα να μάθεις και πως γίνεται Ναι για μένα εννοώ αν υπάρχει κάποιος εύκολος σχετικά τρόπος
mastoras007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Έχουμε κανένα μάστορα χτίστη η πατωματζη? Έχω περάσει πέτρα Καρύστου στην αυλή στο χωριό και θέλω να μάθω κάτι. Καταρχάς θέλω να βάλω άσπρο αρμό. Για να βάλω τον αρμό πρέπει το τσιμέντο από κάτω να έχει στεγνώσει εντελώς? Μετά από 1-2 μέρες ας πούμε βάζω αρμό? Επίσης για τον αρμο πρέπει να βάλω κάποιο ειδικό υλικό η με νταμαρισια άμμο και λευκό τσιμέντο θα κάνω δουλειά?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα. Έχουμε κανένα μάστορα χτίστη η πατωματζη? Έχω περάσει πέτρα Καρύστου στην αυλή στο χωριό και θέλω να μάθω κάτι. Καταρχάς θέλω να βάλω άσπρο αρμό. Για να βάλω τον αρμό πρέπει το τσιμέντο από κάτω να έχει στεγνώσει εντελώς? Μετά από 1-2 μέρες ας πούμε βάζω αρμό? Επίσης για τον αρμο πρέπει να βάλω κάποιο ειδικό υλικό η με νταμαρισια άμμο και λευκό τσιμέντο θα κάνω δουλειά? Μάρμαρο και τσιμέντο θα βάλεις οχι αμμο
jgeorgiou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Το επόμενο βήμα είναι να βαλω εξαεριστήρα με πτερύγια η κλαπε όπως λες κι εσυ. Απλά λέω μήπως είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα και κατάφερε να το αντιμετωπίσει αλλιώς. Έχω ακούσει για παράδειγμα εξαεριστήρας που μπαίνει στη ταράτσα και δουλεύει μόνιμα. Έχω ακούει για μικρότερο ανεμιστηρακι που που μπαίνει πίσω από τον εξαεριστήρα και δουλεύει μόνιμα. Αν δεν πει κάποιος κάποια ιδέα πάω για εξαεριστήρα με κλαπε και ο θεός βοηθός Εγώ έλυσα αντίστοιχο πρόβλημα βάζοντας τον ανεμιστήρα στην "έξοδο" στην ταράτσα , με ένα έξτρα εξαρτηματάκι (δεν θυμάμαι πως μου το είπε ο ηλέκτρολόγος) όποιος το ανάψει βάζει μπρός αυτό το κοινό για όλους. Τα καλώδια για να δώσουμε ρεύμα πάνω στην ταράτσα τα περάσαμε μέσα στον σωλήνα εξαερισμού. Με αυτόν τον τρόπο σε κάθε χρήση από όλα τα wc πάντα οι μυρωδιές πάνε πάνω. Ολα ta wc εξαερίζονται (ποιο συχνά) ταύτοχρονα όταν κάποιος από τους 3 ανάψει. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από jgeorgiou 2
Son^Goku Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Στις 17/2/2022 στις 6:27 ΜΜ, Doubt είπε 20€ είχα πάρει εγώ einhell ρεύματος 700 watt. Δεν είναι Makita αλλά ούτε κι εγώ είμαι άξιος για Makita.😛 Μακιτα της πλάκας. Μόνο Milwaukee 😄
Donmitsos10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Εγώ έλυσα αντίστοιχο πρόβλημα βάζοντας τον ανεμιστήρα στην "έξοδο" στην ταράτσα , με ένα έξτρα εξαρτηματάκι (δεν θυμάμαι πως μου το είπε ο ηλέκτρολόγος) όποιος το ανάψει βάζει μπρός αυτό το κοινό για όλους. Τα καλώδια για να δώσουμε ρεύμα πάνω στην ταράτσα τα περάσαμε μέσα στον σωλήνα εξαερισμού. Με αυτόν τον τρόπο σε κάθε χρήση από όλα τα wc πάντα οι μυρωδιές πάνε πάνω. Ολα ta wc εξαερίζονται (ποιο συχνά) ταύτοχρονα όταν κάποιος από τους 3 ανάψει. Θα το ψάξω μου φαίνεται πολύ έξυπνο
Mpiftekis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά!! Ερώτηση για εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου. Πήγε χαμηλά η στάθμη στη δεξαμενή και λογικά έκοψε ο καυστήρας από μόνος του. Τώρα που βάλαμε 300 λίτρα πετρέλαιο δεν ξεκινά να ζεστάνει ο καυστήρας. Υποθέτω ότι θέλει εξαέρωση. Η αντλία που έχουνε είναι η Danfoss BFP 21 R3 με 2 σωληνάκια. Διαβάζοντας το manual, καταλαβαίνω ότι πρέπει να γυρίσω τη βίδα "Ο" μέχρι να σταξει πετρέλαιο. Καλά καταλαβαίνω ή θα κάνω βλακεία; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Mpiftekis
hp8 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Υποθέτω ότι θέλει εξαέρωση. Ναι Αν όμως έχεις κι άλλη ηλεκτρομαγνητική στη γραμμή του πετρελαίου πέραν αυτής που έχει η αντλία πάνω της πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα Έχω την BFP 21 L3 και έτυχε ίδια περίπτωση με σένα και έκανα εξαέρωση από το φίλτρο (φωτο) αφού πρώτα έβγαλα την φύσα για να μην εκκινήσει ο καυστήρας Και αυτό γιατί έχω ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στη γραμμή παροχής η οποία ενεργοποιείται πρώτη και φίλτρο πετρελαίου που είχε βουλώσει και ξέμεινε ο καυστήρας Θα χρειαστεί 1-2 ρεσετ 2
manolis940 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, GeG είπε Καλησπερα, μια σόμπα λαδιου σχετικά καινούργια αλλά εκτός εγγύησης σταμάτησε στα καλά καθούμενα να δουλευει, χωρίς σπίθα, τσαφ και μυρωδιά και δεν ξέρω τι να κοιτάξω να αλλάξω από θερμοστάτη ή διακόπτη, παραθετω φωτογραφία με το εσωτερικό, πανω είναι η επιλογή θερμοκρασίας και κάτω το μαυρο είναι η επιλογή σκάλας 1-3. Κάποια ιδέα για αλλαγή;εχω ίδια σόμπα λιγότερα watt, αν από εκεί δοκιμάσω τον διακόπτη λέτε να χαλάσει ο διακόπτης λόγω φορτίου; ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας. Αν φταίει ο θερμοστάτης μπορείς να τον γεφυρώσεις. Έτσι το είχα κάνει και εγώ με μία σόμπα χαλαζία και εν τέλει τον άφησα χωρίς να τον επισκευάσω. Όποτε ζεσταινόμουνα την έκλεινα μόνος μου. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού 😂 Ότι και αν κάνεις την σόμπα την κρατάς εκτός ρεύματος !
Mpiftekis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, hp8 είπε Ναι Αν όμως έχεις κι άλλη ηλεκτρομαγνητική στη γραμμή του πετρελαίου πέραν αυτής που έχει η αντλία πάνω της πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα Έχω την BFP 21 L3 και έτυχε ίδια περίπτωση με σένα και έκανα εξαέρωση από το φίλτρο (φωτο) αφού πρώτα έβγαλα την φύσα για να μην εκκινήσει ο καυστήρας Και αυτό γιατί έχω ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στη γραμμή παροχής η οποία ενεργοποιείται πρώτη και φίλτρο πετρελαίου που είχε βουλώσει και ξέμεινε ο καυστήρας Θα χρειαστεί 1-2 ρεσετ Μεταξύ αντλίας και δεξαμενής, έχει αυτό https://photos.app.goo.gl/dnyD7NfQz1vH5nQY6 Είναι η Η/Μ που λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις