marmagia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το χρωμα; https://www.andreoy.gr/monotika/thermomonosi/thermomonotika-ylika/3g-thermo-interior-10l-epichrisma-gia-esoterikes?skr_prm=WyI2ZmQ5YzM3MS0zYjE0LTQ4ZjQtOTM0NC01N2Y5NzI0ZjQzZmIiLDE2NDI5NDkzODc0MDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 δε περιμένω θαύματα σε θέμα θερμομόνωσης και μούχλας, αλλά μην είναι και εντελώς φόλα. Ψάχνω κάποιο χρωμα με αυτές τις ιδιότητες που να μπορεί να πάρει αποχρώσεις πχ του γκρι (να μην είναι αποκλειστικά λευκό δηλαδή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/26659460/LOGIK-LTM21K-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-έως-55-και-35kg.html Εχω παραγγείλει να βαλω την τηλεόραση στον τοίχο. Ακομα την βαση δεν την εχω στα χέρια μου. Σε ολες τις μπριζες και διακόπτες το σπίτι προς τα πάνω βλεπεις το κυτιο(αν το λεω σωστα) και μπορω να καταλαβω πως κατεβαίνουν τα καλωδια με μια αποκλιση δεξια αριστερά Εκει ομως που είναι η μπριζα για την τηλεόραση και το καλώδιο της κεραίας δεν εχει πανω κυτιο. Τετοια ατυχια. Να μετρησω μεχρι πιο υψος παει το ωστε να μην πάω μεχρι εκει και απο το κέντρο της μπριζας να αφησω 5 εκατοστά δεξια αριστερά θα μαι καλά; https://ibb.co/f8rhmmN Αυτο δηλαδη δεν το βλεπω στην μπριζα της τηλεόρασης. Να το πάω με βάση τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε https://www.skroutz.gr/s/26659460/LOGIK-LTM21K-Βάση-Τηλεόρασης-Τοίχου-έως-55-και-35kg.html Εχω παραγγείλει να βαλω την τηλεόραση στον τοίχο. Ακομα την βαση δεν την εχω στα χέρια μου. Σε ολες τις μπριζες και διακόπτες το σπίτι προς τα πάνω βλεπεις το κυτιο(αν το λεω σωστα) και μπορω να καταλαβω πως κατεβαίνουν τα καλωδια με μια αποκλιση δεξια αριστερά Εκει ομως που είναι η μπριζα για την τηλεόραση και το καλώδιο της κεραίας δεν εχει πανω κυτιο. Τετοια ατυχια. Να μετρησω μεχρι πιο υψος παει το ωστε να μην πάω μεχρι εκει και απο το κέντρο της μπριζας να αφησω 5 εκατοστά δεξια αριστερά θα μαι καλά; https://ibb.co/f8rhmmN Αυτο δηλαδη δεν το βλεπω στην μπριζα της τηλεόρασης. Να το πάω με βάση τα υπόλοιπα. δοκιμασίες να χτυπήσεις ελαφρά να δεις αν σε κάποιο σημείο στο ύψος των υπόλοιπων κουτιών ακούγεται "κενό" σημείο, μήπως το έχουν στοκάρει και έχει γίνει ενιαίο με το υπόλοιπο τοίχο; την βάση την έχεις παραγγείλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 καμμια ιδεα παιδες για ενα κενο χωρο που εχω πανω απο το ψυγειο 40 υψος με 50 πλατος και 50 βαθος ποντους περιπου να το εκμεταλευτω σαν τροφοθηκη αλλα να μην μπλεξω με μαραγκο και αν ειναι δυνατο κατι με πορτακια να κλεινει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος πιο είναι το πιο "χοντρό" υπόστρωμα για laminate? Έχω βρει ένα xps 5mm με κουμπώματα και ένα μαύρο 5mm σε λωρίδες. Μετά την αποξήλωση των πλακιδίων το δάπεδο δε φαίνεται 100% επίπεδο και θέλω να αποφύγω την τσιμεντοκονία. Μπορώ να βάλω διπλό υπόστρωμα ή απαγορεύεται στο laminate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, st@kas είπε δοκιμασίες να χτυπήσεις ελαφρά να δεις αν σε κάποιο σημείο στο ύψος των υπόλοιπων κουτιών ακούγεται "κενό" σημείο, μήπως το έχουν στοκάρει και έχει γίνει ενιαίο με το υπόλοιπο τοίχο; την βάση την έχεις παραγγείλει; Ναι την βαση την παραγγειλα. Δοκιμασα να χτυπησω στο υψος που ειναι τα αλλα και δεν ακούγεται ή τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω εγω να ακούγεται σαν κουφιο. Αν είναι στατουλαριστο δεν φαινεται μου είπανε. Μονο αν παω με βαση τα υπολοιπα οτι είναι περίπου στα 2+ μετρα και απο την πριζα 5 εκατοστα δεξια αριστερά. Εκτος αν κανανε καμια μαγκια και παει διαγωνια που θα ναι επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 τι να πω εγώ που οοοοοοολα αυτα τα κουτιά στο σπίτι τα εκρυψα γιατι δεν ήθελα να τα βλέπω χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Ναι την βαση την παραγγειλα. Δοκιμασα να χτυπησω στο υψος που ειναι τα αλλα και δεν ακούγεται ή τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω εγω να ακούγεται σαν κουφιο. Αν είναι στατουλαριστο δεν φαινεται μου είπανε. Μονο αν παω με βαση τα υπολοιπα οτι είναι περίπου στα 2+ μετρα και απο την πριζα 5 εκατοστα δεξια αριστερά. Εκτος αν κανανε καμια μαγκια και παει διαγωνια που θα ναι επιτυχία. αν πιάνουν τα χέρια σου, κλείσε τον γενικό του σπιτιού, ξεβίδωσε την πρίζα τράβα την λίγο προς τα έξω και δες από ποια μεριά έρχονται τα καλώδια. αν έρχονται από την πάνω μεριά λογικά θα πηγαίνουν ευθεία προς κάποιο κουτί που δεν έχεις εντοπίσει, οπότε αφήνεις 5-6 εκατοστά δεξιά-αριστερά από την νοητή ευθεία που μπορεί να περνάνε τα καλώδια. 8 ώρες πριν, someone- είπε τι να πω εγώ που οοοοοοολα αυτα τα κουτιά στο σπίτι τα εκρυψα γιατι δεν ήθελα να τα βλέπω χαχαχα έβγαλες καμιά φωτογραφία πριν τα καλύψεις;;; ίσως στο μέλλον σου χρειαστεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, st@kas είπε αν πιάνουν τα χέρια σου, κλείσε τον γενικό του σπιτιού, ξεβίδωσε την πρίζα τράβα την λίγο προς τα έξω και δες από ποια μεριά έρχονται τα καλώδια. αν έρχονται από την πάνω μεριά λογικά θα πηγαίνουν ευθεία προς κάποιο κουτί που δεν έχεις εντοπίσει, οπότε αφήνεις 5-6 εκατοστά δεξιά-αριστερά από την νοητή ευθεία που μπορεί να περνάνε τα καλώδια. έβγαλες καμιά φωτογραφία πριν τα καλύψεις;;; ίσως στο μέλλον σου χρειαστεί Για πρίζα κεραίας δεν μιλάμε; Δεν έχει σχέση ο γενικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Για πρίζα κεραίας δεν μιλάμε; Δεν έχει σχέση ο γενικός. Και πριζα ρεύματος και πριζα κεραίας. Ειναι δίπλα αυτες οι δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Για πρίζα κεραίας δεν μιλάμε; Δεν έχει σχέση ο γενικός. σόρρυ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι έλεγες για πρίζα ρεύματος. δεν είχα δει καλά το αρχικό σου ποστ. ωστόσο άνοιξε να δεις από πια μεριά έρχονται τα καλώδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, jackess είπε Καλησπέρα, ξέρει κάποιος πιο είναι το πιο "χοντρό" υπόστρωμα για laminate? Έχω βρει ένα xps 5mm με κουμπώματα και ένα μαύρο 5mm σε λωρίδες. Μετά την αποξήλωση των πλακιδίων το δάπεδο δε φαίνεται 100% επίπεδο και θέλω να αποφύγω την τσιμεντοκονία. Μπορώ να βάλω διπλό υπόστρωμα ή απαγορεύεται στο laminate? Το ιδανικό θα ήταν να ρίξεις ένα αυτοεπιπεδούμενο χαμηλού πάχους, 2-3mm να έρθει να αλφαδιάσει όλο. Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αν θα έχει ωραία αίσθηση το να βάλεις "διπλό" υπόστρωμα, ρώτα ίσως, στην εταιρεία κατασκευής του laminate. Ίσως, αν δεν κάνεις τσιμεντοκονία, να έκανες μια εξομάλυνση; Στις 10/2/2022 στις 11:52 ΠΜ, filipN είπε - Αν υποτεθεί ότι ο χώρος σου έχει εσωτερική θερμοκρασία 20-22°C για να παρουσιαστεί μούχλα θα πρέπει να έχεις εσωτερική υγρασία πάνω από 75%. Και πάλι (στα 75%) θα χρειαστεί γύρω στις 30 μέρες (μετά τη διαρροή) για να δημιουργηθεί η «αποικία» της και να γίνει εμφανής. Αν το βλέπεις νωρίτερα κάτι δεν κάνετε καλά. Είτε (το καλοκαίρι) δεν καθαρίζετε με το σωστό τρόπο το ταβάνι είτε έχεις υγρασία πάνω από 80%. Αντίθετα, εάν έχεις υγρασία έως 65% είναι πρακτικά αδύνατο να δημιουργηθεί αποικία μούχλας. Άρα από την πλευρά σου χρειάζεται σωστός καθαρισμός, σωστή και ελεγχόμενη αφύγρανση του χώρου. Είτε χρειάζεται ισχυρότερος αφυγραντήρας, είτε δεύτερος, είτε απλά ορθολογική χρήση του αφυγραντήρα που υπάρχει και 1-2 αξιόπιστοι μετρητές υγρασίας. - Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη, δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να τον πείσεις, τουλάχιστον για υγρομόνωση, γιατί αν η υπερβολικά υψηλή υγρασία οφείλεται αποκλειστικά στην κατασκευή και την τωρινή κατάσταση της ταράτσας, σε μερικά χρόνια θα χρειαστεί να δώσει πενταπλάσιο ή μεγαλύτερο ποσό για επισκευές. Ναι, να ληφθεί υπόψη όμως ότι και με 20 εσωτερική, ένα δοκάρι ή κοντά στην πλάκα που είναι αμόνωτη, σχηματίζεται θερμογέφυρα και ο τοίχος υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να υγροποιήσει στο δομικό στοιχείο, κι ας έχει ο αέρας 60% υγρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mechpanos είπε [...] Ναι, να ληφθεί υπόψη όμως ότι και με 20 εσωτερική, ένα δοκάρι ή κοντά στην πλάκα που είναι αμόνωτη, σχηματίζεται θερμογέφυρα και ο τοίχος υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να υγροποιήσει στο δομικό στοιχείο, κι ας έχει ο αέρας 60% υγρασία. Σωστό, μερικές μέρες το χρόνο και με ακραίες καιρικές συνθήκες θα υπάρχει υγροποίηση σε αρκετά σπίτια με αυτά τα επίπεδα εσωτερικής υγρασίας. Είναι όμως δύσκολο να υπάρχει σταθερή θερμοκρασία 20°C στο εσωτερικό ενός σπιτιού και το δοκάρι ή το ταβάνι να έχει μόνιμα θερμοκρασία 12°C ή χαμηλότερη ώστε να αρχίσει η διαδικασία της υγροποίησης. Όπως και να έχει με τη χρήση του κατάλληλου αφυγραντήρα η εξάλειψή της υγρασίας αυτής είναι μάλλον εύκολη υπόθεση. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, θα ήθελα μια κατεύθυνση αν γίνεται. Έχω τον υπολογιστή σε ένα ξύλινο έπιπλο, το οποίο πάνω από το γραφείο έχει ράφια. Για να μην έχω τα ακουστικά χύμα επάνω στο γραφείο, αλλά και να μην πιάνει χώρο μια βάση, σκέφτηκα να κολλήσω στην εσωτερική μεριά του επίπλου γαντζάκια σαν αυτά που είναι για τις πετσέτες. Όμως δε θέλω να τρυπήσω το ξύλο, οπότε χρειάζομαι είτε με βεντούζα είτε με ταινία διπλής όψης. Το πρόβλημά μου είναι ότι όλα τα άγκιστρα που βρήκα είναι αρκετά κοντά και δε κάθονται πάνω τα ακουστικά. Οπότε ξέρει κάποιος πώς ψάχνω για μακριούς γάντζους με κόλλα ή βεντούζα; Άμα πάω σε κανένα ΙΚΕΑ παίζει να βρω λέτε; Στη σελίδα τους δε βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chdeal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Ναι την βαση την παραγγειλα. Δοκιμασα να χτυπησω στο υψος που ειναι τα αλλα και δεν ακούγεται ή τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω εγω να ακούγεται σαν κουφιο. Αν είναι στατουλαριστο δεν φαινεται μου είπανε. Μονο αν παω με βαση τα υπολοιπα οτι είναι περίπου στα 2+ μετρα και απο την πριζα 5 εκατοστα δεξια αριστερά. Εκτος αν κανανε καμια μαγκια και παει διαγωνια που θα ναι επιτυχία. Πέρα από όσα είπαν οι προλαλήσαντες (να ανοίξεις τη πρίζα και να δεις από ποια πλευρά φαίνεται να έρχονται τα καλώδια) πολύ συχνά, ειδικά σε νεότερες κατασκευές, τα καλώδια χαμηλών ρευμάτων μπορεί να περνάνε και από το πάτωμα (μέσα σε σπιράλ μέσα στην τσιμεντοκονία). Συνεπώς, κάνε μια δοκιμή να χτυπήσεις και προς τα κάτω από την πρίζα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις