Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Amaretos είπε

Τωρα εχω φτασει στον μηχανισμο, αλλα δεν βρισκω τροπο να τον τραβηξω εξω οπως φαινεται στο βιντεο. Εχει λιγα μποσικα οπως φαινεται αλλα δεν...

Νομίζω οτι την παρακάτω la torre   πρέπει να έχεις Βάλε λίγο παραπάνω δύναμη  και τραβατο προς τα πάνω Η δες αυτό που προτείνει το βίντεο στο 10:25  ούτως η άλλως θα το αλλάξεις  Πάρε μια πένσα η μια  γκαζοταναλια για μοχλό και κανε ότι κάνει στο 10:25  Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα πες του μικρού να αναλάβει δράση   :)

https://youtu.be/fmoTQapljgI?t=451

υγ. Τώρα είδα οτι η δουλειά έγινε

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα ηθελα να φιαξω κατι σε ενα πλαστικο και εβαλα λιγο κολα ουχου το σολιναριο το κιτρινο τελικα δεν πετυχε αλλα εγινε και χαλια..... πως βγαζουμε τωρα την κολλα? του εχει τυχει κανενος:)

Δημοσ.

Την επόμενη βδομάδα θα έχουν τα λιντλ το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2..

https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabsp-20-li-c2/p140488

Επειδή δεν έχει κρούση, για τρύπες σε τούβλο κάνει;

Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σετ με μύτες, τρυπάνια κλπ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Την επόμενη βδομάδα θα έχουν τα λιντλ το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2..

https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabsp-20-li-c2/p140488

Μια χαρα κανει, χρησιμοποιώ πολυ χειροτερο (ενα μαυρο 18V του Leroy το εχει ακομα), αυτο σκεψου οτι ειναι η ακριβη σειρα του Lidl... το θεμα ειναι ποσες θα κανεις, εαν κανεις 4-5 το μηνα παρε κρουστικο, ειδαλλως εισαι οκ και με αυτο κ με το παραπανω θα ελεγα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, g_mateo είπε

Αν θελεις να τρυπάς και τοιχους καλο θα ηταν να πάρεις ενα που θα ειναι και κρουστικό, αλλιως θα αναγκαστείς να πάρεις και κρουστικό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, g_mateo είπε

Άνετα. Στο λέω από πρώτο χέρι. 

Μύτες είχα πάρει πάλι Parkside (από LIDL), ένα σετ με κόκκινα, πράσινα και μπλε κουτιά (για ξύλο, σίδηρο και τούβλο). Αθάνατες βγήκαν. 

56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν θελεις να τρυπάς και τοιχους καλο θα ηταν να πάρεις ενα που θα ειναι και κρουστικό,

Γιατί το αναφέρεις αυτό; Σε τούβλο με ένα σοβαρό τρυπάνι, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Κρουστικό χρειάζεται κανείς, συνήθως για διατρήσεις σε στοιχεία από Ω.Σ.

Δημοσ.
Στις 15/2/2022 στις 3:14 ΜΜ, dimitris_st13 είπε

Επιβεβαιώνω πως είναι πολύ καλό και δεν φαίνεται διαφορά (σε καινούρια σώματα τουλάχιστον - μη κιτρινισμενα) 

Πρέπει να γίνει ολική βαφή; τοπική θα είναι χάλια; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, g_mateo είπε

Για περιστασιακή χρήση το θέλω.... Μια στο τόσο...

Πρόταση για μύτες, τρυπάνια;

Μια μέρα θα χτυπήσεις ένα σενάζι και θα το δεις να αναστενάζει !   Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι αν θες ένα εργαλείο να το χρησιμοποιείς ερασιτεχνικά πάρε κάτι με κρούση

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μια μέρα θα χτυπήσεις ένα σενάζι και θα το δεις να αναστενάζει ! 

Το σεναζ (chainage, διάζωμα στα ελληνικά) είναι στοιχείο Ω. Σ., έστω και αν περιέχει έναν στοιχειώδη οπλισμό (διαμήκη + συνδετήρες). 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, g_mateo είπε

Θα δώσεις 75 ευρώ(50 κατσαβίδι + 25 μπαταρία /φορτιστή) για ένα εργαλείο που ουσιαστικά δεν σου χρειάζεται.

Αν θες την γνώμη μου, εφόσον σε ενδιαφέρει η περιστασιακή χρήση, πάρε ένα 500ρι δραπανο ρεύματος, δεν θα ανησυχείς ποτέ για το αν είναι φορτισμένο (αν και τα Parkside έχουν καλές μπαταρίες λίθου), θα έχει κρούση και αν μάθεις να το χειρίζεσαι θα μπορεί να δουλευτεί και σαν κατσαβιδιερα. Όλα τα παραπάνω, σε τιμή κάτω της μισής από αυτό που κοιτάς.

Μύτες όπως σου είπαν της Parkside είναι επίσης vfm. Πάντως ακόμη και στο σκρουτζ, επώνυμα σετ με τα βασικά νούμερα κοστίζουν αρκετά φθηνά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Θα δώσεις 75 ευρώ(50 κατσαβίδι + 25 μπαταρία /φορτιστή) για ένα εργαλείο που ουσιαστικά δεν σου χρειάζεται.

Αν θες την γνώμη μου, εφόσον σε ενδιαφέρει η περιστασιακή χρήση, πάρε ένα 500ρι δραπανο ρεύματος, δεν θα ανησυχείς ποτέ για το αν είναι φορτισμένο (αν και τα Parkside έχουν καλές μπαταρίες λίθου), θα έχει κρούση και αν μάθεις να το χειρίζεσαι θα μπορεί να δουλευτεί και σαν κατσαβιδιερα. Όλα τα παραπάνω, σε τιμή κάτω της μισής από αυτό που κοιτάς.

Μύτες όπως σου είπαν της Parkside είναι επίσης vfm. Πάντως ακόμη και στο σκρουτζ, επώνυμα σετ με τα βασικά νούμερα κοστίζουν αρκετά φθηνά.

συμφωνώ απόλυτα

Για περιστασιακή χρήση στο σπίτι είναι υπερβολικά ακριβό.

Έχω πάρει ένα κινεζοδραπανοκατσάβιδο πριν 2.5 χρόνια

https://www.skroutz.gr/s/17750165/Oxford-Home-TOOL-001-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-2x2Ah.html

(το είχα πάρει σε περίοδο που έκανε 35 ευρώ)

και για τις όλες τις δουλειές στο σπίτι με έχει καλύψει και φυσικά έχω κάνει και τρύπες σε τοίχο χωρίς πρόβλημα ..  και σε μωσαικό έχω κάνει (εκεί ήθελε λίγο περισσότερο επιμονή)

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Αν θες την γνώμη μου, εφόσον σε ενδιαφέρει η περιστασιακή χρήση, πάρε ένα 500ρι δραπανο ρεύματος, δεν θα ανησυχείς ποτέ για το αν είναι φορτισμένο

Σωστά. Πήρα από τον Καυκα πριν 10 ημέρες, ένα 500αρι black and decker με κρουστικό, στα 30€ (ήταν σε προσφορά). Μια χαρά τις άνοιξε τις τρύπες σε πλάκα Ω.Σ. για τοποθέτηση φωτιστικού.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...