hp8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Τωρα εχω φτασει στον μηχανισμο, αλλα δεν βρισκω τροπο να τον τραβηξω εξω οπως φαινεται στο βιντεο. Εχει λιγα μποσικα οπως φαινεται αλλα δεν... Νομίζω οτι την παρακάτω la torre πρέπει να έχεις Βάλε λίγο παραπάνω δύναμη και τραβατο προς τα πάνω Η δες αυτό που προτείνει το βίντεο στο 10:25 ούτως η άλλως θα το αλλάξεις Πάρε μια πένσα η μια γκαζοταναλια για μοχλό και κανε ότι κάνει στο 10:25 Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα πες του μικρού να αναλάβει δράση https://youtu.be/fmoTQapljgI?t=451 υγ. Τώρα είδα οτι η δουλειά έγινε Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από hp8 1
Elysian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα ηθελα να φιαξω κατι σε ενα πλαστικο και εβαλα λιγο κολα ουχου το σολιναριο το κιτρινο τελικα δεν πετυχε αλλα εγινε και χαλια..... πως βγαζουμε τωρα την κολλα? του εχει τυχει κανενος:)
nickol-us Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 H κλασσική uhu φεύγει σχετικά εύκολα, δοκίμασε με βενζίνη καθαρισμού ή οινόπνευμα(ακόμη και φωτιστικό)
g_mateo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Την επόμενη βδομάδα θα έχουν τα λιντλ το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2.. https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabsp-20-li-c2/p140488 Επειδή δεν έχει κρούση, για τρύπες σε τούβλο κάνει; Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σετ με μύτες, τρυπάνια κλπ;
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, g_mateo είπε Την επόμενη βδομάδα θα έχουν τα λιντλ το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2.. https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabsp-20-li-c2/p140488 Επειδή δεν έχει κρούση, για τρύπες σε τούβλο κάνει; Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σετ με μύτες, τρυπάνια κλπ; Μια χαρα κανει, χρησιμοποιώ πολυ χειροτερο (ενα μαυρο 18V του Leroy το εχει ακομα), αυτο σκεψου οτι ειναι η ακριβη σειρα του Lidl... το θεμα ειναι ποσες θα κανεις, εαν κανεις 4-5 το μηνα παρε κρουστικο, ειδαλλως εισαι οκ και με αυτο κ με το παραπανω θα ελεγα
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, g_mateo είπε Την επόμενη βδομάδα θα έχουν τα λιντλ το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2.. https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabsp-20-li-c2/p140488 Επειδή δεν έχει κρούση, για τρύπες σε τούβλο κάνει; Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σετ με μύτες, τρυπάνια κλπ; Αν θελεις να τρυπάς και τοιχους καλο θα ηταν να πάρεις ενα που θα ειναι και κρουστικό, αλλιως θα αναγκαστείς να πάρεις και κρουστικό. 1
g_mateo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Για περιστασιακή χρήση το θέλω.... Μια στο τόσο... Πρόταση για μύτες, τρυπάνια;
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, g_mateo είπε Επειδή δεν έχει κρούση, για τρύπες σε τούβλο κάνει; Άνετα. Στο λέω από πρώτο χέρι. Μύτες είχα πάρει πάλι Parkside (από LIDL), ένα σετ με κόκκινα, πράσινα και μπλε κουτιά (για ξύλο, σίδηρο και τούβλο). Αθάνατες βγήκαν. 56 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν θελεις να τρυπάς και τοιχους καλο θα ηταν να πάρεις ενα που θα ειναι και κρουστικό, Γιατί το αναφέρεις αυτό; Σε τούβλο με ένα σοβαρό τρυπάνι, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Κρουστικό χρειάζεται κανείς, συνήθως για διατρήσεις σε στοιχεία από Ω.Σ.
savvinio82 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 15/2/2022 στις 3:14 ΜΜ, dimitris_st13 είπε Επιβεβαιώνω πως είναι πολύ καλό και δεν φαίνεται διαφορά (σε καινούρια σώματα τουλάχιστον - μη κιτρινισμενα) Πρέπει να γίνει ολική βαφή; τοπική θα είναι χάλια;
manolis940 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, g_mateo είπε Για περιστασιακή χρήση το θέλω.... Μια στο τόσο... Πρόταση για μύτες, τρυπάνια; Μια μέρα θα χτυπήσεις ένα σενάζι και θα το δεις να αναστενάζει ! Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι αν θες ένα εργαλείο να το χρησιμοποιείς ερασιτεχνικά πάρε κάτι με κρούση
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μια μέρα θα χτυπήσεις ένα σενάζι και θα το δεις να αναστενάζει ! Το σεναζ (chainage, διάζωμα στα ελληνικά) είναι στοιχείο Ω. Σ., έστω και αν περιέχει έναν στοιχειώδη οπλισμό (διαμήκη + συνδετήρες).
nickol-us Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, g_mateo είπε Την επόμενη βδομάδα θα έχουν τα λιντλ το Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABSP 20-Li C2.. https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-performance-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabsp-20-li-c2/p140488 Επειδή δεν έχει κρούση, για τρύπες σε τούβλο κάνει; Επίσης, έχετε να προτείνετε κανένα σετ με μύτες, τρυπάνια κλπ; Θα δώσεις 75 ευρώ(50 κατσαβίδι + 25 μπαταρία /φορτιστή) για ένα εργαλείο που ουσιαστικά δεν σου χρειάζεται. Αν θες την γνώμη μου, εφόσον σε ενδιαφέρει η περιστασιακή χρήση, πάρε ένα 500ρι δραπανο ρεύματος, δεν θα ανησυχείς ποτέ για το αν είναι φορτισμένο (αν και τα Parkside έχουν καλές μπαταρίες λίθου), θα έχει κρούση και αν μάθεις να το χειρίζεσαι θα μπορεί να δουλευτεί και σαν κατσαβιδιερα. Όλα τα παραπάνω, σε τιμή κάτω της μισής από αυτό που κοιτάς. Μύτες όπως σου είπαν της Parkside είναι επίσης vfm. Πάντως ακόμη και στο σκρουτζ, επώνυμα σετ με τα βασικά νούμερα κοστίζουν αρκετά φθηνά. 3
DrLo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, nickol-us είπε Θα δώσεις 75 ευρώ(50 κατσαβίδι + 25 μπαταρία /φορτιστή) για ένα εργαλείο που ουσιαστικά δεν σου χρειάζεται. Αν θες την γνώμη μου, εφόσον σε ενδιαφέρει η περιστασιακή χρήση, πάρε ένα 500ρι δραπανο ρεύματος, δεν θα ανησυχείς ποτέ για το αν είναι φορτισμένο (αν και τα Parkside έχουν καλές μπαταρίες λίθου), θα έχει κρούση και αν μάθεις να το χειρίζεσαι θα μπορεί να δουλευτεί και σαν κατσαβιδιερα. Όλα τα παραπάνω, σε τιμή κάτω της μισής από αυτό που κοιτάς. Μύτες όπως σου είπαν της Parkside είναι επίσης vfm. Πάντως ακόμη και στο σκρουτζ, επώνυμα σετ με τα βασικά νούμερα κοστίζουν αρκετά φθηνά. συμφωνώ απόλυτα Για περιστασιακή χρήση στο σπίτι είναι υπερβολικά ακριβό. Έχω πάρει ένα κινεζοδραπανοκατσάβιδο πριν 2.5 χρόνια https://www.skroutz.gr/s/17750165/Oxford-Home-TOOL-001-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-2x2Ah.html (το είχα πάρει σε περίοδο που έκανε 35 ευρώ) και για τις όλες τις δουλειές στο σπίτι με έχει καλύψει και φυσικά έχω κάνει και τρύπες σε τοίχο χωρίς πρόβλημα .. και σε μωσαικό έχω κάνει (εκεί ήθελε λίγο περισσότερο επιμονή) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από DrLo
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 20€ είχα πάρει εγώ einhell ρεύματος 700 watt. Δεν είναι Makita αλλά ούτε κι εγώ είμαι άξιος για Makita.😛 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Αν θες την γνώμη μου, εφόσον σε ενδιαφέρει η περιστασιακή χρήση, πάρε ένα 500ρι δραπανο ρεύματος, δεν θα ανησυχείς ποτέ για το αν είναι φορτισμένο Σωστά. Πήρα από τον Καυκα πριν 10 ημέρες, ένα 500αρι black and decker με κρουστικό, στα 30€ (ήταν σε προσφορά). Μια χαρά τις άνοιξε τις τρύπες σε πλάκα Ω.Σ. για τοποθέτηση φωτιστικού. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις