freelove Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Υποστρωμα δαπέδου για laminate τι να επιλέξω?? https://www.skroutz.gr/c/3355/diafora-dapedon/f/1263299/ypostroma.html Έχει πάρα πολλές επιλογές πού έχω μπερδευτεί. Τι μάρκα να επιλέξω. Για 5mm με βλέπω Για να έχω καλύτερη θερμομόνωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Μαλλον το προβλημα ξεκιναει απο τον αυτόματο πλήρωσης. Αέρα δεν ξερω ακομα απο που "μπάζουμε" οταν πεφτει η πιεση. δες σε full screen όταν πέφτει η πίεση αρα και η σταθμη του δικτύου Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από hp8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, freelove είπε Υποστρωμα δαπέδου για laminate τι να επιλέξω?? https://www.skroutz.gr/c/3355/diafora-dapedon/f/1263299/ypostroma.html Έχει πάρα πολλές επιλογές πού έχω μπερδευτεί. Τι μάρκα να επιλέξω. Για 5mm με βλέπω Για να έχω καλύτερη θερμομόνωση Αν είσαι ισόγειο πας σε κάτι καλύτερο αλλά θα σου έρθει άλλο τόσο όσο το laminate . Εγώ το φτηνιάρικο του ευρώ έβαλα. αλλά είμαι 1ο όροφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, hp8 είπε δες σε full screen όταν πέφτει η πίεση αρα και η σταθμη του δικτύου Καμία στάθμη δε πέφτει σε κανένα σύστημα θέρμανσης αν δε χάνεις νερό από κάπου. Το να πέσει η πίεση δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπήκε αέρας ή ότι έπεσε η στάθμη λόγω απωλειών. Το λέει άλλωστε "during system emptying". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, DrLo είπε Καμία στάθμη δε πέφτει σε κανένα σύστημα θέρμανσης αν δε χάνεις νερό από κάπου. Το να πέσει η πίεση δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπήκε αέρας ή ότι έπεσε η στάθμη λόγω απωλειών. εγω εβαλα το βιντεο πως μπορει μπει αερας στο δικτυο και οχι απο που χανει νερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, hp8 είπε εγω εβαλα το βιντεο πως μπορει μπει αερας στο δικτυο και οχι απο που χανει νερο αυτο που δείχνει το βίντεο δεν ήταν αυτό που έλεγες ότι δείχνει το βίντεο. Είναι πως τα εξαεριστικό ανοίγουν αυτόματα και διευκολύνουν το άδειασμα του δικτύου. Δεν έχει να κάνει με τη λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, DrLo είπε αυτο που δείχνει το βίντεο δεν ήταν αυτό που έλεγες ότι δείχνει το βίντεο. Είναι πως τα εξαεριστικό ανοίγουν αυτόματα και διευκολύνουν το άδειασμα του δικτύου. Δεν έχει να κάνει με τη λειτουργία. δες το το μπλε βελος στο το τελος οταν αδεια ζουν οι σωληνες απο νερο αλλα σε full screen Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, hp8 είπε δες το το μπλε βελος στο το τελος οταν αδεια ζουν οι σωληνες απο νερο αλλα σε full screen Ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 καλημέρα είναι πολύ γενική ερώτηση αλλά μου ζητάει ο νοικάρης να αλλάξω ντουλάπια κουζίνας τι είναι το πιο vfm ? επίσης τι γνώμη έχετε για τις βαφές κουζίνας - μπάνιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, snet είπε τι είναι το πιο vfm ? Η έξωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, snet είπε καλημέρα είναι πολύ γενική ερώτηση αλλά μου ζητάει ο νοικάρης να αλλάξω ντουλάπια κουζίνας τι είναι το πιο vfm ? επίσης τι γνώμη έχετε για τις βαφές κουζίνας - μπάνιου; Αναλογα την κατασταση που ειναι, βαλε καμια φωτο. Αν ειναι χαλια, τοτε ναι πρεπει να τα αλλαξεις. Αν δεν ειναι, τοτε αστον να λεει. Και εγω θελω να μενω σε παλατι αλλα δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στο σπίτι που νοικιαζω δεν ξερω γιατι αλλα εκει που ειναι η ηλεκτρική κουζινα δεν εχει ο τοιχος πλακακι. Είναι απλα βαμμενος. Οσο και να προσεξεις κατι θα πεταχτεί. Το καθαριζουμε αλλα σκεφτηκα αν υπάρχει κατι να μπει απο πισω, γιατι τα λαδια ποτιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Στο σπίτι που νοικιαζω δεν ξερω γιατι αλλα εκει που ειναι η ηλεκτρική κουζινα δεν εχει ο τοιχος πλακακι. Είναι απλα βαμμενος. Οσο και να προσεξεις κατι θα πεταχτεί. Το καθαριζουμε αλλα σκεφτηκα αν υπάρχει κατι να μπει απο πισω, γιατι τα λαδια ποτιζουν. μιλα με τον ιδιοκτήτη και βαλτε 20 πλακάκια Αν δεν συμφωνεί βαλε με σιλικόνη μονος σου για να βγουν ευκολα χωρις αρμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Στο σπίτι που νοικιαζω δεν ξερω γιατι αλλα εκει που ειναι η ηλεκτρική κουζινα δεν εχει ο τοιχος πλακακι. Είναι απλα βαμμενος. Οσο και να προσεξεις κατι θα πεταχτεί. Το καθαριζουμε αλλα σκεφτηκα αν υπάρχει κατι να μπει απο πισω, γιατι τα λαδια ποτιζουν. Υπάρχουν και κάποια φύλλα αλουμινίου αυτοκόλλητα για αυτή τη δουλειά. Για τσεκαρε τα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, paylidis είπε Υπάρχουν και κάποια φύλλα αλουμινίου αυτοκόλλητα για αυτή τη δουλειά. Για τσεκαρε τα Τετοια αυτοκολλητα είδα εχει το Leroy αλλα οχι αλουμινίου, αλουμινίου βρισκω, όμως λένε είναι πολυ λεπτο. Το πλακακι ειναι το πιο ιδανικο αλλα είπα να ρωτησω μπας και υπάρχει καποιος που ειχε παρομοιο θεμα και τι εκανε. Οι εμαγιε κουζινες εχουνε το καπακι που παλια λειτουργούσε και σαν προστατευτικό, αλλα εγω εχω κεραμικξ που δεν το εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις