dimitris_st13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, savvinio82 είπε Πρέπει να γίνει ολική βαφή; τοπική θα είναι χάλια; Αναλόγως της διαφοράς χρώματος (αν το παλιό έχει κιτρινισει πολύ), το σημείο, την έκταση της βαφής. Σε σημειακή επιδιόρθωση σε 15ετιας σώμα χωρίς κιτρίνισμα, δεν φαινόταν τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα, έχω ένα πρόβλημα που με ταλανίζει εδώ και χρόνια. Θα ήθελα λοιπόν τη συμβουλή σας σε περίπτωση που έχει βρεθεί κάποιος σε αντίστοιχη περίπτωση. Μπάνιο 1ου ορόφου με εξαεριστήρα όπου ο σωλήνας περνάει απτην 2ο και 3ο όροφο και καταλήγει στο πατάρι. Σε περίπτωση που για παράδειγμα ο 2ο όροφος ανάψει τον εξαεριστήρα οι μυρωδιές πηγαίνουν και στον πρώτο όροφο. Φαντάζομαι ότι σκάνε στο κεντρικό σωλήνα και κάποιες πηγαίνουν ταράτσα κάποιες προς τα κάτω. Έχω δοκιμάσει να μεγαλώσω το σωλήνα στην ταράτσα σε ύψος. Να του αλλάξω καπελάκι. Να βαλω εναν δυνατό εξαεριστήρα. Το μόνο που δεν έκανα είναι να βαλω εξαεριστήρα με περσίδες. Εν κατακλείδι για να γλυτωσω απτις μυρωδιές θα πρέπει ή να μην το ανάβει ο από πάνω ή να έχω όλη μέρα και νύχτα τον εξαεριστήρα μου ανοιχτό. Μόνο έτσι δεν έρχονται. Πριν λοιπόν βαλω εξαεριστήρα με περσίδες (που θεωρώ ότι δεν θα με σώσει), γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο τρόπο να σωθώ; Ίσως κάποια εγκατάσταση στην ταράτσα που να βοηθήσει το φυσικό ελκυσμο όπως έχουν στα τζάκια; Δεν ξέρω δεν βγαζω άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Στις 17/2/2022 στις 6:34 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Σωστά. Πήρα από τον Καυκα πριν 10 ημέρες, ένα 500αρι black and decker με κρουστικό, στα 30€ (ήταν σε προσφορά). Μια χαρά τις άνοιξε τις τρύπες σε πλάκα Ω.Σ. για τοποθέτηση φωτιστικού. Ούτε για αστείο δε τρυπάει πλάκα Ο.Σ ευκολα ίσως το σοβά. Εδώ με επαγγελμαιτικο χωρίς καλή μύτη μπετου δε κάνει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Καλησπερα, έχω ένα πρόβλημα που με ταλανίζει εδώ και χρόνια. Θα ήθελα λοιπόν τη συμβουλή σας σε περίπτωση που έχει βρεθεί κάποιος σε αντίστοιχη περίπτωση. Μπάνιο 1ου ορόφου με εξαεριστήρα όπου ο σωλήνας περνάει απτην 2ο και 3ο όροφο και καταλήγει στο πατάρι.{ ...........} Μήπως εννοείς ταράτσα ; Δεν μου βγάζει αλλιώς νόημα το post σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μήπως εννοείς ταράτσα ; Δεν μου βγάζει αλλιώς νόημα το post σου. Ναι γράψε λάθος. Έχει έναν σωλήνα που περνάει από τους 3 ορόφους και καταλήγει στο πατάρι. Δοκίμασα να τον ψηλωσω να του αλλάξω καπελάκι αλλά τίποτα. Ο μόνος τρόπος να μην γυρνάνε μυρωδιές είναι ή να μην ανοίγουν οι από πάνω τους εξαεριστηρες τους ή να τον έχω μόνιμα αναμένο εγώ. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Δεν ξέρω δεν βγαζω άκρη είτε και εγώ κάτι σαν αυτό θα βόλευε ? https://elektrofotistiki.gr/product/κλιματισμοσ/εξαερισμός/εξαεριστήρες-οικιακού-τύπου/εξαερ-φ10-mmv-100-105-circle-with-back/ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ούτε για αστείο δε τρυπάει πλάκα Ο.Σ ευκολα ίσως το σοβά. Εδώ με επαγγελμαιτικο χωρίς καλή μύτη μπετου δε κάνει τιποτα Τι να κάνουμε που το έκανε όμως; Και ποιον σοβά εν τω μεταξύ; Στην οροφή (λόγω εργατικών και μόνο) ο σοβάς είναι max 1, 5εκ., αντε βαριά 2εκ. (και πολύ σου λέω) Δεν ειναι σαν τα κατακόρυφα στοιχεία. Το ούπα μπήκε σχεδόν 5εκ. Θες να σου φέρω λίγη από την θαυματουργή γκρι σκόνη; Με το παλιό (ίδια watt) έχω βάλει μεταλλικά ούπα και με κατακόρυφες ντιζες έχω στηρίξει ράφια (πάντα από την πλάκα μιλώντας). Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, hp8 είπε είτε και εγώ κάτι σαν αυτό θα βόλευε ? https://elektrofotistiki.gr/product/κλιματισμοσ/εξαερισμός/εξαεριστήρες-οικιακού-τύπου/εξαερ-φ10-mmv-100-105-circle-with-back/ Το επόμενο βήμα είναι να βαλω εξαεριστήρα με πτερύγια η κλαπε όπως λες κι εσυ. Απλά λέω μήπως είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα και κατάφερε να το αντιμετωπίσει αλλιώς. Έχω ακούσει για παράδειγμα εξαεριστήρας που μπαίνει στη ταράτσα και δουλεύει μόνιμα. Έχω ακούει για μικρότερο ανεμιστηρακι που που μπαίνει πίσω από τον εξαεριστήρα και δουλεύει μόνιμα. Αν δεν πει κάποιος κάποια ιδέα πάω για εξαεριστήρα με κλαπε και ο θεός βοηθός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα μαστορια, έχω αλλάξει πολλές φορές ιμάντα σε παντζούρι άσπρο. Έτυχε να βρω σε καφέ παράθυρο και το καπάκι ανοίγει από την πάνω μεριά έχει τύχει κάποιο μέλος να το αλλάξει. Δυστυχώς δεν έχει περιθώριο από το ταβάνι. Υπάρχει κάποιο εργαλείο πέρα από το κατσαβίδι να μπαίνει μέσα κ να το τραβάει προς τα έξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μήπως ειναι κουμπωτο; Και δεν ανοιγει απο πανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, skoudinio είπε Καλησπέρα μαστορια, έχω αλλάξει πολλές φορές ιμάντα σε παντζούρι άσπρο. Έτυχε να βρω σε καφέ παράθυρο και το καπάκι ανοίγει από την πάνω μεριά έχει τύχει κάποιο μέλος να το αλλάξει. Δυστυχώς δεν έχει περιθώριο από το ταβάνι. Υπάρχει κάποιο εργαλείο πέρα από το κατσαβίδι να μπαίνει μέσα κ να το τραβάει προς τα έξω? Νομιζω οπως σωστα εγραψε ο Liverpool89 οτι σε αυτα τα καπακια ειναι κουμπωτά. Απλα θέλει λίγο ζόρι για να ξεκουμπώσει. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Petros Electron 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, skoudinio είπε Καλησπέρα μαστορια, έχω αλλάξει πολλές φορές ιμάντα σε παντζούρι άσπρο. Έτυχε να βρω σε καφέ παράθυρο και το καπάκι ανοίγει από την πάνω μεριά έχει τύχει κάποιο μέλος να το αλλάξει. Δυστυχώς δεν έχει περιθώριο από το ταβάνι. Υπάρχει κάποιο εργαλείο πέρα από το κατσαβίδι να μπαίνει μέσα κ να το τραβάει προς τα έξω? Και μάλλον έχει στοκαριστεί και λίγο στην πάνω μεριά γι αυτό και σε ζορίζει στο άνοιγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, ειδα ένα βίντεο βάζεις ίσιο κατσαβίδι και το γυρνάς ελαφρά, το εχει δοκιμάσει κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, skoudinio είπε Καλημέρα σε όλους, ειδα ένα βίντεο βάζεις ίσιο κατσαβίδι και το γυρνάς ελαφρά, το εχει δοκιμάσει κανένας? Θες να πεις ότι δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη αυτό και κάθεσαι εδώ και τρως τον χρόνο μας 🤬; Εντάξει πλάκα κάνω Γενικά πως αλλιώς περιμένεις να το ανοίξεις απ' την στιγμή που δεν έχει βίδες ή κάτι άλλο; Βρες ένα κατσαβίδι όσο πιο μακρύ γίνεται. Αν φοβάσαι ότι θα το γδάρεις εξωτερικά βάλε λίγη ταινία εκεί που θα πατήσει το κατσαβίδι. Αν ανοίξει λίγο μετά μπορείς να δώσεις λίγη ένταση με το χέρι σου και να βάλεις σιγά σιγά γύρω γύρω το κατσαβίδι και να το ανοίξεις όλο. Φαντάζομαι ότι και στο video που είδες κάτι τέτοιο γίνεται. Καλύτερη λύση ίσως είναι κάτι εργαλεία που ανοίγουν πλαστικά αυτοκινήτων, αλλά σίγουρα την αρχή πρέπει να την κάνεις πάλι με κατσαβίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα, μια σόμπα λαδιου σχετικά καινούργια αλλά εκτός εγγύησης σταμάτησε στα καλά καθούμενα να δουλευει, χωρίς σπίθα, τσαφ και μυρωδιά και δεν ξέρω τι να κοιτάξω να αλλάξω από θερμοστάτη ή διακόπτη, παραθετω φωτογραφία με το εσωτερικό, πανω είναι η επιλογή θερμοκρασίας και κάτω το μαυρο είναι η επιλογή σκάλας 1-3. Κάποια ιδέα για αλλαγή;εχω ίδια σόμπα λιγότερα watt, αν από εκεί δοκιμάσω τον διακόπτη λέτε να χαλάσει ο διακόπτης λόγω φορτίου; ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις